Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φωτογράφος από Θεσσαλονίκη

Ira3

Recommended Posts

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 151
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οποια κοπελα θελει εχω φωτογραφο με 200 ευρω βαφτιση κ 500 γαμος! κανει πολυ καλο πακετο, φωτομπουκς, 200 εκτυπωσεις τρέιλερς κλπ και κυριως δινει ολο το ψηφιακο υλικο!

θα ηθελα κι εγω τα στοιχεια της οικονομικης φωτογραφου στην θεεσαλονικη

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια, καλησπέρα. Ψάχνω φτηνό φωτογράφο για βάφτιση στο Κιλκίς. θα προτιμούσα φωτογράφο από Θεσ/κη. Όποια έχει να μου προτείνει κάποιον θα το εκτιμούσα αν μου έστελνε στοιχεία. Ευχαριστώ!!!

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια να ζητήσω κι εγώ με την σειρά μου τα στοιχεία των "οικονομικών" φωτογράφων. Έχω γαμο-βάφτιση αρχές Ιουνίου και όσες προσφορές έχω πάρει είναι γύρω στα 1500?!

SR2pp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να ζητήσω κι εγώ με την σειρά μου τα στοιχεία των "οικονομικών" φωτογράφων. Έχω γαμο-βάφτιση αρχές Ιουνίου και όσες προσφορές έχω πάρει είναι γύρω στα 1500?!

εξαρτάται τι θα πάρεις με αυτά τα χρήματα.

άν πάρεις 100 φωτογραφίες είναι πολλά. άν όμως πάρεις διπλά ψηφιακά, εκτός έδρας (?), προετοιμασίες, κλπ είναι πολύ καλά

• 2 months later...

KAI εγω εψαχνα φτηνο φωτογραφο ..τον βρηκα και την πατησα...τωρα χτυπαω το κεφαλι μου στομ τοιχο διοτι η βαφτιση του παιδιου μου δεν γυρναει πισω...μεγαλη προσοχη ..να σας τον εχει συστησει καποιος και να δειτε και δουλεια του...

αχ τι μου θυμισε ςκαι στεναχωρεθηκα παλι..

Καλημερα κοριτσια!

Εαν εχει καποια τηλ,ιστοσελιδα απο καποιον αξιολογο φθηνο φωτογραφο στην Θεσσαλονικη..θα το εκτιμουσα πολυ!!

άκου την demi και σκέψου σοβαρά τι λέει. Με την αναδουλειά που υπάρχει σε όλα τα επαγγέλματα, όλοι που ξέμειναν από δουλειά πήραν ή φωτογραφική μηχανή και το παίζουν φωτογράφοι ή μπατανόβουρτσα και το παίζουν μπογιατζήδες.

Η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και κάποια άλλη πόλη που δεν θυμάμαι είναι απαράδεκτα ακριβές, μου είπε ένας γνωστός φωτογράφος. Ο ίδιος έχει πάρει από Αθήνα αρκετά μυστήρια σε αυτές τις πόλεις και βγαίνει φθηνότερος με όλα τα έξοδα μέσα.

σκέψου το.

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

καλημερα..

θα ηθελα τις γνωσεις σας για οικονομικο φωτογραφο για βαπτιση που να κανει βιντεοσκοπιση και εκτυπωση σε ψηφιακο αλμπουμ στην θεσσαλονικη

για τιμες θα ηθελα κατω απο 500 ευρω,, γιατι τα 700 ευρω που μου ζητανε τα θεωρω ακριβα για την εποχη μας

Γεια σας κορίτσια.πριν 2 χρονια οταν είχα ρωτήσει ήταν ένας οικονομικός στην καλαμαριά(κάτω απο 500).Εγώ δεν τον επέλεξα αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.Ονομα δεν θυμάμαι αλλά αν σας ενδιαφέρει να ψάξω να βρω την διεύθυνση και να σας πω

Ξέρω κι εγω μια φωτογράφο που μας έκανε τη βάφτιση. Πολυ καλη! Τιμή δεν ξέρω πλέον πόσο παίρνει αλλα ειναι οικονομική. Οποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια τωρα στην βαφτιση του μικρου μου εκλεισα φωτογραφο μονο για τη ληψη. ηρθε δηλ μας τραβηξε το βιντεο και μας εδωσε την κασετα. τιιποτα αλλο. και αυτο γιατι ηθελα μια καμερα επαγγελματικη για τη ληψη. απο κει και μετα. εχω προγραμμα που θα κανω μονη το μονταζ ολο. θα φτιαξω στην αρχη κλιπ με διαφορα βιντεο και φωτο αναμεικτα απο την εγκυμοσυνη μου και στιγμες του μικρου γενικα. μετα θα κανω καικλιπ της βαφτισης και μετα το κανονικο βιντεο. δε λεω οτι ειναι ευκολο αλλα εφοσον μπορω γιατι οχι? οι φωτογραφοι οταν εψαχνα και τους ξηγουσα μου ελεγαν οτι δεν μπορει να ειναι ιδιο με τα δικα τους επειδη αυτοι εχουν αλλα προγραματα.. μπουρδες. ας ειναι καλα το ιντερνετ και βρισκεις οτι θελεις αν εχεις ορεξη να το ψαξεις.το βιντεο λοιπον ετσι σκετο τελειως αμονταριστο μου κοστισε 100Ε.

