Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΜΕΡΙΔΑ 21/3/2009 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΟΝ

aglaia

Recommended Posts

Kαλημερα pipi χαθηκες. Δεν σε συναντησα εχτες στο forum. ολα καλα;

Kοριτσια ειπα στον αντρα μου οτι αν δεν παρω και το μωρο μαζι θα κανω να κοιμηθω μαζι του 2 μηνες. xι χι αμ πως. :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 149
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολυ στεναχωριεμαι που τελικα δε θα καταφερουμε να ερθουμε!!!Πολυ !!!Παρα πολυ!Θελω κι εμεις επιτελους να βρεθουμε σε μια συναντηση!Τοσο κακο ειναι??? :cry::cry::cry:

Ας οψεται η αποσταση και οτι πρεπει να κουβαληθουμε ολοι μια που καποιος πρεπει να οδηγει στην Αθηνα! :cry::cry::cry:

Θελω να ελπιζω οτι θα τα καταφερουμε καποια στιγμη!Ουφ

03HJp2.png

Κοριτσια καλησπέρα,

ειμαι μια μελλουσα μαμα περιμενω το πρώτο μου παιδάκι τον Ιούνιο και μάλιστα προκειται να γεννησω στο Αττικο. (η λενανεκ με ξέρει απο τα pm που την πρηζω στις ερωτησεις :oops: ). Μόλις είδα το θέμα για την ημερίδα και σκεφτόμουν να έρθω κι εγω μπας και ξεστραβωθω γιατι θελω παρα πολυ να θηλάσω τη μπουμπουκα μου, αλλα απο την αλλη μήπως είμαι άσχετη χωρίς μωρό;

Αφήστε που θα ναι κι ευκαιρια να γνωρισω και οσες απο σας ερθουν!!!

Εσεις τι λέτε να το τολμήσω;

Koριτσακια ειναι πολυ δυσκολο και για μενα να ερθω επειδη δεν ειμαι καλα. Αγλαια μου ηθελα πολυ να σε ξαναδω αλλα δεν θα τα καταφερω αυτη τη φορα.

Υπαρχει μια πααααααρα πολυ μικρη πιθανοτητα αν νιωσω καλυτερα να με φερει λιγο ο Λευτερης ισα ισα να σας δω.

DIONI απο ποιο μερος της Κεφαλλονιας εισαι καλε? η Αγια Ευφημια ειναι μακρυα σας?

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπέρα,

ειμαι μια μελλουσα μαμα περιμενω το πρώτο μου παιδάκι τον Ιούνιο και μάλιστα προκειται να γεννησω στο Αττικο. (η λενανεκ με ξέρει απο τα pm που την πρηζω στις ερωτησεις :oops: ). Μόλις είδα το θέμα για την ημερίδα και σκεφτόμουν να έρθω κι εγω μπας και ξεστραβωθω γιατι θελω παρα πολυ να θηλάσω τη μπουμπουκα μου, αλλα απο την αλλη μήπως είμαι άσχετη χωρίς μωρό;

να πας οπωσδηποτε!!! :D

Κοριτσια καλησπέρα,

Εννοείται να έρθεις, αν είναι δυνατόν . θα μάθεις πράγματα κ θα ξέρεις όταν με το καλό έρθει το μωράκι σου.

Εγώ για τη μπιμπούλα το σκέφτομαι να την πάρω μαζί. Είχε λίγο συνάχι χθες το βράδυ, τώρα είναι καλά, αλλά θα δείξει κ απόψε.

Από την άλλη σκέφτομαι ότι ημερίδα δεν πρόκειται να παρακολουθήσω με τη Μαριάννα μου, μάλλον σα να πηγαίνω σε παιδότοπο θα είναι... :D

.png

Διαφημίσεις

Αχ παρόλο που σας ειδα για 5 λεπτά ειμαι πολύ χαρούμενη!!!!

Κριμα που έβρεχε και έφυγα σαν την παλαβή :lol:

Και χαιρομαι πολυ που είδα και την Αγλαία....αλλιως ειναι ρε παιδακι μου να ξέρεις πως ειναι αυτος που γράφει στο φόρουμ, να σκέφτεσαι την φάτσα του οταν τα χώνει σε κάποιον κτλ :lol:

πότε ήρθες βρε γιογκίνι και σ'εχασα....

εγώ έφυγα νωρίς, γιατί έχουμε το πρόγραμμά μας το μεσημέρι, φαγητό και νάνι στις 2. Ωραία ήταν, αρκετός κόσμος, χάρηκα που γνώρισα C@t, Mama kai Bibi, Lenanek, delin, xrysi, και που είδα ξανά την Πίπη!!!

Επιτέλους γνώρισα από κοντά και την Αγλαΐα μετά από 1.5 χρόνο ιντερνετικής γνωριμίας!!!

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ!!!

Ντου είχες φύγει όταν ήρθε το yioginάκι.

Ήταν πολύ ωραία και χάρηκα πυο γνώρισα κι άλλες κοπελίτσες του φόρουμ. Πέρα από τη Ντου και την Μαμά και Μπίμπι, όλες οι υπόλοιπες είχαμε μικρά μωρά. Γνώρισα τη delin, τη xrysalis, την c@t, τη Μαμά και Bibi, την am13 και τη mouki. Ελπίζω να μην ξέχασα καμία.

