Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

διαδικασια σπερμ/σης

parent?

Recommended Posts

σημερα το πρωι εκανα ενα τεστ και φυσικα βγηκε αρνητικο!!τι θα εβγαινε δεν πιστευα οτι θα ειμαι τοσο τυχερη και θα εμενα εγκυος με την πρωτη σπερματεγχυση.

μην αγχωνεσαι κ στεναχωριεσαι!! μπορει να μην βγηκε σωστο . ολα ειναι πιθανα. περιμεν λιγακι κ κανε μια χοριακη ή και αυριο παρασκευη. νομιζω θα σου δειξει. για να εισαι σιγουρη κ να μην στεναχωριεσαι. φιλια πολλα κ ψηλα το κεφαλι!! :D

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 203
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!!ευχομαι και εγω να το εκανα νωρις,χοριακη πρεπει να κανω τη δευτερα που ειναι και η 14η μερα απο τη σπερματεγχυση!!παντως ειναι πολυ αγχολυτικο να το συζηταω μαζι σας γιατι ειμαι για να σκασω!!!

για να σου αναπτερώσω το ηθικό, να σου πω ότι εγώ έκανα τεστ φαρμακείου την προηγούμενη μέρα από όταν έπρεπε να κάνω χοριακή και ήταν αρνητικό (για την ακρίβεια είχε μια πολύ πολύ αχνή γραμμή που τη διέκρινα την επόμενη, μετά τη θετική χοριακή). την επόμενη μέρα η χοριακή μου ήταν 254...

για να σου αναπτερώσω το ηθικό, να σου πω ότι εγώ έκανα τεστ φαρμακείου την προηγούμενη μέρα από όταν έπρεπε να κάνω χοριακή και ήταν αρνητικό (για την ακρίβεια είχε μια πολύ πολύ αχνή γραμμή που τη διέκρινα την επόμενη, μετά τη θετική χοριακή). την επόμενη μέρα η χοριακή μου ήταν 254...
Μακαρι να τυχει και σε μενα το ιδιο!!Σ΄ευχαριστω πολυ,οντως μου αναπτερωσες το ηθικο!!! :lol:

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!!ευχομαι και εγω να το εκανα νωρις,χοριακη πρεπει να κανω τη δευτερα που ειναι και η 14η μερα απο τη σπερματεγχυση!!παντως ειναι πολυ αγχολυτικο να το συζηταω μαζι σας γιατι ειμαι για να σκασω!!!

Ευούλα, όπως το λες είναι λιγάκι νωρίς και μπορεί να βγήκε λάθος.

Μην στεναχωριέσαι, κάνε λιιιιιιίγο υπομονή!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Ευούλα!Δεν ξέρω αν σου δίνει κουράγιο το γεγονός οτι κι εγω έχει μια εβδομάδα (12/02) που έκανα σπερματέγχυση!Στις 26/02 πρέπει να κάνω την χοριακή,και το μυαλό μου είναι συνέχεια εκεί! Θέλω να ακολουθήσω κατα γράμμα της συμβουλές όλων για το άγχος , όμως δεν τα καταφέρνω και πολύ!Αν θυμάμαι καλά εσυ θα μάθεις νωρίτερα τα αποτελέσματα.... εύχομαι να μας πάνε όλα κατ' ευχήν! Δηλαδη ,όχι μόνο για εμάς αλλά για όλα τα ζευγάρια που βρίσκονται σε κατάσταση προσπαθειών!

Eυουλα μου,

τα κοριτσια εχουν δικιο, πραγματι το τεστ εγινε νωριτερα απ'οτι επρεπε. Κανε μια χοριακη τη Δευτερα.

Σου ευχομαι καλη επιτυχια! :D

Parent μου,

βρε αχορταγα ζουζουνακια :wink::D ...

Για το σπερμοδιαγραμμα συστηνεται τριημερη και για την εγχυση τετραημερη αποχη, προκειμενου να εχουμε μεγαλυτερη ποσοτητα σπερματοζωαριων.

