Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σκοτωσαν το σκυλο μου

sofia_nefeli

Recommended Posts

σκεφτομαι να παω να κολλησω αφισες σε ολη τη περιοχη που να γραφουν οτι αυτοι που βαζουν φολες ειναι δειλοι,υπουλοι και απανθρωποι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 82
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sofia_nefeli λυπαμαι ειλικρινα παρα πολυ.πριν χρονια απο φολα πεθανε και ενας δικος μας σκυλος.αυτη ομως που τα σκοτωνε,εμαθα τοτε οτι πηγε φυλακη,τωρα δεν ξερω την τυχη της.

σε καταλαβαινω απολυτα.τα σκυλακια μου τα λατρευω και λιγοι καταλαβαινουν ποσο δυνατο συναισθημα ειναι αυτο.

εμεις πρεπει να κανουμε κατι για να σταματησει αυτο,αλλα τι??????????

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

σκεφτομαι να παω να κολλησω αφισες σε ολη τη περιοχη που να γραφουν οτι αυτοι που βαζουν φολες ειναι δειλοι,υπουλοι και απανθρωποι....

να το κανεις

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

να το κανεις

Λυπάμαι πολύ, πραγματικά... :(

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Οι άνθρωποι είμαστε τα μεγαλύτερα κτήνη. Κάποιοι δεν έχουν γνωρίσει αγάπη και στρέφονται κατά των ζώων. Δεν τους διαχωρίζω κι απο αυτούς που τα πέρνουν (σαν διακοσμητικά) και μετά τα σουτάρουν.

sofia_nefeli να ξέρεις οτι αυτός που το 'κανε θα το βρει απο αλλού. Ζει ήδη στη μιζέρια και στη δυστυχία και πρέπει να τον λυπάσαι γιατί πεθαίνει κάθε μέρα.

Ακόμα χειρότερα όταν τα βασανίζουν,τα χτυπάνε... το έχω δει και έχω τρελάθει :shock::shock::shock:

Τι ψυχολογικά μπορεί να έχει κάποιος για να το κάνει αυτό :shock:

sofia-nefeli, λυπάμαι για το σκυλί :(

σε καταλαβαινω απολυτααα

εχασα τον σκυλο μου το καλοκαιρι ξαφνικα απο μαλ@@@@κια του κτηνιατρου,ηταν μονο 4 χρονων και τον λατρευαμε, το παιδι μας εφτυνε για το σκυλο, μετα το μπαμπα γουβ ειπε :roll: , ακομα κλαιω που την εχασα και αν και νομιζα οτι θα το ξεπερασω δεν γινεται, λεμε να παρουμε αλλο αλλα αργοτερα να καταλαβαινει και τπαιδι γιατι το κουταβι ειναι σαν μωρο.

Υπομονηη τιποτα αλλο :cry::cry:

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

βρε Σοφάκιιιιιιιιιι.... λυπάμαι τόσο πολύ :cry::cry::cry:

και για σένα και για τον άντρα σου αλλά και για τον κοναχι....

κρίμα.....

τα εχω περάσει πολλές φορές... και με σκύλους και με γάτες.... σε νοιώθω τόσο μα τόσο πολύ.....

σκυλί είναι για το αφεντικό σου

για σας καταλαβαίνω πως μπορεί να ήταν ποιό πάνω και από άνθρωπο.....

ανάθεμα τα δύποδα που φέροντε χειρότερα και από τα αθώα τετράποδα.....

:evil:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

εζησε καλα....εκανε οτι γουσταρε! τον τελευταιο χρονο τον ειχα παραμελησει με τη μικρη :(

δε με νοιαζει τοσο που πεθανε...καλυτερα οπως εζησε

με νοιαζει που υπεφερε τοσο πολυ μονος του.

θες ρε δειλε να το σκοτωσεις? αν εισαι μαγκας κρητικος παρε το οπλο σου κ σκοτωστο οχι ετσι...

