Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δοκιμασμένες γεύσεις για Κουφέτα

marilita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αμαρυλλις βαστα μη κανει ζεστη

αντε να δω τι καλουδια θα φτιαξεις τελικα

Τιποτα το ιδιετερο μια απλη βαπτησηγ με πολυ αγαπη

δε λιονουν αυτα θα ειναι μαιοσ μηνα θα εχει δροσουλα ακομα

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

• 2 εβδομάδες μετά...
Σκέψου και τις καραμέλες τις τσάρλεστον...ειχα βάλει κουφέτα Χ''γιανάκης φυσικά 5 τον αριθμό και ειχα πετάξει μεσα 2 μας μελοου και 2 καραμελίτσες τσάρλεστον...ειχαν κάνει ωραια μυξη...

Ειμαι και του ρετρό εγω όμως και λόγω γοτστου και λόγω ηλικίας...χαχαχαχα :lol:

Τί είναι οι καραμέλες τσάρλεστον;; Και εγώ του ρετρό είμαι...!

Και κάτι ακόμα. Μόνο τρεις μέρες έχουμε περιθώριο να φτιάξουμε τις μπομπονιέρες για να είναι φρέσκα τα κουφετάκια; Νομίζω θα αγχωθώ πολύ!

Διαφημίσεις

Σκέψου και τις καραμέλες τις τσάρλεστον...ειχα βάλει κουφέτα Χ''γιανάκης φυσικά 5 τον αριθμό και ειχα πετάξει μεσα 2 μας μελοου και 2 καραμελίτσες τσάρλεστον...ειχαν κάνει ωραια μυξη...

Ειμαι και του ρετρό εγω όμως και λόγω γοτστου και λόγω ηλικίας...χαχαχαχα :lol:

Τί είναι οι καραμέλες τσάρλεστον;; Και εγώ του ρετρό είμαι...!

Και κάτι ακόμα. Μόνο τρεις μέρες έχουμε περιθώριο να φτιάξουμε τις μπομπονιέρες για να είναι φρέσκα τα κουφετάκια; Νομίζω θα αγχωθώ πολύ!

Εγώ νομίζω ότι οι συσκευασίες αφού δεν είναι σε κενό αέρος - δηλαδή δεν οξειδώνονται δεν επιρρεάζονται εαν τα χρησιμοποιήσεις μέχρι την ημερομηνία της λήξης της συσκευασίας. Άρα όσο πιο μεγάλη είναι η ημερομηνία λήξης δηλ. 03.2010+++ τόσο πιο φρέσκα είναι. Είναι πονηροί γιατί δεν αναφέρουν ημερομηνία παραγωγής!!!

3 ημέρες πρέπει να δουλεύεις σαν Σπαρτιάτης δούλος από το πρωί εως το βράδυ...... δεν πανανε στην τελική και λίγο σκληρά .....ουφ.... πόσα θα φάνε πια 4-5-6 ???

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...