Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

utrogestan και καφε εκκρισεις στην εγκυμοσυνη

apostolia28

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια προχθες το βραδυ ειχα λιγο ροζ αιμα πηρα τηλ στο γιατρο και μου εδωσε αυτα τα χαπια 3 τη μερα .χθες και σημερα εχω ελαχιστα καφε εκει που λεω σταματησαν εκει τα ξαναβλεπω. :( ειχατε κατι παρομιο?σε πια εβδομαδα εγω σημερα μπηκα στην 6.ποσο σας κρατησανε οι καφε εκκρισεις αρχισα να ανησυχω και το πρωτο ραντεβου το εχω Δευτερα!!!

Διαφημίσεις

κοριτσάκι μου γλυκό μην ανησυχείς καθόλου!

Είχα τα ίδια συμπτώματα στην 7η εβδομάδα και εκτός από καφέ εκκρίσεις, είδα ένα απόγευμα και αίμα περιόδου. Παρόλαυτα ο γιατρός μου είπε να παραμείνω απόλυτα ψύχραιμη, να πάρω 3 utrogestan τη μέρα και να παραμείνω ξάπλα μέχρι να σταματήσουν τα καφέ το οποίο και έκανα για μια εβδομάδα. Δυο εβδομάδες μετά σπόρος είναι μια χαρά και αν είδα καλά στον υπέρηχο χθες, μου κουνούσε και το χεράκι του :D

Ηρέμησε, ξάπλωσε και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά! Αν νομίζεις ότι θα σε ηρεμούσε αυτό, παρακάλεσε τον γιατρό να πας σήμερα ή αύριο.

Φιλιά πολλά!

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

σε ευχαριστω πολυ maria_s

:) μου δινεις κουραγιο με αυτα που μου γραψες, ελπιζωνα να εχεις δικιο και να πανε ολα καλα. :wink: ο γιατρος μου ειπε πως ειναι ακομη νωρις για τον υπερηχο, να κανω υπομονη ως τη δευτερα.

αυτα τα καφε,ροζ αιματακια τα ειχα μεχρι την 12η βδομαδα.....θα ουτρεζεσταν βοηθανε παρα πολυ....να εισαι ξαπλωμενη οσο μπορεις, να μην κανεις δουλειες....να προσεχεις!!!!!

καλημερα κοριτσια προχθες το βραδυ ειχα λιγο ροζ αιμα πηρα τηλ στο γιατρο και μου εδωσε αυτα τα χαπια 3 τη μερα .χθες και σημερα εχω ελαχιστα καφε εκει που λεω σταματησαν εκει τα ξαναβλεπω. :( ειχατε κατι παρομιο?σε πια εβδομαδα εγω σημερα μπηκα στην 6.ποσο σας κρατησανε οι καφε εκκρισεις αρχισα να ανησυχω και το πρωτο ραντεβου το εχω Δευτερα!!!

εγω τα ειχα σχεδον σε ολη την εγκυμοσυνη.... τα ουτροτζεσταν τα επαιρνα μεχρι τη 12η εβδομαδα..

ολα καλα θα πανε, μην ανησυχεις, απλα να προσεχεις οσο αναφορα κουραση..

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου δινετε κουραγιο μακαρι και η δική μου ιστορία να πάει τόσο καλα!θα με φαει η αγωνια μεχρι τη Δευτερα που θα παω στο γιατρο βλεπετε έχω και το ιστορικο δύο βιοχημικών εγκυμοσυνων(αποβολες πολυ νωρις).Αντε να σταματήσουν και αυτα τα παλιο καφε!!!!! :lol::D

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου δινετε κουραγιο μακαρι και η δική μου ιστορία να πάει τόσο καλα!θα με φαει η αγωνια μεχρι τη Δευτερα που θα παω στο γιατρο βλεπετε έχω και το ιστορικο δύο βιοχημικών εγκυμοσυνων(αποβολες πολυ νωρις).Αντε να σταματήσουν και αυτα τα παλιο καφε!!!!! :lol::D

είπαμε ξάπλα και ηρεμία! Θα πάνε όλα καλά, θα δεις! :D

apostolia μου μην αγχονεσαι και μην στεναχωριεσαι κανει κακο στο

μπεμπε οι περισσοτερες ειχαμε τετοια στην αρχη της εγκυμοσυνης

κι εγω χρειαστηκε να παρω στην αρχη και ολα πηγαν καλα κι

αυτη την στιγμη εχω στην αγκαλια μου το ομορφοτερο πραγμα

στον κοσμο!!!!