Ξερεις τί σημαινει αυτο γλυκεια μου? Πως οι τιμες σας θα ηταν ακομη καλυτερες! :D

Οταν ομως θα κανετε τη σπερματεγχυση οπωσδηποτε υπολογιστε το τετραημερο (οχι παραπανω,γιατι θ'αρχισει να μειωνεται η κινητικοτητα).

Επισης, το ιδιο βραδυ μετα τη διαδικασια καλο θα ηταν να εχετε επαφη, για αυξηση της πιθανοτητας, μια και η ωορρηξια διαρκει περιπου 24 ωρες. Φανταζομαι θα σας το συστησει και ο γιατρος σας. :wink:

Σας χαιρετω!! :D

Παιδιά μας είναι τα παιδιά όλου του κόσμου.

dimkous σου ευχομαι ολοψυχα και σε σενα,εννοειται και σ'ολες τις κοπελες που προσπαθουν καλη επιτυχια και ενα κατακοκκινο +++++!!!εχουμε 3 μερες διαφορα εγω την εκανα 9/2!! :lol:επισης απο την αρχη της σπερματεγχυσης εως και τωρα που μιλαμε εχω πονους περιοδου!εσυ?

KINDER ηθελα να σε ρωτησω την ημερα της σπερματεγχυσης και αφου πηγμα σπιτι το απογευματακι ειδα κατι καφε υγρα τι μπορει να ηταν?

Ευούλα εγώ δεν είχα άμεσους πόνους στην κοιλιά,όμως σήμερα νοιώθω αρκετά έντονους τους πόνους αυτούς!Το στήθος μου είναι λίγο πρησμένο,και με πονάει και η μέση μου!Όλα τα παραπάνω όμως τα έχω και σε μηνιαίο κανονικό κύκλο όποτε δεν μπορώ να μιλήσω για "συμπτώματα" εγκυμοσύνης!Έχω ακούσει απο κοπέλες που μετρούν την θερμοκρασία του σώματος και πρέπει να είναι πάνω απο 37!Η ερώτηση μου είναι η εξής: Ποιά ώρα της ημέρας γίνεται η μέτρηση αυτή? αν γνωρίζεις κάτι σχετικό , σε παρακαλώ διαφώτησε με....φιλιά

Ευούλα εγώ δεν είχα άμεσους πόνους στην κοιλιά,όμως σήμερα νοιώθω αρκετά έντονους τους πόνους αυτούς!Το στήθος μου είναι λίγο πρησμένο,και με πονάει και η μέση μου!Όλα τα παραπάνω όμως τα έχω και σε μηνιαίο κανονικό κύκλο όποτε δεν μπορώ να μιλήσω για "συμπτώματα" εγκυμοσύνης!Έχω ακούσει απο κοπέλες που μετρούν την θερμοκρασία του σώματος και πρέπει να είναι πάνω απο 37!Η ερώτηση μου είναι η εξής: Ποιά ώρα της ημέρας γίνεται η μέτρηση αυτή? αν γνωρίζεις κάτι σχετικό , σε παρακαλώ διαφώτησε με....φιλιά
την θερμομετρηση την κανεις οταν ξυπνησεις το πρωι πριν σηκωθεις απο το κρεββατι με τα κλασικα θερμομετρα του λεπτου,παντως μη δινεις και πολυ βαση γιατι μια φιλη μου ειχε 36 με δυο μερες καθυστερηση νομιζε θα της ερχοταν περιοδος αλλα της ηρθε το μωρακι της!!!υπομονη

Διαφημίσεις

dimkous,

η θερμομετρηση γινεται απο το στομα (κρατωντας το θερμομετρο κατω απο τη γλωσσα), κατα την πρωινη εγερση, μετα απο υπνο τουλαχιστον 5 ωρων,πριν σηκωθεις απο το κρεβατι και προβεις σε οποιαδηποτε δραστηριοτητα. Καλο ειναι να γινεται περιπου την ιδια ωρα καθημερινα και να σημειωνονται τυχον συμπτωματα ιωσης. :D

Ευουλα μου,

τα καφε υγρα, εφοσον υποχωρησαν την ιδια μερα, μαλλον οφειλονταν σε μηχανικα αιτια και συγκεκριμενα σε καποιο ''μικρογδαρσιμο'' του βλεννογονου ταο τραχηλου κατα την εισαγωγη του καθετηρα.

