Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΜΑΚΙΑΣ!

Kelly25

Recommended Posts

Είμαι το κοριτσάκι μου συνέχεια μαζί...2 φορές την άφησα μόνο και αυτό βράδυ επειδή βγήκαμε και κοιμόταν κιόλας. Να σημειώσω εδώ ότι έμεινε σπίτι, δεν την πήγα αλλού.

Ωστόσο έχω παρατηρήσει πως παραπονιέται όταν δεν είμαι κοντά της και γυρνάει το κεφαλάκι της για να με βρεί.

Το βράδυ όταν έρχεται η ώρα για ύπνο νυστάζει πολύ μα αν δεν την πάρω αγκαλιά, να την χαιδέψω δεν κοιμάται με τίποτα.

Και ακόμα όταν τύχει και ξυπνήσει το βράδυ πάλι πρέπει να γίνει το ίδιο.

Έχετε κάποια συμβουλή;

Το μόνο καλό είναι ότι κοιμάται στην καλαθούνα της και όχι στο κρεββάτι μας.

Διαφημίσεις

Επειδή δεν βλέπω tickers (company policy :evil: ) δεν ξέρω πόσο είναι η κορουλα σου αλλά φαντάζομαι επειδή κοιμάται σε καλαθούνα μιλάμε για νεογνό!

Πολύ φυσιολογική μου φαίνεται λοιπόν για την ηλικία της (και για πιο μεγάλη, πάλι φυσιολογικότατη θα ήτανε) και μη διστάζεις να τις καλύπτεις ότι ανάγκη εκφράζει! :wink:

Το μωρουδελι σου λογικο ειναι να θελει τη μανουλα!Τι ζηταει?Στοργη και αγκαλιτσα και ειναι ευτυχισμενο!! :wink: Μη σε ανησυχει ειναι πολυ φυσιολογικο και που σαι ακομη.....

bxBwp2.png EgDTp2.png

Διαφημίσεις

Το μωρουδελι σου λογικο ειναι να θελει τη μανουλα!Τι ζηταει?Στοργη και αγκαλιτσα και ειναι ευτυχισμενο!! :wink: Μη σε ανησυχει ειναι πολυ φυσιολογικο και που σαι ακομη.....

Έτσι ακριβώς!Το μωράκι σου σε έχει ανάγκη.Θέλει να μυρίζει τη μυρωδιά σου και να σε νοιώθει κοντά της.Μη ξεχνάς ότι πέρασε 9 μήνες στη κοιλιά σου!

672437jzk9uiy01u.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...