Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλές πεθερές... και όμως υπάρχουν!

Panoz

Recommended Posts

εισαι φεμινιστης, τελος!!!!

Και εσύ άτονη! Να σε συλλάβει η Grammar Police asap!

και συ φορας λαδωμενο φανελακι απο τυροπιτες... να σε συλλαβει καποιος να σε πλυνει... asap

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 139
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• alcyon

alcyon 28 δημοσιεύσεις

• ANABELA

ANABELA 11 δημοσιεύσεις

• Panoz

Panoz 10 δημοσιεύσεις

• Demi7

Demi7 9 δημοσιεύσεις

Και εμενα η πεθερα μου ειναι παρα πολυ καλη και μου στεκετε σχεδον σαν μανα. Σε οτι τι χρειαστικα ηταν διπλα μου διακριτικα και μαλιστα υπαρχουν φορες που με υποστηριζει οταν ο γιος της κανει κατι, Γενικα ειναι πολυ δικαιος και ντομπρος ανθρωπος. Ειμαι πολυ τυχερη.

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ! ΖΗΛΕΥΤΕ ΟΛΟΙ! :)

Έχω στείλει το σύζυγο στην πεθερούλα μου.... μαζί με τα 3/4 των παιδιών. Ζηλεύετε περισσότερο .... :lol::lol::lol::lol::lol:

εντιτ: Θα μας φέρουν και φαγητό γυρίζοντας!!! :D:D:D

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ! ΖΗΛΕΥΤΕ ΟΛΟΙ! :)

Έχω στείλει το σύζυγο στην πεθερούλα μου.... μαζί με τα 3/4 των παιδιών. Ζηλεύετε περισσότερο .... :lol::lol::lol::lol::lol:

εντιτ: Θα μας φέρουν και φαγητό γυρίζοντας!!! :D:D:D

θα ερθει η πεθερα μου καθαρα δευτερα σπιτι μου.....

σκαστε απο τη ζηλεια σας!!!!!!!!!!!!!!!

( :cry::cry::cry::cry::cry::cry: )

Τις σχεσεις εμεις τις φτιαχνουμε και με τους γονεις μας και με τον αντρα μας και με την πεθερα μας.Ειναι και μια δευτερη ευκαιρια να χτισουμε με καλη σχεση ,σαν μια δευτερη "μανα".ετσι το βλεπω εγω.Αν ανταγωνιζομαστε την πεθερα μας σιγουρα κατι παιζει και στη σχεση μας με τον αντρα μας.Ειναι πολυ ψυχοφθορες αυτες οι καταστασεις και τα πραγματα μπορουν να γινουν πιο απλα οταν τις εχουμε συμμαχους.

Τις σχεσεις εμεις τις φτιαχνουμε και με τους γονεις μας και με τον αντρα μας και με την πεθερα μας.Ειναι και μια δευτερη ευκαιρια να χτισουμε με καλη σχεση ,σαν μια δευτερη "μανα".ετσι το βλεπω εγω.Αν ανταγωνιζομαστε την πεθερα μας σιγουρα κατι παιζει και στη σχεση μας με τον αντρα μας.Ειναι πολυ ψυχοφθορες αυτες οι καταστασεις και τα πραγματα μπορουν να γινουν πιο απλα οταν τις εχουμε συμμαχους.

Η συμμαχία θέλει δύο!!! :wink:

Τον έναν τον βλέπω... για δεύτερο ψάχνω!! :lol::lol::lol:

Πάντως όσο είμαστε μακριά (στα 500 μέτρα... μη φανταστείτε καμιά τρομερή απόσταση :lol: ), είμαστε πολύυυυυ καλά! Αφού λέω να μετακομίσω σε αυτό το "θεματάκι" με τις καλές πεθερές (για λίγο όμως γιατί κρατάω τα κλειδιά της πεθερο-κόλασης από την οποία μάλλον δε θα φύγω ποτέ.... :? )

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Ρε τι λέτε τώρα; Εδώ η δικιά μου έχει και wireless internet για να συνδέομαι στο ιντερνΈ. Το είχα ξεχάσει και είμαι με 3G που σέρνεται! Πάω να συνδεθώ στο wireless να δω την υγειά μου :)

