Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ενα ευχάριστω σε όλους

Recommended Posts

Κορίτσια καλή σας μέρα. Είμαι ένας μελλοντικός πατέρας (η γυναίκα μου είναι 6 μηνών έγκυος) και θέλω να σας πω ένα ευχαριστώ. Γενικά η γυναίκα μου είναι πολύ αναίσθητη κατά την εγκυμοσύνη της (ευτυχώς) σε αντίθεση με μένα που έχω πολύ άγχος... βλέπετε η γυναίκα μου έμεινε έγκυος μαζί σχεδόν με την αδελφή της αλλά αυτή είχε κενό σάκο και έκανε απόξυση τελικά, οπότε έχω επιρρεαστεί...

Σας ευχαριστώ όλες γιατί όποτε έχω χρειαστέι κάποια πληροφόρηση, έχω βρεί την απάντηση από το forum αυτό. Είναι πολύ συμαντικό να έχεις ανθρώπους που μέσα από τα προσωπικά τους βιώματα σε βοηθούν να βρεις απαντήσεις σε πράγματα που σε απασχολούν και όταν είναι και το πρώτο παιδί σου είναι εντελός άγνωστα...

Διαφημίσεις

Μαρυε προσπαθησε να ηρεμήσεις και να περασεις με την γυναικα σου ευχαριστα την εμπειρια της εγκυμοσυνης της. για καθε γυναικα και καθε κυηση ειναι ξεχωριστα, οποτε μην συγκρινεις καταστασεις. να πηγαινετε βολτες, να κανετε ονειρα και να αγοραζετε πραγματακια για το μωρακι σας.

οτιδηποτε θελησεις στη διαθεση σου.

η ωρα η καλη!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...