Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΚΗ ΒΙΑ

mama tou kostantinoulh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Απορω με μερικους γονεις ποσο ασχημα φερονται στα παιδια τους ενω ακομη και στα ζωα το μητρικο ενστικτο ειναι τοσο ανεπτυγμενο.Εναι να τρελλενεσαι.

Διαφημίσεις

Εντάξει ρε πάνο άσε και κάτι να πεσει κάτω..... :?

Πριτς! :)

Είναι πολύ δύσκολο αυτό που ζητάς, ιδιαίτερα την στιγμή που αφήνεις να εννοηθεί ότι η γονική βία είναι μόνο από τους μπαμπάδες.

Επίσης το τικεράκι το βάζουμε σε sig και όχι copy-paste σε κάθε μας μήνυμα :)

Εντάξει ρε πάνο άσε και κάτι να πεσει κάτω..... :?

Πριτς! :)

Είναι πολύ δύσκολο αυτό που ζητάς, ιδιαίτερα την στιγμή που αφήνεις να εννοηθεί ότι η γονική βία είναι μόνο από τους μπαμπάδες.

Επίσης το τικεράκι το βάζουμε σε sig και όχι copy-paste σε κάθε μας μήνυμα :)

WHAT????Και που να ξέρω εγώ τί ειναι το SIG και πως το βάζουνε αυτό???? Για διαφώτισε. Και όχι η γονική βια δεν προέρχεται μόνο από μπαμπάδες...λάθος μετάφραση ήταν από βιασύνη...δε θα θελα να σε ειχα προϊστάμενο πάντως.... :D

s-age.pngs-age.png

WHAT????Και που να ξέρω εγώ τί ειναι το SIG και πως το βάζουνε αυτό???? Για διαφώτισε.

Πατάς στο "Προφίλ" αριστερά που βλέπεις και πας στο "Υπογραφή:" field και βάζεις μέσα εκεί ότι θέλεις να προσαρτάται αυτόματα σε κάθε μήνυμα σου.

Και όχι η γονική βια δεν προέρχεται μόνο από μπαμπάδες...λάθος μετάφραση ήταν από βιασύνη...δε θα θελα να σε ειχα προϊστάμενο πάντως.... :D

Να μην ξαναγίνει! :)

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...