Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρυζάλευρο

candy1234

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 174
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1) Γιατι για εμας? που επειδή εκανα αποκλειστικα αντλήσεις ειχα ενα σκασμο μπιμπερο να αποστειρωνω, αλλα για φυλαξη του γαλακτος, αλλα για ταισμα και το θήλαστρο 8 φορες το 24ωρο? Τι σου λεει? Και για εμας ειναι γιορτή, πιστεψε με.

2) Κι αν ειναι κολλημενο σαν τη μαμα της (ετσι με ελεγε ο μπαμπας μου γιατι δεν ετρωγα τιποτα μικρη), σωθηκαμεεεεεεεεεεεε.

3)Ειχα την εντυπωση οτι το μηνυμα το ειχε γραψει η Dr. Δημητρα, γι αυτο εγραψα το σκατούλα. Μετα είδα οτι το εγραψες εσύ. Σορρυ για το χαρακτηρισμο, οχι πως σε ντρεπομαι βεβαια (ξεδιαντροπη).

1) Τότε χαίρομαι δυο φορές που οι αποστειρώσεις λάβαν επισήμως τέλος.

2) Τότε χαίρομαι δυο φορές. Τελεία.

3) 00020458.gif

wyaMp2.pngcEVCp2.png

ταρσου με τις κορες τις σουσου που μενεις στην αγια παρασκευή. εμενα κι εγω στο κοντοπευκο, διπλα στην εφορια. μενουμε κοντα και τωρα και δουλεω αγια παρασκευή (οταν θα ξαναρχισω να δουλευω τουλαχιστον). Επισης πρεπει τα μικρουλια μας να εχουν πολυ κοντινες ημερομηνιες γεννησης ε? Η δικια μου γεννήθηκε 23/7. οι δικες σου?

CYaip2.png

Διαφημίσεις

Όντως μένουμε κοντά. Στο Γέρακα δούλευα πριν κάποια χρόνια. Ένα τσουπ είμαστε, ρε. Στην Αγία Παρασκευή που δουλεύεις; Τα μικρά μας έχουν μια διαφορά, θα έλεγα. Οι δικές μου γεννήθηκαν 25/7/08. Ένα χρόνο ακριβώς :D Αλλά δε μας χαλάει. Οι παλιές θα τις μάθουν άλλα κόλπα :wink::cool:

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Μπορούμε να τους κάνουμε και μαζί τα γεννέθλια :lol::lol: Είμαι συχνά-πυκνά στην πλατεία για δουλειές, τις προάλλες, δε, ήμουν και στην Εμπορική. Μπορούμε να συναντηθούμε... και να τις ταίσουμε κρέμα (για να το συνδέσω και με το θέμα :wink: ) :lol:

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια, ηθελα να σας πω, οτι το μωρακι μου εφαγε χτες κρεμα, ειμαι πολυ χαρουμενη και μας αρεσε πολυ η διαδικασια. Ειμαι μια χαζομαμα.

Για την ιστορια, Γιώτης Φαριν Λακτε διαλεξα.

CYaip2.png

μπραβο στην κουκλιτσα σου:D:D:D την εφαγε ολη???? σου ευχομαι να ειναι βολικη στο φαι της κ να μην τρεχεις σε ολα τα δωματια με ενα κουταλι :P

ολα τα σουξε των ζουζουνιων ελεγα για φαει μισο πιατο η μεγαλη...απο 3 κουταλιες σε καθε δωματιο:evil: ευτυχωσ μου βγηκε φαγανος ο μικρος αν κ τσιλιμπιθρας 89 εκ 11 κιλα :rolleyes: που τα βαζει δεν ξερω...καλως ορισες στο κλαμπ σμουτσακι μου:D:D

Εγω παντως μετα απο αυτη την συζητηση αποφασισα να φερω απο εδω τις κρεμες μου για την Ελλαδα. Απο το να βαλω την μαμα μου να ψαχνει να βρει τι θελω καλυτερα να την βαλω να τις κουβαλησει απο εδω...

Μπράβο, βρε! Συγχαρητήρια!!! Μπράβο στη μικρούλα μας που είναι καλό κορίτσι και δεν ταλαιπωρεί τη μαμά της. Αλλα πάλι, ούτε λίγο άρνηση, ούτε λίγο να κομπιάσει, να κάνει τη ζόρικη. Αυτό δεν έχει καθόλου πλάκα για εμάς τους υπόλοιπους 00020158.gif

[Θα σου στείλω πμ όταν μου το επιτρέψουν οι κοκόνες να συναντηθούμε. Φέρε και τη μικρή να της δώσω κανα-δυο συμβουλές για το πως θα κάνει τη ζωή της μαμάς και του μπαμπά... αχεμ... πιο ενδιαφέρουσα]

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Γεια σας κοριτσια. Γιναμε 5 μηνων και ο γιατρος μας ειπε να ξεκινησουμε φρουτα και ρυζαλευρο.Μας προτεινε για ρυζαλευρο Nutricia

ή Nestle. Για το βιολογικο της Holle μου ειπε οτι δεν ειναι κατα αλλα ουτε και υπερ αφου κανενας εκπροσωπος τους δεν τους εχει ενημερωσει οποτε δεν γνωριζει. Εσεις ποια κρεμα ρυζαλευρο δινετε;Αυτη της Nutricia ειναι χωρις γλουτενη και γαλα. Να σημειωσω οτι θηλαζω αποκλειστικα. Σας παρακαλω βοηθηστε.

