Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φωτογραφιες από τα δωμάτια των ζουζουνιων

dora

Recommended Posts

..να και το δικο μας δωματιο..

ενα ροζ-φουξια δωματιο,με vegue επιπλα και ροζ ραφακια, φουξια κουρτινα και χρωματιστες "πινελιες" στη μοκετα μας.. και φυσικα θεμα μας .. οι πριγκίπισσες!

dsc02203.jpg

dsc02206j.jpg

..χάρακας ύψους .. καστρο !

dsc02210y.jpg

dsc02210y.jpg

dsc02211v.jpg

dsc02220z.jpg

dsc02221x.jpg

dsc02215i.jpg

..ελπιζω να σας άρεσε το δωματιο της πριγκίπισσας μου..

.. η μικρούλα μου πάντος το απολαμβάνει!!

φιλακια

Η Αννούλα μου .. η ζωή μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 216
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://i630.photobucket.com/albums/uu21/tipapoti/DSCN4938.jpg

DSCN4938.jpg

http://i630.photobucket.com/albums/uu21/tipapoti/DSCN4939.jpg

DSCN4939.jpg

Αυτό είναι το δωμάτιο του μικρού μου πρίγκηπα!!!Ελπίζω να τα κατάφερα και να εμφανίζονται.

Ευχαριστώ όλους τους <<προγράψαντες>> σε αυτό το τόπικ.Μου κρατήσατε πολύ ωραία συντροφιά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και μου δώσατε πολλές ιδέες για τη διακόσμηση του δικού μας δωματίου, που παρόλο που είναι μικρούλι, νομίζω έχει γίνει πολύ φιλόξενο για τον πιο επισκέπτη της ζωής μας.

Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας και να χαίρονται τα όμορφα δωματιάκια τους :wink:

.png

Να σας δειξουμε κι εμεις το δικο μας. Και οχι δεν μενουμε στο ιδιο σπιτι με την Lola Bunny,αλλα βλεπετε τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!! :lol::lol:

Α! Εμεις εχουμε κοριτσι, παρολο που το δωματιο ειναι ουδετερο...

Ελπιζουμε (ο μπαμπας δηλαδη) μπας και το δευτερο ειναι αγορι!

Η κουνια-κρεβατι μας

DSCN1028.jpg

DSCN1034.jpg

Στο δεντρακι που μετραμε το υψος μας

DSCN1025.jpg

Το χαλι μας

DSCN1027.jpg

Το φωτιστικο μας

DSCN1033.jpg

Η αλλαξιερα μας

DSCN1030.jpg

Τα καδρακια μας

DSCN1026.jpg

Η προικα μας

DSCN1031.jpg

• 2 εβδομάδες μετά...
Jen συγχαρητηρια για το καταπληκτικο δωματιακι σας, να το χαρειτε σου ευχομαι!!!!!!

Να σε ρωτησω: eπειδη ψαχνω για κουνιες κλπ. Ειχες πει οτι τα πηρες απο το mothercare ή δε θυμαμαι καλα ? Γιατι δεν εχω δει τη συγκεκριμενη κουνια και τη συγκεκριμενη συρταριερα εκει. Πώς λεγονται? Η΄τα πηρατε απο αλλου? Thanks...

Tα έπιπλα τα πήραμε απο bebe jou http://www.bebejou.gr

Είναι το μοντέλο hawaii white.

Mε το καλό το μωράκι σου! :wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα, ευχαριστω πολυ για τα τελεια λογακια σας! Να ειστε καλα ολες και να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!

