Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θηλασμός και απώλεια βαρους (της μαμας)

erica

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 792
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, κι εγώ τα ίδια προβλήματα έχω. Η γραμμή δεν λέει να φύγει ακόμη παρόλο που πέρασαν 5 μήνες. Η κοιλιά έχει μαζευτεί αλλά είναι λίιιγο χαλαρή. Κι ενώ δεν μου έχει μείνει κανένα κιλό,(9 κιλά είχα βάλει και έφυγαν στην 1η βδομάδα) τα παντελόνια μου δεν μου κλείνουν στη λεκάνη. Αφού ,έχω μόνο ένα τζην που μου μπαίνει επειδή είναι ελαστικό και το έχω μετονομάσει πλέον. Λέω: Βάζω τη "στολή" μου και φεύγουμε. :lol:

Πρέπει να βγώ για ψώνια γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, θα λιώσει πάνω μου... :lol::lol::lol:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Πήρα 12 κιλά και βγαίνοντας από το μαιευτήριο είχα χάσει μόνο 4, μάλλον μου άρεσε το φαγητό του μαιευτηρίου... Στις 4 εβδομάδες από τη γέννα είχα χάσει τα 10 από τα 12 κιλά. Τα 2 επιμένουν...

Η χαλάρωση της κοιλιάς όμως είναι πολύ έντονη, όπως επίσης και η καφέ γραμμή. Η αγαπημένη μου είναι μια στενή φόρμα, η οποία φτάνει λίγο πιο ψηλά από τη μέση και λειτουργεί σαν κορσές, τα μαζεύει όλα. Χωρίς αυτή η κοιλιά κάνει δίπλες...

Κορίτσια, κι εγώ τα ίδια προβλήματα έχω. Η γραμμή δεν λέει να φύγει ακόμη παρόλο που πέρασαν 5 μήνες. Η κοιλιά έχει μαζευτεί αλλά είναι λίιιγο χαλαρή. Κι ενώ δεν μου έχει μείνει κανένα κιλό,(9 κιλά είχα βάλει και έφυγαν στην 1η βδομάδα) τα παντελόνια μου δεν μου κλείνουν στη λεκάνη. Αφού ,έχω μόνο ένα τζην που μου μπαίνει επειδή είναι ελαστικό και το έχω μετονομάσει πλέον. Λέω: Βάζω τη "στολή" μου και φεύγουμε. :lol:

Πρέπει να βγώ για ψώνια γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, θα λιώσει πάνω μου... :lol::lol::lol:

Κι εγώ περίμενα να μην μου κάνουν τα τζιν στη λεκάνη -μάλιστα φοβόμουν να δοκιμάσω το πιο στενό τζίν μου για 2 μήνες- αλλά κανένα πρόβλημα. Είχα πάρει 10-11 κιλά τα οποία έχασα κατευθείαν και τώρα είμαι και 1-2 κιλά μείον, παρότι τρώω πάααααρα πολύ (στην εγκυμοσύνη δεν πεινούσα καν).

Χθες με ρώτησε μια φίλη που γέννησε πρόσφατα αν έκανα ραγάδες και πήγα να της δείξω ότι έχω μόνο την καφέ γραμμή....αλλά η γραμμή άφαντη :lol: . Τώρα πρέπει να έφυγε και χαμπάρι δεν πήρα...

vChmp3.png IkwYp3.png

Λοιπόν μην γελάσετε....επειδή η κοιλιά μου ειναι πολυ χάλια ακόμα....εκει που χαζολόγαγα μια μερα στην τηλεόραση είδα μια κρέμα για μετα την εγκυμοσύνη σε μια διαφήμιση telemarketing και την παράγγειλα :lol:

για να δουμε....ε μα ειναι κρίμα να έχω επανέλθει εντελώς και να ειναι η χλαπάτσα μεσα στην μέση :evil:

Διαφημίσεις

Λοιπόν μην γελάσετε....επειδή η κοιλιά μου ειναι πολυ χάλια ακόμα....εκει που χαζολόγαγα μια μερα στην τηλεόραση είδα μια κρέμα για μετα την εγκυμοσύνη σε μια διαφήμιση telemarketing και την παράγγειλα :lol:

για να δουμε....ε μα ειναι κρίμα να έχω επανέλθει εντελώς και να ειναι η χλαπάτσα μεσα στην μέση :evil:

Από εσένα yogini, ομολογώ ότι δεν περίμενα κάτι τέτοιο :lol: . Δίνεις το κακό παράδειγμα σε όσες πιστεύουμε ότι με τους κοιλιακούς θα μαζευτεί η χλαπατσούλα μας :lol::lol::lol:

vChmp3.png IkwYp3.png

κορίτσια καλημέρα, κι εγώ μια από τα ίδια. ήμουν υπέρβαρη πριν την εγκυμοσύνη, μετά πηρα 11 κιλά και τα έχασα τις πρώτες 2 εβδομάδες, με βοήθησε η πείνα που πέρασα στο νοσοκομείο.

