Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

sleeping bag (υπνόσακος)

mariam

Recommended Posts

Επίσης ο υπνόσακος σε στύλ "σάκου" είναι καλύτερος απο τον άλλον με τα πόδια γιατί

εκτός του οτι δεν αφήνει το παιδιά να πηδήξουν απο το κρεβάτι

(όταν φτάσουν ας πούμε στην ηλικία της κόρης μου που είναι όλο διαολιές!)

άλλα και στην περίπτωση που παρα-είναι σκανταλιάρικα

και προσπαθήσουν να τον βγάλουν :roll:

(βρήκα μια μέρα την κόρη μου να έχει κατεβάσει το φερμουάρ του υπνόσακου και να τον έχει βγάλει!)

τότε τους το φοράτε ανάποδα...δηλαδή το φερμουάρ απο πίσω! :mrgreen:

(άντε να τον βγάλουν!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 287
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης ο υπνόσακος σε στύλ "σάκου" είναι καλύτερος απο τον άλλον με τα πόδια γιατί

(βρήκα μια μέρα την κόρη μου να έχει κατεβάσει το φερμουάρ του υπνόσακου και να τον έχει βγάλει!)

(άντε να τον βγάλουν!)

χαχαα πολυ σωστό!! Δεν το ειχα σκεφτει...!

Μπράβο Σοφια ευρηματικοτατη σε βρίσκω!!

(άντε να τον βγάλουν!)

Εμένα όλο αυτό με αγχώνει....Σκέφτομαι να ήμουν εγκλωβισμένη μέσα σε ένα τέτοιο υπνόσακο...χωρίς επιλογή. Α πα πα.....Με ποδαράκια, για να μπορεί να κινείται το παιδί όπως θέλει και χωρίς το φόβο να "μπουρδουκλωθεί" :mrgreen:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Εμένα όλο αυτό με αγχώνει....Σκέφτομαι να ήμουν εγκλωβισμένη μέσα σε ένα τέτοιο υπνόσακο...χωρίς επιλογή. Α πα πα.....Με ποδαράκια, για να μπορεί να κινείται το παιδί όπως θέλει και χωρίς το φόβο να "μπουρδουκλωθεί" :mrgreen:

Καταρχάς θα πρέπει να είναι 1 νούμερο μεγαλύτερο για να είναι άνετο!

Και έπειτα εαν δεις οτι δυσανασχετεί το παιδί σου,

εννοείται οτι δεν θα το ξαναβάλεις!

(πράγμα που δύσκολο το βρίσκω, ιδίως εάν το έχεις μάθει απο μικρό να κοιμάται με αυτόν τον τρόπο!)

Στη κόρη μου πάντως (παρόλο που είναι πολύύύύύ.... ζωηρή)

δεν την ενοχλεί καθόλου!!

Μέχρι και το καλοκαίρι της βάζω (καλοκαιρινό υπνόσακο)

γιατί στο δωμάτιό της έχω air condition.

Καταρχάς θα πρέπει να είναι 1 νούμερο μεγαλύτερο για να είναι άνετο!

Και έπειτα εαν δεις οτι δυσανασχετεί το παιδί σου,

εννοείται οτι δεν θα το ξαναβάλεις!

(πράγμα που δύσκολο το βρίσκω, ιδίως εάν το έχεις μάθει απο μικρό να κοιμάται με αυτόν τον τρόπο!)

Στη κόρη μου πάντως (παρόλο που είναι πολύύύύύ.... ζωηρή)

δεν την ενοχλεί καθόλου!!

Μέχρι και το καλοκαίρι της βάζω (καλοκαιρινό υπνόσακο)

γιατί στο δωμάτιό της έχω air condition.

