Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο πρίγκιπάς μας κοιμήθηκε όλη τη νύχτα... Τυχαίο ?

Marilena

Recommended Posts

Εγώ κορίτσια την θηλάζω περίπου στις 10:00 τελευταία φορά και ξυπνάει κατά τις 7:00, τρώει και ξανακοιμάται μέχρι τις 11!!!

Ματθίλδη 17/08/2007

Λουκάς-Ανδρέας 17/01/2010

Διαφημίσεις

Kgial βρήκες και τον άνθρωπο !!! Ούτε ντεπόν δεν δίνω αν δεν εξαντλήσω τα περιθώρια.... Λαθος ή σωστό, ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ !!! (μόνο εγώ βλέπω να παίρνω κανα ηρεμιστικο... αφού θέλω να κάνω και 3ο !!!)

Εγώ κορίτσια την θηλάζω περίπου στις 10:00 τελευταία φορά και ξυπνάει κατά τις 7:00, τρώει και ξανακοιμάται μέχρι τις 11!!!

Κι εμείς το ίδιο. Μόνο που εγώ δεν θηλάζω, δίνω ξένο.

Και ξεκίνησε να κοιμάται όλη νύχτα από ένα μηνών.

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Θα κάνω μια ερώτηση, ίσως φανεί χαζή...

Από τις 10.00 μέχρι τις 7.00 δεν πονάει το στήθος σου από το γάλα? πώς γίνεται? Εγώ ξυπνάω το βράδυ πριν από το μωρό, γιατί μαζεύεται πολύ γάλα και πονάω, πώς θα μπορέσω να κοιμηθώ ολόκληρο το βράδυ?

Θα κάνω μια ερώτηση, ίσως φανεί χαζή...

Από τις 10.00 μέχρι τις 7.00 δεν πονάει το στήθος σου από το γάλα? πώς γίνεται? Εγώ ξυπνάω το βράδυ πριν από το μωρό, γιατί μαζεύεται πολύ γάλα και πονάω, πώς θα μπορέσω να κοιμηθώ ολόκληρο το βράδυ?

Να σου απαντήσω εγώ που θήλαζα και κοιμόταν όλο το βράδυ.Στις αρχές που κοιμότανε όλο το βράδυ πρηζόμουνα και πονούσα λίγο αλλά με τις μέρες ίσως επειδή εκείνες τις ώρες δεν έπινε η μπέμπα δεν είχα και γω πολύ γάλα τέτοιο πρήξιμο δηλαδή.

Διαφημίσεις

Να σας πω ενα κουλο ???

Ο μπεμπης ξυπναει το βραδυ κι εγω μεσα στον υπνο μου του χωνω πιπιλα... ξανακοιμαται... ξαναξυπναει... τα ιδια παλι και αυτο για ωρες...

Την πρωτη μερα το εκανα κατα λαθος απο την κουραση... την δευτερη το εκανα επιτηδες.... ναι μεν ξυπναγε - κοιμοταν κλπ, αλλα δεν εφαγε και ΔΕΝ εκλαιγε... τοτε γιατι δεν κοιμαται ???

Nαι βρε κορίτσια, τις πρώτες μέρες που κοιμήθηκε σερί το στήθος πριζόταν πάρα πολύ μετά όμως συνήθησε!!Μην ανησυχήτε όλα είναι μελετημένα απο τη φύση!

m.gifa.gift.gifh.gifi.gifl.gifd.gifa.gif

Ματθίλδη 17/08/2007

Λουκάς-Ανδρέας 17/01/2010

Πάντως ο ύπνος των μωρών θα ήταν ένα καλό θέμα για τον κύριο Χαρδαβέλα στις Πύλες του Ανεξήγητου! :lol:

Γενικά, πιστεύω ότι δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε όλα στα μωράκια. Ειδικά όσον αφορά στον ύπνο τους, για μερικά πράγματα δεν υπάρχει εξήγηση, ή απλά συμβαίνουν χωρίς λόγο..

Ο θηλασμος δεν επηρεαζει τον υπνο των μωρων!Κι εγω με αποκλειστικο θηλασμο σταματησε να ξυπναει απο 50 ημερων περιπου.Το στηθος προσαρμοζεται μετα απο μερικες μερες και δεν πρηζεται.Αντιθετα εμενα που οσο θηλαζα δεν ξυπονουσε αρχισε να ξυπναει καμια φορα το βραδυ μετα τον 7ο ( που σταματησα και το θηλασμο :roll: ) απο τα δοντακια του (μαλλον... αφου δεν του δινω γαλα και ξανακοιμαται....) :twisted::twisted:

bxBwp2.png EgDTp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πια τι να πω - αρχίζω και νιώθω μειονότητα !!! Παρότι πίνει πλέον γάλα στο μπιμπερό ακόμα ξυπνάει τη νύχτα και κοντεύουμε να κλείσουμε τον όγδοο!!! Ξυπνάει λες και έχει ενσωματωμένο ξυπνητήρι: 2:30 - 3:00 και μετά 5:30 - 6:00. Ευτυχώς που σε γενικές γραμμές τρώει και ξανακοιμάται εύκολα - λίγες ήταν οι εξαιρέσεις.

