Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νέα υπόθεση παιδεραστίας συγκλονίζει

Νίκη

Recommended Posts

Θείος ασελγούσε στην 9χρονη ανιψιά του

13 Φεβρουαρίου 2009, 10:23

Νέα συγκλονιστική υπόθεση παιδεραστίας συγκλονίζει το Πανελλήνιο.

Επί τρία χρόνια ασελγούσε σε βάρος της 9χρονης, σήμερα, ανιψιάς του, ο 57χρονος Γιώργος Ιορδάνου, έμπορος υποδημάτων. Μετά από επιχείρηση της Ασφάλειας Μαρκοπούλου το βράδυ της Τετάρτης, ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Το «παιχνίδι»

Σχεδόν μια φορά την εβδομάδα, επισκεπτόταν το σπίτι στο Μαρκόπουλο Αττικής, όπου έμενε ο αδελφός της τρίτης συζύγου του με την οικογένειά του, που ήρθαν πριν 15 χρόνια από την Αλβανία, στη χώρα μας και με την πρόφαση, ότι ήθελε να βοηθήσει το 9χρονο κορίτσι στα μαθήματά του, ασελγούσε σε βάρος του.

«Θα παίξουμε ένα παιχνίδι» είπε πριν τρία χρόνια στο αγγελούδι. «Όποιος χάνει, θα πρέπει να αγγίζει τα γεννητικά όργανα του άλλου». Το κοριτσάκι αντιστάθηκε, αλλά με την απειλή ότι θα κάνει τα ίδια και στη μικρότερη αδελφή της, ο 57χρονος κατάφερε να το λυγίσει.

Πότε έπαιρνε το κορίτσι μαζί του με το αυτοκίνητο για να πάρει τσιγάρα και σοκολάτες από το περίπτερο και πότε με την πρόφαση ότι θα το βοηθήσει στο διάβασμα έμπαινε στο δωμάτιό του και εκπλήρωνε τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του.

Επί τρία χρόνια κατάφερνε με τις απειλές να κερδίζει τη σιωπή της. Μέχρι που οι πληγές στην ψυχή του 9χρονου κοριτσιού άρχισαν να γίνονται εμφανείς στο σώμα, αλλά και στην ψυχολογία της. Έφτασε στο σημείο να ματώνουν τα χείλη της και να αρνείται να πάει στο σχολείο.

Τότε, αποκάλυψε το μυστικό στους γονείς της. Ο πατέρας, οικοδόμος στο επάγγελμα και η μητέρα, υπάλληλος σούπερ μάρκετ, κατήγγειλαν το περιστατικό στην Ασφάλεια Μαρκοπούλου, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Αμέσως, το κοριτσάκι εξετάστηκε από ειδικό παιδοψυχολόγο που επιβεβαίωσε ότι υπάρχει διαταραχή στη συμπεριφορά του παιδιού.

Η Ασφάλεια, σε συνεννόηση με την οικογένεια, έστησαν την επιχείρηση για την επʼ αυτόφωρο σύλληψη του δράστη και την έθεσαν σε εφαρμογή το ίδιο βράδυ, καθώς ο 57χρονος θα επισκεπτόταν το σπίτι τους με τη 33χρονη σύζυγό του.

Με το πρόσχημα, ότι θα βοηθήσει την ανιψιά του στο διάβασμα, ο Ιορδάνου μπήκε στο δωμάτιο της μικρής και έκλεισε την πόρτα. Η μητέρα είχε κρυφτεί στη ντουλάπα και οι αστυνομικοί έξω από το σπίτι περίμεναν μια κλήση στο τηλέφωνο για να εισβάλουν. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 57χρονος κατέβασε το παντελόνι της 9χρονης και άρχισε να τη θωπεύει. Η μητέρα δεν άντεξε. Βγήκε από τη ντουλάπα για να σώσει το παιδί της και οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο δωμάτιο και συνέλαβαν το δράστη.

«Δεν μπορώ να ελέγξω το πάθος μου»

Στην κατάθεσή του, στους αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος ομολόγησε τις πράξεις του. «Δεν μπορώ να ελέγξω το πάθος μου», είπε, με κυνικότητα στους αστυνομικούς.

(Πρώτη καταχώρηση: 13 Φεβρουαρίου 2009, 07:06)

Πηγή: http://www.zougla.gr

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Tι να πω... Ό,τι κι αν πω δεν μπορεί να εκφράσει το μέγεθος της αποστροφής μου για αυτά τα άθλια υποκείμενα, με τα αρρωστημένα μυαλά, που θέλουν να ονομάζονται άνθρωποι και στην ουσία είναι χειρότεροι και από τα κτήνη... Νομίζω πως καμιά τιμωρία δεν είναι αρκετή γι' αυτούς!

