Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ QUINNY AΠΟ ΕΒΑΒΥ

Recommended Posts

Καλημέρα σε ολους!!

σκεφτηκα να ζητησω τη βοηθεια σας σχετικα με καποιες αγορες που σκεφτομαι να κανω μεσω internet καθως βλεπω πολλους expert του αντικειμενου εδω σε αντιθεση μ'εμενα που βρισκομαι σε "βρεφικο" σταδιο πανω σ'αυτα :shock:

Εχω βρει στο site ebaby.it ή ebaby.co.uk το καροτσι που θελουμε να παρουμε για το πριγκιπισσακι που περιμενουμε τον ιουνιο, το quinny buzz 3,2009 μαζι με το port-bebe και το καροτσακι αυτοκινητου στα 630ευρω σε αντιθεση με τα περιπου 800που υπολογιζω να βγει αν το παρω απο καποιο καταστημα εδω.

Και ερχομαι να ρωτησω: εχει παραγγειλει κανεις κατι απο κει και αν ναι μεινατε ευχαριστημενοι απο την παραδοση και το προϊον? υπηρχε επιπλεον χρεωση για την αποστολη ή περιλαμβανεται στην τιμη που εμφανιζει?

Τελος εχετε παραγγειλει ποτε κατι απο mothercare.com γιατι απ'οτι βλεπω σε σχεση με τα εδω καταστηματα συμφερει, ειδικα αν δεν χρεωνουν αποστολη ή ειναι σε λογικα πλαισια.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια :P

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα! Την προηγούμενη Παρασκευή βράδυ παρήγγειλα από το ebaby.it το σετ καρότσι Pliko P3 της Pegperego, ακόμα δεν το έχω παραλάβει γιατί θέλει 5-7 ημέρες αλλά μου έχουν στείλει επιβεβαίωση της παραγγελίας και το status της ότι είναι καθ'οδόν.Τα μεταφορικά με UPS είναι 35,50? και με δέμα 32? νομίζω, δεν συμπεριλαμβάνονται στην αρχική τιμή. Θα σου πω νεότερα όταν παραλάβω τα πράγματα. Πάντως είναι πιο φθηνά από Ελλάδα, κέρδισα περίπου 120?.

Εγώ μόλις σήμερα παρέλαβα ένα μεγάλο πακέτο με διάφορα πράγματα που χρειαζόμουν για μένα και το μωρό απο την mothercare. Tα μεταφορικά ήταν 25 λίρες, έχει να κάνει με τα κιλά και τα πράγματα ήρθαν στο σπίτι με courier. Δεν έχω κανένα παράπονο και χονδρικά γλύτωσα 100 ευρώ, ίσως και παραπάνω :D

.png

Καλημέρα σε ολους!!

σκεφτηκα να ζητησω τη βοηθεια σας σχετικα με καποιες αγορες που σκεφτομαι να κανω μεσω internet καθως βλεπω πολλους expert του αντικειμενου εδω σε αντιθεση μ'εμενα που βρισκομαι σε "βρεφικο" σταδιο πανω σ'αυτα :shock:

Εχω βρει στο site ebaby.it ή ebaby.co.uk το καροτσι που θελουμε να παρουμε για το πριγκιπισσακι που περιμενουμε τον ιουνιο, το quinny buzz 3,2009 μαζι με το port-bebe και το καροτσακι αυτοκινητου στα 630ευρω σε αντιθεση με τα περιπου 800που υπολογιζω να βγει αν το παρω απο καποιο καταστημα εδω.

Και ερχομαι να ρωτησω: εχει παραγγειλει κανεις κατι απο κει και αν ναι μεινατε ευχαριστημενοι απο την παραδοση και το προϊον? υπηρχε επιπλεον χρεωση για την αποστολη ή περιλαμβανεται στην τιμη που εμφανιζει?

Τελος εχετε παραγγειλει ποτε κατι απο mothercare.com γιατι απ'οτι βλεπω σε σχεση με τα εδω καταστηματα συμφερει, ειδικα αν δεν χρεωνουν αποστολη ή ειναι σε λογικα πλαισια.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια :P

Πάντως αν σε ενδιαφέρει έχει και εδώ καρότσια και με πολύ καλές τιμές και μεταφορικά http://www.pingpong-online.de/osc/index.php?cPath=302

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ QUINNY ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΡΟΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΟΔΑ. ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΤΩΡΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΨΑΞΕΙ Η' ΤΟ ΕΧΕΤΕ: ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ? ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ? ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ? ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΗ? ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μόλις σήμερα παρέλαβα το Quinny buzz 3, 2009, breen +portbebe +παιδικό κάθισμα maxi cosi breen + καλαθάκι αγορών Quinny που είχα παραγγείλει από http://www.pingpong-online.de

Πλήρωσα συνολικά 732 ευρώ συμπεριλαμβανομένου με τα μεταφορικά.

Αναλυτικά.

