Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ?

Recommended Posts

Αποκτησα ενα κοριτσακι κ πιστευα οτι ολα εχουν παρει το δρομο τους αλλα...τελικα ειμαι μια ανυπαντρη μητερα!Ξερετε εγω νιωθω υπεροχα το κοριτσακι μου το μεγαλωνω προφεροντας του τα παντα ακομα κ τον πατερα της απλα ΕΙΜΑΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ!!!!Αλλα αυτο που με πνιγει ειναι η αντιμετωπισει που εχω σε δημοσιες υπηρεσιες κ γενικα οπου πρεπει να υποδειξω πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης,δεν καταλαβαινω γιατι??ειναι εγκλημα που δεν παντρευτηκα ή το οτι εκανα παιδι ή μηπως κ τα δυο???Στ τελικη σε τι υστερει το δικο παιδι απο ολα τα υπολοιπα??? :shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 82
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω δεν ειμαι ανυπαντρη μητερα,αλλα δεν πιστευω αυτα που διαβαζω,γι'αυτο και απαντω.

Καταρχην,το δικο σου παιδακι,ματια μου,δεν υστερει σε τιποτε απολυτως απο των παντρεμενων ζευγαριων.Μα απολυτως.

Αυτο που δεν καταλαβαινω,ειναι αυτη η ρατσιστικη συμπεριφορα που λες οτι δεχτηκες.Δηλαδη ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι εχουν την ηλικια του Κολοκοτρωνη και σε αντιμετωπισαν ετσι :?: .

Μα που ζουνε,εδω γινονται τα αισχη,πραγματα αληθινα ασχημα,με την δικη σου οικογενειακη κατασταση τραβανε ζορι :?: .

Εχουνε μαυρα χαλια και ελπιζω να τους το ειπες.Μην στενοχωριεσαι,κουκλα μου.

Να σου ζησει το αγγελουδι σου.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

VICTORIA SOFOULA η μητρότητα είναι ιερή και αν η μητέρα έχει παντρευτεί ή όχι δεν αφορά κανέναν. Δεν μπορώ καν να διανοηθώ ότι κάποιο παιδάκι υστερεί σε σχέση με κάποιο άλλο. Είναι απαράδεκτο ο κάθε κομπλεξικός να κάνει έναν άνθρωπο να νιώθει άσχημα για την προσωπική του ζωή, για ένα θέμα που στο κάτω κάτω αφορά μόνο εκείνον. Δεν ξέρω τι να πω, μόνο ότι είναι ανήθικο.

Συνέχισε να μεγαλώνεις το παιδάκι σου όπως έσυ ξέρεις και στο μέλλον ίσως μαθεις να αγνοείς τις κακίες και τις ανοησίες των άλλων. Το παιδάκι σου θα είναι περίφανο για τη μαμά του και για όσα του προσφέρεις

υστερει υστερει...

μη κοιτας εδω ή στο στενο σου οικογενειακο και φιλικο περιβαλλον

ειμαι βεβαιη εκει (και εδω ) θα εχεις συμπαρατσαση ...αλλα κοινωνικα μιλωντας ....το παιδι θα υστερει και εσυ θα εισια μονημος υπολογη για την επιλογη σου ...! Η ελλαδα ειναι πολυυυυυυυυυ πισωωωωω..!!!!

αντε καλο κουραγιο!!! μη μασας απλα θα μαθεις να ζεις με αυτον τον κοινωνικο ρατσισμο

!!!!

Βικτωρια Σοφουλα πρωτα απ ολα καλως ηρθες στο φορουμ! Φυσικα και το κοριτσακι σου δεν υστερει σε τιποτα οπως δεν υστερει και το δικο μου που επισης εμαι ανυπανδρη μητερα. Ουτε παιδια κατωτερου Θεου υπαρχουν ουτε τα κοινωνικα στερεοτυπα κανουν ... τη διαφορα.