Γενικα, καφε (δηλ.αιμολυμενο) αιμα,σημαινει αιμα που εχει παραμεινει αρκετη ωρα η' κινειται αργα μεσα στον κολπο πριν την εξοδο του. Κοινως, σημαινει αιμα οχι προσφατο η' πολυ μικρο σε ποσοτητα (γι'αυτο στην αρχη και το τελος της περιοδου εχουμε συνηθως καφε).

Για μικροαιμορραγιες κατα τη διαρκεια του κυκλου ευθυνονται καμια φορα και ορμονικες διαταραχες, κατι ομως που δε φαινεται να ισχυει στην περιπτωση σου.

Τα πονακια που περιγραφεις εχουν να κανουν κι αυτα με την ιδια τη διαδικασια της σπερματεγχυσης και παρατηρουνται συχνα. Θεωρητικα μπορει να οφειλονται και σε πιθανη εγκυμοσυνη, ομως, σ'αυτη την περιπτωση, δεν εμφανιζονται κατευθειαν, αλλα συνηθως σε 7-10 μερες απο τη γονιμοποιηση.

Το μυστηριο θα λυθει τη Δευτερα!

Σε φιλω μικρη μου. :D

Παιδιά μας είναι τα παιδιά όλου του κόσμου.

Kοριτσια καλησπερα θα ηθελα να σας πω την εμπειρια:

στην δευτερη προσπαθεια σπερματεγχυσης εμεινα εγκυος αν κ ημουν σιγουρη οτι δεν ειμαι γιατι ειχα απιστευτους πονους περιοδου.

Η διαδικασια που με βοηθησε νομιζω ητα οι ενεσεις στην κοιλια κ η καλη επεξεργασια του σπερματος. Τωρα ειμαι 3 μηνων ( 1η μαρτη κλεινω τον 3) και δεν μπορω να το πιστεψω...

Το αγχος κανει πολυ κακο....ηρεμια οταν ηρεμησα εκεινη την φορα τοτε εγινε το θαυμα...

Καλη επιτυχια σε ολες!

στην δευτερη προσπαθεια σπερματεγχυσης εμεινα εγκυος αν κ ημουν σιγουρη οτι δεν ειμαι γιατι ειχα απιστευτους πονους περιοδου.

Η διαδικασια που με βοηθησε νομιζω ητα οι ενεσεις στην κοιλια κ η καλη επεξεργασια του σπερματος. Τωρα ειμαι 3 μηνων ( 1η μαρτη κλεινω τον 3) και δεν μπορω να το πιστεψω...

Το αγχος κανει πολυ κακο....ηρεμια οταν ηρεμησα εκεινη την φορα τοτε εγινε το θαυμα...

Καλη επιτυχια σε ολες!

Συγχαρητήρια!!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά!Πραγματικά είναι ευχάριστο το γεγονός οτι είσαι έγκυος αν και με την δεύτερη σπερματέγχυση!Σίγουρα το άγχος κάνει πολύ κακό ,όμως αλήθεια σου λέω....το έχω αποβάλλει εδω και μήνες!Όμως αυτό το "ατιμούλικο" ακόμη δεν λέει να έρθει....Εγώ έχω κάνει την πρώτη μου σπερματέγχυση και την Πέμπτη πάω για χοριακή!Βέβαια προηγείται η Ευούλα....Για να πω την αλήθεια ,περιμένω να ακούσω και τα δικά της ευχάριστα νέα!!!!

Καλη επιτυχια σε ολες!

Και κάτι που ξέχασα να σε ρωτήσω......πόσο καιρό απέχει η πρώτη σπερματέγχυση απο την δεύτερη?Ρωτάω για να δώ λίγο και την δική μου πορεία!Ελπίζω να με καταλαβαίνεις....

Διαφημίσεις

Καλη επιτυχια σε ολες!

kali29 αυτο ειναι πολυ ευχαριστο και πολυ ελπιδοφορο γιατι και μενα με παιδευουν πονοι περιοδου,αν και κατα περιεργο τροπο αυτες τις μερες εχουν περιοριστει!!απο τη μια θελω να ερθει η δευτερα να κανω χοριακη και απο την αλλη οχι γιατι φοβαμαι το αρνητικο αποτελεσμα!!

