Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 126
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρια, τι τεεελειο!!!!!που το ανακαλυψες βρε?αυτο ειναι εργο τεχνης!!!!θα τους το παρω σημερα κιολας,μεχρι κι ο μικρος λεει ''τελω ατο,ατοοο'' :lol: μας ξεσηκωσες :lol:

line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

Διαφημίσεις

Einai εκδοσεις πατακη

STIB ΚΟΞ

Το τρισδιάστατο παναθλιο Πειρατικό πλοίο

Του καπεταν Καναγια

Θα ζητήσεις απο την σειρα των τρισδιάστατων των εκδόσεων Πατακη τα παραμύθια . Εχει απειρα και αγοριστικα και κοριτσίστικα . Εγω ζήτησα απο το βιβλιοπωλείο να μου φέρει και άλλα αυτο ήταν το μοναδικό. Μέσα έχει και επιτραπέζιο παιχνίδι και όλους τους ήρωες σε μινιατουρες χαρτινες που της βάζεις στο καραβι ει΄ναι φανταστικό. Μολις μπορεσω θα το βγαλω ολοκληρο και θα σας το δείξω.

h1j3ge0poz8uv790.png

Κορίτσια όλα είναι υπέροχα, μακάρι να μπορέσω να σας αντιγράψω έστω και στο ελάχιστο....

Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της παρέας......

At the touch of love, everyone becomes a poet

Κορίτσια όλα είναι υπέροχα, μακάρι να μπορέσω να σας αντιγράψω έστω και στο ελάχιστο....

Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της παρέας......

και εμεις χαιρομαστε που εισαι εδω :lol:

line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

Θελω τη γνωμη σας και να δω και τησ δικεσ ιδεες για στολισμο βαπτησησ σε ταβερνα

σκευπτωμε να παρω γλιφιτζουρια και να τα βαλω σε γιαλεσ η κουβαδακια

αλη σκεψη ειναιο να στολισω μπαλονια στα τραπεζια ροζ-φουξια-λευκο

μετα σκεπτωμε αρκουδακια πανω στο τραπεζι με κορδελεσ και τρεσεσ να κρεμοντε

πητε μου και εσεισ τη γνωμη σασ

κιταω σηναιχεια εδω στο φορουμ να παρω ιδεεσ

σασ ευχαριστω πολυ

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Διαφημίσεις

ετοιμαζεσαι για βαφτιση ε?Τι ωραια!!!με χαρα να σε βοηθησουμε οπου μπορουμε :lol: απ οτι ειδα στο φορουμ σημερα ειχαν φωτο απο πολυ ωραιες βαφτισεις που κανανε τα κοριτσια,τις ειδες?και για τα γλυφιντζουρια εχω δει να γραφουν επανω το ονομα!εγω στα παιδια μου ειχα θεμα στην κορη μου τα λουλουδια και στον γυιο μου θαλασσα και ολα ηταν γυρω απο αυτα.Αντε κοριτσια να πουμε τις ιδεες μας :cool::cool::cool:

ναι καλυτερα απο τωρα για να το οργανωσεις οπως το φανταζεσαι,παντως το φουξια μου αρεσει πολυ σαν χρωμα και θα μου αρεσε και μαζι με λιλα η ροζ,θα τα στολισεις μονη σου?

ζενια

σκευτωμε μονη μου εχω στολισει γαμουσ σε ντεκορ

εχω δουλεψη σε ξενοδοχειο και εκανα εκει στολισμουσ

θελω κατι παιδικο να κανω

οπωσ να βαλω κουκλιτσεσ μουσουλιτεσ στο τραπεζι

μπιμπερακια κατι τετιο και να στολιστουν με πολα γλιφιτζουρια και κορδελεσ

αλοστε μπαλονια θα στολισω στην εκλησσια με το ονομα τησ και πρωσοπα καρτουν θα δω τη θεμα

παντοσ θελω να τα κανω μωρουδιστικα αλωστε βαπτηση ειναι και προταγωνιστρια θα ειναι η μπουμπουκιτσα μου!!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

αχ πολυ ωραια που μπορεις μονη σου και πιανουν τα χερια σου,συμφωνω να ειναι μωρουδιστικα αφου το μπεμπακι σου θα πρωταγωνιστει,αν σκεφτω κατι πρωτοτυπο θα στο πω κι η κουμπαρα μου βαφτιζει το καλοκαιρι το δικο της ετσι θαχουμε να λεμε :lol:

Διαφημίσεις

http://designdazzle.com/pages/HCITcakepartyfairy49.htm

Jamiesfairypartytoni6:30large7.jpg

Jamiesfairypartytoni6:30large2.jpg

Jamiesfairypartytoni6:30large0.jpg

Jamiesfairypartytoni6:30large1.jpg

Jamiesfairypartytoni6:30large5.jpg

Jamiesfairypartytoni6:30large4.jpg

Jamiesfairypartytoni6:30large3.jpg

φιλιω για τα νεραιδοπαρτυ σου!!!!