Οσο γι αυτους που σου λενε αυτα που σου λενε μαθε να σκεφτεσαι ποιος σου λεει τι και γιατι. Μηπως ο χι κυριος ειναι ενας εν δυναμει παντρεμενος που ομως εχει βαρεθει τη γυναικα του, ξενοκοιμαται ευχαριστα στο πλευρο αλλων γυναικων αλλα για δυστυχως για εκεινον ειναι υποχρεωμενος να γυριζει το βραδι στη συζυγικη εστια; Μηπως η ταδε κυρια που '' κρινει '' τη δικη σου προσωπικη ζωη ειναι μια παντρεμενη γυναικα που νομιζοντας οτι αποκατασταθηκε κοινωνικα με την κουλουρα φορτωθηκε εναν συζυγο που δεν γουσταρει κι εκανε ενα παιδι για να συντηρησει απλως τη σχεση της;

Μηπως ολοι αυτοι ζηλευουν το γεγονος οτι εσυ γυριζεις στο συντροφο σου κι εκεινος σε σενα οχι γιατι ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ αλλα γιατι ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ;

Ασε λοιπον τον καθε κομπλεξικο στη μιζερια της ψυχης του και ζησε την ευτυχια που σου προσφερει αυτη σου η αποφαση. Ξερεις ποσοι και ποσες παντρεμενες περιφερονται καθημερινα στα δικηγορικα γραφεια με το διαζευκτηριο ετοιμο για υποβολη; Ξερεις ποσοι και ποσες παντρεμενες ζουν μεσα σε συμβατικες και αρρωστημενες καταστασεις μονο και μονο για να μην πουν οτι χωριζουν; Αντε τωρα ... Πρωτοι σε διαζυγια ειμαστε ανα την Ευρωπη, ασε που σε λιγα χρονια ο γαμος θα ειναι κι εδω ενας ξεπερασμενος θεσμος.

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

Διαφημίσεις

Ασε λοιπον τον καθε κομπλεξικο στη μιζερια της ψυχης του και ζησε την ευτυχια που σου προσφερει αυτη σου η αποφαση. .

Nα χαίρεσαι το παιδάκι σου.

Το μόνο που υστερεί έιναι τα μυαλά των ανθρώπων...

Ένα παιδί ,σε όποια οικογενειακή κατάσταση κι αν γεννηθεί κάνει τον κόσμο πιό όμορφο και πιό πλούσιο. :D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Σε ευχαριστω πολυ Βασια!κ ομως αν σου διηγηθω λιγες απο τις περιπτωσεις που μου εχουν τυχει θα καταλαβεις!πλεον εχω μαθει να απαντω καταλληλα αλλα ειδικα τον πρωτο καιρο γυρναγα σπιτι μου κλαιγοντας!Ακομα κ ο παπας οταν πηγα να κλεισω ημερομηνια βαπτισης μου ειπε 'κιρια μου δεν φερνουμε στον κοσμο παιδια χωρις πατερα" κ ειλικρινα απορησα...... :(

Πωπω...Ειλικρινα σας ευχαριστω ολους γιατι εκτος απο το στενο μου περιβαλλον πρωτη φορα εχω συμπαρασταση απο τοσο κοσμο!ξερετε πλεον εχω μαθει να αντιμετωπιζω ολου αυτους τους "περιεργους" ανθρωπους εχω οπλιστει με αρκετη δυναμη κ με ψηλα το κεφαλι τους απανταω αναλογα γιατι ειμαι πολυ περιφανη για το ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ μου πανω απ ολα κ μετα για τον ευατο μου! :) να ειστε ολοι καλα κ να χαιρεστε τα αγγελουδια σας!!!!

