Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλές πεθερές... και όμως υπάρχουν!

Panoz

Recommended Posts

ακριβως την ιδια πεθερα εχω κι εγω.αλλα τωρα κανω κ εγω το ιδιο.την βγαζω εγω τρελη κ τρελενεται πιο πολυ αυτη!!!

Ακριβώς έτσι Χριστίνα.....Εγώ βέβαια της το δήλωσα κιόλας..."Δεν θα με τρελλάνει κανείς, εγώ θα σας τρελλάνω όλους"....Βρε λες να με έχει φοβηθεί το μάτι της?:roll:

VxpTp3.png

lewJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 139
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• alcyon

alcyon 28 δημοσιεύσεις

• ANABELA

ANABELA 11 δημοσιεύσεις

• Panoz

Panoz 10 δημοσιεύσεις

• Demi7

Demi7 9 δημοσιεύσεις

Ακριβώς έτσι Χριστίνα.....Εγώ βέβαια της το δήλωσα κιόλας..."Δεν θα με τρελλάνει κανείς, εγώ θα σας τρελλάνω όλους"....Βρε λες να με έχει φοβηθεί το μάτι της?:roll:

χαχαχαχαχχαχα:-D:-D:-D:-D

εμενα παντως με φοβηθηκε κ ολο γλυκες ειναι τωρα.ξερω οτι ειναι ψευτικα αλλα το δικο μου περναει.εγω ημουν σε πολυ ασχημη κατασταση γιατι μπροστα παντα το επαιζε η καλη η τελεια πεθερα.απο πισω ομως εκανε κ ελεγε πολλα.για να την ξεσκεπασω μου πηρε καιρο.αλλα το καταφερα κ το αναγνωρισε κ ο συζ μου.

αχ αυτες οι πεθερες....

χαχαχαχαχχαχα:-D:-D:-D:-D

εμενα παντως με φοβηθηκε κ ολο γλυκες ειναι τωρα.ξερω οτι ειναι ψευτικα αλλα το δικο μου περναει.εγω ημουν σε πολυ ασχημη κατασταση γιατι μπροστα παντα το επαιζε η καλη η τελεια πεθερα.απο πισω ομως εκανε κ ελεγε πολλα.για να την ξεσκεπασω μου πηρε καιρο.αλλα το καταφερα κ το αναγνωρισε κ ο συζ μου.

αχ αυτες οι πεθερες....

αχ βρε χριστινάκι, εμένα ο σύζυγος δεν μου το αναγνώρισε το δίκιο ποτέ, κι ας μου ζήτησε συγνώμη η μάνα του για όλα όσα έκανε και είπε 2,5 ολόκληρα χρόνια...Ίσα ίσα που ανέβηκε στην εκτίμηση του, η κυρία γιατί "παραδέχτηκε τα λάθη της":shock:

Είναι πονηρή πάντως οφείλω να της το αναγνωρίσω:lol::lol::lol:

VxpTp3.png

lewJp3.png

εγω επαψα να ασχολουμε με τα ειπες και ειπα και βρηκα την υγεια μου.θελουν ας ερθουν και θελουν ας μην ερθουν...παω το μωρο λεω μια καλημερα για τυπικους λογους και φευγω...βεβαια η πεθερα μου διαφερει και δεν την βαζω στο ιδιο τσουβαλι αλλα δεν μπορω να εκφραστω με τους αλλους τριγυρω οποτε φερομαι τυπικα σε ολους.

κι εγώ έχω μια πεθερά πολύ πολύ καλή!!! μας κρατάει το παιδί αρκετές φορές,μας βοηθάει χωρίς να της το ζητήσουμε και άλλα πολλά καλά!

