Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ...

Recommended Posts

- μου φερονται σα να ειμαι αρρωστη!!! εγγυος ειμαι οχι ετοιμοθανατη!!!

- μου λενε τι να κανω ή καλυτερα τι να ΜΗΝ κανω!!! ηρεμηστε, ξερω και μονη μου!!!

- να συζητανε συνεχεια για το μωρο που θα ερθει

- να εκφερουν ολοι αποψη για το τι φυλο θελουν ΕΚΕΙΝΟΙ!!! εγω μονο ενα υγιεστατο μωρο θελω!!

- να συζητανε για το τι ονομα θελουν!!!!!!!!! :evil:

- να τα ξερουν ΟΛΑ μα ΟΛΑ καλυτερα...

- να ρωτανε απο τωρα ποιος θα κρατησει το μωρο

- να κανονιζουν ποιοι θα ερθουν να κατσικωθουνε ενα διμηνο στο σπιτι μου και καλα να με βοηθησουν!!!!!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!

- να αποφασιζουν τι αγορες και ποτε θα τις κανουμε για το μωρο

- να παιρνουν καθε μερα τηλεφωνο και να ρωτανε τι εφαγα, γιατι το εφαγα, γιατι δεν το εφαγα...

- να αμφισβητουνε ακομα και το γιατρο... γιατι τα δικα τους γιατροσοφια ειναι καλυτερα!!!!!

- να γκρινιαζουν για το κοστος του μαιευτηριου και του γιατρου!! Λες και τους ζητησε κανεις να τα πληρωσουν!!

ουφ!!!!!!!

αυτα και πολλα αλλα...

οπως καταλαβαινεται αυτα αφορουνε τριτους... γονεις, πεθερικα, συγγενεις, γνωστους κλπ κλπ...

λιγο οι ορμονες τις εγκυμοσυνες, λιγο οτι ειμαι και απο τη φυση μου λιγο νευρικη... ηρθε και εδεσε το γλυκο!!!!!!! :lol:

εσας σας εκνευριζουν διαφορες καταστασεις ... και πως αντιδρατε ??? :)

Διαφημίσεις

Xristina μου, αν συνεχισουν ετσι και μετα... ειμαι σιγουρη οτι θα εχω πολλα να γραψω!!! :lol:

εχω ηδη δυο παιδακια, αλλα ετσι δεν κανανε!!!!!!

δεν ξερω τι τους επιασε τωρα ολους!!!!!!! :evil:

Καλησπερα Lisa..

αχ ποσο σε καταλαβαινω ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ!

Θα μπορουσα να συμπληρωσω πολλες ακομη σελιδες με ολα αυτα που κανουν οι γονεις-πεθερικα και με εκνευριζουν..

Εμας ειναι και το πρωτο παιδάκι και απο τα 2 σόγια και καταλαβαινεις....

"γιατι φορας παντελονι? να το βγαλεις, στενευει το παιδι" ... "παλι θα πας για καφε? ξαπλωσε να ξεκουραστεις" ΕΛΕΟΣ

Για να μην πω για το πιο εκνευριστικο ΟΛΩΝ, που ερχονται ολοι και μου χαϊδευουν την κοιλια μου και να πεις οτι εχει μεγαλωσει...τωρα μπηκα στον 4ο..το ποσο μου τη δινει αυτο...... :twisted::twisted::twisted:

Ουφ.....λετε να φταινε οι ορμονες?????

η κούκλα μου...18/8/2009

το αγορακι μου... 6/11/2012

- μου λενε τι να κανω ή καλυτερα τι να ΜΗΝ κανω!!! ηρεμηστε, ξερω και μονη μου!!!

- να συζητανε συνεχεια για το μωρο που θα ερθει

- να τα ξερουν ΟΛΑ μα ΟΛΑ καλυτερα...

- να αμφισβητουνε ακομα και το γιατρο... γιατι τα δικα τους γιατροσοφια ειναι καλυτερα!!!!!

- να γκρινιαζουν για το κοστος του μαιευτηριου και του γιατρου!! Λες και τους ζητησε κανεις να τα πληρωσουν!!

? :)

ω ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

me and my men...

Διαφημίσεις

Συμβουλη : ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΣΣΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΝΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ , ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΩΡΟ .Αυτοι παντα θα λενε τα δικα τους , αστους να λενε , απαντα με ενα "ναι ναι " και κουνα καταφτικα το κεφαλι , ε σιγα μην σκασεις για αυτους ,στο λεω εγω που ειχα σκασει χαχαχαχαχαχα φιλακια καλη εγκυμοσυνη και γεννα .