ευχομαι να πανε ολα καλα και με το καλο να κρατησεις κι εσυ αγκαλια το δικο σου θαυμα!!!!!

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Γλυκιά μου και εγώ από την 5 εβδομάδα είχα καφέ και μετά την 6 άρχισε αίμα περίόδου αλλά η καρδούλα χτυπά άψογα ο γιατρός μου είπε πως δεν υπάρχει κίνδυνος απλά πρέπει να ξαπλώνω και υπομονή .... α εγώ πέρνω 6 την ημέρα οπότε....

.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!!!!

και εγώ τα είχα,ακριβώς πριν ένα χρόνο!!!

κάπου στην 7η εβδομάδα ήμουν και είχα αρκετά παλιοκαφέ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

είχα πάει στον γιατρό και με είχε καθαρίσει γιατί ήταν αρκετά!!!!έπαιρνα 6 utrogestan τη ημέρα,τα καφέ εξαφανίστηκαν μετά από 1 εβδομάδα και τα χάπια τα πήρα μέχρι τον 4ο μήνα!!!!!

όμως τις 2 πρώτες εβδομάδες,μετά την επίσκεψη στο γιατρό,δεν έκανα απολύτως τίποτα..κρεββάτι,τουαλέτα και πάλι κραββάτι.

με το καλό!!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Kαι εγω ειχα δει λιγο ροζ την 5-6 βδομαδα και μου ειπε να παιρνω 6 κολπικα.Τωρα τα εκοψα.Ειναι προγεστερονη και βοηθανε :lol:

3-08-09.Η ημερομηνια που αλλαξε τη ζωη μου.Εγινα και εγω μανουλα

16-3-12.Μανουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!! 

evangelia και εγω αυτο κανω κρεβατι φαι τουαλετα κρεβατι!και ενδιαμεσα χαπια! :lol: αυτα τα παλιο καφε εκει ομως ,ελπιζω στη εβδομαδα ή και νωρίτερα να σταματησουν και εμενα !!!

aretim με το καλο να φτασεις 9μηνο!χωρις κανενα αλλο προβλημα! :lol:

κοριτσάκια καλημέρα!!!!!!!!!σήμερα είμαι πολύ χαρουμενη στον υπέρηχο ακούσαμε καρδιά :lol: .καλα ο Γιατρος μου τα εκοψε όλα (πρωτα ο θεος μεχρι τη γεννα)........σεξουαλικες επαφες ,ταξίδια δουλειες και γενικα σωματικη κουραση!!!!!!το μωρακι να ειναι καλα!

κοριτσάκια καλημέρα!!!!!!!!!σήμερα είμαι πολύ χαρουμενη στον υπέρηχο ακούσαμε καρδιά :lol: .καλα ο Γιατρος μου τα εκοψε όλα (πρωτα ο θεος μεχρι τη γεννα)........σεξουαλικες επαφες ,ταξίδια δουλειες και γενικα σωματικη κουραση!!!!!!το μωρακι να ειναι καλα!

είδες κοριτσάκι που πήγαν όλα καλά; Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και χώνε δουλειές στους άλλους (συντροφάκι, γονείς, κλπ.). :D

Να είσαι ήρεμη και να κάνεις όμορφες σκέψεις...

Φιλιά!

Διαφημίσεις

• 5 months later...

εγω και στις δύο εξωσωματικές μου με το που μου τοποθετούσαν τα έμβρυα στη μήτρα τα παιρνα μεχρι και τη 12η εβδομάδα εγκυμοσύνης και γέννησα δύο υγιέστατους γιούς. μην αγχώνεσαι ξέρει ο γιατρός σου τι κάνει

• 1 χρόνο μετά...

Αγαπητές,

σας διαβάζω καιρό μίας και είχαμε ξεκινήσεις προσπάθειες με τον σύζυγο για μωράκι. Έμεινα έγκυος και πλέον είμαι στην 13 εβδομάδα. Όλες οι εξετάσεις, οι υπέρηχοι, η αυχενική διαφάνεια έχουν βγει άριστα. Σήμερα όμως από το μεσημέρι νιώθω έναν ελαφρύ πόνο όταν είμαι όρθια στην μέση και στην κοιλιά και έχω σομόν εκκρίσεις... Έχω φοβηθεί πολύ και ψάχνω να βρω κάτι παρόμοιο ώστε να καταλάβω. Οι εκκρίσεις δεν είναι ροζ ούτε καθέ αλλά ένα πάρα πολύ ελαφρύ σομόν. Μήπως έχετε κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• 7 months later...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΕΓΩ ΒΓΑΖΩ ΚΑΦΕ...ΠΗΓΑ ΧΤΕΣ Κ ΕΚΑΝΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ Κ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΩΞΑ ΤΟ ΘΕΟ..ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΟΛΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.ΠΥΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Κ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩΜΑΣΤΕ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.....!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ...