όταν ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα ότι είχα χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης καταχάρηκα!!!μέχρι προχθές δεν είχα κάνει απόπειρα να δοκιμάσω τα ρούχα μου, φορούσα της εγκυμοσύνης.αλλά το έκανα το λάθος, γμτ και τώρα πάω για κατάθλιψη!!!δεν μπαίνω καν, κι έρχεται και πάσχα, τι θα φορέσω? όσο για την κοιλιά, τα είπατε ήδη, είναι άστα να πάνε, χαλαρή και περισσότερς ραγάδες από πριν, ακόμα βάζω κρέμα,άντε να δούμε.

πάντως δεν το πέριμενα ότι θα χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά αυτά, με τα δικά μου τα παραπανίσια όμως τι θα κάνω?πάλι σε διαιτολόγο με βλέπω.

αχ και κοντεύει καλοκαίρι,που θα βρω έρημη παραλία στην κέρκυρα? πέρσυ έκανα εμετούς, δεν πήγαινα θάλασσα πολύ και φέτος...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

κορίτσια καλημέρα, κι εγώ μια από τα ίδια. ήμουν υπέρβαρη πριν την εγκυμοσύνη, μετά πηρα 11 κιλά και τα έχασα τις πρώτες 2 εβδομάδες, με βοήθησε η πείνα που πέρασα στο νοσοκομείο.

όταν ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα ότι είχα χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης καταχάρηκα!!!μέχρι προχθές δεν είχα κάνει απόπειρα να δοκιμάσω τα ρούχα μου, φορούσα της εγκυμοσύνης.αλλά το έκανα το λάθος, γμτ και τώρα πάω για κατάθλιψη!!!δεν μπαίνω καν, κι έρχεται και πάσχα, τι θα φορέσω? όσο για την κοιλιά, τα είπατε ήδη, είναι άστα να πάνε, χαλαρή και περισσότερς ραγάδες από πριν, ακόμα βάζω κρέμα,άντε να δούμε.

πάντως δεν το πέριμενα ότι θα χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά αυτά, με τα δικά μου τα παραπανίσια όμως τι θα κάνω?πάλι σε διαιτολόγο με βλέπω.

αχ και κοντεύει καλοκαίρι,που θα βρω έρημη παραλία στην κέρκυρα? πέρσυ έκανα εμετούς, δεν πήγαινα θάλασσα πολύ και φέτος...

ανοίγουν τα κόκκαλα γι αυτό και δεν χωράς στα ρούχα σου παρότι έχασες τα κιλά της εγκυμοσύνης :D . Άκουσα ότι επανέρχονται στην αρχική τους θέση μετά από 9 μήνες... κουράγιο!!!

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

ανοίγουν τα κόκκαλα γι αυτό και δεν χωράς στα ρούχα σου παρότι έχασες τα κιλά της εγκυμοσύνης :D . Άκουσα ότι επανέρχονται στην αρχική τους θέση μετά από 9 μήνες... κουράγιο!!!

Μια από τα ίδια!! Στην 1η εγκυμοσύνη είχα πάρει 20 κιλά, βγήκα 10 λιγότερο και μέχρι να σαραντίσω είχαν χαθεί ολα αλλα τα κόκκαλα επανήλθαν μετά από 1 χρόνο..Τώρα πήρα 12, βγήκα 6 λιγότερα και μου'χουν μείνει 2 με την διαφορά ότι η λεκάνη μου είναι πιο ανοιχτή από την 1η φορά οπότε υποψιάζομαι ότι 8α κάνω 2 χρόνια να μπω στα παντελονια... Τουλάχιστον έρχεται καλοκαίρι και τα φορέματα δεν "σκαλώνουν" στην περιφέρεια... Υπομονή.... Για γυμναστική βαριέμαι οικτρά

Σήμερα πήγα στην γιατρό για να με δει μετα την γέννα και με ρώτησε αν είμαι ξανά έγκυος!! :evil::evil::evil:

Η κοιλιά μου είναι ακόμη 5 μηνών και βάλε...μου είπε κιόλας οτι τα όργανα εχουν επανέλθει αρα μαλλον η κοιλιά ειναι λίπος και χαλαρωση...και ήλπιζα οτι ακόμη θα έχουν δρόμο για τη θέση τους τα όργανα μου... :(

Άλλα 2 άτομα σήμερα με πέρασαν για έγκυο...Θα πάθω κατάθλιψη!! :(:(

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Μα ποση ηλιθιοτητα κυκλοφορεί ελευθερη ....