Εγω κοριτσια εκανα τον επομενο μηνα απευθειας. θελω επισης να σας πω οτι πρεπει να προσεχετε που κ πως κανετε την σπερματεγχυση γιατι εγω την πατησα. εκανα 3 σπερματεγχυσεις (πριν απο αυτες τις 2) κ ηταν αποτυχημενες γιατι ημουν επαρχια κ ουτε επεξεργασια ουτε τιποτα δεν μου κανανε ουτε ενεσεις τιποτα. μολις εγινε σωστη δουλεια πετυχε. κ κατι τελευταιο που παρατηρησα την φορα που εμεινα εγκυος δεν πονεσα καθολου οταν εγινε η εγχυση μεσα μου τις προηγουμενες φορες ειχα ενοχληση την ωρα που γινοταν κ μετα.

κ παλι ευχομαι τα καλυτερα

σημερα παρατηρησα καφε-μπεζ υγρα,πονους περιοδου και το στηθος αρχισε να ξεπρηζεται!!μου φαινεται ουτε χοριακη θα προλαβω να κανω!!εχω απογοητυετει πληρως!!!

Κοριτσια ,Πηγαμε στον ουρολογο κ μας ειπε οτι δεν χρειαζονται χαπια... γιατι καλυτερευει το σπερμα . αλλα εμενα μου φαινεται σχεδον ιδιο. γιατι κ πριν τη εγχειρηση τα ποσοστα ηταν σχεδον ιδια.στεναχωρεθηκα πολυ.ειπε αν δεν μεινω μεχρι το ιουνιο να τον παρουμε τηλεφωνονα μας πει τι θα κανουμε. πολυ φλου τα πραγματα. παλι στο περιμενε κ παλι στην αναμονη.βαρεθηκα.το θεμα ειναι οτι επειδη ειπε να προσπαθησουμε μεχρι τον ιουνιο ο αντρας μου δεν θα δεχτει να κανουμε σπερμ/ση. :cry::cry: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll::cry:

Στην περίπτωση της κυρσοκήλης,όταν κάνεις επέμβαση,ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις την εξέλιξη της κατάστασης.Αυτό μας είπε ο ουρολόγος όταν λέγαμε και εμείς να την κάνει ο άντρας μου και αυτό διαβασα καi στο internet όταν το έψαχνα.Πιστεύω για αυτό και ο γιατρός δεν μπορεί να σας δώσει μια οριστική απάντηση.Για να σας λεει ότι υπάρχει βελτίωση κάτι θα ξέρει.Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη η αναμονή,αλλά αφού έκανες υπομονή μέχρι τώρα κάνε λίγο ακόμα.Ίσως είναι και για καλό.Σκέψου να μείνεις έγκυος φυσιολογικά και να γλυτώσεις την σπερματέγχυση!!!!Μπορεί να θέλει τον χρόνο του.Άσε λίγο καιρό ακόμα να περάσει.Μην ξεχνάς ότι έκανε επέμβαση.Ίσως στην περίπτωσή του να πάρει λίγο παραπάνω για να επανέλθει η κινητικότητα.Άλλωστε η σπερματέγχυση είναι κάτι που μπορεί να γίνει και σε λίγους μήνες.Πιστεύω ότι πρέπει να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία και αν δεν γίνει τότε να την κάνετε.

PMNYp3.png

δεν ξερω τι να κανω!!!τα καφε συνεχιζονται και δεν ξερω εαν πρεπει να κανω αυριο χοριακη η τσαμπα θα φαω την κρυαδα!!το στηθος ξεπρηστηκε και δεν ποναει καθολου!! :cry:

eyla καντην κ βλεπεις τουλαχιστον θα εισαι σιγουρη.ποτε ειναι να σου ερθει κανονικα??