• 1 month later...

Εχω κι εγώ καφέ υγρα!!!!:(

Συγκεκριμένα την Τρίτη (6w3d) κάνω υπέρηχο, ακούμε καρδούλα, μια χαρά όλα. Να πω ότι απο την Τρίτη ξεκίνησα και ουτροτζεστάν και σαλσπίρ, ενώ ήδη έπαιρνα φελισιν και κανω ενεσεις ινοχεπ. Τετάρτη βραδάκι βλέπω καφέ υγρά(λίγα, 3-4 σταγόνες). Τρελάθηκα!!! Παρ όλα αυτά επειδή δεν είδα τίποτα άλλο δεν πήρα το γιατρό. Τετάρτη πρωι πάλι λίιιιιιγα καφέ υγρά. Το μεσημέρι πάω στο γιατρό, κανουμε υπέρηχο , όλα καλά πάλι. Σήμερα είδα πάλι λίγα καφέ υγρα!!! Να ανησυχω;;; Ο γιατρός μου συνέστησε ξεκούραση (όχι κρεβάτι-αλλά να μην γυρίζω συνέχεια) , μου εδωσε άδεια, και μου πε αντί 2 ουτροτζεσταν να παίρνω 3 μεχρι να σταματήσουν τα υγρά! Η αληθεια είναι ότι διαβασα πολλές περιπτώσεις με κοπέλες που είχαν καφέ υγρά αλλά ανησυχώ λιγο και δεν ξέρω πως θα αντέξω που το επόμενο ραντεβου με το γιατρό είναι σε 3 εβδομάδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια χαλαρωστε και απολαυστε όσο περισσότερο γίνεται την εγκυμοσύνη σας.και στην κόρη μου και τωρα στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου όχι απλά είχα καφέ αλλα και αίμα μέχρι τν 14-15 εβδομάδα

!!Αυτή την στιγμή είμαι στο κρεβάτι(έγκυος 11 εβδομάδων ) σε ακινησία με 9 utrogestan παρόλα αυτά το φασολακι μου μεγαλώνει μια χαρα.να ακούτε τον γιατρό σας και όλα θα πάμε μια χαρα

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

• 8 months later...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΗΤΕΡΕΣ!!!

ΕΙΜΑΙ 23 ΧΡΟΝΩΝ... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ 7,5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ...

ΠΙΝΩ 6 UTROGESTAN KAI 3 TROFOCARD THN MERA...

ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

ΞΕΡΕΤΕ... ΠΙΝΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΕΜΑΙ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ... ΚΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΩ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ... ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ...? ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???

ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ??? ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ??? ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ??? ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ...

Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΑ... ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ, ΦΤΩΧΗ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ... ΒΛΕΠΩ ΕΦΙΑΛΤΕΣ... ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ...

ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΕΜΑΙ...

ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ... ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ... ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ 8Α ΕΧΩ ΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ???

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΗΤΕΡΕΣ!!!

ΕΙΜΑΙ 23 ΧΡΟΝΩΝ... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ 7,5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ...

ΠΙΝΩ 6 UTROGESTAN KAI 3 TROFOCARD THN MERA...

ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

ΞΕΡΕΤΕ... ΠΙΝΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΕΜΑΙ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ... ΚΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΩ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ... ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ...? ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???

ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ??? ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ??? ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ??? ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ...

Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΑ... ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ, ΦΤΩΧΗ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ... ΒΛΕΠΩ ΕΦΙΑΛΤΕΣ... ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ...

ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΕΜΑΙ...

ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ... ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ... ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ 8Α ΕΧΩ ΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ???

καταρχην καλησπερα σου μαρικαα!!!!συγχαρητηρια γιατι σου συνεβει ενα τετοιο θαυμα, το μωρακι σου!!!!

καταρχην για να καταλαβω λιγο

1.εισαι παντρεμενη?

2.εισαι καλα με τον αντρα σου?

3. η εγκυμοσυνη σου πως παει?

4. εμεινες ευκολα εγκυος?

για να βοηθησω ρωταω γιατι τρελαθηκα οταν διαβασα το μνμ σου....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...