Αν αναλογιστεί κανείς πόσες αθώες ψυχούλες βασανίζονται από τέτοια πλάσματα, πόσα παιδάκια πέφτουν θύματα τέτοιων αποτρόπαιων σωματικών αλλά και ψυχικών βιασμών... θα καταλάβει πως η παιδεραστία δεν είναι κάτι μακρυνό αλλά κάτι πολύ κοντινό και μπορεί να συμβεί και στο δικό του παιδί. Τελικά δεν ξέρει κανείς από τι και ποιους να πρωτοπροστατεύσει το παιδί του: τους αγνώστους ή τους γνωστούς; Έχω καταλήξει πια να τους αντιμετωπίζω όλους και όλα με επιφύλαξη και με σκεπτικισμό. Δεν είναι ούτε ο φόβος ούτε μια ζωή μέσα στη γυάλα αυτό που θέλω για την κόρη μου αλλά όλα αυτά που ακούμε τον τελευταίο καιρό με τρομάζουν. Δεν είναι αυτός ο κόσμος που ονειρεύομαι για το παιδί μου και για τα παιδιά όλου του κόσμου...

*

Διαφημίσεις

Tι να πω... Ό,τι κι αν πω δεν μπορεί να εκφράσει το μέγεθος της αποστροφής μου για αυτά τα άθλια υποκείμενα, με τα αρρωστημένα μυαλά, που θέλουν να ονομάζονται άνθρωποι και στην ουσία είναι χειρότεροι και από τα κτήνη... Νομίζω πως καμιά τιμωρία δεν είναι αρκετή γι' αυτούς!

Αν αναλογιστεί κανείς πόσες αθώες ψυχούλες βασανίζονται από τέτοια πλάσματα, πόσα παιδάκια πέφτουν θύματα τέτοιων αποτρόπαιων σωματικών αλλά και ψυχικών βιασμών... θα καταλάβει πως η παιδεραστία δεν είναι κάτι μακρυνό αλλά κάτι πολύ κοντινό και μπορεί να συμβεί και στο δικό του παιδί. Τελικά δεν ξέρει κανείς από τι και ποιους να πρωτοπροστατεύσει το παιδί του: τους αγνώστους ή τους γνωστούς; Έχω καταλήξει πια να τους αντιμετωπίζω όλους και όλα με επιφύλαξη και με σκεπτικισμό. Δεν είναι ούτε ο φόβος ούτε μια ζωή μέσα στη γυάλα αυτό που θέλω για την κόρη μου αλλά όλα αυτά που ακούμε τον τελευταίο καιρό με τρομάζουν. Δεν είναι αυτός ο κόσμος που ονειρεύομαι για το παιδί μου και για τα παιδιά όλου του κόσμου...

Θα συμφωνησω απόλυτα!!!!!!!!!

Ποσο χρονων θα πρεπει δηλαδη να αφηνουμε τα παιδια μας μόνα τους σε σπιτια φιλων ,συγγενων κτλ;;;απο τα 16 και μετα;;;;;;τι γινεται;;;;

QJZup3.png

bxuCp3.png

Τα παιδια μας και τα ματια μας.

Αν και ειμαι δημοκρατικος ανθρωπος,πραγματικα πιστευω οτι για τετοια αδικηματα πρεπει να επανελθει η θανατικη ποινη. :evil:

FWusp3.png

Και όλοι υπεράνω υποψίας.Συγγενείς,παπάδες,γυμναστές....σιχάθηκααααα!!!!

δεν αντέχω πια αυτή τη βρώμα.Πού να στείλουμε τα παιδιά μας και ποιον

να εμπιστευτούμε?

Κι έχω ακούσει ότι η παιδεραστία δεν θεραπεύεται....

Να τους κλεισει μεσα ισοβια δεν ειναι αρκετο.. Αν δεν επανελθει η θανατικη ποινη τουλαχιστον για τετοιες περιπτωσεις δεν προκειτε να γινει τιποτα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Αμαν πια .........................

Ας σκοτωσουν εναν και εναν να τον παραδωσουν

σε μανες .ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΟΔΩΣΗ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Αλλα και αυτο να γινει , εμενα με ταραζουν οι

πληγες στην ψυχη του παιδιου .... :cry::cry::cry::cry:

ΚΤΗΝΗ ΚΤΗΝΗ ΚΤΗΝΗ

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Διαφημίσεις

Μέσα σ΄ολη αυτή τη σαπίλα,το καλό είναι ότι οι άνθρωποι αρχίσανε πιά να καταγγέλουνε..

