Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ. ΟΧΙ ΠΑΡΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ Η ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ; ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ. ΟΧΙ ΠΑΡΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ Η ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ; ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ

Στα ELC υπαρχει κατι που βαζεις το μωρο για να μαθει να στεκεται κ να γυριζει (μοιαζει με στρατα αλλα δεν ειναι) γυρω γυρω του εχει διαφορες δραστηριοτητες...

Ποσων μηνων ειναι το μωρο σου?

Εγω ξεκινησα να την βαζω στους 6 μηνες κ ως του 9 1/2 το καταευχαριστηθηκε μετα το βαρεθηκε κ αρχισαμε την στρατα!

Για δες αυτό είναι για να γυμνάζει την πλάτη και τον αυχένα.

http://www.learningcurve.com/product/detail/LC27100?icid=eSpot_whatsnext_TFY%3AWeb+Activity+for+TFY+eSpot

Είναι μια περίοδος που δεν κάθονται ούτε στο Relax πολύ ώρα, ούτε μπορούν να παίξουν στο πάτωμα και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις όλη μέρα!!!!

Πάρκο γιατί δεν θέλεις?

Εγώ έχω και ενα τραμπολίνο που τον βάζω αλλά είναι από 6 μηνών!!!

Και δες και αυτό που στην αρχή είναι φωλίτσα και μετά γίνεται για να μένει καθιστή χωρίς να πέφτει δεξιά και αριστερά.

http://www.mothercare.com/gp/product/B001CTFLVQ/sr=1-44/qid=1232891662/ref=sr_1_44/275-8952221-6114042?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=70823031&mcb=core

Αυτά και τα δύο που σου λέω τα πουλάνε και στην Ελλάδα.

Διαφημίσεις

Η μικρή μου είναι 4 μηνών. Θέλω κάτι να την βάζω μέσα να παίζει και να είναι ασφαλές για να μπορώ να κάνω και καμία δουλειά

Aυτο που σου λεω ειναι ασφαλες κ κανει απο 4 μηνων κ πανω σιγουρα!

Εμενα επαιζε εκει με τις ωρες κ εγω εκανα τις δουλειες μου...

Σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ αυτό το παιχνίδι (την σταθερή στράτα) από το ELC. Η μικρή μου είναι 7 μηνών. Μπορεί να παίξει σε αυτό?

Εδώ το πουλάνε 110-120 ευρώ και στην αγγλική ιστοσελίδα 70 λίρες, αλλά δεν ξέρω πόσο είναι ταμεταφορικά, γιατι λέει 15 λίρες + 2 λίρες για κάθε κιλό?

Έχει αγοράσει κανείς από αυτό το sight? Συμφέρει?

Εμενα τησ εκαναν δωρο τησ κορουλασ μου

τησ Fisher price

την στρατα βαγονακι ειναι για μωρα απο 9 μηνων και πανω

το ξερετε αυτο το παιχνιδι;;

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

• 2 χρόνια μετά...

γεια σας!δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα γιαυτο που θελω να γραψω!θελουμε για την μικρη εν απαιχνιδι η καποιο βιβλιο που να την βοηθησει να μαθει την προπεδια μολις τελειωσε την πρωτη ταξη ..ξερετε κατι να με βηθησετε;

ttd6a24.aspx

Κορίτσια καλυτερα να μην χρησιμοποιείτε στράτα (το έχω ψαξει πάρα πολύ το θέμα) κι αν χρησιμοποιείτε το μεγιστο χρόνο 15 λεπτά μέχρι 2 φορές την ημέρα!!! δεν είναι λύση να κάνουμε δουλειές κ να τα αφήνουμε εκέι με τις ώρες, είναι βλαβερό.

Αν θέλετε κάτι σε στράτα εγώ είχα πάρει μία περπατούρα αυτοκινητάκι της fischer price στην μικρουλα μου κ ξετρελάθηκε κ 10,5 μηνών περπάτησε κ μόνη της!!!:P

Για μικρότερα μώράκια είχα αυτά τα στωματάκια δραστηριοτήτων κ ένα ριλάξ με παιχνίδια. Αργότερα πήρα κ πάρκο στο οποίο καθόταν μέσα γεμάτο με παιχνίδια αλλά ενταξει όχι κ πάνω από μισή ώρα (γενικά η δικιά μου βαριέται πολύ εύκολα).

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλυτερα να μην χρησιμοποιείτε στράτα (το έχω ψαξει πάρα πολύ το θέμα) κι αν χρησιμοποιείτε το μεγιστο χρόνο 15 λεπτά μέχρι 2 φορές την ημέρα!!! δεν είναι λύση να κάνουμε δουλειές κ να τα αφήνουμε εκέι με τις ώρες, είναι βλαβερό.

Αν θέλετε κάτι σε στράτα εγώ είχα πάρει μία περπατούρα αυτοκινητάκι της fischer price στην μικρουλα μου κ ξετρελάθηκε κ 10,5 μηνών περπάτησε κ μόνη της!!!:P

Για μικρότερα μώράκια είχα αυτά τα στωματάκια δραστηριοτήτων κ ένα ριλάξ με παιχνίδια. Αργότερα πήρα κ πάρκο στο οποίο καθόταν μέσα γεμάτο με παιχνίδια αλλά ενταξει όχι κ πάνω από μισή ώρα (γενικά η δικιά μου βαριέται πολύ εύκολα).

μπορεις να μου πεις γιατι δεν κανει???εγω δεν το εχω ψαξει αλλα θα ηθελα να μαθω......:confused::confused:

και ποια στρατα -περπατουρα εχεις παρει???

apHGp3.png

Κοίτα χωρις να τρομοκρατούμε κανέναν φυσικα...είχα ρωτησει κι εγω όταν ήταν σε ηλικια το παιδί για στρατα κ μου είπε οτι καλό είναι να μην χρησιμοποιείται κ εαν επιμένει ο γονιος στο χρόνο που έγραψα παραπάνω κ με απαραίτητη προυπόθεση να πατάει όλο το πέλμα τού μωρού κάτω κ όχι μόνο οι μύτες (όπως συνηθίζεται)...

Επειδή εγώ όμως είμαι πολύ ψαχτίρι κ δεν αρκούμαι σε μια άποψη το έψαξα πολύ στο internet σε πολλά ξένα κυρίως άρθρα με έρευνες στο εξωτερικό. Φαντάσου για παράδειγμα οτί στις ΗΠΑ έχει απαγορευτει η πώληση στρατας για πολλούς λόγους (ατυχήματα, καθυστερηση στο περπατημα, προβλήματα με τα ποδαράκια, τα γεν. όργανα, κ.α. πιο τραβιγμένα στατιστικά αποτελέσματα) που καλό είναι όποιος ενδιαφέρεται να το ψαξει μόνος του για να μην χαρακτηριστω κυνδινολόγος...

Πάντως μετά απ'αυτή την μικρη έρευνα αποφάσησα πως δεν θα έβαζα ποτέ το παιδί μου σε τετοιο πραγμα:!:

Yugup3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...