ποτέ δεν μου έχει φωνάξει, με έχει σαν την κόρη της, ενώ πολλές φορές ζητάει την γνώμη για να κάνει κάτι... τι να σας πω...σίγουρα δεν την νιώθω σαν πεθερά! σαν δευτερη μανούλα όμως ναι. Αλλά ΜΑΝΑ είναι μόνο ΜΙΑ!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλη πεθερα...οπως λεμε χελωνα καρετα καρετα δηλαδη? Σπανιο ειδος. Ειμαι κι εγω απο τις τυχερες γιατι εχω μια καλη πεθερα. ΠΟΤΕ δεν εχει ανακατευτει στη ζωη μας, ειναι διακριτικη και με εχει σαν κορη της. Θα μπορουσε να ηταν πολυ διαφορετικη γιατι της εχω παρει το μοναχογιο και μοναχοπαιδι της που το μεγαλωσε ολομοναχη αφοτου χωρισαν με τον πεθερο μου. Βεβαια κι εγω το αναγνωριζω και το εκτιμω αναλογα ετσι? Ξερω ποσο τυχερη ειμαι σ αυτον τον τομεα και μακαρι οταν κι εγω θα γινω πεθερα να της μοιασω...(λετε?)

Εγώ ανήκω στις τυχερές νύφες, η πεθερά μου είναι άνθρωπος λεπτός, με τρόπους, δεν ανακατεύεται ποτέ και πάντα παίρνει το μέρος μου και δεν δικαιολογεί το γιο της αν δει κάτι στραβό. Οταν γέννησα το πρώτο μου παιδάκι ερχόταν εναλάξ στο μαιευτήριο με τη μαμά μου και με βοηθούσε σε ό,τι χρειαζόταν. Ακόμα και τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου που έχω συσπάσεις από νωρίς και ο γιατρός με έβαλε στην ξάπλα, διέκοψε τις διακοπές της και έρχεται να μας βοηθήσει, μιας και η μαμά μου είναι στο εξοχικό μας με την κόρη μου και εγώ η ίδια δεν ήθελα να ανέβουν για να μην κλείσω το παιδί Αυγουστιάτικα μέσα στην Αθήνα. Η ίδια η πεθερά μου τηλεφώνησε μάλιστα στη μαμά μου πρώτη και της είπε να κάτσει στο χωριό με το παιδί. Εντάξει, δεν μπορείς να έχεις το ίδιο θάρρος όπως με τη μαμά σου, αλλά όταν βλέπεις έναν σωστό άνθρωπο δεν μπορείς να μην το εκτιμήσεις.

Μανα είναι μόνο μια. ΤΕλος.

συμφωνω απολυτα....δεν μπορω να πω ομως οτι εχω παραπονο και απο την πεθερα μου, ειναι πολυ ησυχος και διακριτικος ανθρωπος ,μπορουμε και συνενοουμαστε αψογα και νομιζω πως με αγαπαει πραγματικα φαινεται απο τον τροπο που κοιταει και καμαρωνει οταν λεει οτι ειμαι νυφη της.δεν με ξεχωριζει απο τα παιδια της και το πιο σημαντικο για μενα ειναι ο σεβασμος, με σεβεται και την σεβομαι...αυτο φτανει...ελπιζω να ειναι παντα ετσι...

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

καλυτερα να αναψεις ενα κερι παρα να καταριεσαι το σκοταδι

εγώ δεν ξέρω αν έχω καλή πεθερά ή όχι. Μένει μακρυά, την βλέπω μόνο όταν πάμε εμεις, μας παίρνει 2 φορές την εβδομάδα τηλέφωνο, μας δίνει κρέατα και άλλα όταν πάμε και μου μιλάει μια χαρά. Σε σχέση με την δική μου οικογένεια είνια λίγο ψυχρή και απομακρυσμένη αλλά δε μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Βέβαια πέρα από τα κρεατικά, αυγά, λάδι κλπ, έχει κάνει και ένα σπιτάκι στο γιο της που το έχουμε εξοχικό. Άρα από την δική της πλευρά προσφέρει ό,τι έχει. Εγώ το βλέπω λίγο πιο ρομαντικά. Να έρθει μια μέρα στο σπίτι μας πχ γιατί πεθύμησε το γιο της ή το εγγόνι της, ή όταν έρχεται στην Αθήνα πρώτα να έρχεται στο σπίτι μας και μετά να πηγαίνει στα αδέρφια της. ϊσως να είμαι υπερβολική. Ή οταν της λώ για το γιο μου να μη μου αναφέρει πόσο όμορφος και έξυπνος είναι ο άλλος της εγγονός (της κόρης) που μένει κοντά της (και που είναι και 12 χρονών γαιδουράκι!!!) Με λίγα λόγια απέναντί μου είναι καλή, διακριτική και ψιλοαδιάφορη αλλά νομίζω ότι απέναντι στο παιδί της και στο εγγόνι της είναι ψυχρή. εσείς τι λέτε??