Μπααα....ότι και να πεις sopie07 μου, δεν με πείθεις....γιατί σκέφτομαι πως θα ένιωθα εγώ εκεί μέσα και δεν μου αρέσει καθόλου.....Μου βγάζει κλειστοφοβικά αισθήματα.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol: :-P

Διαφημίσεις

Είμαι κι εγώ ένθερμη οπαδός του υπνόσακκου, από νεογέννητα (λεπτούς βαμβακερούς με επιπλέον κουβέρτα) μέχρι να βγάλουμε τη βραδινή πάνα (3,5 και βάλε) κι αυτο για πρακτικούς λόγους (γιατί μέχρι να πάνε σχολείο ξεσκεπάζονται...). Νούμερα βρίσκω μέχρι και για έξι ετών (παραπάνω δεν το έψαξα, αν και θα' θελα να βρω κάτι και στο δικό μου μέγεθος, γιατί κρυώνω πολύ στον ύπνο...).

Για κάθε παιδί έχω από τρεις, ένα πιο λεπτό κι έναν πιο χοντρό, σε διαφορετικά νούμερα.

Τελευταία φορά αγόρασα από το πρατήριο του Ήρα στο Ελληνικό με 26 ευρώ τον έναν. Παλαιότερα έπαιρνα από το Μουστάκα πιο λεπτούς με καμιά 50αριά ευρώ ή από τα Τζάμπο πολύ λεπτούς και πολύ πιο φτηνούς.

660759jzef7rhw6w.gif

Τελευταία φορά αγόρασα από το πρατήριο του Ήρα στο Ελληνικό με 26 ευρώ τον έναν.

Και εγώ αυτούς της φοράω τώρα... μόνο που με αυτή τη ζέστη που κάνει αυτό τον καιρό είναι πολύ ζεστοί. Οπότε ψάχνω για πιο λεπτούς!

Υπνοσακκους πολυ καλους εχει και το ebay

http://stores.shop.ebay.co.uk/Designer-Dudes_2-5-tog-6-18-months_W0QQ_fsubZ4834383QQ_sidZ128524229QQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em322

σε πολυ καλες τιμες!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

• 3 εβδομάδες μετά...

εμας μας εδωσε η κουμπαρα μου τον παρακατω...

http://www.omegabebe.gr/index.php?cat_id=12&prod_id=187&page=1

οταν ερθει η ωρα και τον δοκιμασουμε θα σας πω...προς το παρον δεν αγοραζω κατι...βεβαια μου αρεσουν πολυ αυτοι που ειναι σαν φουστανακια με τιραντες,τους θεωρω πιο βολικους...;)

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Pasxalitsa, αυτόν τον ωμέγα έχουμε εμείς και είμαι υπερ-ευχαριστημένη!Εννοείται δεν την σκεπάζω από πάνω...Αυτοί που λες με τις τιράντες και τη σακούλα από κάτω, μας βόλευαν πέρσι που η μπέμπα ήταν μικρή και δεν κουνιόταν στον ύπνο της...Φέτος δοκίμασα να της βάλω τέτοιο και έγινε έξω φρενών που δεν μπορούσε να κουνήσει τα πόδια της...Γενικά στριφογυρίζει πολύ στον ύπνο της και αυτός ο ωμέγα της δίνει ελευθερία κινήσεων και είμαι σίγουρη ότι δεν κρυώνει...

Διαφημίσεις

Αυτος της ΩΜΕΓΑ ειναι φανταστικος! Εχω εναν για το γιο μου (4 ετων του βαζω για 6 ετων) που δεν κραταει καθολου κουβερτα πανω του και εχω σωθει. Για τη μικρη (4 μηνων) εχω εναν απο τα ΙΚΕΑ αλλα με προβληματιζει που εχει τα χερακια εξω και μου φαινεται και πολυ λεπτος. Αυτον δεν τον χρησιμοποιω πολυ, προτιμω σεντονακι και κουβερτουλα, εξαλλου η μπεμπα δεν κουνιεται ακομη στον υπνο της.Πολυ ωραιους σακους εχει και το PREMAMAN

Αυτος της ΩΜΕΓΑ ειναι φανταστικος! Εχω εναν για το γιο μου (4 ετων του βαζω για 6 ετων) που δεν κραταει καθολου κουβερτα πανω του και εχω σωθει. Για τη μικρη (4 μηνων) εχω εναν απο τα ΙΚΕΑ αλλα με προβληματιζει που εχει τα χερακια εξω και μου φαινεται και πολυ λεπτος. Αυτον δεν τον χρησιμοποιω πολυ, προτιμω σεντονακι και κουβερτουλα, εξαλλου η μπεμπα δεν κουνιεται ακομη στον υπνο της

Απο που τους αγορασατε τους ΩΜΕΓΑ?

