Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οικογένειες Ανατολικης Αττικής για Playgroup !!!

Recommended Posts

1) fotiniv

2) angiefil

3) ΡΟΥΛΑ

4) ελισαβετ

5) Αστερία

6) Marilena

7) aggeliki

8 ) angela

9) mitsoskitsos

10) EFOULAKI

11) roz

12)mairoula

Κοριτσιαααααααααααααααααααααααα ελατε σημερα στην Αγια Παρασκευη να γνωριστουμε!!!

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Θα το επαναφερω μιας και δεν εγινε ΤΙΠΟΤΑ μεχρι στιγμης !!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ???

Ειναι καμμια σας μεσα για κατι αμεσα ? Αυριο, το ΣΚ ?

καλημερα,τωρα ειδα το θεμα λοιπον¨

1) fotiniv:Κορίτσια συγγνώμη!Τώρα το είδα. Μένουμε Σπάτα, είμαι 29 ετών, καπνίστρια, παντρεμένη με το Γιώργο (φανατικό αντικαπνιστή...) κι έχουμε τη Μικαέλα που είναι 15μ. Θα χαρώ πολύ να ταιριάξουμε και να ταιριάξουν και τα μικρά μας (στο πρόγραμμά τους κυρίως).

2) angiefil

3) ΡΟΥΛΑ: Μένουμε Γερακα, τον σύζυγο του ως γνωστόν τον λενε Φωκίωνα. Εχουμε την Κατερίνα που είναι 14 χρονών, την Χριστιάννα που είναι 12 και την Δανάη που είναι 9 μηνων (ξέρω οι ηλικίες μας δεν κολλάνε). Μαριλένα μου όπως ξέρεις και εμείς καπνίζουμε, οπότε θα πρέπει να βρούμε μια γωνίτσα που θα μπορούμε κλεφτά να κάνουμε κανένα τσιγαράκι. Μας αρέσουν οι ωραίοι και ευχάριστοι άνθρωποι. Α και μη ξεχάσω ο σύζυγος έχει μια "λόξα" με τα 4Χ4.

4) ελισαβετ

5) Αστερία

6) Marilena : Μένουμε Βραυρώνα, τον σύζυγο τον λένε Γιάννη και είναι 34 χρονών, ενώ εγώ είμαι 29. ¨Εχουμε την Αγγελιάννα 3 ετών και τον μπέμπη μας 2 μηνών. Εφόσον γνωρίσουμε κάποια άτομα και δούμε ότι ταιριάζουμε, το σπίτι μας πάντα ανοιχτό... Καπνίζουμε και οι δύο, αλλά απαγορεύεται δια ροπάλου μέσα στο σπίτι... Μας αρέσει γενικά η μουσική - λατρεύουμε τον Πλούταρχο... Αυτά για την ώρα. Δεκτές ερωτήσεις και απορίες...

7) aggeliki,εμεις μενουμε Νεα Μακρη,εγω ειμαι 31 ο αντρας μου36 και κατι,εχουμε τον Δημητρακη 2 1/2 χρονων και ειμαι εγκυος στο δευτερο.Λατρευω τα ζωα και τα λουλουδια και εχουμε πολλα τα οποια τα βρηκαμε στο δρομο και χρειαζονταν φροντιδα.ο αντρας μου ασχολειται πολλη με την μουσικη και δεν καπνιζουμε :lol: μου αρεσουν οι εκδρομες η πεζοπορια , η γυμναστικη η φωτογραφια και η ζωγραφικη!αλλα τωρα με το παιδι ειναι δυσκολα αυτα.