Jen. οσους μηνες εκανε το σωμα σου να διαμορφωθει και να φερει στον κοσμο ενα μωράκι τοσους θελει για να επιστρεψεις παλι στο αρχικο σου σωμα . Αυτο το ξερουν ολοι και απορω που καθεσαι και ακους αυτες τις βλακιες !!!

Ακομα δεν σαράντισες καλα καλά ...

Για μενα δεν σου λεω γιατι ειμαι στρογγυλη ουτως ή αλλως αλλα θα σου πω απο τις κοπελες που πηγαινουμε μαζι πισινα . Σχεδον ολες εχουν λιγο κοιλίτσα ακομα !

VgL7.jpgIgLdp2.png

Και εγω τα πέρασα. Ειχα δυο μήνες που γεννησα και στο λεωφορειο ο κοσμος μου παραχωρουσε τη θεση του γιατι εμοιαζα με αγκυο...και εγω τι να έκανα..καθομουν και δεν εξηγουσα οτι πέρασσαν δυο μήνες από τοτε που γέννησα.

Κι εγώ τραβάω ζόρια με το σώμα μου... Σε κάθε εγκυμοσύνη μάζευα και 5 κιλάκια ενθύμιο οπότε τώρα πρέπει να τα χάσω όλα μαζί - και κάποια επιπλέον - για να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο.

Πάντα είχα κοιλίτσα αλλά αυτό το πράμα τώρα είναι ανήκουστο :lol: Έχω να φορέσω παντελόνι κάτι χρόνια. Μόνο ελαστικές φόρμες και παντελόνες φοράω...

Το περίεργο που έπαθα και το διάβασα και εδώ είναι πως μεγάλωσαν τα πόδια μου και χρειάζομαι τώρα ένα νούμερο παραπάνω παπούτσι... Λέτε να'ναι από το πάχος;;; Πάνε οι γόβες μου οι σχεδόν αφόρετες :cry:

Και βέβαια συνέχεια με περνάνε για έγκυο :? Αλλά δεν μπορώ να πω, τα χάρηκα τα κιλά που κουβαλάω, από φαί είναι :lol:

Το άλλο που έχω πάθει είναι πως μου έχει μείνει πόνος στο ισχίο και δεν μπορώ να βρω τί φταίει. Δεν είναι διάταση, δεν είναι μέση, (λέει η επιστήμη) αλλά εγώ πονάω συνέχεια και κουτσαίνω.

πόσο παραπάνω?ήδη η λεκάνη μου ήταν ανοιχτή!!αχχχ κουράγιο κορίτσια!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

πόσο παραπάνω?ήδη η λεκάνη μου ήταν ανοιχτή!!αχχχ κουράγιο κορίτσια!!

Όπως λέει και η nicole23, τα κόκκαλα της λεκάνης μας ανοίγουν σταδιακά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για να κάνουν χώρο για το έμβρυο που αναπτύσσεται. Και ενώ τα όργανα μας (που και αυτά αλλάζουν θέση για τον ίδιο λόγο) επανέρχονται πιο γρήγορα, τα κόκκαλα για να ξαναέρθουν στη θέση τους χρειάζονται περίπου τον ίδιο χρόνο που απαιτείται για να ανοίξουν, δηλ. 9 μήνες , μερικές φορές και 1 χρόνο. Κουράγιο σε όλες μας!!! :wink:

Κι εγω εχασα τα κιλα της εγκυμοσύνης (15) γρήγορα, ευκολα και τρωγωντας τρελα! Σε αυτό έιμαι σίγουρη ότι επαιξε ρόλο ο θηλασμος.

Ουτε κοιλια μου εμεινε, ωστόσο κάποιου τυπου ασκηση εστω και περπάτημα, είναι απαραίτητη γιατι το σώμα μας οδευει πολύ επικίνδυνα προς τη χαλάρωση....

εγω προσπαθω απλώς να πηγαινω πολλες βόλτες με το μωρό και να κάνω καμια ασκησουλα στο σπιτι ή να βάζω μουσικη και να χορεύω, ενω ο μικρός με κοιτα με ύφος "παναγία μου, τρελάθηκε η μάνα μου!" :lol::lol:

lN4Kp3.png6tK9p2.png

Κι εγω εχασα τα κιλα της εγκυμοσύνης (15) γρήγορα, ευκολα και τρωγωντας τρελα! Σε αυτό έιμαι σίγουρη ότι επαιξε ρόλο ο θηλασμος.