Λοιπόν στο θέμα μας. Εγώ πήγα από νωρίς το πρωί κι έφυγα πριν τη γενική συνέλευση των IBCLC. Όλοι οι ομιλητές ήταν πολύ καλοί και τα έλεγαν πολύ απλά ώστε να τα καταλαβαίνουμε κι εμείς. Ένας μόνο που έλεγε για τα συμπληρώματα (σιδηρο, ασβέστιο) κλπ μου τη χάλασε. Δεν καταλάβαινα τπτ από όλες αυτές τις ορολογίες που έλεγε.

Η Αγλαΐα καταπληκτική. Καμία σχέση με αυτό που φανταζόμουν. Χωρίς υπερβολές ήταν η καλύτερη από τους ομιλητές.

Το κοινό έκανε ερωτήσεις κι οι σύμβουλοι απαντούσαν. Στο τέλος ήταν κι ένας παιδίατρος που έλεγε αν είχαν σταλεί προσκλήσεις σε παιδιάτρους για να παρακολουθήσουν την ημερίδα. :shock::shock: Λες κι αν ήθελαν να ενημερωθούν δεν θα το ήξεραν ή δεν θα το είχαν ψάξει μόνοι τους. Απλά δεν θέλουν γιατί δεν τους συμφέρει (οικονομικά πάντα).

Αυτά.... αν θυμηθώ τπτ άλλο θα επανέλθω.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Γεια σας! Ημουν κι εγω εκει και για να πω την αληθεια ντραπηκα να ερθω να σας μιλησω :oops::oops: ... Φαινοσασταν σαν μια παρεα απο τα παλια με την Αγλαϊα αναμεσα σας και εγω ενιωθα λιγο ξεκαρφωτη να εισβαλω... Τελος παντων...

Θα συμφωνησω οτι η Αγλαϊα ηταν η πιο καλη ομιλητρια και την φανταζομουνα καπως ετσι. Αυτο που δεν περιμενα με τπτ ηταν η Αννα Πατσουρου. Αυτο το μικροκαμωμενο κοριτσακι με τη δυνατη φωνη και το αυθορμητο χιουμορ ειναι το μονο που δε φανταζομουν για μια παιδιατρο, συγγραφεα και μητερα διδυμων (και ποιος ξερει τι αλλο!) Κι ομως! Εμεινα ευχαριστα εκπληκτη!!

Ο τυπος με το σιδηρο και το ασβεστιο ηταν λιγο ξενερουα αλλα οι πληροφοριες που πηρα ηταν σημαντικες.

Γενικα παντως εμεινα πολυ ευχαριστημενη!

Θα ηθελα και εγω να πω,πως αν και παρακολουθησα το προγραμμα μετα τις 12 ηταν πραγματι πολυ κατατοπιστικο και οι ομιλητριες πολυ καλες.Μπραβο στην Αγλαια μας,μπραβο στην Αννα Πατσουρου καθως και στο κοριτσι που μιλησε για τα προβληματα των θηλων!Μακαρι να καθιερωθει σαν ενημερωτικο γεγονος αλλα να υπαρχει και πιο αθροα προσελευση...ειναι ενα τοοοσο μεγαλο θεμα και ο αριθμος των ανθρωπων που ηταν εκει μικρουλης-σημαντικος βεβαιοτατα. :D παντα τετοια!!

Παντως κοριτσια και εγω ντραπηκα να σας μιλησω :oops: μονο τη mama bibi γνωρισα - και χαρηκα - απο την ομορφη Ανδρο!!ισως την επομενη φορα!

Εγώ που πήγα από τις πρώτες, δεν είχε πολύ κόσμο στην αρχή. Και σκεφτόμουν γιατί άραγε; Μετά ήρθαν αρκετοί. Αλλά και πάλι θα μπορούσε να ήταν περισσότερο το κοινό. Αν σκεφτούμε ότι οι περισσότερες ήταν μαμάδες. Υπήρχαν και μερικές μαίες :roll:

PhC7p3.pngXCt8p2.png

κ εγώ ήθελα πάρα πολύ να έρθω αλλά με φόβησε ο καιρος επειδη η μπουμπού μου είναι μικρούλα. Με ενδιεφεραν κ τα θέματα-ειδικά για τα προβλήματα των θηλών κ για το θέμα της αλλεργίας(αφού τα κακάκια μας έχουν λίγο αιματάκι κάποιες φορές) κ ήθελα πολύ να σας γνωρίσω κ εσάς κ βέβαια την αγλαϊα που με έχετε βοηθήσει πολύ....

ελπίζω μια άλλη φορά...

D9kvp2.png?3X2batCM

Καλέ που ήσουν και δεν ήρθες να κάτσεις μαζί μας;;;;;

Ποια ήσουν και πού καθόσουν;

Καθομουνα στη μεσαια σειρα, στη δευτερη γραμμη απο το τελος στα αριστερα. Φορουσα μαυρη μπλουζα με τζιν και ειχα μωβ σλινγκ. Εκανα πολλες - πολλες βολτες περα - δωθε και μεσα - εξω με το σλινγκ, με το καροτσι και χωρις αυτα γιατι ο μπεμπης μου βαριοταν ευκολα!

Αααα, και κάποια κοπέλα μου είπε ότι κι εσύ μάλλον φορουμίτισσα ήσουν αλλά δεν το πίστεψα γιατί λέω θα ερχόταν να μας μιλήσει. Είχες έρθει κι εσύ από το πρωί εε; Ο μικρός σου ήταν πολύ γλύκας.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...