Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΛΛΑΝΤΙΑΣΗ σε βρέφος

Afroditi D

Recommended Posts

Καναμε μια συζητηση με την πεθερα μου και για το μελι το ηξερε και μου ειπε και για το αυγο οτι δεν κανει τον πρωτο χρονο. :shock: Για το φασκιωμα ομως ηταν βραχος. ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ :?:?:?

lcWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καναμε μια συζητηση με την πεθερα μου και για το μελι το ηξερε και μου ειπε και για το αυγο οτι δεν κανει τον πρωτο χρονο. :shock: Για το φασκιωμα ομως ηταν βραχος. ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ :?:?:?

αυγο οχι?εμενα η παιδιατρος μου το αρχισε!

Εγω παλι,εχω μια ερωτηση.Η φαριν λακτε,η οποια συνισταται απο τον 8ο,αν δεν κανω λαθος μηνα,εχει μεσα μελι.Αυτο επιτρεπεται :?: .

Με βαλες και το ψαξα..

Η φαρίν λακτέ της γιώτης δεν έχει μέλι μέσα.... :D

Ποια φαρίν λακτέ εννοείς εσύ?

Η πεθερα μου το λεει μην αγχωνεσαι. :lol::lol::lol:

lcWup3.png

Εγω παλι,εχω μια ερωτηση.Η φαριν λακτε,η οποια συνισταται απο τον 8ο,αν δεν κανω λαθος μηνα,εχει μεσα μελι.Αυτο επιτρεπεται :?: .

Με βαλες και το ψαξα..

Demi μου,κουκλιτσα μου γλυκεια,με σκεφτηκες :!::!::!: .

Νομιζω οτι ειναι η Νουνου,αλλα θα σου απαντησω το μεσημερακι,που θα παω σουπερ μαρκετ,γιατι δεν εχω σπιτι τωρα.

ΜΠΡΑΒΟ στο παιδακι,που τα καταφερε.Δοξα τον Θεο.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Με βαλες και το ψαξα..

Demi μου,κουκλιτσα μου γλυκεια,με σκεφτηκες :!::!::!: .

Νομιζω οτι ειναι η Νουνου,αλλα θα σου απαντησω το μεσημερακι,που θα παω σουπερ μαρκετ,γιατι δεν εχω σπιτι τωρα.

ΜΠΡΑΒΟ στο παιδακι,που τα καταφερε.Δοξα τον Θεο.

΄

Κορίτσια από όσο ξέρω μέλι έχει η μπισκοτόκρεμα της ΝΟΥΝΟΥ αλλά είναι λέει ειδικά επεξεργασμένο και μπορεί να καταναλωθεί από παιδιά κάτω του έτους. Εγώ πάντως για καλό και για κακό δεν πρόκειται να της δώσω...

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Λες να ειναι αυτη :?: .Δεν πηγα σουπερ μαρκετ,κρυωνα.Παντως,ειμαι σχεδον σιγουρη για την φαριν λακτε.Αυριο θα παω και θα σας πω.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Η πεθερα μου το λεει μην αγχωνεσαι. :lol::lol::lol:

α!οκ!οπως ειπε κ η η παιδιατρος μου ''μην ακουτε τις γιαγιαδες''! :lol:

μακαρι το παιδακι να ειναι καλα...

Mamakoula μου,ειχες δικιο.Η μπισκοτοκρεμα της Νουνου εχει μελι.

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

ευτυχώς που το μωράκι είναι καλά...