Ο κύκλος της σιωπής αρχίζει να σπάει και τα κτήνη να τιμωρούνται.

Όσο για τη ποινή τους... αυτό που έιπε η ΜΑΜΑ ΕΛΕΝΗΣ & ΧΡΙΣΤΙΝ και αν παρ'ελπίδα βγεί ζωντανός απο κεί ,μετά στη φυλακή αλλά όχι μόνος... :twisted::twisted:

Προκαλεί ο παιδόφιλος, κάνει λόγο για σκευωρία

13 Φεβρουαρίου 2009, 19:00

Ποινική δίωξη για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση ασκήθηκε στον 57χρονο Γιώργο Ιορδάνου, έμπορο υποδημάτων, που επί τρία χρόνια ασελγούσε σε βάρος της 9χρονης ανιψιάς του.

Ο 57χρονος συνελήφθη μετά από επιχείρηση της Ασφάλειας Μαρκοπούλου το βράδυ της Τετάρτης. Ο ίδιος μιλάει για σκευωρία και έδειχνε ταραγμένος καθ’ όλη τη διάρκεια της προσαγωγής του στον εισαγγελέα και τον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγός του μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός τον εγκατέλειψε, όπως και ο δικηγόρος του. Για το λόγο αυτό ο εισαγγελέας του όρισε νέο συνήγορο υπεράσπισης.

«Όλα ήταν στημένα»

Ο 57χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε στους αστυνομικούς και αναμένεται να επαναλάβει και στον ανακριτή: «Εγώ εκείνη την ημέρα είχα πάει στο σπίτι αδελφού της γυναίκας μου και καθόμασταν όλοι μαζί στο σαλόνι. Κάποια στιγμή, η 9χρονη φώναξε τον πατέρα της να πάει στο δωμάτιό της για να τη βοηθήσει σε ένα μάθημα. Ο πατέρας της μικρής με προέτρεψε να πάω εγώ. Μπήκα στο δωμάτιο και αρχίσαμε να παίζουμε. Κάποια στιγμή, την ακούμπησα και εκείνη την ώρα άνοιξε η πόρτα και μπήκαν οι γονείς της με την Αστυνομία. Όλα ήταν στημένα. Δε με ήθελαν για γαμπρό, επειδή είχα μεγάλη διαφορά ηλικίας από τη σύζυγό μου».

http://www.zougla.gr/news.php?id=24201

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Μέσα σ΄ολη αυτή τη σαπίλα,το καλό είναι ότι οι άνθρωποι αρχίσανε πιά να καταγγέλουνε..

Όσο για τη ποινή τους... αυτό που έιπε η ΜΑΜΑ ΕΛΕΝΗΣ & ΧΡΙΣΤΙΝ και αν παρ'ελπίδα βγεί ζωντανός απο κεί ,μετά στη φυλακή αλλά όχι μόνος... :twisted::twisted:

θεωρητικα αυτοι οι ανθρωποι ειναι αρρωστοι, αλλα πως μπορει κανεις να τους φερθει με με επιεικια? σιχαινομαι και μονο την ιδεα οτι με το να ειναι στη φυλακη, τους ταιζουμε εμεις, οι φορολογουμενοι...

θεωρητικα αυτοι οι ανθρωποι ειναι αρρωστοι, αλλα πως μπορει κανεις να τους φερθει με με επιεικια? σιχαινομαι και μονο την ιδεα οτι με το να ειναι στη φυλακη, τους ταιζουμε εμεις, οι φορολογουμενοι...

Έχετε δίκιο και οι δύο.

*

Διαφημίσεις

Συγνωμη κι ολας αλλα χθες ακουσα σε ενα δελτιο τη γυναικα αυτου του σιχαμενου να λεει οτι τον υποστηριζει κι οτι δεν το εκανε αυτος. Μα ειναι δυνατον μια γυναικα να μπορει να σκεφτει ετσι? Ειναι δυνατον να ηταν στημενο? Ποια μανα θα εβαζε σε τετοια διαδικασια το παιδι της για τον οποιονδηποτε λογο. Τι γινεται επιτελους? Που ειναι οι νομοι για αυτες τις περιπτωσεις? τα λεμε τα ξαναλεμε και καθε μερα ξεφυτρωνει κι ακομη ενα τραγικο περιστατικο να μας θυμησει οτι τελικα ετσι δεν γινεται τιποτα...