μα... αυτο προσπαθω να κανω, αλλα αυτοι σκανε γαιδαρο καμια φορα!!!

στο μεταξυ, τοσο οι γονεις μου οσο και τα πεθερικα μου, ζουνε μονιμα στο εξωτερικο...

τους αρεσει πολυ η Ελλαδα, αλλα δε λενε να ξεκουνηθουνε απο εκει και να βρουνε ενα σπιτι εδω να μεινουνε!!

παρα μου ερχονται καθε τρεις και λιγο (συνταξιουχοι βλεπεις) και μενουν μαζι μας... και οχι για λιγες μερες... για μηνες λεμε!!!!!!!!!!!!!

φανταστειτε αν τους πω σε ολα ναι, θα ερθουν τον Ιουνιο... μπουγιο επειδη θα γεννηθει το μωρο πρωτα ο Θεος... και θελουν ΟΛΟΙ να το δουνε και να βοηθησουν...

α πα πα παααα!!!!

το μονο που θα θελω εκεινη την εποχη θα ειναι η ηρεμια μου και να βαλω σε μια ταξη την οικογενεια μου! (εχω αλλα δυο παιδια 14 και 11 ετων) και οχι να εχω και αλλους 4 φιλοξενουμενους με τις υποδειξεις τους!!!!

φανταστειτε αν τους πω σε ολα ναι, θα ερθουν τον Ιουνιο... μπουγιο επειδη θα γεννηθει το μωρο πρωτα ο Θεος... και θελουν ΟΛΟΙ να το δουνε και να βοηθησουν...

α πα πα παααα!!!!

ΩΩΩΧΧΧΧΧΧ!!! :mad::mad:

Μάλλον πρέπει να ξεκαθαρίσετε -ο καθένας στους γονείς του κατά προτίμηση- ότι με νεογέννητο στο σπίτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να είστε 40 νοματαίοι στο σπίτι, οπότε αν θέλουν να είναι στην Ελλάδα όταν γεννήσεις θα πρέπει να φροντίσουν να μείνουν αλλού?

...και φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο που εκνευρίζεσαι με όλες αυτές τις υποδείξεις και τις παρατηρήσεις. Δεν φταίνε οι ορμόνες σου, οι άλλοι που ανακατεςύονται φταίνε :wink::wink:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Εμενα να δειτε στο πρωτο τι κανανε :lol::lol::lol::lol:

Και να πω οτι ητανε πεθερικα και γονεις... Καμια σχεση!

Τωρα ξερω πως θα τα χειριστω τα πραγματα!

Δε ξαναπερνω τα ιδια!!!! Α πα πα πα! :D

Διαφημίσεις

Επειδή για μας θα είναι το πρώτο παιδί οι παλιές πρέπει να μας δώσουν τα φώτα τους για το πώς θα ξεφορτωνόμαστε τους ανεπιθύμητους μέσα από το σπίτι μας. Εχω τεράστιο πρόβλημα με αυτό γιατί σιχαίνομαι τους ανθρώπους που είναι προληπτικοί και στα πρήζουν με κάθε μαλακία που θα τους έρθει στο μυαλό.

5thmp3.png

maria...

μακαρι να υπηρχαν συνταγες ξεφορτωματος για ολα αυτα... αλλα δυστυχως δεν υπαρχουν!!!

το μονο που μπορω να σου πω ειναι ... να κλεινεις τ΄αυτια σου, ή απο το ενα να σου μπαινουν και απο το αλλο να σου βγαινουν!!

η αληθεια ειναι βεβαια, οτι ειδικα απο καποιες ηλιθιες προληψεις που ακουμε οτι επιρεαζομαστε και αυτο ειναι το χειροτερα!!!!

αντε μετα να ρωτησεις το γιατρο σου για κατι κουλα που ακους!!!!

θα γελαει ο ανθρωπος και με το δικιο του!!

Kοίτα, μέσα σε όλες αυτές τις ανοησείς, θα ακούσεις και κάτι σωστό. Απλά μάθε να 'γειώνεις' τα περισσότερα και ό,τι δεν θέλεις να το ακούσεις ξανά, ξέκοβέ το από την αρχή. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις γιαγιάδες. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην τις αφήνουμε να μας στεναχωράνε. Και να είναι μόνο οι γιαγιάδες και οι παπούδες! Εδώ θα δεις άγνωστους ανθρώπους να σε ..... συμβουλεύουν :lol: !