Διαφημίσεις

Μπορώ να πω ότι κι εγώ είμαι τυχερή που έχω μια πεθερά, μάλαμα.

Φυσικά μάνα είναι μόνο μία, αλλά σας πληροφορώ ότι με τη μάνα μου σκοτωνόμαστε, ενώ με την πεθερά μου όχι. Κι αυτό γιατί η πεθερά μου δεν κάνει ΣΧΕΔΟΝ ποτέ κάτι διαφορετικό από αυτό που της ζητάω, ενώ η μαμά μου κάνει πάντα το αντίθετο...:P

Αλλά θα σας πω ένα πράγμα! Ήρθαν τα πεθερικά μου μαζί μας διακοπές, παρόλο που η πεθερά μου κρατάει καθημερινά τα παιδιά μου και ήξεραν τί τους περιμένει. Και μας βοήθησαν πάρα πολύ! Θυσίασαν τις διακοπές τους για να κάνουμε εμείς καλύτερες διακοπές. Να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε και να περάσουμε καλά.

Βέβαια, αν δεν ερχόντουσαν μαζί μας, πιθανόν να μην πήγαιναν και πουθενά αλλού. Αλλά και πάλι, της είμαι απίστευτα ευγνώμων για τη βοήθεια. Και σίγουρα, ότι τα κοίμησε η ίδια ένα βράδυ για να μπορέσουμε εμείς να βγούμε έξω να πιούμε ένα ποτάκι σα ζευγάρι, δεν το έκανε με το ζόρι, αλλά με την καρδιά της.

Το ξέρω ότι δεν πρόκειται να με αγαπήσει όσο την κόρη της. Θα ήμουν υπερβολική αν ζητούσα κάτι τέτοιο. Όχι όμως ότι δε με ενοχλεί που βλέπω τόσο έντονη την αδυναμία της, γιατί εγώ της συμπεριφέρομαι καλύτερα απ'τη μάνα μου.

Όχι ότι δεν κάνει τις κουτσουκέλες της. Όχι δεν ανακατεύεται. Όχι ότι δεν τα "μαγειρεύει" έτσι όπως την συμφέρει. Αλλά και η μάνα μου το ίδιο κάνει. Όλες τα ίδια κάνουνε, και όλες τα ίδια κάνουμε!

Και μετά τη γέννηση του γιού μου, αισθάνθηκα τόσο έντονη την προσφορά της που της ζήτησα να την αποκαλώ "μαμά". Και έτσι τη φωνάζω από τότε, χωρίς να το έχω μετανοιώσει...

