Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

H mata μας είναι έγκυος!!!!!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 103
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κορίτσια, είστε όλες υπέροχες!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ειλικρινά όλες με συγκινήσατε με τα υπέροχα λόγια σας, τις φανταστικές εικονίτσες και όλες τις ευχές σας που είναι λόγια καρδιάς!!! :D:D:D

Ευχαριστώ όλες εσάς που είστε φίλες μου και που χαρήκατε πραγματικά!!!Ευχαριστώ και τα κορίτσια που έγραψαν τις γλυκιές τους ευχές κι ας μην με ξέρουν!!

Σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου!!!!!!!!!!! :D:D

Φωτεινούλα, Νικάκι, Sabrina, yiannaf, gavrias, gerakina, Helen, politimi, zouzounitsa79, geoste, Vann, Jena,angelinaki, mammy, elias-christina, Christie, Αντιγόνη, evangelia, fysalida, ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Γιωτούλα, maria23, christiana08, nea mamaka, Rosangel, mariadi, Sam, Τέτα, zunix, Franka, Katrin69, sophie13,anna+, liarena, livinath, kiki,kiknaki, νούφαρο, ΗΡΩ, aria146, Elli, NTINAT, fragola, μανούλα, karfori’s baby, Μάρω, Παμ, Νάνσυ79, Ρούλα.

Πρίν λίγες μέρες μπήκε ο καινούργιος χρόνος!Ποτέ δεν πίστεψα ότι η ευχή που είχα ακούσει από πολλές φίλες μου για τον νέο χρόνο θα πραγματοποιόταν τόσο γρήγορα!!!! :D:D:D:D:D

Όταν είδα την αχνή γραμμούλα στο τεστ, νόμιζα ότι δεν βλέπω και πολύ καλά!!!Τί έγινε; Με ρωτάει η φίλη μου που μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Δεν ξέρω της απαντάω! :roll: Βλέπω μια γραμμή....αλλά πολύ αχνή! :roll: Μπορεί να κάνουν και τα μάτια μου πουλάκια.....τί να πώ, της λέω προβληματισμένη!!! :roll::roll:

Ντύσου, μου λέει και πήγαινε να πάρεις άλλο. Εκτός αν θέλεις να περιμένεις μέχρι αύριο!!!!Απαπα της λέω!!!!Θα πάω τώρα!!!To επόμενο που πήρα ήταν άλλης μάρκας. Λέω αυτό θα δείξει καθαρότερα!!!

Ετσι μέσα σε χρόνο μηδέν, γυρίζω στο σπίτι και κάνω το δεύτερο τεστ!!!!!

Η γραμμή εντονότατη!!!!

Ο ενθουσιασμός μεγάλος!!!Και τώρα το στάδιο της ανακοίνωσης!!!Να του το πώ πρίν φάει;;;;Ή μετά;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Μαλλον μετά....γιατί σιγά μη φάει αν το πώ πρίν!!! :lol::lol:

Μετρούσα τις μπουκιές!!!Εφαγες τον ρωτάω; Ναι μου λέει!Ε....εκεί κάπου ανάμεσα στο φρούτο....το ξεφούρνισα!!! :lol::lol:

Η χαρά του ήταν μεγάλη!!!Τελικά μπορεί να μην το αποφάσιζε τόσο καιρό, αλλά τη στιγμή που αποφάσισε να το κάνει, ήταν πανέτοιμος!!!!!! :D:D

Σε μία εβδομάδα θα πάμε να ακούσουμε την καρδούλα!!!!!

Θέλω και είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα είναι και θα πάνε καλά!!!!!!!

Εξάλλου με την αισιοδοξία, και την επιμονή μου κατάφερα να φέρω το βουνό στον Μωάμεθ!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Και το βουνό βεβαίως βεβαίως........το καταχάρηκε το αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην το βάζετε ποτέ κάτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D 1201559c6q3pm1zaf.gif

1144843a2mvn77iox.gif

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

.... Εφαγες τον ρωτάω; Ναι μου λέει!Ε....εκεί κάπου ανάμεσα στο φρούτο....το ξεφούρνισα!!!

σιγά κοριτσάκι μου , άστον χριστιανό να καταπιεί ... :lol:

1201559c6q3pm1zaf.gif

πάντως και τα ροζ συννεφάκια ... δεν είναι άσχημα ... :D:D:D:D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

mata μου!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα το ειδα και χαρηκα παρα πολυ για τα νεα σου!!!!

να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη :D με το καλοοοοοοοο!!!!!!να ερθει το καινουργιο μωρακι σας!!!!

Ματουλίτσα μου τι χαρά είναι αυτή!!!! Δεν ξέρω να στέλνω εντυπωσιακά συγχαρητήρια αλλά είναι μέσα από την καρδιά μου κι αυτό πιστεύω ότι είναι αρκετό!! Χάρηκα τόσο πολύ με τα νέα σου!! Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη κι ένα πανέμορφο, υγιέστατο μωράκι!!! Εσύ τα έχεις ξαναζήσει αυτά αλλά είμαι σίγουρη ότι η χαρά και η λαχτάρα είναι ίδιες. Κι εγώ τη Δευτέρα που μας πέρασε είδα από φασολάκι που ήταν προ 3ων εβδομάδων ένα ανθρωπάκι με χεράκια και πατουσάκια και πετάω στα σύννεφα! Είναι σκέτη μαγεία! Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες να έρθει και σε αυτές το θετικό τεστ καταρχήν και εκ των υστέρων ένα γλυκό μωράκι!! :D

ΜΑΤΟΥΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝ ΠΡΩΤΗΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!

ΤΡΙΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ! (κοριτσάκι)

ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΔΥΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ!

ΠΕΜΠΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ!!!!

ΑΧ! Πολύ χάρηκα! Και συγκινήθηκα!!!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Agapi,Χελιδόνι,Μaryp( :lol::lol: Μωάμεθ) :lol::lol: ,Νινεττακι, Angy, Τζουτζα, Vatraxaki,Gold,kristianna,Βίκυ, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!!!!!!!!!Να ξέρετε ότι με συγκινείτε αφάνταστα με τα τόσο όμορφα λόγια που γράφετε όλες σας!!!!!!!!!!!!!Ότι επιθυμείτε για σας και τις οικογενειες σας!!!!!

Daskala με το καλό εύχομαι και σε σένα!!!! :D:D Σέυχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!! :D:D

Αφροδίτη….στο φρούτο το έριξα το νέο!!!! :D:D !Όσο για τα ρόζ συννεφάκια, όντως δεν είναι κι ασχημα!!!!

:wink::D:D

778336dqwuy56jbg.gif

n3kPp3.png

zewgp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...