Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

διαδικασια σπερμ/σης

parent?

Recommended Posts

δεν ξερω τι να κανω!!!τα καφε συνεχιζονται και δεν ξερω εαν πρεπει να κανω αυριο χοριακη η τσαμπα θα φαω την κρυαδα!!το στηθος ξεπρηστηκε και δεν ποναει καθολου!! :cry:

ποσες μερες εχεις καφε??μηπως δεν ειναι περιοδου??αν ειναι πολες μερες δεν θα επρεπε ηδη να σου εχει ερθει?? :?

καφε εχω απο χθες το μεσημερι εως και αυτη τη στιγμη που μιλαμε αλλα μονο οταν σκουπιζομαι,και φυσικα πονους περιοδου!!τωρα εαν δε μου ερθει μεχρι αυριο το πρωι θα παω να την κανω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 203
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευουλα καλημερα!πραγματικα διαβαζω με αγωνια τα οσα γραφεις γιατι όπως σου εχω ξαναπει , ειμαστε ακριβως στην ιδια κατασταση!Το γεγονος οτι εχεις αυτα τα ροζ-καφε υγρα, μπορει να ειναι σημαδια περιοδου, μπορει ομως και οχι!Σημερα,με το καλο,που ξημερωσε η Δευτερα , νομιζω πως πρεπει να πας για την χοριακη οπως ηταν κανονικα να κανεις!Κοριτσακι μου,σε καταλαβαινω απολυτα...Ξερεις ποσες χοριακες εχω κανει τα τελευταια 2 χρονια και ποσες αρνητικες απαντησεις εχω παρει?Ουτε μια θετικη σε πληροφορω!

Στην αρχη απελπιζομουν , στεναχωριομουν,εκλαιγα..Τωρα πια εχω περασει "μεσα μου" το οτι δεν θα ειμαι και παλι εγκυος!Ισως και να μην μεινω ποτε!Δεν ξερω αν θελει πολυ δυναμη για να το κανεις αυτο . ομως μετα απο τοσες "σφαλιαρες" μαθαινεις να ζεις με την αρνητικη σκεψη!Εγω να ξερεις , προσωπικα , θα περιμενω τα νεα σου απο σημερα που ειναι η μεγαλη μερα!Ελπιζω να ειναι τα καλυτερα νεα της εβδομαδας που αρχιζει!!!Σε φιλω και ευχομαι καλα αποτελεσματα...περιμενω ε???

Κοριτσια ,Πηγαμε στον ουρολογο κ μας ειπε οτι δεν χρειαζονται χαπια... γιατι καλυτερευει το σπερμα . αλλα εμενα μου φαινεται σχεδον ιδιο. γιατι κ πριν τη εγχειρηση τα ποσοστα ηταν σχεδον ιδια.στεναχωρεθηκα πολυ.ειπε αν δεν μεινω μεχρι το ιουνιο να τον παρουμε τηλεφωνονα μας πει τι θα κανουμε. πολυ φλου τα πραγματα. παλι στο περιμενε κ παλι στην αναμονη.βαρεθηκα.το θεμα ειναι οτι επειδη ειπε να προσπαθησουμε μεχρι τον ιουνιο ο αντρας μου δεν θα δεχτει να κανουμε σπερμ/ση. :cry::cry: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll::cry:

Καλημερα κοριτσι μου..απο χθες ηθελα να σου απαντησω ομως δεν προλαβα!Ο αντρας μου εκανε επισης κιρσοκιλη!Ο γιατρος του εδωσε μετα καποια χαπια για να δυναμωσει το σπερμα!Τα επαιρνε 1 μηνα!Μετα το 3μηνο που καναμε και παλι διαγραμμα , η κατασταση ηταν παρα πολυ καλη κατα τα λεγομενα του γιατρου!Γυρισε μαλιστα και μου ειπε: ακομη καλε να μεινεις εγκυος εσυ? χαριτολογοντας παντοτε..