8 ) angela : εμείς μένουμε στο Κίτσι, βρίσκεται ανάμεσα στη Βάρη και το Κορωπί (πίσω από το Jumbo ) . Εγώ είμαι 39 και ο σύζυγος 42 και έχουμε τον Νεκτάριο που κλείνει τα πέντε στις 17/3. Γενικά είμαστε του "πάμε παντού αν μας καλέσουν", αρκεί να είναι μέρα που να μην έχουμε άλλη υποχρέωση! Το σπίτι μας δυστυχώς τους χειμωνιάτικους μήνες δεν ενδίκνειτε για playgroups αλλά για τους καλοκαιρινούς λέει μιας και υπάρχει ένα μικρός κήπος στρωμένος με γκαζόν και έχει μια σχετική παιδική χαρά και αρκετά παιχνίδια κήπου!!! Μας αρέσουν οι παιδότοποι , δεν καπνίζουμε αλλά τρώμε αρκετά , Αυτό με τον παιδότοπο στο Μαρκόπουλο μου ακουγεται αρκετά ενδιαφέρον! αν και της Νιννέτας θα τον προτιμούσε ο μικρός μιας και ο Αλέξανδρος της Νιννέτας είναι κολλητός του!!! Λόγω του προβλήματος του Νεκτάριου συνηθίζουμε να πηγαίνουμε κάπου και οι δύο γονείς για να τον ελέγχουμε καλύτερα!!! Ισως και να είμαστε λίγο υπερβολικοί σαν γονείς μιας και όποιος τον γνώρισε ούτε που κατάλαβε ότι το παιδί είναι στο φάσμα του αυτισμού, με εξαίρεση ότι δεν πήρε ποτέ απάντησή του στην ερώτηση "αγόρι μου πως σε λένε;;;" !!! Δεχτές ερωτήσεις!!!

9) mitsoskitsos

10) EFOULAKI: μενουμε Αγ. Κυριακη Σπατων (αναμεσα σε Σπατα-Ραφηνα-Λουτσα). Το συζυγο τον λενε Κωστα και ειναι 38, εγω ειμαι 31. Εχουμε τα διδυμα, το Φανη που τη Βιβη που ειναι 13 μηνων. Μας αρεσει η θαλασσα, η ιστιοπλοια, τα ταξιδια και οι χαλαρες παρεες σε κοντινα για εμας μερη....γιατι ειμαστε και δυο εργαζομενοι με ελαχιστο ελευθερο χρονο....

11) roz (Καλύβια)

12)mairoulaEιμαι καινουργια στο site και με ενδιαφερον διαβασα για το σχετικο topic με τα playgroups.

Μενω στη Βουλα και ειμαι ηλικιας 32 ετων. Ο αντρας μου ειναι 35 και ο γιος μου ειναι 10 μηνων. Με μεγαλη χαρα θα θελαμε να συναντηθουμε σε οποιο μερος επιλεξετε.

Συγχαρητηρια στη κοπελα που το σκεφτηκε. Ειναι πολυ σημαντικη κινηση και δειχνει οτι αυτο το site εχει και ψυχη

Διαφημίσεις

ωραία - ! μαζευόσαστε!

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

• 3 εβδομάδες μετά...

Για να μην μπερδευομαστε ασκπα, ας περασουμε μονοι μας τα ονοματα μας, οσων ενδιαφερονται γι απαρεουλα και παιχνιδι... ανοιγει και ο καιρος τωρα κι εχουμε ωραιες αυλες εδω στα Ανατολικα......... χιχι

1) Marilena : Μένουμε Βραυρώνα, τον σύζυγο τον λένε Γιάννη και είναι 34 χρονών, ενώ εγώ είμαι 29. ¨Εχουμε την Αγγελιάννα 3 ετών και 4 μηνων και τον μπέμπη μας 5 μηνών. Εφόσον γνωρίσουμε κάποια άτομα και δούμε ότι ταιριάζουμε, το σπίτι μας πάντα ανοιχτό... Καπνίζουμε και οι δύο, αλλά απαγορεύεται δια ροπάλου μέσα στο σπίτι... Μας αρέσει γενικά η μουσική - λατρεύουμε τον Πλούταρχο... Αυτά για την ώρα. Δεκτές ερωτήσεις και απορίες...