Σε ευχαριστω πολυ Βασια!κ ομως αν σου διηγηθω λιγες απο τις περιπτωσεις που μου εχουν τυχει θα καταλαβεις!πλεον εχω μαθει να απαντω καταλληλα αλλα ειδικα τον πρωτο καιρο γυρναγα σπιτι μου κλαιγοντας!Ακομα κ ο παπας οταν πηγα να κλεισω ημερομηνια βαπτισης μου ειπε 'κιρια μου δεν φερνουμε στον κοσμο παιδια χωρις πατερα" κ ειλικρινα απορησα...... :(

Επρεπε να του πεις : ουτε οι αρχιμανδριτες χουφτωνουν παιδακια .... :evil:

lcWup3.png

ελα μου ντε κ οχι μονο!απλα προσπαθω να καταλαβω τελικα πιο ειναι εγκλημα???

Διαφημίσεις

Το ....εγκλημα ειναι που δεν παντρευτηκες, γιατι αν πχ παντρευοσουν και εχανες τον ανδρα σου οσο ησουν εγκυος δεν θα τον πειραζε καθολου λες και δεν ειναι το ιδιο... :roll:

lcWup3.png

Το ....εγκλημα ειναι που δεν παντρευτηκες, γιατι αν πχ παντρευοσουν και εχανες τον ανδρα σου οσο ησουν εγκυος δεν θα τον πειραζε καθολου λες και δεν ειναι το ιδιο... :roll:
αχ... σε τι κοινωνια ζουμε τελικα???τα παιδακια μας που θα μεγαλωσου???ελπιζω να καταφερει η δικη μας γενια κ φυσικα η νεοτερη να τους κανει καλυτερους!!!!

...συμφωνω...

κ βασικα καλως ηρθες να χαιρεσε το παιδι σου κ να εισαι

υπερηφανη καθε μερα που εχεις το θαρρος να μεγαλωνεις

ενα παιδι μονη σου ΜΠΡΑΒΟ κοπελα μου..

Ακομα κ ο παπας οταν πηγα να κλεισω ημερομηνια βαπτισης μου ειπε 'κιρια μου δεν φερνουμε στον κοσμο παιδια χωρις πατερα"

Κουκλα μου καλη να χαιρεσαι το παιδακι σου , να εισαι γερη και ευτυχισμενη να τη βλεπεις να μεγαλωνει και να γινεται γυναικα . Οχι σε τιποτα δεν υστερει το παιδι σου ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ . Ο πατερ ειπε αυτη τη μαλακια ???? κριμα γιατι νομιζα οτι η Εκκλησια στηριζει και αγαπαει ολα τα παιδια και ειναι εναντιον των εκτρωσεων , επιτελους ας ξυπνησουμε σε αυτη την απαισια χωρα που ζουμε και ας αφησουμε πισω τα πρεπει και τις μαλακιες και ας δωσουμε αγαπη και μονο αγαπη στα παιδια . Επρεπε να του απαντησεις καλη μου και να απαντας σε οσους τολμανε να προσβαλουνε εσενα και το παιδι σου .

μα τι λετε πατερ?κ βεβαια εχει πατερα!ξερετε δεν μυρισα τον κρινο!!!

:twisted::twisted::twisted:

συγχαρητηρια σου λεω!μονο αυτο εχω να σου πω!μη μασας!

Διαφημίσεις

Ενταξει επεσες σε παπα που δεν θελω να χαρακτηρισω .... Αντιθετως εγω που τραβιεμαι μηνες με το θεμα της βαπτισης ολοι οι παπαδες μου ειπανε Μπραβο κοριτσι μου που δεν σκεφτηκες να ριξεις το παιδακι σου και με αγκαλιασαν με πολυ αγαπη. Στη δικη μου περιπτωση υπηρχε ενα κολημα νομικης φυσεως γι αυτο δεν μπορουσε να τελεστει η βαπτιση χωρις τα απαιτουμενα δικαιολογητικα αλλα ευτυχως χαρη στη βοηθεια της Παναγιας και της Αρχιεπισκοπης Αθηνων ξεπεραστηκε.