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ!!! :D

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Καλημέρα κορίτσια,

Θέλω την βοήθειά σας η άσχετη :oops::oops::oops:

:?::?::?: Δεν τα καταφέρνω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ

Να βάλω φώτο.

Πλίιιιιιιιιιζ βοηθείστε με. :roll:

Ευχαριστώ

Μάνθος 20/12/1987

Νίκος 10/10/1989

Τάσος 09/09/2008

Σταμάτης 17/05/2010

μπαίνεις στο http://photobucket.com/ αρχικά πρέπει να γίνεις μέλος μετά ανεβάζεις τις φωτο σου εκει.. choose files.. μόλις ανέβουν οι φωτό σου ... απλά θα αντιγράψεις το τελευταίο κωδικό στο κείμενο του παρεντς

πως κανω το αλμπου μου στο phutobuket ΙΔΙΩΤΙΚΌ;;;;

ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΚΟΠΈΛΕΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΆΛΜΠΟΥΜ ΣΤΟ PHOTOBUKET ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΆΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΌ .. ΑΦΟΥ ΓΗΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ..

ΠΆΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΤΟ account options ΠΑΤΆΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΆΖΕΙΣ ΑΠΟ ΔΗΜΌΣΙΟ (PUBLIC) ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΌ (PRIVATE) ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΊ SAVE EINAI AΠΛΟ.!!

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

vera...είσαι θεά!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ... ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ!!!!!

Ευχαριστώ Φιλιώ μου

Μόλις κοιμήσω το μωρό θα ξεκινήσω πρσπάθειες.

:oops: Ελπίζω τώρα να τα καταφέρω.

Μάνθος 20/12/1987

Νίκος 10/10/1989

Τάσος 09/09/2008

Σταμάτης 17/05/2010

Φιλιώ παρακολουθώ πολύ καιρό τις υπέροχες δημιουργίες σου, δεν έχω σχολιάσει μέχρι σήμερα γιατί δε βρίσκω λόγια να εκφράσω το θαυμασμό και τη γλυκύτητα που νιώθω όταν τα βλέπω. Είμαι κι έγκυος και συγκινούμαι απίστευτα αφού παίρνω πρώτα ένα πακέτο χαρτομάντιλα κι έπειτα ανοίγω τα ποστ σου! Ανυπομονώ να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη μου και να έρθει και το δικό μου το μωράκι που δε σου κρύβω πάντα κοριτσάκι ήθελα να το κάνω κι εγώ μια μικρή νεράιδα αλλά τώρα το μόνο που με νοιάζει είναι να έρθει η ώρα που θα το κρατήσω γερό στην αγκαλιά μου και το φύλο δε με απασχολεί καθόλου πια. Θέλω μόνο να σου ευχηθώ να είσαι πάντα καλά, να έχετε υγεία κι εσύ και η οικογένειά σου και να σου εκφράσω τις ευχαριστίες μου. Σαν δασκάλα, σαν μέλλουσα μαμά και σαν άνθρωπος βλέποντας όλα αυτά θυμάμαι πράγματα που η καθημερινή ζωή μας κάνει να ξεχνάμε. Το πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά μας να μεγαλώνουν σε έναν κόσμο μαγικό, παραμυθένιο γεμάτο με νεράιδες, ξωτικά, όμορφα όνειρα, γεμάτο γλύκα και αγάπη! Μακάρι να καταφέρω να δώσω στο παιδί μου τα μισά από όσα δίνεις εσύ στο δικό σου. Και δεν εννοώ τις δημιουργίες σου που αυτές δεν τις φτάνω ούτε στο ελάχιστο, αλλά τη "νεραϊδόσκονη" που κρύβεις μέσα σου! Να σε χαίρονται η δική σου κι εσύ να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό να του χαρίσεις κι αδερφάκι αν επιθυμείς! :D

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για τα υπέροχα αυτά λόγια...τι να πω ;;; απλά μου κάνετε μαθήματα καλοσύνης ...! να σου ευχηθώ υγεία με το καλό να έρθει το μωράκι σου... και να είσαι σίγουρη ότι όταν θα έρθει το μωράκι σου στο κόσμο θα έχεις απίστευτα αποθέματα " νεραιδόσκονης " κι εσύ να του χαρίσεις... είσαι πολύ γλυκιά με συγκίνησες πολύ με αυτά που μου γράφεις.. θα το ξαναπώ.. θαυμάζω απίστευτα τους ανθρώπους που τόσο αυθόρμητα και απλόχερα ξέρουν να γεμίζουν χαρά και καλοσύνη τους γύρο τους... ευχαριστώ από καρδιάς...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...