Διαφημίσεις

Ακου τωρα συμπτωση . Το σπιτι μου ειναι στην εξοχη .Γυρω εχει 2-3 σπιτια και το υπολοιπο ειναι ελαιωνας . Σε ενα παραδιπλανο οικοπεδο ο ιδιοκτητης εφερε ενα σκυλακι πριν 15μερες . Ειναι γλυκα . Τον ρωτησαμε εαν μπορουμε να το ταιζουμε και ο ανθρωπος πολυ ευγενικα μας ευχαριστησε αλλα μας παρακαλεσε να μην το κανουμε γιατι το εκπαιδευει .

Χθες το μεσημερι που γυρισα σπιτι τον βρηκα εξαλο. Ακουστε ..... Το προηγουμενο πρωι βρηκε το σκυλακι μισοπεθαμενο και στο τσακ το γλυτωσε . Του ειχαν ριξει φολα . Με χιλια ζορια το συνεφερε . Χθες το πρωι βρηκε λουκανικα με γυαλια :shock: μεσα . Τα ειχαν ριξει στο σκυλακι αλλα ο ανθρωπος το ξεχασε δεμενο και τελικα του εσωσε τη ζωη

Εχετε σχολια????? Εγω δεν μπορουσα να μιλησω ..................

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο στην Αθήνα υπάρχουν τέτοια τέρατα, εμείς δεν είχαμε σκύλο, έχουμε πάντα όμως δυο τρεις γατούλες αδέσποτες της γειτονιάς και τις ταίζουμε, να δείτε με τι λατρεία σε κοιτάζουν, σε ακολουθούν, και πόσες φορές δεν έχουν ξεκληριστεί όλες, μία φορά μάλιστα νομίζω ότι ήξερα ποιος ήταν αλλά βλέπεις δεν μπορείς να το αποδείξεις, εξοργίζομαι που δεν μπορώ να κάνω τίποτα, το μόνο που θέλω είναι 1 φορά να πετύχω κάποιον να βάζει φόλα, μιλάμε θα τον βάλω να τη φάει! δεν έχω πει για κανένα να πάθει κάτι ότι και να μου έχει κάνει, γι' αυτούς όμως ..... το πιστεύω όμως ότι θα το βρουν από το Θεό, εξάλλου πλάσματα του Θεού είναι αυτά που σκοτώνουν, και δεν το καταλαβαίνουν κιόλας και έχουν καθαρή τη συνείδησή τους και νομίζουν ότι είναι καλοί Χριστιανοί, τρομάρα τους!

sorry για το μεγάλο μήνυμα αλλά πραγματικά τους τα έχω μαζεμένα με όλους αυτούς τους αλήτες...........

1FdQp2.png

ρε σεις... και γω εναν να πετυχω μια φορα!!! εναν!!! θα τον σκισω στα δυο!!!

θα του το δωσω να το φαει!!!

περυσι,πηγαινα σε μαθημα,εγκυος ημουν στον 5ο... και βλεπω 2 αλβανους, να χουν πιασει μια γατα και της δενανε τενεκεδακια στην ουρα με γουρουνες μεσα... για να σκανε και να τρελαινεται το ζωο...

παραταω το αμαξι τη μεση του δρομου και αρχισα να ουρλιαζω... μαζευτηκε και κοσμος,τους κυνηγησανε....

ειδα κι επαθα μετα να ηρεμησω......

τους αλητες.........

Διαφημίσεις

ναι εχω σχολια..

θελω αυτοι οι τυποι να πανε να καουν στη κολαση. και επειδη δε πιστευω οτι υπαρχει θελω να γινει η ζωη τους κολαση.

θελω να παθουν οτι μισουν. θελω αυτη η κακια που εχω μεσα μου να τους παρει απο πισω σε ολη τη μιζερη ζωη τους.

θελω ολοι αυτοι που σκοτωνουν τους ανυπερασπιστους να εξαφανιστουν απο το συμπαν.

γιατι ετσι ειναι ο ανθρωπος οπου τον περνει.... εκει που δεν τον περνει λουφαζει....