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Υπάρχουν καλές πεθερές...Εγώ την πεθερά μου τη γνώρισα μετά τα 40 του άντρα της, που πνίγηκε και όπως καταλαβαινετε είχα ένα άγχος, γιατί η γυναίκα είχε τον πόνο της και δεν ήξερα πως θα με δεχτεί, χώρια που ο άντρας μου είναι μοναχοπαίδι...Από τότε που τη γνώρισα γίναμε 3αδα αχώριστη. 3μηνα, 6μηνα, χρόνος, ελιές στο χωριό, κάθε φορά μαζί. Σε αυτό συνετέλεσε και η δική μου μαμά, που παρόλο που μένει στην επαρχία και πολύ θα ήθελε να πάω να τους δω, μου έλεγε ότι η πεθερά μου και ο άντρας μου είναι μόνοι τους και με χρειάζονται περισσότερο...Συζύσαμε με τον άντρα μου 1 χρόνο μετά και βρήκαμε σπίτι στα 2-3 τετράγωνα από το πατρικό του για να είμαστε κοντά. Η μόνη της παρέμβαση στο θέμα του γάμου ήταν η επιθυμία της να γίνει ο γάμος αφού περάσουν 3 χρόνια από το θάνατο του πεθερού μου. Με βρήκε από την αρχή όμορφη, ακόμα και τώρα που έχω και 20 κιλά παραπάνω. Λόγω του ότι είναι 79 χρονών δε μπορεί να μου κρατήσει τα παιδιά, αλλά εδώ και 3 χρόνια μου παίρνει σχεδόν πάντα όταν δεν είναι στο χωριό τα άπλυτα και μου τα φέρνει πλυμένα και σιδερωμένα, μόνο τα μωρουδιακά δεν της δίνω...Μας ρωτάει συνέχεια αν θέλουμε να μας μαγειρέψει...Με θεωρεί πολύ καλή νοικοκυρά και με παινεύει συνέχεια σε όλους, ακόμα κι αν το σπίτι μου έχει 1 δάχτυλο σκόνη...Όταν κουράζομαι τα "βάζει" με το γιο της, που δεν κάνει τίποτα, που αργεί να γυρίσει από τη δουλειά...Δεν απαιτεί να τη λέω "μαμά" κι έτσι της μιλάω με το μικρό της όνομα...Όταν δεν είχαμε παιδιά συνήθως δεν ερχόταν σπίτι για να μην ενοχλεί, αλλά πηγαίναμε εμείς στο δικό της για να φάμε ή να πιούμε καφέ σχεδόν καθημερινά. Από τότε που κάναμε παιδιά στην αρχή δεν ερχόταν καθημερινά, αλλά την πείσαμε και είναι σπάνιες οι μέρες που δεν έρχεται. Έχει πολύ καλή σχέση με τους δικούς μου, και όταν αφήνω τα παιδιά στη μαμά μου το καλοκαίρι που κλείνουν οι σταθμοί, πηγαίνει και τους βλέπει. Αγαπάω πολύ την πεθερούλα μου και μ'αγαπάει κι αυτή... Α, όσο για τα ονόματα των παιδιών είχα αποφασίσει πολύ πριν κάνω παιδιά ότι θα πάρουν τα ονόματα των πεθερικών μου, αφού ο άντρας μου είναι μοναχοπαίδι, ενώ εγώ έχω 2 αδέρφια, και μου τη δίνουν τα πρωτοξάδερφα με το ίδιο όνομα...Η πεθερά μου όταν είπαμε το όνομα της κόρης μου από το μαιευτήριο μας είπε ότι δεν της αρέσει το όνομά της και να δώσουμε του παιδιού άλλο όνομα, αλλά της το ξεκόψαμε. Στο όνομα του γιού μου, μας είπε ότι ήθελε να βγει το όνομα του πεθερού μου, ειδικά αφού δε ζει...

Για την πεθερά του άντρα μου δεν έχω να πω τίποτα, θα ήμουν μονόπλευρη, η νύφη της πάντως(γυναίκα του αδερφού μου) λέει τα καλύτερα...

Sorry για το τεράστιο post, αλλά έχω φρικάρει με τις θανάσιμες πεθερές και έγραψα όλο το κατεβατό (και λίγα είναι) για να δώσουμε μια ελπίδα...Υπάρχουν λοιπόν και καλές πεθερές...

eNortjK1UjIyNjczVbIGXDASswKj87.pngeNortjK1UjIyNjczV7IGXDASuQKl10.png

Βρε υπάρχουν και καλες πεθερες απλα δεν εχουν ενδιαφερον οπως οι θανασιμες :lol::lol::lol:

Κι εγω εχω καλη πεθερα θες να μπαινουμε εδω και να λεμε ιστοριες για τις καλες πεθερες μας?:)

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...