Περνουσαν ομως οι μηνες , βλεπαμε φιλους να κανουν την ιδια επεμβαση και μεσα σε 2-3 μηνες οι γυναικες τους ηταν εγκυες!Πηγαμε και παλι στον ουρολογο να ρωτησουμε τι γινεται...αυτος μας καθυσηχασε οτι ολα ηταν μια χαρα!Ωσπου αλλαξα εγω γυναικολογο και μας συστησε εναν αλλο ουρολογο!

Σε πληροφορω οτι μολις ειδε τα 4 διαγραμματα πριν και μετα την επεμβαση , μας ειπε οτι η επεμβαση επρεπε να γινει , ομως υπηρχε και μια λοιμοξη στα σπερματοζωαρια...ο αντρας μου πηρε ισχυρη αντιβιωση και καποια δυναμωτικα χαπια και σημερα ειναι πολυ καλα!Να ξερεις παντως οτι ο συνολικος αριθμος παντα παιζει σημαντικο ρολο, ομως τον μεγαλυτερο τον παιζει η κινητικοτητα! Τα παντα ομως διορθωνονται αρκει να εχει την ιδια θεληση και ο συζυγος!Εμεις καθε που του ελεγα για σπερμοδιαγραμμα σκοτωνομασταν...Βεβαια ακομη ειμαστε στην προσπαθεια και ας εχουν περασει απο τοτε 2,5 χρονια.....

Ευουλα καλημερα!πραγματικα διαβαζω με αγωνια τα οσα γραφεις γιατι όπως σου εχω ξαναπει , ειμαστε ακριβως στην ιδια κατασταση!Το γεγονος οτι εχεις αυτα τα ροζ-καφε υγρα, μπορει να ειναι σημαδια περιοδου, μπορει ομως και οχι!Σημερα,με το καλο,που ξημερωσε η Δευτερα , νομιζω πως πρεπει να πας για την χοριακη οπως ηταν κανονικα να κανεις!Κοριτσακι μου,σε καταλαβαινω απολυτα...Ξερεις ποσες χοριακες εχω κανει τα τελευταια 2 χρονια και ποσες αρνητικες απαντησεις εχω παρει?Ουτε μια θετικη σε πληροφορω!

Στην αρχη απελπιζομουν , στεναχωριομουν,εκλαιγα..Τωρα πια εχω περασει "μεσα μου" το οτι δεν θα ειμαι και παλι εγκυος!Ισως και να μην μεινω ποτε!Δεν ξερω αν θελει πολυ δυναμη για να το κανεις αυτο . ομως μετα απο τοσες "σφαλιαρες" μαθαινεις να ζεις με την αρνητικη σκεψη!Εγω να ξερεις , προσωπικα , θα περιμενω τα νεα σου απο σημερα που ειναι η μεγαλη μερα!Ελπιζω να ειναι τα καλυτερα νεα της εβδομαδας που αρχιζει!!!Σε φιλω και ευχομαι καλα αποτελεσματα...περιμενω ε???

dimkous ειμαστε ακριβως στην ιδια φαση!και εγω τα τελευταια 2 χρονια τα ιδια περναω!σημερα το πρωι εκανα χοριακη η οποια θα βγει το απογευμα,τελικα ομως μου ηρθε η περιοδος αν και ηλπιζα για ενα μικρο θαυμα!!παμε προς ολοταχως για τη δευτερη!!!ευχομαι καλη μου παντως ολοψυχα τα δικα σου νεα να ειναι καλυτερα απο τα δικα μου!!! :cry:

πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης η οποια φυσικα ηταν αρνητικη!!!τωρα ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου σ'ολα τα κοριτσια να εχουν το επιθυμητο αποτελεσμα!!επισης να μη σας παιρνει απο κατω εαν δεν επιτευχθει ο στοχος!!πανω απ'ολα ψυχραιμια,θετικη σκεψη και ενεργεια και πιστευω ειναι θεμα χρονου να αποκτησουμε ενα μωρακι,μπορει να παιδευομαστε λιγο τωρα αλλα ολα αυτα θα φανταζουν μια μακρινη αναμνηση!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια ,Πηγαμε στον ουρολογο κ μας ειπε οτι δεν χρειαζονται χαπια... γιατι καλυτερευει το σπερμα . αλλα εμενα μου φαινεται σχεδον ιδιο. γιατι κ πριν τη εγχειρηση τα ποσοστα ηταν σχεδον ιδια.στεναχωρεθηκα πολυ.ειπε αν δεν μεινω μεχρι το ιουνιο να τον παρουμε τηλεφωνονα μας πει τι θα κανουμε. πολυ φλου τα πραγματα. παλι στο περιμενε κ παλι στην αναμονη.βαρεθηκα.το θεμα ειναι οτι επειδη ειπε να προσπαθησουμε μεχρι τον ιουνιο ο αντρας μου δεν θα δεχτει να κανουμε σπερμ/ση. :cry::cry: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll::cry:

