Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΛΕΝΝΑ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ??

stroumf

Recommended Posts

αχ! επιτελους!! μου απαντησε καποιος!! ειναι σιγουρα ωορρηξία γιατι είχα και την 13η μερα ποναλακι στην δεξια ωοθήκη... ήρθαμε σε επαφη 13η και 14η μερα και τις δυο ημέρες είδα έντονη βλέννα στο εσωρουχο μου!! εσυ τι είχες δεί όταν είχες μείνει έγκυος??

εγω την βλεννα αυτη την βλεπω σχεδον καθε μηνα οποτε εχω ωοροξια :)

Η συγκεκριμενη φορα αγαπητο μπλε πλασματακι :P:P σημαινε διδυμα :P:P εχασα το ενα ομως μετα απο μερικες εβδομαδες και προχωραμε με το αλλο :)

Σου ευχομαι ενα καλο αποτελεσμα :) η αυξημενη θερμοκρασια σου καλη μου ακουγεται :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ zoyzounitsa μου!!!!!

Σε παρακαλώ προσπαθώ να βάλω αυτόν τον έρμο τον χάρακα και ενώ τον φτιάχνω και παταω add to my lilypie δεν μου κάθεται.....τι να κάνω..??? :oops::P:lol:

Έλα μικρό μου αγγελούδι!!!!!

.png

καλα είσαι ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απο το πρωι το προσπαθώ!!!!!!!!!!!!! ελπίζω να τα καταφέρω έτσι και στο μωρό μας!!! :P:P:P:P:P:P

.png

Την ειχα κι εγωα υτη τη βλεννη πιο παλια καποιες φορες,αλλα οχι καθε μηνα.Τωρα,μετα τη γεννα την εχω σπανια.Δε φανταζομαι να σημαινει αυτο οτι δεν εχω πια ωορηξια ε? :wink:

Διαφημίσεις

Φανταζομαι μιλατε για τα υγρα γενικα που τις ημερες της ωορηξιας γινονται πιο πολλα και πιο διαφανη ε?γιατι κι εγω τα εχω αυτα απο παλια.αυτον τον μηνα μου ξεκινησαν απο τη 10η μερα και προσπαθω να το εκμεταλλευτω.αντε να δουμε....αυτο το μηνα δεν το σκεφτομαι και πολυ γιατι εχω αλλα στο κεφαλι μου αλλα ξερω οτι τις μερες που θα πλησιαζει η περιοδος θα εχω τρελη αγωνια.αυτο παθαινω καθε φορα.

Ρε κοριτσια ουτε κι εγω μπορω να βαλω χαρακα.πηγαινω στο προφιλ αλλα κατω κατω που επιλεγεις αβαταρ,στην επιλογη κατηγοριας δε μου βγαζει τιποτα...

Γειά σου venia!!

Λέγαμε για την βλέννα που παρουσιάζεται στις γόνιμες μέρες που είναι κάτι σαν μύξα....μπλιαξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμένα μου εμφανίστηκε πρώτη φορά τώρα κ γι αυτό είχα αυτήν την απορία τι συμαίνει όμως απ ότι με ενημέρωσαν είναι κάτι πολύ καλό που βοηθάει την σύλληψη και το σπερμα να εισχωρήσει στις σάλπιγγες..πρόκειται για την τραχηλική βλέννα...

Όσον αφορά τον χάρακα άκου τι θα κάνεις γιατι μου έφαγε μια μερα να καταλαβω τι γίνεται... Λοιπόν θα πας πάνω σε ένα οποιονδήποτε και θα φτιαξεις με συμβουλες ένα δικό σου μετα θα πατήσεις το κουμπάκι που λέει add my lilypie και θα σου βγάλει κάτι κωδικούς θα κάνεις αντιγραφη τον 1ο κωδικό και μετά επικόληση στο προφίλ σου εκει που λέει υπογραφη!! και μετα υποβολή!! Καλη επιτυχία.!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::wink::wink:

.png

αχ το εκανα!τι ωραια σ'ευχαριστω!!!! :P ολη μερα προσπαθουσα κι εγω!

Ευχομαι να τα καταφερουμε το ιδιο ευκολα αυτον μηνα να φουσκωσει κ κοιλιτσα μας!Οσο για τη βλεννα,εννοειται οτι ειναι καλο οταν την βλεπεις γιατι ξερεις ποτε εχεις πιο πολλες πιθανοτητες!σε βοηθαει το σωμασου να καταλαβεις.