Καταρχήν είναι όλα τέλεια, πολύ καλύτερα από ότι φαίνονται στο ίντερνετ (αυτό το χρώμα επείδή είναι καινούργιο δεν το είχα δει στην Ελλάδα), Τα προιόντα έκαναν 4 εβδομάδες να φύγουν από γερμανία και θεωρητικά 3-5 ημέρες να φτάσουν ελλάδα (εμένα έκαναν 15 ημέρες λόγω αποκλεισμού τελωνείου προμαχώνα από αγρότες καθός ερχόταν προφανώς οδικώς).

Μου τα έστειλα με μεταφορικη http://www.dpd.com ( η οποία σου δίνει ένα κωδικό του προιόντος όπου μπορείς ανά πάσα στιγμή να δεις που βρίσκεται-εμένα έκανε το δρομολόγιο γερμανία-αυστρία-ουγγαρία-βουλγαρία- ελλάδα ) ενώ στην Ελλάδα την διανομή κάνει η interattica.

Το καρότσι και τα άλλα προιόντα ήταν σε δύο μεγάλα δέματα ενώ ήταν πολύ καλά αμπαλαρισμένο ώστε δεν είχε ανάγκη από χτυπήματα.

Τέλος το http://www.pingpong-online.de ήταν άψογο στην συνεργασία του και μου απαντούσε σε όλα τα μαιλ που του έστειλα (χρειάστηκε να κάνω μια συμπληρωματική αγορά) και όλα έγιναν βάση χρονοδιαγράμματος

Όποια άλλη πληροφορία θέλετε, ευχαρίστως να απαντήσω

(πλήρωσα με προπληρωμένη κάρτα visa we buy της πειραιώς)

swsw καταρχην καλοριζικες οι ροδες!!! κατα δευτερον ηθελα να σου κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με το καροτσι. επειδη ενδιαφερομαι κι εγω για αγορα καροτσιου και επειδη πηγα και ειδα το συγκεκριμενο, αλλα η πωλητρια ηταν τελιως ασχετη και δεν καταλαβα τιποτα, θελω να σε ρωτησω: το καροτσι αυτο για ποια ηλικια κανει; απο 0 εως 3; ή λιγοτερο; εχει απο οτι καταλαβα απο τις αγορες σου και πορτ μπεμπε που κουμπωνει πανω σε αυτο;(στην ιδια βαση δηλ.) και καρεκλακι αυτ/του; εξτρα το αγορασες το αδιαβροχο; κουβερτουλα εχει;(ή οπως αλλιως λεγεται δεν ξερω, αυτο παντως που βαζεις στα ποδια του μωρου), χωραει στο πορτ μπαγκαζ του αυτ/του σας; ειναι αρκετα βαρυ για να το σηκωσεις μονη σου;

Ξερω ειναι πολλες οι ερωτησεις μου, αλλα λιγη καταννοηση please!!!!

Ολα αυτα που πηρες σου βγηκαν μονο τοσο; Δηλαδη τρια μεγαλα πραγματα(καροτσι, πορτ μπεμπε και καρεκλακι αυτ/του) και λιγα ψιλοπραγματα(καλαθι αγορων);

Σε ποιο site; Στο pingpong; Απο εκει εσυ τα πηρες;

ΑΑΑ!!ποιο καρεκλακι πηρες; για ποσα κιλα;

Ευχαριστω εκ των προτερων, γιατι ξερω οτι σε ζαλισα πολυ!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D

swsw καταρχην καλοριζικες οι ροδες!!! κατα δευτερον ηθελα να σου κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με το καροτσι. επειδη ενδιαφερομαι κι εγω για αγορα καροτσιου και επειδη πηγα και ειδα το συγκεκριμενο, αλλα η πωλητρια ηταν τελιως ασχετη και δεν καταλαβα τιποτα, θελω να σε ρωτησω: το καροτσι αυτο για ποια ηλικια κανει; απο 0 εως 3; ή λιγοτερο; εχει απο οτι καταλαβα απο τις αγορες σου και πορτ μπεμπε που κουμπωνει πανω σε αυτο;(στην ιδια βαση δηλ.) και καρεκλακι αυτ/του; εξτρα το αγορασες το αδιαβροχο; κουβερτουλα εχει;(ή οπως αλλιως λεγεται δεν ξερω, αυτο παντως που βαζεις στα ποδια του μωρου), χωραει στο πορτ μπαγκαζ του αυτ/του σας; ειναι αρκετα βαρυ για να το σηκωσεις μονη σου;

Ξερω ειναι πολλες οι ερωτησεις μου, αλλα λιγη καταννοηση please!!!!