Καλημερα κοριτσι μου..απο χθες ηθελα να σου απαντησω ομως δεν προλαβα!Ο αντρας μου εκανε επισης κιρσοκιλη!Ο γιατρος του εδωσε μετα καποια χαπια για να δυναμωσει το σπερμα!Τα επαιρνε 1 μηνα!Μετα το 3μηνο που καναμε και παλι διαγραμμα , η κατασταση ηταν παρα πολυ καλη κατα τα λεγομενα του γιατρου!Γυρισε μαλιστα και μου ειπε: ακομη καλε να μεινεις εγκυος εσυ? χαριτολογοντας παντοτε..

Περνουσαν ομως οι μηνες , βλεπαμε φιλους να κανουν την ιδια επεμβαση και μεσα σε 2-3 μηνες οι γυναικες τους ηταν εγκυες!Πηγαμε και παλι στον ουρολογο να ρωτησουμε τι γινεται...αυτος μας καθυσηχασε οτι ολα ηταν μια χαρα!Ωσπου αλλαξα εγω γυναικολογο και μας συστησε εναν αλλο ουρολογο!

Σε πληροφορω οτι μολις ειδε τα 4 διαγραμματα πριν και μετα την επεμβαση , μας ειπε οτι η επεμβαση επρεπε να γινει , ομως υπηρχε και μια λοιμοξη στα σπερματοζωαρια...ο αντρας μου πηρε ισχυρη αντιβιωση και καποια δυναμωτικα χαπια και σημερα ειναι πολυ καλα!Να ξερεις παντως οτι ο συνολικος αριθμος παντα παιζει σημαντικο ρολο, ομως τον μεγαλυτερο τον παιζει η κινητικοτητα! Τα παντα ομως διορθωνονται αρκει να εχει την ιδια θεληση και ο συζυγος!Εμεις καθε που του ελεγα για σπερμοδιαγραμμα σκοτωνομασταν...Βεβαια ακομη ειμαστε στην προσπαθεια και ας εχουν περασει απο τοτε 2,5 χρονια.....

αχ ποσο σε καταλαβαιμω κ εγω!!!εμεις εχουμε κανεις 10 σπερμ/τα :shock:

οταν τα μετρησα επαθα σοκ.ασε. εμενα τη πρωτη φορα ο αντρας μου επαθε σοκ. οταν του ειπα να εξετασουμε το σπερμα. κ το τρεναρε για 6 μηνες..μετα ομως οποτε χρειαστηκς δεν εβγαλε μιλια. τωρα τον ειχα ψησει να κανουμε σπερμ/ση αλλα οταν πηγαμε στον ουρολογο ειπε να περιμενουμε μεχρι τον ιουνιο αν δεν πιαστω να τον παρουεμ τηλ. κ δεν κανει σπερματεγχυση.λεει μετα τον ιουνιο. ο γιταρος ειπε να περιμενουμε. τι να κανω??αστα.ελπιζω τουλαχιστον μεχρι τοτε σε ενα θαυμα γιατι με 70% ακινητα μονο θαυμα θα εινια να πιαστω!!!!ευχομαι το καλυτερο κ σε εσενα.

ευουλα μου,

μην στεναχωριεσαι θα ερθει την επομενη φορα.δεν χαθηκαν οι ελπιδες οτι δεν θα γινει ποτε,απλα καθυστερει για τεχνιοκυς λογους!!!! φιλακια πολλα.μαζι ολες θα πολεμησουμε :D

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!!