Ευχαριστω:cool:

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Καλή αρχή σου εύχομαι! Εμείς τρώμε της Νουνου και της Γιωτης. Ξεκίνησα να δίνω στην μικρή μου της Νεστλε που δεν έχει ζάχαρη, αλλά δεν την έτρωγε, οπότε αλλαξα και τώρα της δίνω εναλλάξ τις δύο πρώτες.

Λοιπόν, καλή αρχή εύχομαι και εγώ!

Εγώ χρησιμοποιώ την κρέμα για βρέφη από νιφάδες ρυζιού της Holle, και είμαι ευχαριστημένη. Δεν περιέχει γλουτένη και γάλα, ούτε ζάχαρη. Σκέτο δεν έχει καμία γεύση. Μπορείς να το προσθέσεις σε λαχανικά αλλά και σε φρούτα αφού αραιώσεις 2 κουταλιές της σούπας σε 70-100 γραμμάρια νερού που έχεις προηγουμένως βράσει (δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 50 βαθμούς η θερμοκρασία του. Αυτό που με έκανε να το πάρω ήταν η ιδέα να το διαλύσω στο μητρικό γάλα!!

9Af0p2.png

Εξαρτάται ποιό προιόν της Holle, θα βρει στο κατάστημα με τα βιολογικά προιόντα!

Έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα ότι υπάρχει χυλός ρυζιού. Αυτός ο χυλός πρέπει να βραστεί μαζί με το νερό. Ψάχνοντας όμως λίγο παραπάνω είδα ότι έχει και κρέμα για βρέφη, την οποία ανακατεύουμε με το νερό που έχουμε βράσει και αφήσει να κρυώσει.

Πάντως σκέτο δεν έχει γεύση.

Η παιδίατρος μας είχε δώσει δειγματάκι από την κρέμα ρυζάλευρο Μιλούπα, την κρέμα ρυζάλευρο Γιώτης και την κρέμα και άνθος αραβοσίτου Γιώτης. Όλες με άρωμα βανίλια. Δεν τις έδωσα στο μωρό(λόγω πιθανής αλλεργίας στο γάλα της αγελάδας), αλλά τις δοκίμασα εγώ: του Γιώτη ήταν νοστιμότερες.

Για να δώσω γεύση στο σκέτο ρυζάλευρο, αλέθω μαζί και ένα φρούτο.

Καλές μαγειρικές!

9Af0p2.png

Eυχαριστω πολυ κοριτσια. Ηταν να την ξεκινησω σημερα αλλα εκανε λιγο πυρετουλι απο τα εμβολια που καναμε χθες οποτε το αναβαλουμε για την επομενη εβδομαδα. Ανυπομωνω να ξεκινησουμε!!!

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Εγώ έδωσα το ρυζάλευρο της Holle στους 6 μήνες για να το φτιάχνω με φόρμουλα. Από τον αποκλειστικό θηλασμό δεν ήθελα να πάω σε ρυζάλευρο των γνωστών εταιριών που δεν ξέρω τι γάλα περιέχει. Το μητρικό γάλα ή η φόρμουλα είναι γλυκά οπότε η κρέμα παίρνει γλυκιά γεύση. Παρομοίως το πρόσθετα και σε φρουτόκρεμες

LOIPON EBRASA NERO KAI ERIXA 3-4 KOUT. SOUPAS RYZALEURO. KALO SAN MORFH XALIA SAN GEUSH. ENA TIPOTA.

ERIXA KAI 2 SKOUP ALMIRON POU TROEI GIA GALA... LIGO KALYTERO ALLA XREIAZETAI KATI GLYKANTIKO (EXOUME XEKINHSEI ME FROUTA KI ETSI THS FAINOTAN POLY ANOSTO). OPOTE KI EGO ERIXA LIGA ALESMENA FROUTAKIA MESA (1 KOMMATAKI MHLO, 1 KOMMATAKI KRASANA KAI SXEDON MISH BANANA). APO AUTO EFAGE KABOSO ALLA EIXE HDH EKNEURISTEI OPOTE THA EXO NEA AURIO POU THA TO XANAKANO.

PANTOS KATALHGO OTI TO KALYTERO EINAI FROUTOKREMA SKETH TO PROI KAI GIA APOGEUMA 1-2 KOUT. RIZALEURO MESA KAI TELEIOSE!!

ALLOSTE AP'OTI EXO AKOUSEI DEN EINAI KAI TOSO THREPTIKO TO RYZALEURO GIA NA EPIMEINO. PROBA GIA TO KOUTALI KAI TO FAGHTO POU SYNTOMA THA BEI TO MESHMERI!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...