Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ?

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους.

είμαι η ειρήνη και είμαι η μητέρα του Αγγελου. είμαι ανύπαντρη μητέρα και πραγματικά δεν το έχω μετανιώσει. η αγάπη που έχω για τον Αγγελό μου με ξεπερνά, ξεχειλίζει από παντού. δυστυχώς ο πατέρας του αποφάσισε να μας εγκαταλείψει όταν έμπαινα στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης. έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα, όμως προσπαθώ να στέκομαι στα πόδια μου και να είμαι δίπλα σ'αυτό το αγγελούδι που για μένα είναι όλη μου η ζωή..................

υπάρχουν κι άλλες μόνες μητέρες στο forum?

είναι η πρώτη φορά που γίνομαι μέλος σε forum συγχωρήστε μου οποιοδήπότε λάθος.

Καλησπερα ελα λιγο πιο πανω που λεει ανυπαντρες μητερες υπαρχουν εδω? Ειμαστε ολες εκει!! βικτορια σοφουλα χαιρομαι που σε ξανα βλεπω!! Χαθηκες!!

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 82
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΜΑΔΕΣ ΓΕΙΑΣΑΣ, ειμαι και εγω ανύπαντρη μητέρα απο επιλογή. Το 'θαυμα" μου και ο 'θυσαυρος' μου, μου ήρθε στα 36 χρονια μου μετα από χρόνια ασθένειας γυναικολογικών υποθέσεων. Ο μπαμπας αποφάσισε να πάρει τον δικό του δρόμο σε όλη αυτή την υπόθεση. Εγω, μιας και έχω γεννηθεί στο εξωτερικό πήγα σε προχωρημένη εγγυμόσύνη και τον γέννησα τον γιό μου εκει...... Μέχρι τα δύο του χρόνια ζήσαμε εκει. Όλοι, δημόσιοι και μη, μου φερόντουσαν με κάθε σεβασμό που θα περίμενε κάπιος να έχει. Αποφάσισα να γυρίσω εδώ στην Ελλαδίτσα και από τότε 'παλέυω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!' με τους 'σωστούς' της κοινωνίας. Άλλο ένα μίον μου, είναι ότι επέλεξα να ζήσω στην Πάτρα όπου όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα είναι ΠΙΟ ΠΙΣΩ εδω!! Πόσες φορές έχω σκεφτεί "πόσες μηνήσεις' θα είχα κάνει εαν αυτοι εδώ οι δημοσιοι υπάλληλοι ζούσαν στο εξωτερικό! . Κανέναν σεβασμό για εμάς. Η ιρονεία εδώ στην Έλλάδα είναι ότι σε εμας τις 'ανυπαντρες' ζαρώνουν τα μούτρα τους, αλλά στις δήθεν 'πάντρεμενες' μανούλες που έχουν γνωστές εξωσυζηγικές σχέσεις δήθεν να κρατήσουν την οικογένεια 'μαζεμένη' και όχι διαλειμένη η κοινωνία δεν ζαρώνει τίποτα!!! Τέλος πάντων, ο γιος μου είναι 9 ετών σήμερα και η καθημέρινότητα μας είναι γεμάτη αγάπη, πόλυ ηλικρινή σύζήτηση για όποια θέματα μου αναφέρει και μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από εμένα να είναι οι δρόμο επικοινωνίας με τον πατέρα του ανοιχτοί......αυτό για μένα είναι το σημαντικότερο.....Χαίρομαι που σας βρήκα όλες εδώ στην ιστοσελίδα. Εάν είστε εδώ στην Πάτρα ας οργανοθούμε και εμείς να ξανακτίσουμε τον σύλλογο που και ο δικός μας έχει καταρέυσει.....HAVE A GREAT DAY MUMS!!

κοριτσια γεια σας κ παλι!!!!

μεγαλη αποχη αλλα εδω ειμαστε παλι!!!μηπως θα επρεπε να κανονισουμε ολες μαζι μια συναντηση θα ειχαμε πολλα να πουμε πιστευω!!!τι λετε???