με εκνευριζει οταν ειναι αναισθητος ο κοσμος , δεν εχω προλαβει να κλεισω την 8 βδομαδα και μου ρχονται για φιλοξενια .Τι να πω βρε παιδι μου τετοια αναισθησια , καθομουν πρωι πρωι και μαζευα ( αυτα που θα τα εβρισκα οπως ηταν μου ειπαν), αντε τωρα με τις δουλειες και τα νευρα να δεσει το βλασταρι μου.

Κοριτσια ξερεται τι μπορει να συμβει στο μωρο απο τα πολλα νευρα?

με εκνευριζει οταν ειναι αναισθητος ο κοσμος , δεν εχω προλαβει να κλεισω την 8 βδομαδα και μου ρχονται για φιλοξενια .Τι να πω βρε παιδι μου τετοια αναισθησια , καθομουν πρωι πρωι και μαζευα ( αυτα που θα τα εβρισκα οπως ηταν μου ειπαν), αντε τωρα με τις δουλειες και τα νευρα να δεσει το βλασταρι μου.

Κοριτσια ξερεται τι μπορει να συμβει στο μωρο απο τα πολλα νευρα?

αχ gati μου... εμενα κοντευει να μου μεινει ψυχολογικο πλεον απο την πολυ φιλοξενια και το μπες βγες μεσα στο σπτι μου...

(βλεπεις οι οικογενειες μας ζουνε στη Γερμανια και ολο το χρονο παρελαυνουν στο σπιτι μας)

οσο για τα νευρα που λες... καλα ειναι να προσεχουμε αν και τωρα με τις ορμονες της εγκυμοσυνης ... δυσκολο να καταφερουμε να τα ελεγξουμε :?

εσυ ποιους φιλοξενεις ???

Διαφημίσεις

να πω οτι ηταν συγγενεις να πω ενταξει . Ειναι ενα ζευγαρι φιλοι οι οποιοι ερχονται Αθηνα οποτε τους ελθει απροσκλητοι κιολας για διαφορες βλακειες οπως ψωνια , θεατρα και τετοια .

Κανω κατι μουτρα κια γινομαι και κακια , θυμωνει και ο δικος μου με αυτη την συμπεριφορα μου.

Εχθες μου λενε μια κουβερτα θα βγαλεις και σημερα μαζευα σεντονια , κουβερτες και ποτηρια .

Δηλαδη τοσο πια αναισθησια?

Ελπιζω απο τα νευρα μου να μην εκανα κακο στο εμβρυο ,γιατι εκλαιγα ολο τοπρωι απο τα νευρα και μονο .

Εμείς κορίτσια μένουμε μόνοι μας στην Αθήνα αλλά όπως οι περισσότεροι είμαστε από επαρχία.

Που σημαίνει ότι ούτε ή μάνα μου ούτε η πεθερά μου έχουν που να μείνουν σε περίπτωση που «κάνουν σχέδια να κατέβουν να μας βοηθήσουν» παρά μόνο στο σπίτι μας.

Και με την μάνα μου και περισσότερο με την πεθερά μου οι σχέσεις μας είναι παραπάνω από τέλειες. Όμως θεωρώ ότι είναι τέλειες γιατί οι επικοινωνία μας είναι ελάχιστη πλην των διακοπών και των τηλεφώνων.

Αποφασίσαμε λοιπόν με τον άντρα μου (που εκείνος θέλει περισσότερο την ησυχία του) να πάρει και εκείνος άδεια για καμία εβδομάδα και μαζί και ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ να τα βγάλουμε πέρα και με καλό τρόπο εγώ στους δικούς μου και εκείνος στους δικούς τους το ανακοινώσαμε. Θα το θεωρούσα αδιανόητο μαζί με το νέο μέλος της οικογενείας μας να φιλοξενώ άτομα που περισσότερο θα με εκνευρίζουν παρά θα με βοηθούν με τις υποδείξεις του για το οτιδήποτε.

gati ... μη φοβασε, δεν εκανες κακο στο εμβρυο αλλα ειδικα τωρα που εισαι και εγκυος... μιλησε με τον αντρα σου και με τους ιδιους και εξηγησε τους οτι δεν μπορεις να επιβαρυνεσε και με φιλοξενιες!!!