Γλυκεια μου parent,

ομολογω πως το ερωτημα σου ηταν λιγο αναπαντεχο.. :wink:

Στη βιβλιογραφια εχει τυχει να δω μεχρι και 50 εκ./ml -φανταζομαι πως κοντα σ'αυτα τα επιπεδα θα ειναι και η οροφη, χωρις ομως να ειμαι και απολυτα σιγουρη.

Σε οτι αφορα την κινητικοτητα, ολοι οι αντρες εχουν ενα ποσοστο ακινητων σπερματοζωαριων. Ισχυει πως τελικα η κινητικοτητα ειναι ο καθοριστικος παραγοντας, και μαλιστα η προσθια προωθητικη κινηση. Πρεπει παντως να σημειωθει πως μπορει το συνολικο ποσοστο κινητικοτητας να ειναι εντος των φυσιολογικων οριων, αλλα η κινηση καποιων εως και αρκετων σπερματοζωαριων να μην ειναι αποτελεσματικη (πχ επιτοπια, τρομωδης κινηση κλπ).

Επισης, μεγαλο ποσοστο ανωμαλων μορφων σιγουρα θα αντανακλαται και στην κινητικοτητα, μια και τα μη μορφολογικα φυσιολογικα σπερματοζωαρια δεν εχουν σωστη κινηση.

Ενας παραγοντας πολυ σημαντικος, αν και λιγο υποτιμημενος, ειναι η βιοσιμοτητα, δηλ. η διαρκεια ζωης των σπερμ/αριων, γιατι αυτη καθοριζει το αν τελικα θα προλαβουν να προσεγγισουν το ωαριο.

Σε σχεση με τον προβληματισμο σου γι'αυτα που σας ειπε ο γιατρος, συμφωνω απολυτα με τη φιλτατη ΣΟΦΗ. Βεβαια,αν η υπομονη σου εχει οντως εξαντληθει, σε βαθμο που να απειλειται και η ιδια η προσπαθεια δια της φυσικης οδου (εννοω λογω του αγχους), τοτε το θεμα ειναι ακομα συζητησιμο και ισως θα'πρεπε να μιλησεις ξανα με τον γιατρο σου. :D

Ευουλα μου,

λυπαμαι κοριτσι μου που η πρωτη σας προσπαθεια δεν στεφθηκε απο επιτυχια...

Σου προτεινω να ξαναπροσπαθησετε με τον ιδιο τροπο.

:D

Παιδιά μας είναι τα παιδιά όλου του κόσμου.

ευχαριστω πολυ kinder!!ευχομαι και εγω η δευτερη να ειναι και η τυχερη,εχω ομως αλλο προβλημα τωρα,το Τ.Ε.Β.Ε καλυπτει ενα ποσοστο των φαρμακων καθε 4 μηνες και ειμαι για να σκασω!το πρωι μιλησα με κλινικη και μου ειπε εαν θελω να αγορασω μονη μου το φαρμακα γιατι θελουμε να ξεκινησουμε αμμεσα,αλλα ειναι ακριβα,και απο την αλλη σκεφτομαι να πω στο γιατρο αυτη τη φορα να την κανουμε σε φυσικο κυκλο!δεν ξερω τι να κανω!εσυ τι λες KINDER?

ευχαριστω πολυ kinder!!ευχομαι και εγω η δευτερη να ειναι και η τυχερη,εχω ομως αλλο προβλημα τωρα,το Τ.Ε.Β.Ε καλυπτει ενα ποσοστο των φαρμακων καθε 4 μηνες και ειμαι για να σκασω!το πρωι μιλησα με κλινικη και μου ειπε εαν θελω να αγορασω μονη μου το φαρμακα γιατι θελουμε να ξεκινησουμε αμμεσα,αλλα ειναι ακριβα,και απο την αλλη σκεφτομαι να πω στο γιατρο αυτη τη φορα να την κανουμε σε φυσικο κυκλο!δεν ξερω τι να κανω!εσυ τι λες KINDER?

εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι ηδημων οτι εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες με φαρμακα κ τετοια. μηπως να περιμενεις λιγο να παρεις κ τις ενεσεις?? μην πανικοβαλεσαι!!! ολες για να τσιριξουμε ειμαστε!!!!

αααααααααααααααααααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol:

Διαφημίσεις

Ευουλα,

θα σου πω ειλικρινα τί θα εκανα στη θεση σου. Θα εκανα σιγουρα μια 2η προσπαθεια ,σε φυσικο κυκλο (εννοω χωρις ληψη φαρμακων για διεγερση της αναπτυξης περισσοτερων ωοθυλακιων), λαμβανοντας pregnyl την καταλληλη στιγμη ωστε να προγραμματιστει η ωορρηξια. Απ'οτι βλεπω στον οδηγο του ΕΟΦ,το φαρμακο αυτο κοστιζει γυρω στα 10 ευρω. Ετσι κι αλλιως, πολλοι γιατροι ειναι εναντια στη διεγερση του κυκλου οταν η φυσικη διαδικασια ωριμανσης του ωοθυλακιου λειτουργει σωστα. Η παραγωγη περισσοτερων ωαριων αυξανει σε καποιο βαθμο την πιθανοτητα, κυριως διδυμης κυησης. Απο εκει και περα, αν καποια σπερματοζωαρια φτασουν στη σαλπιγγα και πληρουν τις προυποθεσεις, τοτε θα το γονιμοποιησουν το ωαριο, ειτε ειναι ενα, ειτε ειναι περισσοτερα. Κοινως, αν ειναι να γινει, τοτε πιθανοτατα θα γινει και με το ενα ωαριο. :D

Βεβαια, θα επιβαρυνθεις την αμοιβη του γιατρου...

Αν δεν τα καταφερνα και παλι, θα περιμενα να συμπληρωθει το ρημαδοτετραμηνο :evil: (αλλη μια περιπτωση που το κρατος βοηθα στην αντιμετωπιση της υπογεννητικοτητας!).

elin,

με συγκινεις, σ'ευχαριστω πολυ.

Θαυμαζω και στηριζω τους ανθρωπους που κυνηγουν το ονειρο τους με καθε τιμημα. Αυτοι,κατα τη γνωμη μου,γινονται οι πιο υπεροχοι γονεις.

:D

KINDER μου και παλι σ'ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο να μ'απαντησεις,οι συμβουλες σου ειναι κατι που εχω πολυ αναγκη αυτην τη στιγμη!!!σ'ευχαριστω και παλι!!! :P

εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι ηδημων οτι εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες με φαρμακα κ τετοια. μηπως να περιμενεις λιγο να παρεις κ τις ενεσεις?? μην πανικοβαλεσαι!!! ολες για να τσιριξουμε ειμαστε!!!!

αααααααααααααααααααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol:

μην τα συζητας!!!χθες ημουν ακριβως σ'αυτην την κατασταση,δεν ηξερα τι να κανω να τσιριξω?η να κλαψω?ελεγα στον αντρα μου χαριτολογωντας οτι τρωμε το ενα χαστουκι μετα το αλλο!!!

Κορίτσια καλημέρα, γιατί λέτε ότι τα φάρμακα είναι ακριβά? και εγώ είμαι σ'αυτή τη διαδικασία αυτό το μήνα. πήρα χάπια Κλομιφειν που κοστίζει 2 ευρώ από τη πέμπτη μέχρι την ένατη μέρα (πρωϊ και βράδυ). και τώρα πάω για υπέρυχο, φαντάζομαι ότι θα μου δώσει ενέσεις πρυγκνιλ για να σκάσουν τα ωάρια. μήπως ενοείτε ότι οι ενέσεις είναι ακριβές?

φιλάκια σε όλες

Κορίτσια καλημέρα, γιατί λέτε ότι τα φάρμακα είναι ακριβά? και εγώ είμαι σ'αυτή τη διαδικασία αυτό το μήνα. πήρα χάπια Κλομιφειν που κοστίζει 2 ευρώ από τη πέμπτη μέχρι την ένατη μέρα (πρωϊ και βράδυ). και τώρα πάω για υπέρυχο, φαντάζομαι ότι θα μου δώσει ενέσεις πρυγκνιλ για να σκάσουν τα ωάρια. μήπως ενοείτε ότι οι ενέσεις είναι ακριβές?

