Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΟΗΘΕΙΑ! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.

gouli

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια βοήθεια. Μπορείτε να μου πείτε πόσο περίπου κοστίζει η πρώτη επίσκεψη σε δικηγόρο για αίτηση αγωγής διαζυγίου????? Γενικότερα πόσο θα μου πάει το όλο θέμα γιατί δεν είναι και στην καλύτερη φάση τα οικονοικά μου. Αποκλείω το ενδεχόμενο να δεχθεί να βγει συναινετικό αν και είναι κάτι που ούτε εγώ θα το ήθελα διότι τον θεωρώ επικύνδινο στο να έχει το παιδί έστω και για μία ώρα μόνος του λόγω του ότι είναι εθισμένος σε αλκοόλ και ουσίες.

diorthose me ean katalava kati lathos ... alla ti shesi ehei to diazigio me tin epimelia kai epikoinwnia enos paidiou ??? mporeis na prohoriseis sto deftero horis na eheis to prwto sta heria sou ! allwste vasiki proypothesi gia na vgei ena diazigio einai na ehei rithmistei i epimeleia diatrofi k epikoinwnia tou paidiou. To kostos eksartatai apo ton idio ton dikigoro kai apo to posa dikastiria tha hreiastei na kaneis ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ.ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δεν ειμαι παντρεμενη αλλα ξερω τι εννοεις πολυ καλα διοτι συζω με τον πατερα του παιδιου αλλα οχι για πολυ ...ευχομαι ν απανε ολα καλα απο δω κ περα

• 1 χρόνο μετά...

κοριτσια, ειμαι στην ιδια περιπτωση περιπου, εχω εναν γιο 2μιση ετον , ο πατερας ζει στο εξοτερικο, ζουσαμε μεχρι και κατι μεινες μαζι με τον συζηγο. επειδη ηταν πολυ νευρικος και βιαος, πηρα την αποφαση να φηγω πριν λιγες μηνεσ απο αυτο το τερας μαζι με το παιδη μου. προσπαθησα για καλο του παιδιου μου, να εχει επαφες με τον πατερα του, να ερχεται να τον παιρνει και να μιλαει σε καθημερινη βαση μαζι του. μεχρι που ηρθε πριν λιγες μερες και ηθελε να παρει με το ζορι το παιδη, με χτηπησε την στιγμη που ειχα αγγαλια το παιδη, το ειχε ξανακανει και αλλες φορες οταν ειμασταν μαζι, αλλα αυτη την φορα του εκανα μηνηση και εβαλα μπρος για διαζυγειο. τοσο καιρο το ειχα αφησει στον αερα , γιατι ειμαι ανεργη και ηθελα ηρεμα να χωρισουμε, αλλα αυτος εχασε την τελευταια του ευκαιρια!θα κανω τα παντα να μεγαλωσει οσο πιο καλα γινεται το παιδι μου! το θεμα ειναι , μιας και ειμαι ανεργη και δεν εχω λεφτα να δωσω, τι μπορω να κανω? το πρωτο που θελω ειναι ασφαλιστα μετρα και την επιμελεια του παιδιου και μετα, επειδη παντα του εδινα οτι ειχα και δεν ειχα , ακομη και ολο το νοικοκυριο του αφησα, να παρω οτι μπορω να κερδισω, γιατι ειναι μεγαλο γαιδουρη και δεν κρατησα τιποτα για μενα, τον εκανα μανγκα και αυτος δεν εκτιμησε τιποτα, μονο με εβριζε και με ταπεινονε. Ηπαρχει καποια λυση????

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...