Να δούμε πότε θα κοιμήθω η έρμη μάνα .... καημό το έχω!!!

Ρωτάω και τον παιδίατρο να μου πει μια λύση και εκείνος το χαβά του: από τη στιγμή που το παιδί δεν είναι χοντρό όσο ζητάει γαλατάκι εμείς του δίνουμε!

Αν και μετάξύ μας δοκίμασα διάφορα τερτίπια ( τσάι, πιπίλα) και δεν κατάφερα τίποτα!!! Ίσα ίσα να την εκνευρίσω και να το ξενυχτίσουμε :evil: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Κορίτσια εδώ και 2 βράδια δεν ξέρω τί συμβαίνει!Κοιμίζω την μικρή στο κρεβατάκι της και το πρωί που ξυπνάω την βλέπω σε ένα καροτσάκι που έχω για να την κοιμίζω,δίπλα στο κρεβάτι μας!Το θεμα είναι ότι δεν θυμάμαι να ξυπνούσα και να την έβαζα εγώ!Μάλιστά εχθές το πρωί βρήκα ανοιχτά και τη πόρτα αλλά και το φώς του μπάνιου!Ο Κώστας δεν έκανε τίποτα και εγώ δεν θυμάμαι!Λέτε να υπνοβατω?Χαχαχα!Πάντως φοβάμαι πολύ μη ξαναγίνει και μου πέσει η μικρή από τα χέρια... :roll::shock::shock::shock:

• 2 χρόνια μετά...

ΚΙΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ Κ ΣΠΑΝΙΑ ΔΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΩΣ ΚΑΝΕΝΑ) Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΑΝΑ 2-3 ΩΡΕΣ...ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΙΖΩ....ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΟΥ ΒΡΑΔΥΝΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΝΙΩΣΩ!!! ΝΥΣΤΑΖΩ!!!! ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΕΧΟΥΜΕ ΓΟΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΖΩ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ!!!!!! Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΚΑΝΕΝΑ 20ΛΕΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΑ..!!! ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!

Θέλω κι εγώ ένα τέτοιο μωρό!!!!

Ο δικός μας πρίγκιπας, ξυπνά περίπου 4 φορές μέσα στη νύχτα!

Προσπαθώ να τον θηλάζω και να τον ξαναπηγαίνω στο κρεβάτι του, αλλά μαντέψτε... στο τέλος κερδίζει αυτός! Νιώθω τόσο κουρασμένη στη 2η-3η φορά που τον αφήνω και κοιμάται ανάμεσα μας... Τον μπαγάσα! :rolleyes:

2IW7p3.png

xwifp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εδώ και 2 βράδια δεν ξέρω τί συμβαίνει!Κοιμίζω την μικρή στο κρεβατάκι της και το πρωί που ξυπνάω την βλέπω σε ένα καροτσάκι που έχω για να την κοιμίζω,δίπλα στο κρεβάτι μας!Το θεμα είναι ότι δεν θυμάμαι να ξυπνούσα και να την έβαζα εγώ!Μάλιστά εχθές το πρωί βρήκα ανοιχτά και τη πόρτα αλλά και το φώς του μπάνιου!Ο Κώστας δεν έκανε τίποτα και εγώ δεν θυμάμαι!Λέτε να υπνοβατω?Χαχαχα!Πάντως φοβάμαι πολύ μη ξαναγίνει και μου πέσει η μικρή από τα χέρια... :roll::shock: :shock: :shock:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Ειναι φορές που την εχω βαλει απευθειας στο κρεββατι της και οχι στο καροτσι για να κοιμηθει και οταν ξυπναω το πρωι την βρισκω στο καροτσι της και αναρωτιεμαι ποτε σηκωθηκα κ δεν το θυμαμαι.. βεβαια αφου σηκωνομαστε σαν ζομπι και κοιμομαστε ορθιοι μεσα στην αγρια νυχτα ειτε για να της ξαναβαλουμε πιπιλα ειτε για γαλατακι που να το θυμομαστε :lol:

Ajnwp2.png

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Ειναι φορές που την εχω βαλει απευθειας στο κρεββατι της και οχι στο καροτσι για να κοιμηθει και οταν ξυπναω το πρωι την βρισκω στο καροτσι της και αναρωτιεμαι ποτε σηκωθηκα κ δεν το θυμαμαι.. βεβαια αφου σηκωνομαστε σαν ζομπι και κοιμομαστε ορθιοι μεσα στην αγρια νυχτα ειτε για να της ξαναβαλουμε πιπιλα ειτε για γαλατακι που να το θυμομαστε :lol:

κι εγώ το ίδιο πάθαινα από την κούραση.όταν ξύπναγε κι έπρεπε να τη θηλάσω έχανα την αίσθηση του χρόνου. δεν θυμόμουν αν την είχα ταϊσει, αν την είχα αλλάξει γενικότερα ήμουν χαμένη. ξυπνούσα κάποια βράδια και νόμιζα ότι την είχα ξεχάσει επάνω μου και ότι δεν την τάϊσα. τρέλαααααα!!!!:lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...