Και για να κανουμε τωρα και λιγο χιουμορ μου λεει η δικηγορος μου προχθες που ειχα σκασει στο κλαμα. '' Ελεος πια ιερεις ειναι η δουλεια τους ειναι να κανουν βαπτισεις. Τι τους διδαξε ο Χριστος; Να παιρνουν πρωτα την αδεια απο τον Αρειο Παγο και μετα να τελουν τη βαπτιση;'' :P:P:P Καλο ε;

Ακομα κ ο παπας οταν πηγα να κλεισω ημερομηνια βαπτισης μου ειπε 'κιρια μου δεν φερνουμε στον κοσμο παιδια χωρις πατερα"

Κουκλα μου καλη να χαιρεσαι το παιδακι σου , να εισαι γερη και ευτυχισμενη να τη βλεπεις να μεγαλωνει και να γινεται γυναικα . Οχι σε τιποτα δεν υστερει το παιδι σου ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ . Ο πατερ ειπε αυτη τη μαλακια ???? κριμα γιατι νομιζα οτι η Εκκλησια στηριζει και αγαπαει ολα τα παιδια και ειναι εναντιον των εκτρωσεων , επιτελους ας ξυπνησουμε σε αυτη την απαισια χωρα που ζουμε και ας αφησουμε πισω τα πρεπει και τις μαλακιες και ας δωσουμε αγαπη και μονο αγαπη στα παιδια . Επρεπε να του απαντησεις καλη μου και να απαντας σε οσους τολμανε να προσβαλουνε εσενα και το παιδι σου .

στηριζει η εκκλησια ε?χμ μακαρι αλλα....ετσι μου ερχοταν ναμην κανω καν βαπτιση αλλα αυτο δεν γινεται !τουλαχιστον πηγα σε αλλη εκκλησια που μας καλοδεχτηκαν!!!

Ενταξει επεσες σε παπα που δεν θελω να χαρακτηρισω .... Αντιθετως εγω που τραβιεμαι μηνες με το θεμα της βαπτισης ολοι οι παπαδες μου ειπανε Μπραβο κοριτσι μου που δεν σκεφτηκες να ριξεις το παιδακι σου και με αγκαλιασαν με πολυ αγαπη. Στη δικη μου περιπτωση υπηρχε ενα κολημα νομικης φυσεως γι αυτο δεν μπορουσε να τελεστει η βαπτιση χωρις τα απαιτουμενα δικαιολογητικα αλλα ευτυχως χαρη στη βοηθεια της Παναγιας και της Αρχιεπισκοπης Αθηνων ξεπεραστηκε.

Και για να κανουμε τωρα και λιγο χιουμορ μου λεει η δικηγορος μου προχθες που ειχα σκασει στο κλαμα. '' Ελεος πια ιερεις ειναι η δουλεια τους ειναι να κανουν βαπτισεις. Τι τους διδαξε ο Χριστος; Να παιρνουν πρωτα την αδεια απο τον Αρειο Παγο και μετα να τελουν τη βαπτιση;'' :P:P:P Καλο ε;

πολυ καλο θα ελεγα!!!!αλλλα ειλικρινα ελεος πια με τα γαφειοκρατικα τι παλιοκατασταση ειναι αυτη????πολυ χαρτουρα ε??? :twisted:

Ασε λοιπον τον καθε κομπλεξικο στη μιζερια της ψυχης του και ζησε την ευτυχια που σου προσφερει αυτη σου η αποφαση. .

Nα χαίρεσαι το παιδάκι σου.

Το μόνο που υστερεί έιναι τα μυαλά των ανθρώπων...

Ένα παιδί ,σε όποια οικογενειακή κατάσταση κι αν γεννηθεί κάνει τον κόσμο πιό όμορφο και πιό πλούσιο. :D

ειλικρινα αυτο πιστευω κ γω κ ξερεις παραλιγο να μου αλλαξουν τη γνωμη ολοι αυτοι οι....ας μην εκφραστω καλυτερα!

