Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δοκιμασμένες γεύσεις για Κουφέτα

marilita

Recommended Posts

Ουφ !!!!!!!!!!έχω μπερδευτεί με τα κουφέτα, αμύγδαλο με φράουλα με σαμπάνια με μπανάνα με λευκή σοκολάτα με με με.....με χίλια δύο............ Έχετε δοκιμάσει κάτι νόστιμο /?? Τα χατζηγιάννης είναι λένε τα καλύερα να τα αγοράσω από το ντερνετ ή να πάω σε κάποιο μαγαζί για να είμαι σίγουρη ότι είναι φρέσκα???

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

Διαφημίσεις

Τα Χ#γιαννακης όντως είναι τα καλυτερα κατά την γνώμη μου. Αν και είχα διάφορες γεύσεις στη βάφτιση πιο πολύ μου άρεσαν αυτά με τη γεύση αμύγδαλο .... κολαση :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Ουφ !!!!!!!!!!έχω μπερδευτεί με τα κουφέτα, αμύγδαλο με φράουλα με σαμπάνια με μπανάνα με λευκή σοκολάτα με με με.....με χίλια δύο............ Έχετε δοκιμάσει κάτι νόστιμο /?? Τα χατζηγιάννης είναι λένε τα καλύερα να τα αγοράσω από το ντερνετ ή να πάω σε κάποιο μαγαζί για να είμαι σίγουρη ότι είναι φρέσκα???

εχει κατι κουφετα φατσουλες ροζ και θαλαση πολυ ωραια λιγο ακριβα ειναι

εγω καραμελακια θα βαλω σμαρτις που αρεσουν και στα παιδακια

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Από που θα τα αγοράσετε ??? Είναι κάποιος στάνταρντ καλός σε τιμή και "φρεσκότητα"........

ΚΑι εγω ειχα Χαντζηγιαννάκη με σοκολάτα..Τα δοκιμασα βεβαια πρωτα για να ειναι φρεσκα πριν μου φτιαξουν τις μπομπονιερες..Οποτε σου προτεινω καλυτερα να τα δοκιμασεις και εσυ για να ειναι φρεσκα και να σιγουρεθτεις οτι σου αρεσουν..Υπαρχουν και με γευσεις φρουτων και ειναι ωραια αλλα ειναι λιγο πιο ακριβα..

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Διαφημίσεις

Ναι ναι αυτο με τη φρεσκάδα πολυ σημαντικό!!! Πήγα σε ένα γάμο το Σάββατο και είχαν κάτι κουφέτα με γέμιση σοκολάτας που ήταν τόσο μπαγιάτικα που φοβόσουν μη σπάσεις κανένα δόντι ... δοκίμασε τα και τονισε το για την φρεσκάδα όταν τα αγοράσεις ... ειναι κρίμα να δώσεις τοσα λεφτά και μετα να την πατήσεις...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Εγω την ειχα πατήσει με τα δικά μου κουφέτα. Αλλα παρηγγειλα και αλλα πήρα τελικά (δυστυχώς το κατάλαβα κατοπιν εορτης...) Νομιζω ο μονος τροπος για να εισαι σιγουρη ειναι να παρεις κλειστη συσκευασια οπου θα αναγραφεται η ημερομηνία παραγωγής και λήξης.

:wink:

Κουφέτα Χατζηγιαννάκη οπωσδήποτε! Με γεύση σοκολάτα-πορτοκάλι! Κόλαση...

Στη δική μας βάφτιση είχα βάλει με γεύση μπανάνα, καραμέλα, διπλή σοκολάτα και πορτοκάλι και κόντεψα να τα καταβροχθίσω όλα πρίν φτιάξω τις μπομπονιέρες! :lol:

Πάντως, το θέμα της σκληράδας στα κουφέτα με σοκολάτα δεν είναι μόνο ζήτημα φρεσκάδας. Αυτά που είναι με αμύγδαλο και σοκολάτα (τα choco almonds δλδ.) πρέπει να είναι μαλακά. Υπάρχουν και άλλα, τα οποία είναι μόνο σοκολάτα και έχουν και πολλά ωραία χρώματα, αλλά άμα τα βάλεις σε μπομπονιέρα μπορεί να πληρώνεις οδοντογιατρούς...νομίζω λέγονται bijoux :?: ...εγώ είχα πάρει τέτοια μόνο για ντεκόρ. :wink:

fUvDp2.png

θεωρω οτι τα σμαρτις ειναι μια γευση που ολοι τρωνε.σκεψου να παρεις κουφετα με φραουλα και καποιος να ειναι αλλεργικος σε αυτη ή μπανανα και να πειραξει καποιο μικρο παιδακι.καλα ειναι τα εξτριμ για λιγους ομως ,οχι για πολλα ατομα.για αυτο εγωεπιμενω κλασικα:σμαρτις.

as1cCuh0g411210Nzc3NjRkdnwwMDAwNDVkYnxNeSBiYWJ5IGlz.gif

Και εγω σμαρτησ θα βαλω ρωταω τα παιδακια τη σασ αρεσει ;κουφετα η σμαρτισ ;;