και εμεις εδω ειμαστε κοντα σας.μενουμε λιγο εξω απο το κορωπι.εχουμε 2 αγορακια 17 μηνων και 3,5 χρονων

Το ξέρουμε και θα σας έρθουμε!!! όμως να ανοίξει λίγο ακόμη ο καιρός!!! και θα έρθετε και σεις... και όσοι άλλοι θέλετε!!! :wink:

Στην ίδια γειτονιά είμαστε, κανά χιλιομετρο απόσταση, που θα πάει θα συναντηθούμε :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

marilena εμας δεν μας θελετε?????????????εμας δεν μας ειδες που μενουμε γλυφαδα??????????????ντροπη.... :cry:

λοιπον εγω ειμαι η ελενα 26 χρονων και ο αντρας μου δακης 38χρονων μενουμε γλυφαδα και εχουμε εναν γιο 7μηνων..λατρευουμε το διαβασμα,τα ταξιδια και η μουσικη...ααα και τα επιτραπεζια...εγω καπνιζω ο αντρας μου οχι!και θελουμε πολυ να γνωριστουμε...

my baby was my reborn...

1)fotiniv

2) angiefil

3) ΡΟΥΛΑ: Μένουμε Γερακα, τον σύζυγο του ως γνωστόν τον λενε Φωκίωνα. Εχουμε την Κατερίνα που είναι 14 χρονών, την Χριστιάννα που είναι 12 και την Δανάη που είναι 9 μηνων (ξέρω οι ηλικίες μας δεν κολλάνε). Μαριλένα μου όπως ξέρεις και εμείς καπνίζουμε, οπότε θα πρέπει να βρούμε μια γωνίτσα που θα μπορούμε κλεφτά να κάνουμε κανένα τσιγαράκι. Μας αρέσουν οι ωραίοι και ευχάριστοι άνθρωποι. Α και μη ξεχάσω ο σύζυγος έχει μια "λόξα" με τα 4Χ4.

4) ελισαβετ

5) Αστερία

6) Marilena : Μένουμε Βραυρώνα, τον σύζυγο τον λένε Γιάννη και είναι 34 χρονών, ενώ εγώ είμαι 29. ¨Εχουμε την Αγγελιάννα 3 ετών και τον μπέμπη μας 2 μηνών. Εφόσον γνωρίσουμε κάποια άτομα και δούμε ότι ταιριάζουμε, το σπίτι μας πάντα ανοιχτό... Καπνίζουμε και οι δύο, αλλά απαγορεύεται δια ροπάλου μέσα στο σπίτι... Μας αρέσει γενικά η μουσική - λατρεύουμε τον Πλούταρχο... Αυτά για την ώρα. Δεκτές ερωτήσεις και απορίες...

7) aggeliki

8 ) angela : εμείς μένουμε στο Κίτσι, βρίσκεται ανάμεσα στη Βάρη και το Κορωπί (πίσω από το Jumbo ) . Εγώ είμαι 39 και ο σύζυγος 42 και έχουμε τον Νεκτάριο που κλείνει τα πέντε στις 17/3. Γενικά είμαστε του "πάμε παντού αν μας καλέσουν", αρκεί να είναι μέρα που να μην έχουμε άλλη υποχρέωση! Το σπίτι μας δυστυχώς τους χειμωνιάτικους μήνες δεν ενδίκνειτε για playgroups αλλά για τους καλοκαιρινούς λέει μιας και υπάρχει ένα μικρός κήπος στρωμένος με γκαζόν και έχει μια σχετική παιδική χαρά και αρκετά παιχνίδια κήπου!!! Μας αρέσουν οι παιδότοποι , δεν καπνίζουμε αλλά τρώμε αρκετά , Αυτό με τον παιδότοπο στο Μαρκόπουλο μου ακουγεται αρκετά ενδιαφέρον! αν και της Νιννέτας θα τον προτιμούσε ο μικρός μιας και ο Αλέξανδρος της Νιννέτας είναι κολλητός του!!! Λόγω του προβλήματος του Νεκτάριου συνηθίζουμε να πηγαίνουμε κάπου και οι δύο γονείς για να τον ελέγχουμε καλύτερα!!! Ισως και να είμαστε λίγο υπερβολικοί σαν γονείς μιας και όποιος τον γνώρισε ούτε που κατάλαβε ότι το παιδί είναι στο φάσμα του αυτισμού, με εξαίρεση ότι δεν πήρε ποτέ απάντησή του στην ερώτηση "αγόρι μου πως σε λένε;;;" !!! Δεχτές ερωτήσεις!!!

