Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπομπονιέρα-τη γνώμη σας!

Vasileia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Vasileia ΝΑΙ μου αρέσει, είναι πολύ κομψή και σου μένει το πολύ ωραίο μπουκαλάκι!

Γράψε αν θες πόσο σου στοίχισε και από πού πήρες τα υλικά.

Με το καλό η βάπτιση!

aPiIp2.png AMd6p2.png

Kαι εμενα μου αρεσει

αλοστε κοριτσια πιοσ θα θηματε τισ μπομπονιερεσ ετσι και αλιοσ;; αυτο λεω και εγω στον εαυτο μου που ψαχνω κατι να μου αρεσει!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Διαφημίσεις

Αυτό είναι ένα δείγμα. Αύριο μεθαύριο θα έχω αναλυτική τιμή.

Πάντως με "ανεβάζετε" γιατί κάπου είχα δισταγμό....

....θα ήθελα όμως ποικίλες απόψεις!

Σας ευχαριστώ!! :D:D

Είναι πολύ όμορφη! :):)

Και το μπουκαλάκι και τα στολίδια είναι πολύ ωραία! :)

Το μόνο που θα ήθελα να παρατηρήσω (ελπίζω να μην σε ρίχνω..) είναι ότι θα προτιμούσα ένα πιο πλούσιο φιόγκο. Ή πιο φαρδιά κορδέλα ή ίσως κάποια διχρωμία (πχ άλλη μια κίτρινη κορδέλα) για να γίνει πιο πλούσιος. Ελπίζω να μην σε στενοχωρω.. Το λέω από καρδιάς. Όχι φυσικά ότι δεν είναι ωραία έτσι!!

Μπράβο σου πάντως! Και εγώ σκοπεύω να γτιάξω τις μπομπονιερες του γιου όταν με το καλό μας έρθει. :)

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

vereniki σε ευχαριστώ για την παρατήρηση. ίσα ίσα που αυτό θέλω....να ακούσω γνώμες,ακόμα και άσχημες...μαθαίνω!! άλλη μία κοπέλα μου το είπε αυτό και μου είπε για λευκή κορδέλα ακόμα...εγώ λέω κίτρινη λόγω και των άλλων.

Δεν έχω κίτρινη αλλά να πάρω ή νά δέσω φιόγκο το κίτρινο κερόνημα που κρατάει το καραβάκι, μαζί με την κορδέλα?? Ρωτάω, γιατί σκέφτομαι πως αν γίνει πιο πλούσιος ο φιόγκος προσθέτωντας μία ακόμα κορδέλα, ίσως χαθεί το καραβάκι.

Τί λέτε?

vereniki σε ευχαριστώ για την παρατήρηση. ίσα ίσα που αυτό θέλω....να ακούσω γνώμες,ακόμα και άσχημες...μαθαίνω!! άλλη μία κοπέλα μου το είπε αυτό και μου είπε για λευκή κορδέλα ακόμα...εγώ λέω κίτρινη λόγω και των άλλων.

Δεν έχω κίτρινη αλλά να πάρω ή νά δέσω φιόγκο το κίτρινο κερόνημα που κρατάει το καραβάκι, μαζί με την κορδέλα?? Ρωτάω, γιατί σκέφτομαι πως αν γίνει πιο πλούσιος ο φιόγκος προσθέτωντας μία ακόμα κορδέλα, ίσως χαθεί το καραβάκι.

Τί λέτε?

Ναι και με κιτρινο κερονημα μια χαρά θα είναι πιστεύω, ταιριάζει με την γαλάζια κορδέλα! Να σου πω την αληθεια δεν είχα προσεξει πως είναι δεμενο το καραβάκι. Για να μην χαθεί το καραβάκι (έχεις ένα δίκο σε αυτό) μπορείς να το κρεμάσεις ελαφρώς αν κάνεις θηλιά με κόμπο με το ίδιο κερονήμα..Τώρα δεν ξέρω πως να εξηγήσω ακριβως τι εννοω..αν βρω κατι θα βάλω καμια φωτο..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Να σου πω την αλήθεια το βαζάκι καλό είναι, αλλά το στιχάκι...όχι και τόσο! Αυτο το "στη συνείδησή μου", μου φαίνεται ότι δεν κολλάει. Τι εννοεί δηλαδή?? Βρες κάποια άλλη φράση που να κάνει ρίμα, συγγνώμη κιόλας!