φιλάκια σε όλες

Μερικές φορές παράλληλα με τα κλομιφέν δίνουν κ ενέσεις αλτερμόν-πάντα με συνταγή γιατρού, για ωρίμανση ωοθυλακίων τις τελευταίες. Αυτές είναι αρκετά ακριβές.

Φιλικά,

Ελίνα

Διαφημίσεις

Γλυκεια μου parent,

ομολογω πως το ερωτημα σου ηταν λιγο αναπαντεχο.. :wink:

Στη βιβλιογραφια εχει τυχει να δω μεχρι και 50 εκ./ml -φανταζομαι πως κοντα σ'αυτα τα επιπεδα θα ειναι και η οροφη, χωρις ομως να ειμαι και απολυτα σιγουρη.

Σε οτι αφορα την κινητικοτητα, ολοι οι αντρες εχουν ενα ποσοστο ακινητων σπερματοζωαριων. Ισχυει πως τελικα η κινητικοτητα ειναι ο καθοριστικος παραγοντας, και μαλιστα η προσθια προωθητικη κινηση. Πρεπει παντως να σημειωθει πως μπορει το συνολικο ποσοστο κινητικοτητας να ειναι εντος των φυσιολογικων οριων, αλλα η κινηση καποιων εως και αρκετων σπερματοζωαριων να μην ειναι αποτελεσματικη (πχ επιτοπια, τρομωδης κινηση κλπ).

Επισης, μεγαλο ποσοστο ανωμαλων μορφων σιγουρα θα αντανακλαται και στην κινητικοτητα, μια και τα μη μορφολογικα φυσιολογικα σπερματοζωαρια δεν εχουν σωστη κινηση.

Ενας παραγοντας πολυ σημαντικος, αν και λιγο υποτιμημενος, ειναι η βιοσιμοτητα, δηλ. η διαρκεια ζωης των σπερμ/αριων, γιατι αυτη καθοριζει το αν τελικα θα προλαβουν να προσεγγισουν το ωαριο.

Σε σχεση με τον προβληματισμο σου γι'αυτα που σας ειπε ο γιατρος, συμφωνω απολυτα με τη φιλτατη ΣΟΦΗ. Βεβαια,αν η υπομονη σου εχει οντως εξαντληθει, σε βαθμο που να απειλειται και η ιδια η προσπαθεια δια της φυσικης οδου (εννοω λογω του αγχους), τοτε το θεμα ειναι ακομα συζητησιμο και ισως θα'πρεπε να μιλησεις ξανα με τον γιατρο σου. :D

Ευουλα μου,

λυπαμαι κοριτσι μου που η πρωτη σας προσπαθεια δεν στεφθηκε απο επιτυχια...

Σου προτεινω να ξαναπροσπαθησετε με τον ιδιο τροπο.

την ξερεις την παροιμια που λεει βρηκαμε παπα ας θαψουμε πεντε εξη??

τωρα που σε βρηκαμε σε βομβαρδιζουμε με ερωτησεις!!! κατι ακομα θελω να ρωτησω. ποση ωρα θελει να φτασει το σπερμ/ριο στο ωαριο??γιατι εμενα σε 3 ωρες ολα πεθαινουν!!!(θεος σχωρεστα) αρα η φυσικη συλληψη καθισταται αδυνατη. σωστα?? κ η σπερμ/ση γαιτι δεν θελει μια ωρα επεξεργασια??ε μεχρι αν τα βαλουμε μεσα τα 3/4 θα <ψοφησουν στο δρομο!!!> :?

