Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

fistikaki σ' ευχαριστω πολύ. Μεχρι τα 17 μου δεν ηθελα να το ακουω. Μετα το εκτιμησα...

αααααααααα πλακα κανεις!!! εγω οταν διαβασα την ιστορια της κασσιανης στα 15 μου, σκαλωσα!! ειχα κολλησει λεμε!!! ειναι απιθανο ονομα και υπεροχη η ιστορια!!! (η κορυφαια φεμινιστρια!!!! :D:D )

αυτό με τη κοιλιά είναι το πιο απαράδεκτο. Δε στη πιάνουν μόνο αλλά σηκώνουν και τη μπλούζα να δουν μεγάλωσε , πόσο μεγάλωσε ή άλλοι πως είναι δυνατόν να μπαίνεις στον 6ο και να είναι τόσο μικρή.

Ελεος......

και στη πρώτη και στη δεύτερη εγκυμοσύνη τα ίδια παιρνάω!

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Εκνευριστικό όντως και όταν αρχίζουν και τα σχόλια τύπου-εχεις κάνει ποπο σε αυτό το μωρό,άρα θα είναι κορίτσι!!!Το παίζουν όλοι γιατροί και αυτά τα σχόλια πώς να τα πεις καλοπροαιρετα όταν σχολιάζου ν και μετρουν το πόσο φάρδυνε ο ποπός σου σε αυτή την εγκυμοσύνη σε σχέση με τις άλλες.Με το συμπάθειο πάντα!!!

Διαφημίσεις

fistikaki η αληθεια ειναι οτι η ιστορια της Κασσιανης ήταν αυτο που με εκανε περηφανη για το ονομα μου και τωρα δε θελω να ακουω υποκοριστικο ουτε γι αστειο. Και χαιρομαι που καποιος την ξερει. Εχω ακουσει τα απιστευτα. Μεχρι αν ειναι επιθετο με εχουν ρωτησει...

k9Tap3.png

λοιπον κοριτσια, σημερα εγινα η κακια της υποθεσης!!!

βρηκα επιτελους το θαρρος και ειπα σε ολους οτι ΔΕΝ θελω να ερθουν!!!

ποσους πια θα φιλοξενησω εκεινη την εποχη ???

τους γονεις, τα πεθερικα, τα αδερφια μας, τα ανηψια ????

καταλαβαινω οτι ολοι λαχταρανε να ερθουν αλλα επρεπε επιτελους να καταλαβουν οτι πολυ απλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ!!!!!!!!!!!

ενα σπιτι υπαρχει... θα ειμαστε ηδη 5 με το καλο απο Ιουνιο... που στην ευχη να στριμωξω και αλλους 12 ???????????? :shock:

ακομα και με τη σειρα να ερθουν... θα μου σπασουν τα νευρα!!

εκεινη την εποχη θα θελω την ηρεμια μου και οχι παρελαση απο φιλοξενουμενους!!!!

μαλλον εγω θα πρέπει να ειμαι πολυ τυχερή τελικα που δεν θα εχω κανεναν να με βοηθησει........

μενουμε σε άλλη πολη και απο τους γονεις μου και απο τα πεθερικα μου. μεχρι στιγμης εχω βγαλει την εγκυμοσυνη στην κυριολεξια ολομόναχη. δουλευω πρωι απογευμα, οδηγώ 45 χλμ την ημερα για να πηγαινοέρχομαι στην δουλειά και απο την πρώτη ημέρα εγκυμοσύνης μεχρι να γεννησω δεν θα εχω ουτε τον αντρα μου, ο οποιος λογω δουλειας λειπει και βρισκομαστε μονο σαββ/κα. μονη κανω ολες τις δουλειες του σπιτιου.

στην πολη που ζω δεν ξερω κανεναν μα κανεναν (εκτός απο την σπιτονοικοκυρα μου).

οταν θα γεννησω θα ερθει για μια εβδομαδα η μανα μου. παραπάνω δεν μπορει να κατσει - εχει και τους υπολοιπους στο πατρικο να φροντιζει. η πεθερα μου φυλαει τον πεθερο μου και δεν ξεκουνανε. δυο χρονια τωρα δεν εχουν ερθει να δουνε που μενουμε. μονο αμα παμε εμεις στο σπιτι τους.

ειναι φορες που με πιανει μεγαλο παραπονο, που αλλες κοπεές εχουν εναν δικο τους ανθρωπο διπλα τους. αλλα τι να κανουμε, θα το παλεψουμε και ετσι. :wink:

baby εμεις δεν εχουμε κανεναν, αφου ο αντρας μου εχει χασει τους γονεις του και οι δικοι μου ζουνε μακρια και εχουνε δουλειες και οι δυο που δεν τους επιτρεπουν να ερχονται παρα μονο για κανενα σαββατοκυριακο. Δουλευω κανονικα και εχω κι αλλο ενα παιδακι. Το μονο που καμια φορα ζηλευω ειναι η ευκολια καποιων φιλεναδων μου που εχουν μαμα η πεθερα κοντα και χωρις ειδοποιηση αφηνουν το παιδι και βγαινουν εξω. Βεβαια μια φορα που ειπα σε μια θεια μου οτι κακως ανακατευεται στη νυφη της και της λεει κουβεντες για το παιδι, με μεγαλη ανεση μου ανταπαντησε οτι φυσικα και εχει δικαιωμα να εχει αποψη, αφου τους το κραταει για να βγαινουν. Ολες οι καταστασεις εχουν τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα τους.

lisa εγω δε σε βλεπω για κακια, μονο για λογικη. Αυτο ελειπε με το νεογεννητο, να εχεις και φιλοξενουμενους.

k9Tap3.png

Κασσιανή μου κι εγώ μόνη μου τα μεγαλώνω τα παιδάκια μου και ότι είναι οφείλεται σε μένα δεν έχω να ζητήσω ευθύνες από κανέναν ότι μου τα κακομαθαίνουν.Φυσικά κάποιες στιγμές χρειάζομαι κάποια βοήθεια και τώρα με το τρίτο παιδί είναι λίγο δύσκολα, γιατί τα αλλα 2 είναι μεγάλα και θέλουν κι αυτά τα δικά τους.Όμωσ υγεία να έχουμε και θα τα καταφέρουμε!!

Διαφημίσεις

lisa, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Καλά έκανες και το είπες. Αν σου ερχόταν όλος αυτός ο κόσμος, όση υπομονή και να έκανες κάποια στιγμή θα γινόταν το μπαμ και θα γινόσασταν όλοι μαζί μπιλιες. Η κατάρρευσή σου θα ήταν δεδομένη.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...