Μπραβο Βικτωρια Σοφουλα χαιρομαι που αρχισες να σκεφτεσαι σωστα και να απομακρυνεις ολες αυτες τις αρνητικες σκεψεις απο το μυαλουδακι σου.

Κι αν σου ξαναπει κανενας παπας τετοια μ.... πεστου ο θεος πατερ ευλογει τη γυναικα καθε φορα που την κανει μανα! Κι οποιαδηποτε γυναικα φερνει μια ψυχη στον κοσμο με οποιοδηποτε τροπο απο το Θεο ειναι ευλογημενη.

Αντε μπες τωρα και στο δικο μου τοπικ που λεγεται '' ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ;; '' να μου γραψεις καμμια ιδεα.

Μπραβο Βικτωρια Σοφουλα χαιρομαι που αρχισες να σκεφτεσαι σωστα και να απομακρυνεις ολες αυτες τις αρνητικες σκεψεις απο το μυαλουδακι σου.

Κι αν σου ξαναπει κανενας παπας τετοια μ.... πεστου ο θεος πατερ ευλογει τη γυναικα καθε φορα που την κανει μανα! Κι οποιαδηποτε γυναικα φερνει μια ψυχη στον κοσμο με οποιοδηποτε τροπο απο το Θεο ειναι ευλογημενη.

Αντε μπες τωρα και στο δικο μου τοπικ που λεγεται '' ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ;; '' να μου γραψεις καμμια ιδεα.

ευτυχως που καταφερα να σκεφτομαι διαφορετικα γιατι ειλικρινα με ειχε παρει πολυ απο κατω καποια στιγμη!!!! :oops:

Tι αλλο θα ακουσω Παναγια μου. Ολα τα κουλα οι Ελληνες τα εχουμε πια. Σε τι να υστερει κουκλα μου το μωρακι σου? Μαθε να τους γραφεις και να μην δινεις σημασια γιατι εσυ πρεπει να μεταδωσεις αυτο στο παιδι σου. Να αδιαφορει για τους κακοβουλους ανθρωπους που ψαχνουν να βρουν καποιον να νοιωσει χειροτερα ωστε να νοιωσουν αυτοι καλυτερα.

Δειξε τους αδιαφορια και καμαρι για την επιλογη σου και θα το βουλωσουν. :D

Παλια κοιτουσαν στραβα τα παιδια χωρισμενων γονιων και προβλεπαν οτι θα γινουν αλητες (ο μαντης Καλχας ητανε?). Τωρα που η μιση Ελλαδα ειναι παιδια χωρισμενων γονιων αλλαξαν ροτα. Ε σε λιγο θα ηρεμησουν και με αυτο. Κουραγιο και υπομονη και ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ . Μονο αυτο. Να ειστε καλα και οι 2 .

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

καλησπερα.συγχαρτηρια που εγινες ανυπαντρη μητερα.η αρχικη απαντηση που εδωσε το ρουλακι με καλυψε πληρως.ψηλα το κεφαλι!!!
δεν πιστευω οτι αξιζω περισσοτερα συγχαρητηρια απο καμια αλλη μανουλα απλα μερικες φορες τα πραγματα δεν ερχονται για ολους οπως τα προσταζει το κοινωνικο συνολο αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειμαστε κατωτεροι!

και αν δεν εχονται οπως θα τα ηθελες εσυ και ολοι μας δεν πειραζει.εχεις το καλυτερο δωρο.το μωρο σου.και τι νομιζεις οτι ολοι που εχουν παιδια μεσα σε γαμους περνανε ολοι καλα?υπαρχουν ανθρωποι που απλα συμβιβαζονται.καταλαβαινω τις δυσκολιες που αντιμετωπιζεις αλλα μην κολλας!μην αφηνεις κανενα να σου ριχνει την ψυχολογια.φιλακια και καλη ανατροφη.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...