Ολα αυτα που πηρες σου βγηκαν μονο τοσο; Δηλαδη τρια μεγαλα πραγματα(καροτσι, πορτ μπεμπε και καρεκλακι αυτ/του) και λιγα ψιλοπραγματα(καλαθι αγορων);

Σε ποιο site; Στο pingpong; Απο εκει εσυ τα πηρες;

ΑΑΑ!!ποιο καρεκλακι πηρες; για ποσα κιλα;

Ευχαριστω εκ των προτερων, γιατι ξερω οτι σε ζαλισα πολυ!!!

Λοιπόν εγώ πήρα καρότσι, πορτμπεμπέ, καροτσάκι αυτικινήτου για νεογέννητο (έως 13 κιλά) ,σάκο για τα πόδια, διχτάκι για ψώνια όλα μαζί 732 ευρώ (με δώρο τα μεταφορικά).

Το καρότσι θεωρητικά είναι από νεογέννητο αλλα κάπου διάβασα ότι καλά είναι να μένει εκεί αρκετά μετά τους 6 μήνες για αυτό πήρα με και το πορτ μπεμπε.

Και το πορτ μπεμπέ και το καρεκλάκι αυτοκινήτου εφαρμόζουν πάνω στο καρότσι και το κάνεις ότι συνδιασμό θές.Το καρότι συνοδεύεται και από ένα έξτρα κάλυμμα που αντικαθιστά το παρον , όταν το παιδί μεγαλώσει για να είναι πιο άνετο.

Επίσης το πορτ μπεμπε έχει και ασορτι φλισ κουβερτούλα με το λογότυπο της εταιρίας. επίσης και το καρότσι και το πορτ μπεμπέ έχουν και αδιάβροχο και κουνουπιέρα. Το καρότσι ζυγίζει 12 κιλά , το σηκώνω αλλά όχι πολύ εύκολα (ας είναι καλά ο σύζυγος) χωράει ίσα ίσα στο όπελ άστρα αλλά αν βγάλεις τις πίσω ρόδες (πανεύκολο) τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα. Οδηγείται πανεύκολα και έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής (οχι φτηνοπράγματα) και το χρώμα που πήραμε εμείς τέλειο (breen)

ελπίζω να σε διαφώτισα

Swsw μου, ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες σου! Ολες μου φανηκαν πολυ χρησιμες, αλλα δεν ειχα προλαβει να σε ευχαριστησω πιο μπροστα!

Σε ευχαριστω λοιπον, παρα πολυ!

Πηγα και εκανα (με τις πληροφοριες σου και με αλλες αλλων κοριτσιων) ερευνα αγορας στην Θεσσαλονικη χθες!

Συμπερασμα; Καμια σχεση οι τιμες της αγορας, με τις τιμες του internet!!!

To δικο σου καροτσι για π.χ. μαζι με το πορτ μπεμπε και το καρεκλακι αυτ/του εκανε 1000 ευρω!!!!! Λογω εκπτωσεων μας τα αφηναν 900 ευρω!!! κι εσυ τα πηρες ολα και full extra με 732!!! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!

Εγω απλα τα ξαναειδα απο κοντα, μαζι με τα μηχανικα τους μερη, το βαρος τους και την λειτουργικοτητα τους! Απο το internet καταληξαμε οτι θα τα παρουμε, απλα ακομα δεν καταληξαμε ποιο τριο σετ θα παρουμε!

Ευχαριστω και παλι ολες σας!!!

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...
Καλημέρα και από μένα! Την προηγούμενη Παρασκευή βράδυ παρήγγειλα από το ebaby.it το σετ καρότσι Pliko P3 της Pegperego, ακόμα δεν το έχω παραλάβει γιατί θέλει 5-7 ημέρες αλλά μου έχουν στείλει επιβεβαίωση της παραγγελίας και το status της ότι είναι καθ'οδόν.Τα μεταφορικά με UPS είναι 35,50? και με δέμα 32? νομίζω, δεν συμπεριλαμβάνονται στην αρχική τιμή. Θα σου πω νεότερα όταν παραλάβω τα πράγματα. Πάντως είναι πιο φθηνά από Ελλάδα, κέρδισα περίπου 120?.

Καλημέρα, τελικά έμεινες ευχαριστημένη από το καρότσι? Θέλω να παραγγείλω κι εγώ ακριβώς το ίδιο....

Καλημέρα, τελικά έμεινες ευχαριστημένη από το καρότσι? Θέλω να παραγγείλω κι εγώ ακριβώς το ίδιο....

Καλημέρα! Το έχω πάρει κι εγώ από το ίδιο site και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Σε μια βδομάδα, ίσως και κάτι λιγότερο το είχα σπίτι και μένω και σε νησι

• 2 εβδομάδες μετά...
Καλημέρα! Το έχω πάρει κι εγώ από το ίδιο site και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Σε μια βδομάδα, ίσως και κάτι λιγότερο το είχα σπίτι και μένω και σε νησι

Σε μια βδομάδα? :shock:

Εγώ περιμένω μια βδομάδα για την μεταφορά του τραπεζικού εμβάσματος!

Σ ευχαριστώ για την ενημέρωση:P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...