9) mitsoskitsos

10) EFOULAKI: μενουμε Αγ. Κυριακη Σπατων (αναμεσα σε Σπατα-Ραφηνα-Λουτσα). Το συζυγο τον λενε Κωστα και ειναι 38, εγω ειμαι 31. Εχουμε τα διδυμα, το Φανη που τη Βιβη που ειναι 13 μηνων. Μας αρεσει η θαλασσα, η ιστιοπλοια, τα ταξιδια και οι χαλαρες παρεες σε κοντινα για εμας μερη....γιατι ειμαστε και δυο εργαζομενοι με ελαχιστο ελευθερο χρονο....

11) roz (Καλύβια)

12)mairoulaEιμαι καινουργια στο site και με ενδιαφερον διαβασα για το σχετικο topic με τα playgroups.

Μενω στη Βουλα και ειμαι ηλικιας 32 ετων. Ο αντρας μου ειναι 35 και ο γιος μου ειναι 10 μηνων. Με μεγαλη χαρα θα θελαμε να συναντηθουμε σε οποιο μερος επιλεξετε.

Συγχαρητηρια στη κοπελα που το σκεφτηκε. Ειναι πολυ σημαντικη κινηση και δειχνει οτι αυτο το site εχει και ψυχη

13)Γειά σας και απο μας.Σας παρακολουθούσα από την Αμερική όπου διέμενα για τρια χρόνια και τώρα είμαστε και πάλι πίσω.Με λένε Μίνα και έχω μια πενταμελή οικογένεια που αποτελείται από τον Πάνο που είναι 27 μηνών, τον άντρα μου που τον λένε Γιώργο και τα τρία μας σκυλιά Ζίγκυ,Κάρλος και Μάγια.Μένουμε στη Βραυρώνα και θα ήθελα πολύ να βρω παρέα για τον Πάνο μου μιας και στην Αμερική πηγαίναμε καθε εβδομάδα σε playgroyp.Το σύστημα μας ήταν ότι κάθε μαμά προσέφερε το σπίτι της για συνάντηση μια φορά την εβδομάδα.Δεν δουλεύω και έτσι είμαι πολύ ευέλικτη στο θέμα του χρόνου και της μετακίνησης.Μαριλένα έχω την εντύπωση ότι μένουμε πολύ κοντα.Θα ήθελες να συναντηθούμε στον παιδότοπο του Kwaba?Ποιός άλλος μπορει?Θα λείψω για μια εβδομάδα από την Αθήνα και θα είμαι πίσω στις 18.

line_m122_beg_17_time_1131080400_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

line_feet_beg_40_time_1262494800_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

• 1 month later...

ειδα τον καιρο που ανοιξε και ξεσηκωθηκα. Ειναι καμία για Μαρκόπουλο????

Εμείς μπορούμε σχεδόν όλες τις ώρες (πλην 1:30-17:00, οπότε τρώμε κοιμόμαστε) και ημέρες εκτός απροόπτου φυσικά.

Διαφημίσεις

• 4 months later...
1) fotiniv

2) angiefil

4) ελισαβετ

5) Αστερία

7) aggeliki

9) mitsoskitsos

11) roz (Καλύβια)

12)Να προσθεσω και το δικο μου ονομα;

mairoulaEιμαι καινουργια στο site και με ενδιαφερον διαβασα για το σχετικο topic με τα playgroups.

Συγχαρητηρια στη κοπελα που το σκεφτηκε. Ειναι πολυ σημαντικη κινηση και δειχνει οτι αυτο το site εχει και ψυχη :D

Να προσθέσω και εγώ με την σειρά μου το δικό μου όνομα?

Γεωργία, είμαι και εγώ καινούργια στο site και στην περιοχή Πέτα Κουβαρά λόγω της μεγάλης απόστασης απο το πατρικό μου και την αλλαγή έχουμε χάσει φίλους και γνωστούς,πρόσφατα μετακομίσαμε είμαι 30 ετών και ο άντρας μου 31 έχουμε την κόρη μας που είναι 15μηνών.θα θέλαμε και εμείς όταν συναντηθείτε να βρεθούμε στην παρέα σας!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...