Ρε τι λέτε τώρα; Εδώ η δικιά μου έχει και wireless internet για να συνδέομαι στο ιντερνΈ. Το είχα ξεχάσει και είμαι με 3G που σέρνεται! Πάω να συνδεθώ στο wireless να δω την υγειά μου :)

Όπα η Ιντερνετικιά πεθερά!!!! :shock: Φτού σου- φτού σου... μη σε ματιάσουμε!! :lol:

Εμένα η δική μου, η μόνη σύνδεση που έχει είναι αυτή με.... Κάιρο. Ότι και να πεις... εκεί τα πάει!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Συμφωνώ απόλυτα βρε Αθηνά μου, αλλά όπως είπαν και οι άλλες κοπέλες θέλει δύο η κατάσταση αυτή. Εμένα πάντως οι σχέσεις με την πεθερά είναι οι τυπικές και αυτή το έχει επιβάλλει αυτό. Επομένως δε θα σκάσω κιόλας.. :lol:

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Γεια σας!!! Συγγνωμη που θα σας χαλασω την ωραια ατμοσφαιρα που εχετε φτιαξει εδω αλλα εχω μιλησει και στο αλλο θεμα για της πεθερες αλλα δεν μου εδωσαν και πολυ σημασια. Λοιπον εμενα η πεθερα μου αυτη την στιγμη εχει τσακωθει με τον αντρα μου και δεν ξερω τι να κανω γιατι με εχουν βαλει στην μεση και την πληρωνω εγω αυτην την στιγμη. εχω τρελαθει μου χαλανε την ψηχολογια καθε μερα τι να κανω μενουμε και 3 στο ιδιο σπιτι . Βοηθειστε με .....

Αν δε ξερουμε τους λογους που εμπλεξες εσυ στη μεση πως να σε βοηθησουμε?

Το καλυτερο σε αυτη τη φαση ειναι να εξηγηθεις και με τους δυο και να τους αναγκασεις να τα βρουν μεταξυ τους......μονο ετσι δε σε παιρνει η μπαλα....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Κοιτα vera μου , η κατασταση ειναι η εξης εχουν τσακωθει μεταξυ τους και εμενα μου τα λεει και δυο , ας πουμε πες του αυτο η πεσ'της αυτο και τετοια .... Ε και πολλες φορες οταν τσακωνονται λεει η πεθερα η μικρη τα φταιει ολα δηλαδη εγω και ο καλος μου φρικαιρνει .

Τώρα βρε Πελαγία μου τι περιμένεις;; Από τη στιγμη που ένα ζευγάρι δε μένει μόνο του και έχει μέσα στο σπίτι τρίτο πρόσωπο και πόσο μάλλον την πεθερα, δεν θα ακούγονται κουβέντες;; Πάντως το θεωρώ λάθος που μένετε και οι τρεις μαζί, ένα ζευγάρι πρέπει να εχει το χώρο του, το σπίτι του να ζει σαν πραγματικό ζευγάρι. Εμένα πάντως δεν μπορώ να με φανταστώ να μένω με γονείς έιτε δικους μου είτε του άντρα μου.

Πάντως καλύτερα να μη παίρνεις θέση στις διαφωνίες τους, αλλά να μην αφήνεις την πεθερά να σε κακολογεί κιόλας...

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

Αφου την εχεις κατσει τη βαρκα και ζειτε παρειτσα, πρεπει να την καλοπαιρνεις νομζω.........δλδ να λες στον αντρα σου (μπροστα της ακομα καλυτερα) "μανουλα σου ειναι αγαπη μου, πρεπει να τα βρειτε" ακομα κι αν εχει εντελως αδικο.........αλλωστε αληθεια δεν ειναι αυτο? Θα τα βρουν μεταξυ τους κι αν εχεις κανει το τραγικο λαθος να μιλησεις ασχημα για τη μανα του θα φταις εσυ....το αιμα νερο δε γινεται...να το θυμασαι αυτο.......