Είμαστε και στην Πάτρα! Θεορώ ότι θα μπορούσαμε σαν Α/Μαμάδες να κάνουμε ένα μεγάλο σωμματείο που θα λειτούργούσε σωστά για όλη την Ελλάδα.... Εγώ από εδώ είμαι έτοιμη να συμμετάσχω....

Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι οτι οι περισσότεροι Έλληνες είναι αδιάκριτοι! Δηλαδή θέλουν να τα ξέρουν όλα, να λένε τη γνώμη τους χωρίς να τους το έχουν ζητήσει, να κατακρίνουν οτιδήποτε δεν κάνανε οι ίδιοι κτλ. Αυτό δεν αλλάζει! Είναι "χωριάτες" σε αυτό το θέμα!

Νομίζω ότι από εκεί ξεκινάει. Είναι εμφανές σε πολλά θέματα

• Είσαι με κάποιον;
  • Πότε θα παντρευτείτε;
  • Πότε θα κάνετε παιδί;
  • Γιατί δεν παντρεύτηκες;
  • Πότε θα κάνετε δεύτερο παιδί;
  • Θα κάνετε και τρίτο;
  • Το σκεφτήκατε καλά που θα κάνετε δεύτερο παιδί; Ε, να τώρα με την κρίση...

Α μα πια....

Διαφημίσεις

• 5 εβδομάδες μετά...

σας θαυμαζω σας καμαρωνω και σας δινω ΧΙΛΙΑ συγχαρητηρια ποσες φορες το σκεφτηκα αυτο το ανυπαντρη μαμα ή μαμα μονη απο επιλογη με ενα παιδι.

παιδια το μονο που πειραζει ειναι η ΦΑΣΟΛΑΔΑ αν εχεις κολικους εντερου...

γραφτε τους ολους και ολες.... απανταντε με κακια γιατι τελικα ετσι καταλαβαινουνε ολοι οι δηθεν κομπλεξικοι αλλα κατα τα αλλα τελειοι γονεις.. στο τελος θα διαπιστωσετε οτι στα σπιτια αρκετων απο αυτων γινετε της τρελης και της παλαβης...... οσο για τους παπαδες που διαβαζα τελικα μονο ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ μπορει να προκαλεσουνε αρκετοι απο δαυτους..... πλεον ευτυχως νομιζω δεν ειμαι σιγουρη οτι καποιες διαδικασιες εχουν απλουστευσει για τις γυναικες που τα πιαδια δεν εχουν αναγνωστιστει απο τον πατερα ή δεν θελουν να αναγνωριστουν το δηλωνεις το παιδι με το δικο σου επιθετο. οσον αφορα την βαφτιση αν δεν στο βαφτιζουνε πας απλα και το δηλωνεις..... στο δημαρχειο ονομα και επιθετο .

μανες κουραγιο. σας ζηλευω και σας καμαρωνω ολες!!!!

eHrnp2.png

xuOPp2.png

Ότι αφορά τους ιερείς....είναι που θα τύχης αλλά να τους βάλεις στην θέση του .....είναι υποχρεωμένη να εξυπηρετούν....όμως με ωραίο τρόπο...επίσης μπορείς να απευθυνθείς στην αρχιεπισκοπή....!

• 3 months later...

καλή μου Pops Oz, απ'οτι καταλαβαινω αυτα θα αντιμετωπιζουμε σε ολη μας τη ζωή. δυστυχως!! και στα δημαρχεια και στις εκκλησιες σε ολα.

εγω οταν ηθελα να βαφτισω τον αγγελο μου, επρεπε να ειναι και ο πατερας του κι ενω εξηγουσα στον παπα πως ειναι η κατασταση μου ειπε οτι μονο αν ηταν πεθαμενος θα μπορουσα να το κανω με ληξιαρχικη πραξη θανατου. ακου.......

τελικα βρηκα εναν πολυ καλο ανθρωπο, καταλαβε πως εχουν τα πραγματα και καναμε τη βαφτιση.

κρατα γερα!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...