Ουτε κοιλια μου εμεινε, ωστόσο κάποιου τυπου ασκηση εστω και περπάτημα, είναι απαραίτητη γιατι το σώμα μας οδευει πολύ επικίνδυνα προς τη χαλάρωση....

εγω προσπαθω απλώς να πηγαινω πολλες βόλτες με το μωρό και να κάνω καμια ασκησουλα στο σπιτι ή να βάζω μουσικη και να χορεύω, ενω ο μικρός με κοιτα με ύφος "παναγία μου, τρελάθηκε η μάνα μου!" :lol::lol:

lN4Kp3.png6tK9p2.png

Ακριβως ετσι ... η δικια μου σκαει στα γελια......

Και λιγη γιογκα σπιτι... και ολα ζουπα..

Ολα θελουν τον χρονο τους...............

καλησπερα! δωστε κουραγιο η μια στην αλλη να τα χασουμε γιατι καλοκαιρι ερχεται και χαθηκαμε! ο μπεμπης μου ειναι 4 μηνων και η κορη μου 4 χρονων. στην 1η εγκυμοσυνη εβαλα 30!!!! εχασα τα 20 σε 2 χρονια και τωρα εβαλα 15 (εβαλα μυαλο) δηλαδη συνολο 20 κιλα να χασω τωρα! πως τα χανετε τοσο γρηγορα σε 1-2 μηνες? δεν θηλαζετε?

Η αλήθεια είναι οτί το σώμα πριν και μετά την εγκυμοσύνη δεν είναι το ίδιο. Αν και εχω μόλις πέντε κιλά να χάσω (-3) και από όταν ξεκίνησα, ελπιζω το σωμα μου να επανέλθει γρήγορα στα φυσιολογικά του. Αν και για να πω την αλήθεια αισθητικά περισσότερο από όλα με πειράζει ο ομφαλός μου, που έχει κάνει μια τεράστια γούβα. Άραγε θα επανέλθει και θα είναι κομψός όπως πριν την εγκυμοσύνη??

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Η αλήθεια είναι οτί το σώμα πριν και μετά την εγκυμοσύνη δεν είναι το ίδιο. Αν και εχω μόλις πέντε κιλά να χάσω (-3) και από όταν ξεκίνησα, ελπιζω το σωμα μου να επανέλθει γρήγορα στα φυσιολογικά του. Αν και για να πω την αλήθεια αισθητικά περισσότερο από όλα με πειράζει ο ομφαλός μου, που έχει κάνει μια τεράστια γούβα. Άραγε θα επανέλθει και θα είναι κομψός όπως πριν την εγκυμοσύνη??

ΠΕΖΗ, εμένα ο ομφαλός μου μετά την 1η εγκυμοσύνη είχε επανέλθει. Τώρα μετά τη 2η δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει. (έχω πέντε μήνες που γέννησα και ακόμα δεν έχει στρώσει).Εις αναμονή..... :D

Με καθησύχασες μπορώ να πώ. Μακάρι να φτιάξει και ο δικός μου, γιατί δε μου αρέσει καθόλου έτσι όπως έιναι τώρα, μεγάλος και βαθύς. Ας ελπίσουμε να επανέλθει και στις δυο μας... :lol:

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Κουραγιο κοριτσια!Κι εγω εχω ακομα να χασω 11 κιλα!Εχω χασει ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης σχεδον.....και αυτο που μου εχει μεινει ειναι σκετο λιπος!Ξεκινησα 68 κιλα(δηλ.+:cool:και εφτασα τα 85,5 οταν γεννησα.Την 1η εβδομαδα μετα τον τοκετο ημουν 80 κιλα!!!!Στον 1ο μηνα,75 και τωρα στον 3ο μηνα ειμαι 71!Φυγανε τα πρηξιματα ομως και η κατακρατηση υγρων ,οποτε τωρα αρχιζει η πραγματικη μαχη.11 ΚΙΛΑ ΛΙΠΟΣ!Ας ελπισουμε πως μεχρι τον Ιουνιο κατι θα εχει χαθει........καλη δυναμη μανουλες!

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Οι πληροφορίες που βρήκα στο διαδίκτυο είναι αντιφατικές. Το ίδιο το σκεύασμα αναφέρει ότι δεν συνίσταται η χρήση του σε εγκυμοσύνη και θηλασμό. Γνωρίζετε κάτι;

zRssp3.png

WTxwp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...