και μου λενε σμαρτησ

κατι ξερουν αυτα

Διαφημίσεις

Θελει λιγο προσοχή όμως με τα smarties γιατι λιωνουν πιο ευκολα. Αν η βάπτιση γίνει καλοκαιρι καλο θα ήταν να αποφευγονται, μην μας πονέσει και η κοιλίτσα :roll:

Θελει λιγο προσοχή όμως με τα smarties γιατι λιωνουν πιο ευκολα. Αν η βάπτιση γίνει καλοκαιρι καλο θα ήταν να αποφευγονται, μην μας πονέσει και η κοιλίτσα :roll:

Ποσα θα φανε;; η κιλιτσα θελει πολασ κουφετακια για να πονεση

Ποσα θα φανε;; η κιλιτσα θελει πολασ κουφετακια για να πονεση

Αν κρινω απο τα δικά μου μπορουν να φανε πολλά!!! :lol:

Το λεω αυτο γιατι αν εχει λιωσει η σοκολάτα ειναι λιγο επικινδυνη, δεν ξερω κιολας αλλα εγω σοκολατοειδή δεν δινω στα πιτσιρικια το καλοκαιρι.

εγω ειχα κανει τη βαπτιση του γιου μου 30/06 με πολυ ζεστη ειχαν ζητησει λοιπον να παρω τις μπομπονιερες 2 μερες πριν και επειδη ειχα βαλει Smarties τις εβαλα στο ψυγειο σκεπασμενες με πετσετα

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Διαφημίσεις

Στην Αθηνας εχει και ισως και εκει που θα κλεισετε τις μπομπο σας

Χατζηγιαννακης με κλειστα ματια

απλα απαιχτα

ειχα 5 κουφετακια με διαφορες γευσεις

καθε φορα να κλεινεις τα ματια και να σου ερχεται και αλλη γευση

αφου τη 2η φορα που πηγα και παραγγειλα και αλλες μπομπο ηθελα να παρω και χυμα αλλα δεν ειχανε :lol:

kKZUp2.png

Αο ου να αγοράσω κουφέτα?? Ξερετε κανενα μαγαζί??

MARILITA καλημερα

εαν εισαι αθηνα εγω στο γαμο μου καλοκαιρι 2007 τ α ειχα αγορασει τα κουφετα του ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΑΝΚΗ σε διαφορεσ γευσεισ απο την Αθηνα στην οδο ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ,,,,,,,, ( θα ψαξω να το βρω και θα σου πω ) και μαλιστα μετα απο παρα πολυ ερευνα ηταν τα πιο φτηνα

και τα πιο φρεσκα

Σκέψου και τις καραμέλες τις τσάρλεστον...ειχα βάλει κουφέτα Χ''γιανάκης φυσικά 5 τον αριθμό και ειχα πετάξει μεσα 2 μας μελοου και 2 καραμελίτσες τσάρλεστον...ειχαν κάνει ωραια μυξη...

Ειμαι και του ρετρό εγω όμως και λόγω γοτστου και λόγω ηλικίας...χαχαχαχα :lol:

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Αγόρασα τελικά τα κουφέτα - από εκεί που έκλεισα τα βαφτιστικά της μπέμπας...... αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη. Νομίζω ότι είναι λίγο σκληρά!!

Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία? Τα κουφέτα πριν τα δαγκώσουμε τα κρατάμε λίγο στο στόμα ή τα σπάμε με τα δόντια κατευθείαν?? Αν τα κρατάς στο στόμα τότε ΟΚ δεν την έχω πατήσει.... αλλιώς οι οδοντίατροι της περιοχής θα έχουν πολύ δουλειά!!!!

Κορίτσια, ας υποθέσουμε ότι έχουμε ετοιμάσει τις μπομπονιέρες χωρίς τα κουφέτα!

Τα κουφέτα για να είναι φρέσκα, πόσο καιρό πρίν την βάπτιση πρέπει να τα αγοράσω?

tMGVp2.png bg1132613.jpg

ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ Η ΕΝΑ ΤΟΥΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ

Αγόρασα τελικά τα κουφέτα - από εκεί που έκλεισα τα βαφτιστικά της μπέμπας...... αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη. Νομίζω ότι είναι λίγο σκληρά!!

Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία? Τα κουφέτα πριν τα δαγκώσουμε τα κρατάμε λίγο στο στόμα ή τα σπάμε με τα δόντια κατευθείαν?? Αν τα κρατάς στο στόμα τότε ΟΚ δεν την έχω πατήσει.... αλλιώς οι οδοντίατροι της περιοχής θα έχουν πολύ δουλειά!!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΓΧΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΓΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ, ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ Η ΤΕΜΑΧΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑ ΘΑ ΠΑΣ Κ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΧΑΤΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ(ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ Κ ΣΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Νο2-) ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ -ΑΘΗΝΑΣ Κ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ(ΑΡΧΑΙΑ) ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΑ Κ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΤΑ ΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ''ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑΔΙΚΟ'' Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ :lol::lol::lol:
.png

ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

ΑΛΟΣΤΕ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...