Θα τους βρεις σε ολα τα καταστηματα βρεφικων ειδων, πχ εγω τον πηρα απο τα PREMAMAN, νομιζω εχει και στα ΗΡΑ και στα ΛΗΤΩ. Το καλο ειναι οτι εχουν επενδυση εξωτερικα με βαμβακι και εσωτερικα με μαλλι το οποιο ειναι καλο για την επιδερμιδα του παιδιου (προσπαθω να αποφευγω τα συνθετικα γιατι κανουν αλλεργιες).Να προτιμησεις υπνοσακο με ποδαρακια ειναι πιο πρακτικος και θα σου κρατησει πιο πολυ καιρο. Επισης εγω οταν βαζω τα παιδια στο σακο συνηθως χαμηλωνω λιγο το καλοριφερ (περιπου στο δεκαοκτω γιατι φοβαμαι μην παραζεσταθουν. Γενικα, ολη τη νυχτα ποτε το ανεβαζω ποτε το κατεβαζω ησυχια δεν βρισκω!

Θα τους βρεις σε ολα τα καταστηματα βρεφικων ειδων, πχ εγω τον πηρα απο τα PREMAMAN, νομιζω εχει και στα ΗΡΑ και στα ΛΗΤΩ. Το καλο ειναι οτι εχουν επενδυση εξωτερικα με βαμβακι και εσωτερικα με μαλλι το οποιο ειναι καλο για την επιδερμιδα του παιδιου (προσπαθω να αποφευγω τα συνθετικα γιατι κανουν αλλεργιες).Να προτιμησεις υπνοσακο με ποδαρακια ειναι πιο πρακτικος και θα σου κρατησει πιο πολυ καιρο. Επισης εγω οταν βαζω τα παιδια στο σακο συνηθως χαμηλωνω λιγο το καλοριφερ (περιπου στο δεκαοκτω γιατι φοβαμαι μην παραζεσταθουν. Γενικα, ολη τη νυχτα ποτε το ανεβαζω ποτε το κατεβαζω ησυχια δεν βρισκω!

Ευχαριστω πολυ!! Ειχα παρει παλιοτερα για τον γιο μου και τωρα του μικραινε και δεν βρισκω γιατι το καταστημα εκλεισε! Με ποδαρακια εννοειται θα παρω γιατι αλλιως δεν θα μπει με τιποτα μεσα!

Τους λατρεύω τους υπνόσακους. Γενικά ο μικρός μου είναι πολυ ζωηρός ακόμα και στον ύπνο και δεν στέκεται πάνω οχι κουβέρτα... ούτε κάλτσα. Επίσης πάντα είχα μια φοβία μη τυχόν και τυλιχτεί στα σκεπάσματά του το βράδυ και έχουμε ντράβαλα (ξέρω οτι είμαι υπερβολική ... μη βαράτε...) οπότε με τους υπνόσακους είμαι τέλεια.

Μέχρι τώρα έχω έναν κουβερτένιο και έναν παπλωματένιο (και οι δυο με ποδαράκια). Το δωμάτιό του έχει περίπου 20 βαθμούς το βράδυ με το καλοριφέρ οπότε ανάλογα με το κρύο επιλέγω έναν απο τους δυο και κοιμάται σουπερ.

Ξέρετε πόσες φορές έχω σκεφτεί να ψάξω και για μένα??? :-):-):-)

Διαφημίσεις

Για τις Θεσσαλονικιές φίλες μόνο (δυστυχώς), βρίσκω "παπλωματένιους" υπνόσακους, με ποδαράκια στο κατάστημα ρούχων Mama Natura στη Βενιζέλου. Γενικώς, το κατάστημα δεν είναι του γούστου μου, απεναντίας, αλλά το έμαθα απο φίλη και πηγαίνω μόνο για τους υπνόσακους που τελευταία φορά που είχα αγοράσει, τους είχαν 25 ευρώ. ;)

της βαζω και γω τον παπλωματενιο υπνοσακκο της ΗΡΑ και ολο την βρισκω ιδδρωμενη στον λαιμο.Την αλλαζω μες την νυχτα...ταλαιπωρια.Να πω επισης οτι θερμοκρασια δωματιου ειναι στο 22.Το εχω ανοιχτο το καλοριφερ την νυχτα γιατι την εχω με ενα φανελακι αμανικο και τον παπλωματενιο υπνοσακο της ΗΡΑ.