φωτογραφο πηρα εναν πατερα ενος συμαθητη της κορης μου που τωρα εχει τελειωσει τη φωτογραφια. μας εβγαλε τελειες φωτογραφιες και παρα πολλες. το μονταζ παλι εγω το κανω. διορθωνω λιγακι ατελειες και γενικα κανω διαφορα κολπα...

οσο για αλμπουμ ακομα και αυτο εχω βρει σαιτ που το κανεις και μετα δινεις την παραγγελιανα στο φτιαξουν σε αλμπουμ και στο στελνουν

1-2-3MPOMPIRES!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας, είμαι από Θεσσαλονίκη και απλά θέλω να σας γράψω και εγώ την εμπειρία μου από τους φωτογράφους της Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς οι καλοί φωτογράφοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Με την ψηφιακή εποχή έχει γεμίσει ο τόπος φωτογράφους που δεν είναι καθόλου επαγγελματίες. Αλλά και εμείς φταίμε γιατί έχω δει από φίλες μου Album γάμου και μου λένε “Αχ ήταν καταπληκτικός ο φωτογράφος στο γάμο μου” και βλέποντας το καταλαβαίνω ότι ήταν χάλια και όχι τίποτε άλλο άλλα τον διαφημίζει και κόλας λέγοντας ότι ήταν και καλός.

Εγώ για τον γάμο μου έψαξα πάρα πολύ γιατί ήθελα κάτι καλό αλλά και όχι πάρα πολύ ακριβό. Στη διαδρομή αντιλήφθηκα ότι ο κάλος φωτογράφος με τον μέτριο έχουν διαφορά (σε γάμο) 200 -300 euro. Εγώ διάλεξα να κόψω από την δεξίωση 10 άτομα και να πάρω έναν φωτογράφο λίγο καλύτερο. Πήγα σε πάνω από 15 φωτογράφους. Επειδή ασχολούμαι με την φωτογραφία θα σας κάνω link τα site από αυτούς (που κατά την άποψη μου) αξίζουν.

http://www.photopek.gr/

(ακριβούτσικος και δεν έχει video, έχει εξωτερικό συνεργάτη)

http://www.agortzas.com/

(ακριβούτσικος, πολύ καλός, δεν μου άρεσε το video του πολύ)

http://www.povstudio.gr/home.php

(λογικές τιμές, πάρα πολύ καλό video, καλό επίπεδο στη φωτογραφία)

http://www.minimalstudio.gr/

(λογικές τιμές, καλό επίπεδο στη φωτογραφία, καλούτσικο video)

Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι καλοί αλλά εγώ αυτούς βρήκα που να είναι όντος επαγγελματίες.

Ελπίζω να βοήθησα στην αναζήτησή σας.

οποια θελει ας μου στειλει πμ για να τη δωσω τηλεφωνο του δικου μου. εχει τρελλο μερακι σε αυτο που κανει. στη δικια μας βαφτιση που λεω και παραπανω εβγαλε τελειες φωτο! και μας τις εδωσε και χωρις μονταζ και ηταν τελειες. μιλησα χθες μαζι του στο σχολειο(μπαμπας ενος συμμαθητου μας) και μου εδωσε το οκ οποτε σας το λεω. τιμες δε ξερω. θα μιλησετε μαζι του. δεν εχει δικο του φωτογραφιο ακομα αλλα σιγουρα αν μιλησετε θα σας δειξει και δουλεια του.

1-2-3MPOMPIRES!!!

και εγώ θα σας συστήσω τον δικό μου φωτογράφο τον είχα στον γάμο μου δεν έδωσα τρελά λεφτά και μου έκανε καταπληκτική δουλειά όλες οι φωτογραφίες ήταν μια και μια χωρις επεξεργασία ...είναι άριστος επαγγελματίας και πάει παντου .. τώρα στην βάφτιση πήγα και έκλεισα τον ίδιο και επειδή τον είχα στον γάμο μου έκανε πάρα πολύ καλή τιμή.. ξέρω πως παίρνει περίπου 300-400 ευρώ για βάφτιση... όποιος θέλει ας μου στείλει προσωπικό μύνημα να στείλω τηλέφωνο

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ θα σου συστησω τον Δημήτρη ο οποίος είναι πρώτα απ'όλα καταπληκτικός άνθρωπος!!Δες τη δουλειά του και μετά αποφάσισε!!!

http://karageorgosphotography.gr/wedding-stories/

Εγώ να φανταστείς μένω Αθήνα και ήρθε απο θεσσαλονίκη για τη βαφτιση της κορης μου!!1Είναι από τους καλύτερους σε όλη την Ελλάδα κατα τη γνώμη μου πάντα..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...