Διαφημίσεις

Ωραια σαν ιδεα...μ αρεσει...αλλα.. μου φαινεται πολυ αδειο απ την μεση και πανω.. :roll:

Ισως αν εβαζες ενα σιελ (η οτι αλλο χρωμα ταιριαζει με την βαφτιση..οχι ασπρο ομως) τουλι να καλυψει ολο το μεσα...και διασπαρτα τα κουφετα και οχι συγκεντρωμενα...

ειναι [πολυ ωραιο χαιρομαι οταν φτιαχνοντε απο μαμαδες γιατι γινονται με πολυ αγαπη

με ολη την αγαπη μου και χωρις παρε3ηγηση 8α μου αρεσε καλυτερα αν κρεμονταν οι μπιλιες απο το κερονημα δλδ α ηταν σαν κορδονακια που κρεμοντε απο το φιογκακι

πως 8α σου φαινοταν αν το κειμενο ηταν σε παπυρακι μεσα στο μπουκαλακι?

πριν λιγο καιρο 3ερω μια κοπελα που χρησιμοποιησε ακριβως τα ιδια χρωματα για κατι που η8ελε και εχω να σου πω οτι με τρελαινει ο συνδιασμος των χρωματων

μπραβο σου

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Ωραια σαν ιδεα...μ αρεσει...αλλα.. μου φαινεται πολυ αδειο απ την μεση και πανω.. :roll:

Ισως αν εβαζες ενα σιελ (η οτι αλλο χρωμα ταιριαζει με την βαφτιση..οχι ασπρο ομως) τουλι να καλυψει ολο το μεσα...και διασπαρτα τα κουφετα και οχι συγκεντρωμενα...

Συμφωνω μπορεις να κανεις διχρωμια κιτρινο-μπλε τουλι και διασπαρτα τα κουφετα ή ακομα και ασπρο-μπλε τουλι. Κατα τα αλλα πολυ ωραια! Μπραβο!

Συμφωνω μπορεις να κανεις διχρωμια κιτρινο-μπλε τουλι και διασπαρτα τα κουφετα ή ακομα και ασπρο-μπλε τουλι. Κατα τα αλλα πολυ ωραια! Μπραβο!

Συμφωνω και εγω. Το στοιχακι μου αρεσει παααρρρραα πολυ. Μπραβο. Με το καλο η βαπτιση.

Διαφημίσεις

Mια αλλη ιδεα...

Εαν βρεις πιο ισιο μπουκαλακι μπορεις να βαλεις μεσα απ ενα λουλουδι κατα προτιμηση αληθινο (πχ ενα τριανταφυλλο με λιγο νερακι..αλλα πρεπει να το φτιαξεις την προηγουμενη μεσα :? )..και απλα τα κουφετα να τα βαλεις με πουγκακι απ εξω

:roll::roll::roll::cool:

Ωραίες οι ιδέες σας και οι διορθώσεις σας!!

Διαβάζω και ... θα δω.

Σας υπερ ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Εννοείται κάθε άλλη πρόταση δεκτή.

χαλια ειναι... δε μ αρεσει καθολου...

(χιχιχιχιχιχιχιχ....αντε καλη ειναι... εμμμμμμμ μηπως μπορεις να φτιαξεις καμια 300αρια ακομα και να γραφουν ΜΑΡΙΑ??? )

:D:D:D:D:D

χαλια ειναι... δε μ αρεσει καθολου...