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Συγνωμη κι ολας αλλα χθες ακουσα σε ενα δελτιο τη γυναικα αυτου του σιχαμενου να λεει οτι τον υποστηριζει κι οτι δεν το εκανε αυτος. Μα ειναι δυνατον μια γυναικα να μπορει να σκεφτει ετσι? Ειναι δυνατον να ηταν στημενο? Ποια μανα θα εβαζε σε τετοια διαδικασια το παιδι της για τον οποιονδηποτε λογο. Τι γινεται επιτελους? Που ειναι οι νομοι για αυτες τις περιπτωσεις? τα λεμε τα ξαναλεμε και καθε μερα ξεφυτρωνει κι ακομη ενα τραγικο περιστατικο να μας θυμησει οτι τελικα ετσι δεν γινεται τιποτα...

Aυτός είναι ο άλλος natassa31...προφυλακίστηκε όμως κι αυτό το καθίκι.Όσο για τη γυναίκα του...πώς κοιτάζουνε στα μάτια τα παιδιά τους?Μόνο αυτό...

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Μαστίγωμα και κατόπιν κρέμασμα στην πλατεία Συντάγματος να περνάει οκ κόσμος να τους ρίχνεις αλάτι στις πληγές και να τους φτήνει στα μούτρα χρειάζονται αυτα τα κτήνη

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Τα συναισθηματα που με γεμίζουν διαβάζοντας τέτοιες ιστορίες είναι ανειπωτα. ΘΥΜΟΣ ΠΟΝΟΣ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ αμέτρητα γιατί... Δεν ξέρω αν έχει γίνει θέμα κάπου (και άν εχει γίνει ας με βοηθήσει καποια κοπέλα υποδεικνύοντας μου που). Αν δεν εχει γίνει ομως θα θελα απο την Μαρία Στ. απο την Αικατερίνη και όσες κοπέλες ασχολούνται με την παιδική ψυχολογία να μας μάθουν ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΟΥΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ???

Τα κεφαλαία γράμματα εκφράζουν την οδύνη και την ανησυχία μου... απορώ πως τα τέρατα αυτά φθάνουν στη δικαιοσύνη και γλιτώνουν απο τα χέρια των γονιών ... εμένα η ιδέα αυτή μου ξυπνά αγρια συναισθμήματα νομίζω οτι κανεις δεν θα τους γλιτωσει απο τα χέρια μου....

Λυπάμαι και φοβάμαι που το ομολογώ... αλλά έτσι νιώθω..

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Τι πρέπει να γνωρίζουν τα παιδιά

.

" Το σώμα μου και το μυαλό μου είναι δικά μου. Οι άλλοι, μικροί και μεγάλοι, πρέπει να σέβονται το δικαίωμά μου αυτό.

" Μπορώ να πω «όχι» σε κάποιον που θέλει να με αγγίξει ενώ εγώ δεν το επιθυμώ.

" Πρέπει να λέω «όχι» σε κάθε συμπεριφορά που με κάνει να ανησυχώ, να φοβάμαι ή να νιώθω μπερδεμένος/η.

" Τρέχω μακριά από όποιον με κάνει να φοβηθώ.

" Λέω πάντα στους γονείς μου - και στους δύο ή στον ένα από τους δύο - ό,τι μου συμβαίνει κυρίως αν με κάνει να νιώθω άσχημα.

" Οι γονείς μου και οι δικοί μου άνθρωποι γνωρίζουν πάντα που βρίσκονται και με ποιον.

" Δεν πηγαίνω ποτέ κάπου όπου δεν γνωρίζω και αν μου συμβεί κάτι δεν θα ξέρω πώς να βοηθήσω.

" Δεν ακολουθώ ποτέ αγνώστους και δεν πλησιάζω περισσότερο από όσο πρέπει αυτοκίνητα με ανθρώπους που δεν γνωρίζω.

" Βρίσκω πάντα κάποιον που να μπορώ να του έχω εμπιστοσύνη για να με βοηθήσει, όπως οι δάσκαλοί μου.

" Γνωρίζω τον αριθμό 10 56 για να τηλεφωνήσω από παντού και χωρίς χρήματα και να ζητήσω βοήθεια, συμβουλή και υποστήριξη.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς;

" Το παιδί πάνω από τα τρία χρόνια του πρέπει να γνωρίζει τα μέρη του σώματός του, το όνομά τους και τη λειτουργία τους. Μιλάμε γι' αυτά με την πρώτη κατάλληλη ευκαιρία και ανάλογα με την ηλικία.