αναθεμα με εχω σιχαθει, πραγματικα εχω σιχαθει

ειλικρινα πιστευω οτι οποιος κανει ετσι κακο σε ζωο, ειναι πολυ κοντα να κανει κακο και σε ανθρωπο

Ετσι ειναι τελικα :?:?

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

σε περίπτωση που αντιληφθει κάποιος εγκαίρως οτι το σκυλί του έχει φάει φόλα πρέπει άμεσα να του προκαλέσει εμμετο.

Αν θυμάμαι καλά το μείγμα που δίνουν εχει αυγό και ξύδι(νομίζω... θα ρωτήσω κάπιο γνωστο μου που ξέρει )

αν υπάρχει κάποιος κτηνιάτρος ας μας ενημερώσει , μπορεί να μας χρειαστεί και να βοηθησουμε σε κάποια περιπτωση.

Δε ξέρω λεπτομέρειες αλλά γνωρίζω ότι στην Αττική σε κάποιο δήμο μαζεύουν τα αδέσποτα και τα σκοτώνουν και για να μη το κάνει ο δήμος και φαίνεται ,βάζει αλλοδαπούς το βράδυ να τα μαζεύουν.Αντι να φτιάξουν κάποιο χώρο οπου θα τα στειρώνουν και θα τα προσέχουν βρίσκουν την "εύκολη λύση" της ευθανασίας.Απαράδεκτοι.

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙ ΣΚΥΛΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΒΡΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ Η ΠΑΡΑΛΙΑ, ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ. ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΥΕ, ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ. ΗΤΑΝ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΡΙ, Η ΗΛΙΘΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

Ο κτηνιατρός μου ειχε πει αλατόνερο με χλιαρό νερό προκαλεί εμετο.

Θυμαμαι ενα βελγικο λυκοσκυλάκι μιας φιλης μου που καποιος ηλιθιος του ειχε ριξει φολα. Τελικα γλυτωσε αφου το πηγαν εγκαιρα στο γιατρο αλλα για 3-4 μερες ειχε παραλυσει και δεν μπορουσε να σηκωθεί. Το ταιζαμε γαλα στο στομα με το κουταλι. Παρολα αυτα οταν το πλησιαζες σηκωνε μονο το κεφάλι του και κοντευε να ξεριζωσει την ουρα του απο το κουνημα προσπαθωνας ματαια να σηκωθει. Τελικα συνηλθε τελειως.

lcWup3.png

ευχομαι να παθει τα ιδια αυτος που το εκανε :evil: εχω χασει 2 σκυλια απο αυτο το πραγμα κ αν πετυχω κανεναν μπροσταμου θα μαρτυρησει την ωρα κ την στιγμη που γεννηθηκε

σορρυ αν γινομαι σκληρη

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΒΕΡΝΑΡΔΙΝΟ, ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΜΑΘΕ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ

Nina κ χθες που ψαχνομουν να δω αν ηταν ο σκυλος μου μια γυναικα μου ειπε τα ιδια. ειδα στο βλεμμα της μια εκδικηση...

αληθεια πιστευεις οτι επειδη ενα ζωο κυκλοφορει ελευθερο του αξιζει ενας τοσο φρικτος θανατος?

αληθεια πιστευεις οτι επειδη φοβομαστε πρεπει να θανατωνουμε?

καλα δε κανουν τοτε κ οι αμερικανοι κ οι ισραηλινοι κ σκοτωνουν?

αυτοι σκοτωνουν κ ανθρωπους που ειμαστε χειροτεροι απο τα ζωα.

και στη τελικη το ειπα πιο πανω θελεις να σκοτωσεις ζωο? καντο ανωδυνα.

σκεψου το μαρτυριο που περασε. γιατι επειδη καποιος φοβηθηκε?

και ναι για το σκυλο μου ειμαι σιγουρη. δε πειραξε ποτε κανενα και να εισαι σιγουρη οτι συναντησε πολλα διποδα που τον φοβισαν κ του επιτεθηκαν. για τους ανθρωπους δεν ειμαι και τοσο σιγουρη

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...