(χιχιχιχιχιχιχιχ....αντε καλη ειναι... εμμμμμμμ μηπως μπορεις να φτιαξεις καμια 300αρια ακομα και να γραφουν ΜΑΡΙΑ??? )

:D:D:D:D:D

Αμέ!! :lol:

Μου αρέσει πολύ στο ξανάγραψα. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι πρόκειται για μια πολύ κομψή, λιτή, πρακτική μπομπο για μεγάλους.

Αν θες να γεμίσει το εσωτερικό, το πολύ πολύ βάλε πάνω από το βαμβακάκι που έχεις λίγο χαρτί αφής (είτε σε διάφορα χρώματα είτε ένα χρώμα, π.χ. γαλάζιο) τσαλακωμένο και τα κουφέτα θα έρθουν πάνω πάνω. Έτσι θα "γεμίσει" και θα έχει περισσότερο χρώμα (και δε θα δώσεις παραπάνω χρήματα). Η κορδέλα είναι καλή σε μέγεθος (για να φαίνεται και το καραβάκι).

Πιο απλό κειμενάκι είναι το "Ένα θερμό φιλάκι και χίλια ευχαριστώ που ήρθες στη βάπτισή μου".

aPiIp2.png AMd6p2.png

Εμένα εκ πρώτης όψεως μου αρέσει. Στην πρώτη φωτογραφία δεν είδα καθόλου το καραβάκι. Δεν ξέρω αν είναι λόγω φωτογραφίας ή αν είναι μικρό και δεν το είδα ή αν εγώ είμαι στραβή.

Εμένα δεν μου φαίνεται άδεια, γιατί είμαι φαν του λιτού. Αν γεμίσεις το μπουκαλάκι πρόσεχε μην το παραφορτώσεις.

Καλή επιτυχία.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια.

Το τούλι μπορεί να "πέσει" αλλά και να μην πιεστεί τόσο και να πάει πιο ψηλά με αυτό τον τρόπο το κουφέτο.

Εγώ το έβαλα σε αυτό το ύψος για να μπορεί να φαίνεται το "Γιώργος" καλύτερα.

Αντί για κλασικό κουφέτο θα βάλω σκέτα τα σμάρτις τα οποία είναι 2 λογιών. τα κλασικά μικρά με τη σοκολάτα μέσα και τα πιο μεγάλα που έχουν μέσα pinuts. Λέω να βάλω πιο πολλά λοιπόν κουφέτα τέτοια για περισσότερο γέμισμα. Επίσης μία ιδέα που μου έδωσε η "dreamcatcher" είναι να βάλω το κειμενάκι (που ίσως γίνει με παραλλαγή) μέσα στο μπουκάλι,σαν παπυράκι.

ΜΑΡΑΚΙ ^ ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ, τα μπουκάλια δεν τα πήρα ακόμα. Αυτό είναι δείγμα για δοκιμή...οπότε επειδή θα μεσολαβήσει κι άλλος στην παραγγελία, δεν έχω τελική τιμή ακόμα. Ελπίζω αύριο-μεθαύριο να ξέρω! εννοείται πως θα ενημερώσω!

Αν μου επιτρέπεις να προσθέσω κ εγώ μια λεπτομέρεια...Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μπλε μεταλλικό χρώμα για να γράψεις το "Γιώργος"....Είναι πολύ όμορφο κατά τη γνώμη μου...μόνο που θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις πινέλο...

Το χαρτάκι είναι πιο όμορφο απέξω, το καραβάκι είναι πολύ όμορφο αλλά λίιιιγο μικρό (χίλια συγνώμη κιόλας)....σχεδόν δε φαίνεται (πάλι χίλια συγνώμη) :oops::oops::oops:

Το μπουκάλι, τα κουφετάκια και οι κορδελίτσες σε αυτό το μέγεθος τέλεια!!!!!

Ελπίζω να μη σε στεναχώρησα καλό μου....μπορεί να μη φαίνεται τόσο καλά στη φωτογραφία..... :D

Για τα μπουκαλάκια θα ήθελα κ εγώ να μάθω...Μόλις έχεις νέα ενημέρωσέ μας...

(και πάλι συγνώμη)

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...