Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι είναι αυτό; (Η ταινία)

Jen.

Recommended Posts

Μόλις έλαβα στα emails μου αυτή την μικρή ταινιούλα...άκρως συγκινητική! Δείτε την...

http://www.cpil.info/2008/12/14/what-is-that-the-movie/

(συγνώμη αν έχει ήδη αναφερθεί κάπου και δεν το έχω δει...)

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

O πατέρας ρωτάει τον γιό του που διαβάζει αδιάφορα την εφημερίδα του "τι είναι αυτό;"δείχνοντας το σπουργίτι.ο γιός του του απαντάει ένα σπουργίτι.μετά το ξαναρωτάει ,ο γιός ψιλοενοχλημένος του ξανααπαντάει.την τρίτη φορα που ρωτάει ο γίος βάζει τις φωνές και του λέει οτι του ξαναείπε οτι είναι σπουργίτη,τοτε ό πατερας φεύγει ήρεμος και του φέρνει ένα τετράδιο και του λέει να διαβάσει δυνατα .και ο γίος διαβάζει"είχαμε πάει με τον 3χρονο γιό μου (δεν θυμάμαι που :?:?: )και τότε ο γιός μου είδε ένα σπουργίτι και με ρώτησε τι είναι και του απάντησα.μου έκανε την ίδια ερώτηση 21 φορές και τις 21 του απάντησα χωρίς να νευριάσω γελώντας με το αγνό(αν θυμάμαι καλά την λέξη)παιδί μου!δεν είναι καταπληκτικό.και δεν το είπα και καλά

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...