Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

utrogestan και καφε εκκρισεις στην εγκυμοσυνη

apostolia28

Recommended Posts

καλησπερα σας,εχει μια βδομαδα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος δηλαδη περιπου τεσσαρων εβδομαδων σημερα ειδα πολυ λιγο ροζ και ο γιατρος μου ειπε να παρω τα ουτρογκεσταν και τα τα τροφοκαρντ και ξαπλα,φοβαμαι παρα πολυ γιατι πριν απο 9 μηνες εκανα μια αποβολη.

Αν εχετε παρομοια περιπτωση σας παρακαλω γραψτε μου γιατι ανυσηχω πολυ:(

• 2 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρα!θέλω αν μπορεί κάποια να με βοηθήσει γιατί έχω αγχωθεί πολυ....εδω και δυό μέρες έχω μια μικρή αιμοραγία η οποία χτες έγινε πιο έντονη.η γιατρός μου που με εξέτασε μου είπε πως δεν είναι τίποτε και μου έδωσε ουλτρογκεστάν για 10 μέρες,επίσης μου είπε πως έχω ωορρηξία και πως πιθανόν είναι απο αυτο το αίμα αλλα εγω εχώ πολύ αίμα και έχω λίγο πόνο αρριστερά στην κοιλιά...εχει συμβεί και σε καμία άλλη κοπέλα?

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Aggeliki_L, συγγνώμη, δεν κατάλαβα. Είσαι έγκυος ή έχεις ωορηξία?

Και πώς ακριβώς σε εξέτασε? Με κολπικό υπέρηχο? Τι σου είπε;

Εάν είσαι έγκυος είναι πιθανόν να πρόκειται για αποκόλληση (οπότε χρειάζεσαι και utrogestan και ξεκούραση). Εάν δεν είσαι, μπορεί να πρόκειται για κάποια κύστη, αλλά εγώ που είχα καποια στιγμή, δε μου είχε δώσει utrogestan, αλλά κάτι άλλα χάπια (δεν τα θυμάμαι τώρα).

Εάν έχεις οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία να ξαναεπικοινωνήσεις μαζί της.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...