κιντερ

τωρα που σε βρηκαμε σε βομβαρδιζουμε με ερωτησεις!!! κατι ακομα θελω να ρωτησω. ποση ωρα θελει να φτασει το σπερμ/ριο στο ωαριο??γιατι εμενα σε 3 ωρες ολα πεθαινουν!!!(θεος σχωρεστα) αρα η φυσικη συλληψη καθισταται αδυνατη. σωστα?? κ η σπερμ/ση γαιτι δεν θελει μια ωρα επεξεργασια??ε μεχρι αν τα βαλουμε μεσα τα 3/4 θα <ψοφησουν στο δρομο!!!>

κιντερ

τωρα που σε βρηκαμε σε βομβαρδιζουμε με ερωτησεις!!! κατι ακομα θελω να ρωτησω. ποση ωρα θελει να φτασει το σπερμ/ριο στο ωαριο??γιατι εμενα σε 3 ωρες ολα πεθαινουν!!!(θεος σχωρεστα) αρα η φυσικη συλληψη καθισταται αδυνατη. σωστα?? κ η σπερμ/ση γαιτι δεν θελει μια ωρα επεξεργασια??ε μεχρι αν τα βαλουμε μεσα τα 3/4 θα <ψοφησουν στο δρομο!!!>

Καλά εσύ τα ψοφησες ολα τα καημένα!!! τι πράμα είσαι ρε παιδάκι μου :lol:

Τελος παντων ας απαντήσει η Kinder και σε κραζω μετα για τις κηδείες :shock:

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

ειναι ποτε δυνατον να βγει λαθος η χοριακη?Π.χ. εγω εκανα χοριακη τη δευτερα και βγηκε κατω απο 2 δηλ. αρνητικη,μου ηρθε περιοδος ελαφρως μεν διαφοροποιημενη αλλα μου ηρθε,μπορει και να ειναι της φαντασιας μου,ομως η κοιλια μου ειναι πρησμενη λες και ειμαι τριων μηνων εγκυος και κατα καιρους εχω τσιμπηματακια στο στηθος,ή ο νηστικος καρβελια ονειρευεται?

:lol::lol::lol:

Να΄σαι καλα βρε parent μου, τα λες πολυ χαριτωμενα! Ευχομαι το παιδι που θ'αποκτησεις να κληρονομησει το χιουμορ σου.

Λοιπον,ενα μεσο φυσιολογικο σπερματοζωαριο με ικανη προωθητικη κινηση χρειαζεται περιπου 1,5 ωρα για να διανυσει την αποσταση κολπος-σαλπιγγα. Κατα την εκσπερματιση, ενας ικανος αριθμος σπερματοζωαριων προωθειται ταχεως προς τα πανω, ενα ποσοστο παλινδρομει προς τα πισω ή δεν καταφερνει να υπερνικησει το φυσικο και χημικο εμποδιο του κολπου και του τραχηλου και το μεγαλυτερο ποσοστο σπερ/αριων αποθηκευεται προσωρινα στον οπισθιο κολπικο θολο, απ'οπου και παλι ταξιδευει προς το ωαριο, με μικροτερη ομως ταχυτητα.

Χμμμ... ομολογουμενως οι 3 ωρες ειναι αρκετα μικρη διαρκεια ζωης, γεγονος που περιοριζει σε καποιο βαθμο την πιθανοτητα συλληψης δια της φυσικης οδου. Για τετοιες περιπτωσεις ενδεικνυται ιδιαιτερα η σπερματεγχυση, καθως καί πετυχαινεις ακριβως την ωορρηξια, αλλα καί κερδιζεις χρονο, λογω του οτι το σπερμα τοποθετειται υψηλοτερα στον γεννητικο σωληνα,παρακαμπτοντας και τα ενδιαμεσα εμποδια.

Οποτε, φυσικα και εχεις πιθανοτητες -εξαλλου, το σπερμα του αντρα σου βρισκεται σε φαση ανακαμψης! :D

Το δειγμα σπερματος δε μπορει να εξεταστει η' να υποστει οποιαδηποτε επεξεργασια,αν δε ρευστοποιηθει, διαδικασια η οποια φυσιολογικα διαρκει 25-30 λεπτα. Απο εκει και περα χρειαζεται και περιπου αλλη μιση ωρα για την επεξεργασια δηλ. τη φυγοκεντρηση,τον εμπλουτισμο,την παρατηρηση στο μικροσκοπιο κλπ. Συνολο περιπου μια ωρα και κατι...

