Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μου είπαν ότι δεν βαφτίζουν λόγω ρεπό της εκκλησίας

Recommended Posts

Διαφημίσεις

gia pes mou... gia pes mou gia tin panagitsa sto Xaidari!!!! :shock:

den mporw alla eutrapela!!

Πρόσφατα βρέθηκα σε βάφτιση διδύμων όπου εκτός του ότι ξεπετάχτηκε σε 15 λεπτά της ώρας, να φανταστείς ούτε τα ονόματα δεν ακούσαμε, μετά έμαθα από τους γονείς ότι ο "παπάς" απαίτησε κοντά στο 500άρι ταρίφα και αφού πήρε....μη πώ τί, τους έκανε ένα σωρό καραγκοζιλίκια... Μήπως να ρωτούσατε από πριν?

Πρόσφατα βρέθηκα σε βάφτιση διδύμων όπου εκτός του ότι ξεπετάχτηκε σε 15 λεπτά της ώρας, να φανταστείς ούτε τα ονόματα δεν ακούσαμε, μετά έμαθα από τους γονείς ότι ο "παπάς" απαίτησε κοντά στο 500άρι ταρίφα και αφού πήρε....μη πώ τί, τους έκανε ένα σωρό καραγκοζιλίκια... Μήπως να ρωτούσατε από πριν?

Δεν είμαστε καλά.... :twisted:

Ειναι αυτο που λεμε ολοι:

"ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΠΑΣ ΣΕ ΒΑΠΤΙΣΕ"

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

500€ παει η ταριφα για διδυμα??? Πω πω....σαν τις αντικειμενικες αξιες ενα πραγμα!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παντως πλακα στην πλακα,υπαρχουν λιγοι παπαδες που αξιζουν. Στην Καρβαλη (ναι,αυτο με τα τσουρεκια και τους κουραμπιεδες) ο παπας οταν την διαβασε για σαραντισμο...στην κινηση που καναμε για να του δωσουμε ενα 10€ δεν το δεχτηκε και μας χαμογελασε κιολας λεγοντας μας να μας ζησει.... Μπραβο...μακαρι ολοι να ηταν σαν κι αυτον....αλλα εδω βλεπουμε οτι τρωγονται για το ποιος θα παρει την θεση του Αρχιεπισκοπου...στα 500€ ταριφα θα κολλησουν???? Βαζουν μπροστα και το καλο της Εκκλησιας,υπερ πτωχων και απορων....κι αντε εσυ ζητησε τα πισω...θα σε πουνε και ιεροσυλη!!! ΧΑ! :roll::shock::P:?:x

Την ευχη μου να εχετε τεκνα μου.... 8)

Δι ευχων των Αγιων πατερων ημωωωωων,Κυριε Ιησου Χριστε ο Θεοοοος....ελεησον και σωσον αυτους (τους παπαδες)...Αμηηηηηηηην!!!!

Eπειτα απο πιεσεις που δεχτηκα απο την δχση,αφησα ελευθερη την αγελαδιτσα μουυυ να βοσκει στα λιβαδια.Οποιος χασαπης ενδιαφερθει ας επικοινωνησει πριβε μαζι μου για να κανονισουμε τα δεοντα!

Δι ευχων των Αγιων πατερων ημωωωωων,Κυριε Ιησου Χριστε ο Θεοοοος....ελεησον και σωσον αυτους (τους παπαδες)...Αμηηηηηηηην!!!!

Εγραψες Νο 2!!!!!!!!!!!!!!

(Ναι Στελλα ξερω, ξερω: Παιρνει αερα! Το πολυ πολυ να κρυωσει λιγουλακι και να του ριξεις....... βεντουζες :wink: )

Διαφημίσεις

Δεν είμαστε καλά.... :twisted:

Μετά απορούν γιατί απομακρύνεται ο νέος κόσμος από την εκκλησία :lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

(Ναι Στελλα ξερω, ξερω: Παιρνει αερα! Το πολυ πολυ να κρυωσει λιγουλακι και να του ριξεις....... βεντουζες :wink: )

Ναι!Το μωρό μου γράφει,αλλά σε κάποιους δεν αρέσει αυτό και παρεξηγήθηκε το μωρό μου..Θέλει να διαγραφει.. :cry::cry:

Ναι!Το μωρό μου γράφει,αλλά σε κάποιους δεν αρέσει αυτό και παρεξηγήθηκε το μωρό μου..Θέλει να διαγραφει.. :cry::cry:

Γιατί καλέ;;; Που έγινε αυτό;;;

1aLup3.png

BtUIp3.png

Όχι Στελίτσα μου μην τον αφήσεις .....εμείς με ποιον θα γελάμε μετά; :lol::lol::lol:

Φιλιά

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

Τώρα που έχει μπεί και το καινούργιο τικεράκι.....(α! με γεια κι΄όλας-και καλά αποτελέσματα ευχομαι!) δεν τον βλέπω να την "κάνει" εύκολα! :lol:

Έλα πες του δεν θέλω χαζά ... θα του βάλω να γράψει τιμωρία :lol::lol::lol: !!!

Ο καθένας μπορεί ελεύθερα να γράφει την άποψή του, είναι δικαίωμά του.

Επίσης ο καθένας μπορεί να υπερασπίζεται τον ευατό του, επίσης είναι πάλι αναφαίρετο δικαίωμά του :wink: !!!

Ο Κώστας, έτσι όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, είναι άνθρωπος με πολύ χιούμορ και σε κάτι τέτοια δεν πρέπει να μασάει :wink: !!!

Πες του να μου απαντήσει εκεί που λέει για τα φακελάκια που θα μου δίνει σαν δασκάλα της κόρης του :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Ο Κώστας, έτσι όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, είναι άνθρωπος με πολύ χιούμορ και σε κάτι τέτοια δεν πρέπει να μασάει :wink: !!!

Ε! λέει και κάτι κρύα που και πού :lol::lol::lol: [μην πέρνει και αέρα έτσι δεν είπες Στέλλα;] :roll:

Διαφημίσεις

Έλα πες του δεν θέλω χαζά ... θα του βάλω να γράψει τιμωρία :lol::lol::lol: !!!

Ο καθένας μπορεί ελεύθερα να γράφει την άποψή του, είναι δικαίωμά του.

Επίσης ο καθένας μπορεί να υπερασπίζεται τον ευατό του, επίσης είναι πάλι αναφαίρετο δικαίωμά του :wink: !!!

Πες του να μου απαντήσει εκεί που λέει για τα φακελάκια που θα μου δίνει σαν δασκάλα της κόρης του :lol::lol::lol: !!!

Αχ τώρα κοιμήθηκε!Αύριο θα μας λείψει γιατί έχει υπηρεσία,αλλά την Τετάρτη θα μπεί σίγουρα!Είναι αργία για το πεζικό,οπότε θα σου απαντήσει μάλλον τότε! :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...