Να τους βαλεις να μιλησουν οι δυο τους και να τα βρουν......μη δεχεσαι να κανεις τον αγγελιοφορο.......αν μπαινεις στη διαδικασια να του μεταφερεις λογια της μετα θα κατηγορηθεις εσυ για διαστρεβλωση........κανε πως συμπασχεις μαζι τους και ασε τους να ξεθυμανουν...περαστικα ειναι αυτα.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Αααααχ πάλι θα το ΞΑΝΑγράψω πόσο καλή πεθερά εχω;;;ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ

Αν και τωρα. αυτο τον καιρο μας εφαγε το μάτι και θελω να της βγάλω ...το δικό της γιατι μου εκανε μια κουτσουκέλα ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΜΕΓΑΜΠΑΙΤ...αλλά χαλάλι γιατι αυτά που εχει δωσει ειναι ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...αρα...την γλύτωσε για αυτή τη φορά...

Για αυτή την φορά...ΜΟΝΟ...την επόμενη θα τακουσει...!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Λοιπόν κορίτσια έχω να καταγγείλω ότι ο Panoz έχει μια πολύ τρέντυ πεθερά!!

Αλήθεια λέω!!!

Επίσης έχω να καταγγείλω ότι το 3μερο πήγαν στα πεθερικά στον τόπο που γουστάρω τρελά και εγώ έμεινα Αθήνα :evil:

Θέλω και εγώ :evil::evil:

Επίσης αληθεύει ότι η μπουμπού + παππούς = ΕΡΩΤΑΣ (μια απ'τα ίδια και η δικιά μου με τον δικό της παππού βεβαίως βεβαίως)

καιαιαιαιαι....

Αντε να ξεπεταχτούνε τα μπομπιράκια να πάμε καμιά βολτίτσα να συστήσουμε τις δεσποινιδούλες μας εεε :wink:

Ξέχασα να αναφέρω ότι και η δική μου πεθερά είναι καλούλα την φωνάζω μάνα -6 παιδιά έκανε δεν ειναι μανα?-(ε, έχει κάτι φλασιές αλλά είναι περαστικές και άκακες τελείως)....

Ρε παιδιά έχω μια απορία.... γιατί όποτε με βλέπει μου χουφτώνει τον ποπό μου..... και μου λεει κιόλας "αδυνάτσες καμαρ' μ'"??? και άς έχω παρει 15 κιλά :?:

Ο πεθερούλης μου είναι καλός κι αυτός και τον λέω πατέρα μιας και μου φερεται αψογα και μ'αγαπαει πολυ!

Ευτυχώς που υπάρχουν και εξαιρέσεις για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα!

Ο Panoz τα λέει όλα αυτά γιατί γράφει κι η γυναίκα του εδώ!

:lol:

Πέφτει αυτο-λογοκρισία δηλαδή.... χμμμ... :roll::roll::roll::roll::roll:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχαχαχα ναι γιατί αν είχε κάνει κανένα κουζουλό θα ντρεπόμουν να το γράψω! Έτσι και να τα ακούει και να τα διαβάζει. Δύο σε ένα :)

Μετά από αυτή την ομολογία, νομίζω πως το θέμα με τις καλές πεθερές πρέπει να κλείσει και τα μέλη του να μεταφερθούν στην πεθερο-κόλαση!!!!

:evil: Μπουαααα χα χα χα χα!!! :evil:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και εγώ σε αυτό είμαι πάρα πολύ τυχερή...Μάλαμα η πεθερά μου και ο πεθερός μου..να φανταστείτε όταν πάμε να τους δούμε φτιάχνει πίτα, μουσακά και διάφορα άλλα μπελαλίδικα φαγητά και μου δίνει να έχω για τις πρώτες μέρες της προσαρμογής και για να βάλω κατάψυξη..Όταν κάποιος από τα αδέλφια του άντρα μου έρθει Αθήνα πάντα θα στείλει κάτι..

Λείπει ο άντρας μου ταξίδι και παίρνει να δει τι κάνω μόνη..

Δόξα το θεό να λέω γιατί με αυτά που διαβάζω εδώ τα έχω δει όλα...

αχαχαχα ναι γιατί αν είχε κάνει κανένα κουζουλό θα ντρεπόμουν να το γράψω! Έτσι και να τα ακούει και να τα διαβάζει. Δύο σε ένα :)

Αστα αυτά αφού το ξέρουμε όλοι τι παντόφλα πέφτει στο σπίτι :P:lol::lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...