να ρωτησω κατι?ειναι φυσιολογικο την 11μερα του κυκλου να εχω πονους περιοδου?τον πονο της ωορηξιας τον ξερω ειναι διαφορετικος,ποναω μονο δεξια.και δεν τον ενιωσα ακομα αυτον τον μηνα.αλλα τωρα ωρες ωρες νιωθω σαν να μου ερχεται περιοδος.Τι μπορει να ειναι?εγκυμοσυνη αποκλειεται γιατι ειχα περιοδο κανονικη και σε χρωμα και σε ροη και μαλιστα μου κρατησε και παραπανω.μηπως ειναι προμηνυμα ωορηξιας?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Ναι γλυκιά μου αυτό που ένοιωσες είναι συμπτώματα ωορρηξίας!! Μου έχει συμβεί και εμένα και μάλιστα με έχει πονέσει και η μέση.... άλλες φορές είναι πιο έντονος ο πόνος και άλλες όχι τόσο... Πάντως όλα αυτά τα συμπτώματα προμηνύουν την ωορρηξία και μάλιστα την έντονη!! Ωορρηξία εν το μεταξύ μπορούμε να κάνουμε μερικές φορές και 2 φορές τον μήνα!!Μια φορά θυμάμαι με είχε πιάσει τόσο δυνατός πόνος κυλιακά όπως όταν έχουμε περίοδο αλλα τότε ήταν τόσο δυνατός και μάλιστα την 17η μέρα του κύκλου που λογικά είχε περάσει η ωορρηξία μου!! Είχα πάρει τηλέφωνο την γιατρό μου και μου είπε ότι είναι 2η ωορρηξία!! Άλλες πάλι φορές έχει τύχει να εμφανίσω λίγο ροζ εκείνες τις μέρες...

Όλα αυτά τα συμπτώματα δείχνουν ότι είναι έτοιμος ο οργανισμός μας για να γίνει η σύλληψη!!!!!! Είναι όλα αυτά ευχάριστα!!!

Καλη σου επιτυχία κουκλα μου!!!!!!!! Εύχομαι να πετύχει αυτόν τον μήνα!!!!!

Φιλιά πολλά!!!!

.png

Κι εγω ευχομαι να πετυχει αυτον το μηνα και το ιδιο ευχομαι σε ολες τις κοπελες που προσπαθουν.

νιωθω να με πιεζει λιγο ο χρονος ομως γιατι ζουμε σε τουριστικη περιοχη και αν δεν γινει μεχρι τον απριλιο που ανοιγει η σεζον μετα θα πρεπει να περιμενουμε τον νοεμβριο γιατι τους καλοκαιρινους μηνες οι ρυθμοι ειναι απιστευτοι και βλεπομαστε ελαχιστα!!

Παρεπιπτοντως απο χθες το βραδυ αρχισα να ποναω και να εχω υγρα(και φυσικα το εκμεταλλευτηκα)και σημερα ποναω πιο πολυ.που σημαινει οτι εχω ωορηξια πιο νωρις αλλα το πρωι που μετρησα την θερμοκρασια(κραταω θερμοδιγραμμα) μου ηταν 36.6.ενω τις προηγουμενες μερες ειχα 36.3,36.4..Εγω ηξερα οτι στην ωορηξια πεφτει η θερμοκρασια και μετα ανεβαινει.Γνωριζει καμια κοπελα να μου πει τι μπορει να συμβαινει?

Φανταζομαι μιλατε για τα υγρα γενικα που τις ημερες της ωορηξιας γινονται πιο πολλα και πιο διαφανη ε?γιατι κι εγω τα εχω αυτα απο παλια.αυτον τον μηνα μου ξεκινησαν απο τη 10η μερα και προσπαθω να το εκμεταλλευτω.αντε να δουμε....αυτο το μηνα δεν το σκεφτομαι και πολυ γιατι εχω αλλα στο κεφαλι μου αλλα ξερω οτι τις μερες που θα πλησιαζει η περιοδος θα εχω τρελη αγωνια.αυτο παθαινω καθε φορα.

Ρε κοριτσια ουτε κι εγω μπορω να βαλω χαρακα.πηγαινω στο προφιλ αλλα κατω κατω που επιλεγεις αβαταρ,στην επιλογη κατηγοριας δε μου βγαζει τιποτα...

λποιπον θα μπεις στο google θα πας εικονες αναζητηση εκει γραφει μεγεθοε μεγαλες μικρες κ.λ.π εσυ θα επιλεξεις μικρες μεγεθος. θα τρην αποθηκευσεις στυον υπολογιστη σου κ μετα θα πας στο παρεντ στο αβαταρ κ θα κανεις χρηση αυτην του υπολογιστη σου!!φιλια

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!!

• 1 χρόνο μετά...

Απο αυτά που ξέρω αυτά τα υγρά σημαίνουν οτι

το όλο σύστημα "προετοιμάζεται" για το....

.....καλωσόρισμα του σπέρματος!! :lol: :lol:

Κάτι σαν....κόκκινο χαλί ένα πράγμα (χε-χε) :P

Μετά απο 2-3 μέρες γίνεται και η οωρηξία! :wink:

Διαφημίσεις

• 6 χρόνια μετά...

Γεια σας! Έχουμε ξεκινήσει τις προσπάθειες για 2ο. Πρώτη μερα περιόδου είχα στι 26 Μαϊου, αυτή τη βδομάδα τα περιμένω, και επειδή δεν εχω σταθερο κύκλο, δεν ξέρω ακριβώς πότε θα μου έρθει η επόμενη, (καμια φορά ο κύκλος μου είναι 32-40 μερες). Γύρω στις 9 του μηνός είδα βλεννη και ήρθαμε σε επαφή μετά από μια βδομάδα, λέτε να έχω ελπίδες ή έχουμε αργήσει αυτό τον μήνα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...