Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δόντια?

Recommended Posts

Εμείς κλείσαμε τον δέκατο μήνα και δόντι ακόμα κανένα. Σάλια είχε πολλά από τον τρίτο ήδη μήνα και λέγαμε "έρχονται τα δοντάκια" αυτή η κατάσταση με τα σάλια συνεχίστηκε για αρκετό καιρό σε σημείο να αλλάζουμε κάθε τρεις κ λίγο σαλιάρες. Κάποια στιγμή σταμάτησαν τα σάλια. Τα ούλα της είναι εδώ και καιρό αρκετά φουσκωμένα, ομως εξακολουθούμε να μην έχουμε κανένα δόντι. Βάζει τα πάντα στο στόμα της πιπίλα δεν ήθελε ποτέ ούτε πιο μικρή ούτε και τώρα. Σήμερα που την πήγα στον παιδίατρο μου είπε να μην ανησυχώ και πως κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό. Επίσης μου ειπε το ίδιο που είπατε κ εσείς πιο πάνω: "κανένα παιδί δεν έμεινε χωρίς δόντια"....

Για να δούμε πότε θα βγουν λοιπόν...:D

353a4d5f55.png

eNortjKzUjIyNDG2sFCyBlwwFYkC1w,,49.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμένα τα ίδια μου λέει αλλά να λίγο ανησυχώ.Τα ουλάκια του ε'ιναι άσπρα και έχει πολύ σάλιο.Γκρίνια όχι τόσο πολύ,αλλά θέλει συνέχεια την πιπίλα του και δεν τη ρουφάει την δαγκώνει.

Θα βγουν μην ανησυχεις. Και το αν αργησε το πρωτο δεν ειναι ενδεικτικο οτι θα αργησουν ολα. Πρωτο δοντι βγαλαμε 12 μηνων. Μεχρι τωρα εχουμε ηδη 13.......μετα το πρωτο γινονται εκρηξεις που βγαινουν πολλα μαζι να ξερεις.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

• 1 month later...

επαναφερω το θεμα γιατι και εγω εχω παρομοιο προβλημα γιατι εχω ανχωθει υπερβολικα μπορω να πω ο δικος μου ειναι 13 μηνων σχεδον και δεν εχει βγαλει ακομα ουτε ενα δοντακι ο γιατρος μου λεει να μην ανησυχω αλλα δεν βλεπω φως στον οριζοντα σας εχει τυχει εσας αυτο?

Και εμενα ο δικος μου εβγαλε τα πρωτα δυο στον χρονο πανω και τωρα που εναι 17 μηνων εχει μονο 6 και αργει πολυ να τα βγαλει καθε φορα. Καθε παιδι ειναι διαφορετικο και θελει τον χρονο του.

Διαφημίσεις

δε θυμαμαι καλα(ντροπη μου:oops:) αλλα μετα τα πρωτα του γενεθλια εβγαλε 2 δοντακια.

πρωτα μιλησε,μετα περπατησε και μετα εβγαλε δοντακια.:D

ακομα και τωρα δε τα εχει ολα.

η μαμα μου λεει οτι το στοματακι του ειναι σα χαρτης και τα δοντακια του σκορπισμενα νησακια.:lol:

μην αγχωνεσαι εχει το δικο του ρυθμο και ποτε ακριβως θα τα βγαλει δε μπορεις να κανεις κατι.

ειναι στο παιδι!μην σε στεναχωρει καθολου.ισα ισα λενε οσο πιο αργα τοσο πιο γερα. εμενα τωρα 17 μηνων εχει 16 δοντια. συνομιλικο του εχει 6. υπομονη και θα βγουνε

M6bap3.png

cik1p3.png

• 4 months later...

Καλησπερα.πρεπει να ανησυχω που το μωρο μου ειναι 13 μηνων και δεν εχει φανει ουτε ενα δοντακι?ολοι και κυριως ο παιδιατρος μου με καθησυχαζουν οτι ειναι φυσιολογικο και οτι θα βγουν!!εσεις τι λετε?σας εχει τυχει κατι τετοιο?βαλερια:confused:

Καλησπερα.πρεπει να ανησυχω που το μωρο μου ειναι 13 μηνων και δεν εχει φανει ουτε ενα δοντακι?ολοι και κυριως ο παιδιατρος μου με καθησυχαζουν οτι ειναι φυσιολογικο και οτι θα βγουν!!εσεις τι λετε?σας εχει τυχει κατι τετοιο?βαλερια:confused:

ειμαστε πολλες μην ανησυχεις!! εμενα εβγαλε το πρωτο 13μιση μηνων και αργα αργα τα υπολοιπα...τωρα ειναι 2 χρονων και μας λειπουν ακομα 4 (οι πισω τραπεζιτες)..ηρεμησεεεε...και εγω φρικαρισμενη ημουν τοτε και μετα τα μετρουσα ολη την ωρα σαν χαζη:mrgreen::mrgreen::mrgreen: παντως απο 8 μηνων μασουσε τα παντα (το πως το εκανε αυτο ακομα δεν το εχω καταλαβει...αφου της εκοψα τα αλεσμενα πριν βγαλει δοντια...μυστηριο παιδι:?

Διαφημίσεις

Καλησπερα valeria!Η μητερα μου μου΄πε οτι το πρωτο μου δοντι το εβγαλα 14 μηνων!Επειδη η μαμα μου ειχε ανησυχησει με πηγε στον ιατρο και τον ρωτησε με ολο αγωνα και αυτος της απαντησε κατι πολυ ωραιο εχεις δει κυρια μου ανθρωπο χωρις δοντια?

Το ιδιο τωρα με την κορη μου ειναι 11 μηνων και ακομα τιποτα!Μονο φουσκωμενα ουλα και γκρινια!

Γιαυτο μην αγχωνεσε θα σκασουν μυτη καποια στιγμη που θα παει!!!!!!!!:P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...