6bMYp2.png

της βαζω και γω τον παπλωματενιο υπνοσακκο της ΗΡΑ και ολο την βρισκω ιδδρωμενη στον λαιμο.Την αλλαζω μες την νυχτα...ταλαιπωρια.Να πω επισης οτι θερμοκρασια δωματιου ειναι στο 22.Το εχω ανοιχτο το καλοριφερ την νυχτα γιατι την εχω με ενα φανελακι αμανικο και τον παπλωματενιο υπνοσακο της ΗΡΑ.

Μάλλον ή πρέπει να σβήνεις το καλοριφέρ τη νύχτα ή να μην της βάζεις υπνόσακο!;)

Γιατί δε δοκιμάζεις να χαμηλώσεις λίγο το καλοριφέρ τη νύχτα?22 είναι νομίζω αρκετά ψηλά και αφού το μωρό ιδρώνει, κρίμα δεν είναι?

Προσωπικά τη νύχτα το κατεβάζω στους 16-18, γενικά όμως η μπέμπα είναι μωρό που δεν μπορεί καθόλου τη ζέστη.Ακόμα και τη μέρα στο σπίτι δεν το έχω πάνω από 20-21...Δεν το μπορώ εγώ δηλ. και έτσι έμαθε και το μωρό προφανώς..

A! Τον παπλωματένιο τον αγόρασα την περασμένη εβδομάδα απο τη Lapin 35 ευρώ (απο 45 αν θυμάμαι καλά).

Πραγματικα φοβερη τιμη! Τ ι σχεδιο εχει? απο πιο Lapin το πηρες? εγω ψαχνω για τον 3 χρονο γιο μου, με ποδαρακια. Για το μωρο εχω αυτον που ειχα στον μεγαλο απο το premaman με αποσπωμενα μανικια. Το καλοριφερ στους 19-20 και ειμαστε τελεια...ο αλλος ομως ξεσκεπαζεται συνεχεια, ο περσινος ειναι μικρος και με την ευκαιρια των εκπτωσεων ειμαι στο ψαξιμο...

Πραγματικα φοβερη τιμη! Τ ι σχεδιο εχει? απο πιο Lapin το πηρες? εγω ψαχνω για τον 3 χρονο γιο μου, με ποδαρακια. Για το μωρο εχω αυτον που ειχα στον μεγαλο απο το premaman με αποσπωμενα μανικια. Το καλοριφερ στους 19-20 και ειμαστε τελεια...ο αλλος ομως ξεσκεπαζεται συνεχεια, ο περσινος ειναι μικρος και με την ευκαιρια των εκπτωσεων ειμαι στο ψαξιμο...

Ο μικρός μου είναι 16 μηνών. Του αγόρασα το Νο 2 και βλέπω να με βγάζει και του χρόνου (είναι αρκετά μεγάλη η γραμμή του). Εχει ποδαράκια και τα χρώματά του είναι μπεζ σιέλ (που είναι και τα χρώματα του δωματίου του). Εχει διάφορα σχεδιάκια σε παλ αποχρώσεις τύπου αρκουδάκια, λαγουδάκια κτλ. Είναι πολύ όμορφος.

Το αγόρασα απο τη Lapin στη Γλυφάδα. Στο υπόγειο έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία σε τέτοια είδη.

Μαρθα και εγω νομίζω οτι 22 βαθμοί είναι αρκετοί για να κοιμάται το μωρό με υπνόσακο. Φαντάσου οτι το δωμάτιο του μικρού έχει σταθερά 20 βαθμούς και το λες αρκετά ζεστό υπνοδωμάτιο. Με 22 βαθμούς μπορείς να της βάλεις τον κουβερτένιο (τύπου φλις). Μια χαρά θα είναι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...