Φιλια πολλα! :D

Ευουλα, αγαπη μου γλυκεια,

δε θελω να σε στενοχωρησω,ομως ,με αρνητικη χοριακη και την εικονα που περιγραφεις, η πιθανοτητα να προκειται για εγκυμοσυνη δυστυχως πρακτικα δεν υπαρχει... :(

Η χοριακη δεν ειναι ποτε λαθος -βεβαια η εκτιμηση της τιμης της γινεται αναλογα και με τις συνθηκες ( πχ φαρμακευτικη ληψη hcG, προσφατη αποβολη, μυλη κυηση κλπ).

Σου ευχομαι καλη επιτυχια στην επομενη προσπαθεια! :D

Kinder μου θέλω να σε ρωτήσω και εγώ, έχω ανοίξει καινούργιο θέμα αλλά θα τα τυπώσω και εδώ για να τα δεις και να μου απαντήσεις.

αυτό το μήνα θα πήγαινα για σπερμ/ση, πήρα κλομηφειν κανονικά, πήγα την 11η μέρα για υπέρηχο και ήταν πάρα πολύ μικρά τα ωάρια, μετά πήγα χτες 13η μέρα και έχουν διάμετρο 0,7 ακόμα, ενώ έχω περίοδο κάθε 28-30 μέρες κανονικά και οι ορμονικές εξετάσεις είναι κανονικές. Ο γιατρός μου είπε να ξαναπάω αύριο πάλι αλλά μου είπε ότι μπορεί να μη φτάσουν ποτέ στο επιθυμητό αποτέλεσμα, θα μου πεί τι να κάνουμε αύριο, αλλά θα ήθελα και τη δική σου γνώμη? φαντάζομαι ότι τελικά δε θα κάνουμε τίποτα αυτό το μήνα γιατί δεν ωριμάσανε.

σε ευχαριστώ πολύ

Ευουλα, αγαπη μου γλυκεια,

δε θελω να σε στενοχωρησω,ομως ,με αρνητικη χοριακη και την εικονα που περιγραφεις, η πιθανοτητα να προκειται για εγκυμοσυνη δυστυχως πρακτικα δεν υπαρχει... :(

Η χοριακη δεν ειναι ποτε λαθος -βεβαια η εκτιμηση της τιμης της γινεται αναλογα και με τις συνθηκες ( πχ φαρμακευτικη ληψη hcG, προσφατη αποβολη, μυλη κυηση κλπ).

Σου ευχομαι καλη επιτυχια στην επομενη προσπαθεια! :D

σ'ευχαριστω και παλι KINDER μου!!!!δεν ανοιγεις ενα δικο σου topic να σου κανουμε ερωτησεις,γιατι οπως βλεπεις οι συμβουλες σου ειναι πολυτιμες!!καταιγισμος ερωτησεων!!φιλια :P

Μαρια32,

απ'οτι φαινεται σε πρωτη αναγνωση, ο οργανισμος σου δεν ανταποκριθηκε στη χορηγηση του κλομιφεν -μην ανησυχεις,ειναι αρκετα συνηθισμενο.

Σωστα ο γιατρος σου ειπε να κανεις αλλον εναν υπερηχο ωστε να βγει ασφαλες συμπερασμα.

Αν η εικονα δεν αλλαξει,τοτε πραγματι δε μπορειτε να κανετε τη σπερματεγχυση σ'αυτο τον κυκλο -βεβαια μπορειτε στον αμεσως επομενο.

Σε τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν εναλλακτικα φαρμακα σε μορφη ενεσης, που τις περισσοτερες φορες εχουν το προσδοκομενο αποτελεσμα -δυστυχως ομως ειναι αρκετα ακριβοτερα.

Επισης θα μπορουσες να δοκιμασεις σπερματεγχυση σε φυσικο κυκλο, δηλαδη χωρις να παρεις αλλα φαρμακα εκτος απο την pregnyl.

Σε χαιρετω. :D

Ευουλι,

:oops::oops::D

ευχαριστω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...