Ρανια, την καλυτερη δουλεια κανατε!

Το ιδιο ακριβως θα τους πουμε και εμεις και αν θυμωσουν... ας του πιουνε με το ζουμι τους...

Θα πρεπει να καταλαβουν οτι εκεινη την εποχη το μονο που χρειαζομαστε ειναι την ησυχια μας και οχι επιπροσθετες δουλειες και φασαριες!

... γιατι οπως και να το κανουμε, ακομα και ο πιο κοντινος συγγενεις δεν παυει να επιβαρυνει καποιες καταστασεις οταν ζει μεσα στο σπτι σου!!!

(ασε που μονο που σκεφτομαι τον πεθερο μου, την φασαρια που κανει, τις ιδιοτροπιες που εχει, και τις απαιτησεις του... μου σηκωνετε η τριχα καγκελο!!!!!!!!!! )

και καλα κανεις , θα χεις το αγχος σου το τρεξιμο σου σιγαμην σκεφτεσαι και τους αλλους .

Εγω δεν τα μπορω αυτα ,ισως ειμαι και λιγο νευρικη απο την φυση μου αλλα γενικα θελω τον χωρο μου και τον χρονο μου .Ας ελθει με το καλο το μωρακι βεβαια

τι θεμα ανοιξατε βρε κοριτσια..φωτιά και λαύρα..

εμεις μενουμε σε νησι...και οι γονεις και των δυο μας..Αθηνα

Πρωτα ο Θεος γεννάω 12/8...ωραια περιοδος..έχουνε ολοι άδεια απο τις δουλειες και μαντεψτε οι γονεις μου και οι γονεις του ( + τα αδελφια μας) που θα ερθουν??? Σε εμας!!! και καλα να ερθουν για 1 εβδομάδα άντε 10 μερες βρε αδελφε το παλεύεις..αλλά ετσι οπως τους ακουω..θα κατσικωθουν εδω περα και δε θα εχουν ξεκουμπισμο.. :twisted::twisted:

ΚΑι οταν λεω στη μανα μου , να δωσεις εσυ το παραδειγμα και να φυγεις συντομα κακιώνει και μου λεει "αφου σου ειμαι βάρος δε προκειται να πατησω τα ποδια μου" Αντε βγάλε ακρη μετα. Ο αντρας μου παλι ειναι το εντελως αντιθετο δυστυχως..και μόνιμα να μενανε οι γονεις του μαζι μας ευτυχισμενος θα ητανε.....Να εισαι λεχωνα , να θες την ησυχια σου και το μωρακι σου και να εχεις και 10 ατομα μες το σπιτι... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Με πιανουν τα διαολια μου ,απο τωρα μονο που το σκεφτομαι ειμαι μες τα νευρα.

Δε ξερω πως να τους αποφυγω χωρις να γινω κακιά και χωρις να παρεξηγηθουνε. και εχω και τον αντρα μου που δε καταλαβαινει..

ΒΟΗΘΕΙΑ......

η κούκλα μου...18/8/2009

το αγορακι μου... 6/11/2012

εγω νομιζω οτι πρεπει να τους το πεις στα ισα , οτι θες το παιδακι σου να μην εχει προβληματα με τοσο κοσμο , φαντασου μικροβια και ζεστη .Εκτος αν θελουν να ξενυχτανε αυτοι για σενα .

Εξηγησε τους το μεγαλοι ανθρωποι ειναι δεν θα καταλαβουν?

gati εμενα μια φιλη μου που της κουβαλιοντουσαν, εκανε κατι αλλο. Δεν ελεγε οχι, αλλα δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ. Και τους εβαλε και να μαζεψουν γιατι δηθεν ειχε τη μεση της και δεν μπορουσε. Αλλα σου λεω τιποτα. Αφου δεν καταλαβαινουν απο μονοι τους, γραψτους κι εσυ κανονικα.

Για μενα κοριτσια το πιο εκνευριστικο ειναι να μου πιανουν την κοιλια. Μου ρχεται να δωσω σφαλιαρα.

Οσο για τις συμβουλες, δεν με ενοχλει να μου δινουν συμβουλες.Μπορει να ακουσεις και κατι χρησιμο.Μου τη δινει ομως να επιμενουν. Το ειπες, το ακουσα, τερμα.

k9Tap3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...