δεν ξερω τι να κανω!!!τα καφε συνεχιζονται και δεν ξερω εαν πρεπει να κανω αυριο χοριακη η τσαμπα θα φαω την κρυαδα!!το στηθος ξεπρηστηκε και δεν ποναει καθολου!! :cry:

ποσες μερες εχεις καφε??μηπως δεν ειναι περιοδου??αν ειναι πολες μερες δεν θα επρεπε ηδη να σου εχει ερθει?? :?

κιντερ σ ευχαριστουμε οντως παρα πολυυυυυυυυυυυ. εμας δεν εινια ετσι μετα απο επεξεργασια το σπερμα. απλα καναμε σπερμοδιαγραμμα κ βγηκαν αυτα τα ποσοστα. δηλαδη 18% προσθια κινηση. κ συνολικη 30% μαζι με ζωηρα μετρια κ νωθρα κ τα προσθια. δηλαδη μετα απο επεξεργασια ειδικη γαι την σπερμ/ση δε θα γινουν καλυτερα??

Αγαπη μου γλυκεια,

αν τα ποσοστα που ανεφερες ειναι πριν την επεξεργασια, τοτε μετα θα ειναι αρκετα υψηλοτερα!

Βεβαια,να αναφερω πως χρειαζεται και λιγο τυχη σε ο'τι αφορα το δειγμα σπερματος την επιμαχη ημερα. Ξερετε πως δειγμα απο δειγμα (του ιδιου αντρα,την ιδια χρονικη περιοδο) μπορει να διαφερει αρκετα, τη μια να ειναι μετριο,την αλλη καλυτερο, χωρις αυτο να σχετιζεται με συγκεκριμενους παραγοντες, αν και καποια ευθυνη μαλλον φερουν οι συνθηκες πιεσης και αγχους κατω απο τις οποιες λαμβανεται το δειγμα.

Ομως παντα βελτιωνεται αρκετα με την επεξεργασια. :D

Η ιδανικη αποχη πριν τη συλλογη του δειγματος ειναι οι 4 μερες. Προσοχη, μην αφηνετε να περασουν περισσοτερες απο 6-7 μερες χωρις sex (η' εστω αυτο'ι'κανοποιηση :wink: ),γιατι το συστημα αδρανει (πχ μειωνεται η κινητικοτητα)!

Parent, αν το δειγμα του αντρουλη σου ειναι αντιστοιχο με αυτο της εξετασης, με την επεξεργασια που θα γινει, καλυπτεσθε για την σπερματεγχυση. Οπως καταλαβαινεις και μονη σου απο τις φυσιολογικες τιμες που δινει το εργαστηριο (φανταζομαι περιπου 25% προσθια και 50% ολικη), βρισκεστε σε λιγο χαμηλοτερα επιπεδα. Αυτο δυσκολευει λιγο την φυσικη συλληψη,με την εννοια πως μειωνονται οι πιθανοτητες επιτυχιας ανα κυκλο και, ισως χρειαστειτε περισσοτερο χρονο για το ποθητο αποτελεσμα. Και παλι ομως ,θεωρητικα, μπορει να ειστε τυχεροι και να συλλαβετε πολυ συντομα,δεν αποκλειεται. Ετσι κι αλλιως,ενα σπερματοζωαριο χρειαζεται! :wink::D

αγαπητη κινντερ θαηθελα νασ ε ρωτησω ακτι επειδη βλεπω εισαι γνωστης των πραγματων. οταν λεμε οτι ενα σπερμα ειναι πολυ γονιμο αν ειναι ανα μλ πανω απο 20.000.000 σπερμ/ια. δηλαδη μεχρι ποσο φτανει??ας πουμε ενας πολυ γονιμος αντρας εχει 50.000.000 ανα μλ??? :?

η το μεγιστο που μπορει να φτασει το σπερμα ειναι ας πουμε 100.000.000/μλ?? δεν ξερω ποιο ειναι το τοπ στον αριθμο αλλα κ στην κινητικοτητα. υπαρχουν ας πουμε 100% κινητα?? ή όλοι εχουν ενα ποσοστο ακινητα ?? ακομα κ οι πιο γονιμοι?? δεν ξερω αν ρωταει βλακεις αλλα εχω αποριεςςςςςςςςςςςςςςςς :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...