" Το παιδί πρέπει να γνωρίζει να λέει «όχι» σε οποιονδήποτε προσπαθεί να το αγγίξει ενώ το ίδιο δεν θέλει. Το σώμα του παιδιού του ανήκει και πρέπει να απαιτεί σεβασμό από τους άλλους σε αυτό.

" Το παιδί πρέπει να σέβεται τους ενήλικες αλλά να μην συγκατατίθεται σε ό,τι του ζητούν, αν αυτό το ενοχλεί και το τρομάζει ή δεν το έχει διδαχθεί από τους ίδιους τους γονείς του.

" Δεν αφήνουμε το παιδί μόνο του, ή με κάποιον που δεν γνωρίζουμε καλά για πολλές ώρες και χωρίς διακριτική παρακολούθηση.

" Ενθαρρύνουμε το παιδί σε ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία μαζί μας ώστε να μπορεί να μας εκμυστηρευθεί ό,τι του συμβαίνει, ακόμη κι αν αισθάνεται (συν-)ενοχή. Ακούμε πάντα προσεκτικά ό,τι μας λέει και δεν εκφραζόμαστε αρνητικά ή απορριπτικά αλλά το διερευνούμε. Αν του δείξουμε ότι δεν το πιστεύουμε, δεν θα μας ξαναεμπιστευθεί.

" Ελέγχουμε τους λόγους που κάνουν το παιδί να μην θέλει να μείνει με κάποιον ή που τον αποστρέφεται.

" Γνωρίζουμε πάντα τους φίλους και τους ανθρώπους που είναι κοντά του.

" Επιβλέπουμε το παιδί όταν πλοηγείται στο διαδίκτυο ή χρησιμοποιεί τον υπολογιστή του.

πηγή: http://hamomilaki.blogspot.com/search/label/%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AD%CF%82%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%93%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82

Ατομα του οικογενειακού περιβάλλοντος

Σύμφωνα με την ψυχολόγο-ψυχοθερα- πεύτρια κυρία Ασημίνα Χριστοπούλου, επτά στους δέκα παιδεραστές είναι άτομα του περιβάλλοντος του θύματος. Δηλαδή άνθρωποι που είτε είναι συγγενείς με το παιδί είτε οικογενειακοί φίλοι είτε γείτονες, ακόμη και εκπαιδευτικοί που έχουν σχέση με τις δραστηριότητες του παιδιού (αθλητισμός, χορός, ξένες γλώσσες). Επίσης η κ. Χριστοπούλου επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Πρόσφατες έρευνες έδειξαν πως σε ποσοστό 67% οι παιδεραστές έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά στην παιδική τους ηλικία. Και ενώ θα περίμενε κανείς η τραυματική εμπειρία να λειτουργεί ανασταλτικά, εν τούτοις αυτό δεν συμβαίνει. Ακόμη,αρκετοί δράστες θεωρούν πως τα παιδιά θέλουν να συμμετάσχουν στην πράξη. Στην πλειονότητά τους πάντως οι παιδεραστές είναι άτομα μοναχικά, με χαμηλή αυτοεκτίμηση και με έλλειψη ερωτικών σχέσεων».

Πηγή: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=255156

Σάτυρος έξω από δημοτικό σχολείο στον Ασπρόπυργο

18 Φεβρουαρίου 2009, 07:36

Επί μέρες γονείς και δάσκαλοι έβλεπαν έναν μεσήλικα να κάθεται για ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου και να βλέπει τους μικρούς μαθητές να μπαινοβγαίνουν, να παίζουν, να γελούν.

Διαισθανόμενοι ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τον 46χρονο, και προφανώς υποψιασμένοι από τις αποκαλύψεις που γίνονται τον τελευταίο μήνα με τα κρούσματα παιδοφιλίας και παιδεραστίας, οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Χθες, ο 46χρονος Έλληνας, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς, που του είχαν στήσει ενέδρα, να αυτοϊκανοποιείται, έξω ακριβώς από το σχολικό προαύλιο.

Όπως προέκυψε εκ των υστέρων, πρόκειται για μόνιμο κάτοικο Κορωπίου, και σεσημασμένο σάτυρο, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια περιστατικά.

http://www.zougla.gr/news.php?id=24982

Είχε απάσχολήσει και στο παρελθόν αλλά έξω κυκλοφορούσε.Άνετα ο κάθε ανώμαλος... :twisted::twisted::twisted:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...