εμένα οι πεθερά μου δεν κάνει τίποτα που να μην με ρωτήσει.. :D

το μόνο που έκανε "εξτριμ" ήταν που όταν άρχισαν το φαγητό κανονικά, τους εδινε λίγη πατάτα ψητή λιωμένη ή λίγο κρέας μαλακό από το φαγητό -όχι για να τα ταίσει όμως κανονικά ,- όσο κάθονταν μαζί στο τραπέζι τους

πάντως για το φάσκιωμα ...δεν ξέρω τί εννοείτε ως φάσκιωμα, εγώ τα τύλιγα με ένα σεντονάκι και τα έκανα "σουβλακάκι". Δεν τα έσφιγγα απλά τα "χουχούλιαζα" πιο πολύ...ρε παιδιά ηρεμούσαν αφάνταστα... :shock: δεν ξέρω...τους άρεσε πολύ να τα τυλιγω..δεν νομίζω όμως ότι ΕΤΣΙ οπως το έκανα , τους έκανα κακό γιατί δεν δυσανασχέτησαν ποτέ...

ίσως είναι και κληρονομικό γιατί και εμένα μου αρέσει αφάνταστα να τυλιγομαι στο κρεβάτι και με βοηθάει να κοιμηθώ -σε αντίθεση με τον άντρα μου που πετάει τα σκεπάσματα! εγώ και το καλοκαίρι με 40 βαθμούς θέλω σεντόνι τυλιγμένο στη μέση μου οπωσδήποτε!

μακάρι κάθε μέρα που ξυπνάω να γίνομαι και καλύτερος άνθρωπος..

• 2 months later...

Χαίρεται την ζωή

9204.&w=100&h=100 Πριν από τρεις μήνες κινδύνευσε να υποστεί σοβαρή βλάβη η υγεία του από αλλαντίαση, χθες όμως στην εκκλησία των Εισοδείων της Θεοτόκου των Φαρρών ακούγονταν γέλια και φωνές. Εκεί βαφτίστηκε ο μικρός Παναγιώτης Βέρρας με αναδόχους τον Πρόεδρο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) Γιάννη Πιερρουτσάκο αλλά και τη θεία του Μαρία Βέρρα. . Ο Παναγιώτης γλίτωσε χάρη στις προσπάθειες των γιατρών του ΠΓΝΠ , του «Καραμανδανείου» αλλά και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Ανακουφισμένοι οι γονείς του Ανδρέας και Μαρίνα Βέρρα έβλεπαν το μοναχοπαίδι τους στην κολυμπήθρα να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Θυμούνταν τη δοκιμασία του παιδιού πριν από μερικούς μήνες και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι. Το περιστατικό είχε σημειωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο και είχε στηθεί αερογέφυρα για τη σωτηρία του παιδιού. Προσωπικό ενδιαφέρον είχε δείξει και ο Υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος και με τη φροντίδα το κ. Πιερρουτσάκο είχε χορηγηθεί αντι-αλλαντιασικός ορός και στη συνέχεια ένα σκεύασμα, το οποίο περιέχει ανθρώπινη αλλαντιασική ανοσοσφαιρίνη. Επρόκειτο για σπάνιο κρούσμα και η υπόσχεση που είχαν δώσει οι γονείς του παιδιού στον κ. Πιερρουτσάκο ήταν ότι εφόσον το παιδί κατάφερνε να γλιτώσει, θα γινόταν νουνός του. Εκατοντάδες κάτοικοι έσπευσαν στην εκκλησία του χωριού όπου ο πατήρ Αθανάσιος Παπανδρέου βάφτισε το μικρό Παναγιώτη. Ο αντι-αλλαντιασικός ορός που έπρεπε να χορηγηθεί στο παιδί ήταν διαθέσιμος μόνο στη Φρανκφούρτη. Η ανοσοσφαιρίνη δεν υπήρχε στην Ευρώπη και εντοπίστηκε στο μοναδικό στον κόσμο κέντρο παραγωγής της που βρίσκεται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ (Public Health Department of the State of California). Για να φτάσουν τα πολύτιμα για τη ζωή του βρέφους σκευάσματα, στήθηκαν «αερογέφυρες» από Γερμανία και ΗΠΑ αντίστοιχα .

http://www.peloponnisos.com.gr/

:D:D:D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...