Δυστυχως απο τοτε που εβαλα την φωτο, κολησε ο υπολογιστης! Αλλα θα ξαναπροσπαθησω σημερα να κατεβασω και αλλες φωτο! Οποτε αν δεν εχετε νεα μου, να ξερετε οτι τα τεζαρε!!! :D

Το χαλακι, παρολο που γυρισαμε ολη την Θεσσαλονικη να βρουμε κατι που να μας αρεσει και να ταιριαζει, πανω απο ολα, με το υπολοιπο του δωματιου, το πηραμε απο εδω!!! Απο το χωριο!!! Φαντασου!! :shock:

Η μαρκα του που γυρισα το χαλι απο κατω γραφει: Samuray, της εταιριας: Domoral και ο τυπος του ειναι DSGN:2983, διαστασεων 140*200 μετρα. Η τιμη του 80 ευρω, δεν ξερω αν ειναι ακριβο ή φθηνο, παντως ειναι μου ειπανε για παιδικο-εφηβικο δωματιο και ειναι χοντρο χαλι, δεν ειναι πολυ λεπτο, ειναι χαλι που βουλιαζει το ποδι σου! Αυτα τα χαλια ειναι που μου αρεσουν!!! Να βουλιαζεις!!! Τωρα σιγουρα δεν κανει για καλοκαιρι, αλλα μεχρι τοτε θα εχουμε βγαλει ολα τα χαλια απο το σπιτι!!

Την κουρτινα την εκανε η μαμα μου και την ταπετσαρια την περασε ο αντρουλης μου!! Επισης επειδη δεν βρισκαμε καποια αντιστοιχη μπορντουρα με λουλουδακια και πεταλουδιτσες, που εχει η πρικα μας και ειναι το θεμα μας, αγορασε ο αντρουλης μου ξυλο υψους 15 εκατοστων (οσο ειναι οι μπορντουρες), το εβαψε λευκη λακα και το καρφωσαμε στον τοιχο πανω απο την ταπετσαρια. Και επανω του βαλαμε αυτοκολητα απο τα τζαμπο, που ειναι λουλουδακια και πεταλουδιτσες. αυτο που μας εμεινε ειναι να αγορασουμε ενα κεντρικο φωτιστικο, που το βρηκα σε ενα site απο εσας, και θα το παραγγειλω, και διακοσμητικα καδρακια για τους τοιχους μας, οπως και διακοσμητικα για την βιβλιοθηκουλα μας, που μαλλον θα τα αφησουμε για λιγο αργοτερα, να τα παρουμε μαζι με την μπεμπα!!!

Θα προσπαθησω να βαλω κι αλλες φωτογραφιες για να το δειτε καλυτερα, γιατι τωρα δεν καταλαβαινετε και πολλα.

Stella-Alex τελεια τα ζουζουνιαρικα χρωματακια σας! Πολυ χαρουμενο και φωτεινο! Μου αρεσε παρα πολυ ο τοιχος με τις χρωματιστες κορνιζες! Να το χαιρεται το ζουζουνι σας!!! :D

Διαφημίσεις

η μπορντουρα η ξυλινη που σας ελεγα, κατασκευη του αντρουλη μου, ειναι γυρω-γυρω παντου, αλλα αυτη ειναι μια μικρη λεπτομερια:

<a href=http://img139.imageshack.us/img139/152/imgp0928.jpg' alt='imgp0928.jpg'>

w320.png[/img]

η λεπτομερια της κουρτινας μας, ειναι μικρες καρφιτσουλες, που ειναι κουκλιτσες ροζ και τις βαλαμε σκορπια στην κουρτινα μας:

<a href=http://img27.imageshack.us/img27/2181/imgp0931.jpg' alt='imgp0931.jpg'>

w320.png[/img]

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

έλεγα να περιμένω να το βάλω ολοκληρωμένο αλλά δεν κρατιέμαι!!!! Επιτέλους βάψαμε το πρώτο χέρι χρώμα στο δωμάτιο του μπεμπούλη!!! είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!!!!! πιο πολλές φώτο θα βάλω όταν το τελειώσουμε. θα πάρω τα αυτοκκόλητα ζούγκλα απο το cosycorner για να διακοσμήσω τους τοίχους.

Πάρτε μια γεύση από το πως είναι ο τοίχος . Εχει πάνω τις χαρτοταινίες ακόμα γιατί απομένει να κάνουμε το 2ο χέρι.

room1.jpg

EUdTp3.png

4f73c22695.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...