Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΛΕΝΝΑ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ??

Recommended Posts

Γειά σας και πάλι!! Αυτόν τον μήνα στις γόνιμες μέρες μου και μετά απο επαφή είχα για πρώτη φορά βλέννα (κατί σαν μύξα) μπλιαχχχχχχχχχχχ!!!!! τι μπορει να σημαίνει αυτό?

Έλα μικρό μου αγγελούδι!!!!!

.png

Διαφημίσεις

αχ! επιτελους!! μου απαντησε καποιος!! ειναι σιγουρα ωορρηξία γιατι είχα και την 13η μερα ποναλακι στην δεξια ωοθήκη... ήρθαμε σε επαφη 13η και 14η μερα και τις δυο ημέρες είδα έντονη βλέννα στο εσωρουχο μου!! εσυ τι είχες δεί όταν είχες μείνει έγκυος??

.png

κορίτσια όσο πιο πολύ βλέννα τόσο πιο καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σας το λέω από πείρα. Τη τελευταία φορά είχα βλένα τεσερεις μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία ωορηξίας. Επιστράτευσα τον άντρα και να τσουπ το μπεμπεκάκι!!!!!!!!!!!!!!

K6Nzp2.pngv6d5p2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια όσο πιο πολύ βλέννα τόσο πιο καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σας το λέω από πείρα. Τη τελευταία φορά είχα βλένα τεσερεις μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία ωορηξίας. Επιστράτευσα τον άντρα και να τσουπ το μπεμπεκάκι!!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΧΘΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΕΝΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕΞ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ

line_line_typew12_beg_d_typew11_time_1195880400_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

κοριτσια μου πολυ χαιρομαι που ειμαστε ολες μαζι στις γονιμες αντε ολες βουρ στο ψητο κ δεν θα χασουμε.... Αυτο που ρωταω εγω ειναι οτι αφου καθε μηνα καταλαβαινω ην ωορηξια μου κ ποτε δεν ειχα αυτην την απαισια βλεννα... πως τωρα??? λετε να προμηνυει γονιμοποιηση? γιατι ηταν πολυ μεγαλη πανω στο εσωρουχο κ μαλιστα ειχε ενα σομον χρωμα.... τι αλλο μπορει να σημαινει????

.png

μολις τωρα θερμομετρηθηκα κ εχω 37,2 κ ειμαι στην 15η μερα... ενω ο κυκλος μου ειναι 27 τι γινεται ρε παιδια?????

.png

ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 14Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ Κ ΕΧΩ ΕΔΩ Κ 4 ΜΕΡΕΣ ΥΓΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!!!! Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ???

ΠΩς ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ??? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΡΩ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ. ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ. ΕΔΩ Κ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ??ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ !!! ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ. ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΙ ΛΕΤΕ???ΘΑ ΠΙΑΣΕ :D Ι???

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΕΦΙΑ.. :? ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ 1 ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΩ . ΑΡΑ ΧΑΘΗΚΕ Η ΓΟΝΙΜΗ ΜΕΡΑ. ΑΡΓΗΣΑΜΕ.ΛΥΠΑΜΑΙ. :(

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!!

Η τραχηλική βλέννη όντως προμηνύει ωορρηξία, αλλά μπορεί επίσης να είναι δείγμα αφυδάτωσης του οργανισμού.

Συνεπώς αν δεν παρατηρείται τις επίμαχες ημέρες, μάλλον σημαίνει ότι δεν πίνουμε αρκετό νερό...

Καλημερούδια σε όλες!!! Ήθελα να ρωτήσω πρωι πρωι με την τσίμπλα στο μάτι όταν ακόμα ήμουν στο κρεββατι αισθάνθηκα ένα τσούξιμο και την αίσθηση για ούρηση, ενώ πήγα τουαλέτα το τσούξιμο συνεχίστηκε και συνεχίζεται ακόμα εντομεταξύ η θερμοκρασία μου είναι 37,2 απο χθες...τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά???

.png

Η βλεννα ναι σημαίνει ωορρυξία!!! Αντε βρε με το καλό. Οταν δεν βλέπεις βλέννα τι σημαίνει? Οτι δεν είσαι γόνιμη? Κορίτσια δεν ξέρω τι είναι αυτό που περιγράφετε δεν το έχω δει ποτέ. Μήπως επειδή φοράω σερβιετάκι ή βλακείες λέω?

Διαφημίσεις

:lol: Γλυκια μου bou-bou δεν σημαίνει τίποτα εφόσον δεν εχεις δεί βλέννα....κάνεις κανονικά ωορρηξία κ εγω μέχρι τώρα δεν την είχα δεί ποτέ κάνω όμως κανονικά κάθε μήνα ωορρηξία με ποναλάκια απο την πλευρά που πεφτει το ωάριο κτλ. Απλα απ ότι με βοήθησαν και τα κορίτσια συμβαίνει αυτό μερικές φορές. Είναι η τραχηλική βλέννα που βοηθάει λέει το σπερμα να ανεβει και να κυκλοφορήσει μέσα στις σάλπιγγες!!!! Είναι πολύ καλό πάντως απ ότι καταλαβα όταν σου συμβεί...

.png

Stroumf, είσαι σε καλό δρόμο!

Οι βλέννες πράγματι κοντά στις μέρες της ωορρηξίας είναι σημάδι γονιμότητας.Λέγεται μάλιστα ότι όσο πιο ελαστική είναι αυτή η βλέννα(αν τη βάλεις ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα,την πατήσεις και μετά προσπαθήσεις να ανοίξεις τα δάχτυλά σου)τόσο πιο κοντά στη σύλληψη είσαι...

Κάποτε είχα διαβάσει ένα βιβλίο από την La Leche League που είχε να κάνει με το θέμα αυτό.Επίσης και η αύξηση της Θερμοκρασίας μαρτυρά ωορρηξία...

Σε μένα , μετά τις 2 μου γέννες, η βλέννη παρουσιάζεται κάθε φορά!Ενώ πριν όχι!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Ευχομαι κ εγω να γίνω γρήγορα μανούλα.... Το ότι το είδα εγω πρώτη φορά μπορεί να σημαίνει σύλληψη??

και please πες μου πως έβαλες φωτο κάτω απο το όνομα σου...

.png

Πήγαινε στο προφίλ σου από το ροζ πλαίσιο της σελίδας(πάνω αριστερά στην σελίδα, εκεί που κάνεις αποσύνδεση) και μετα κάτω κάτω στη σελίδα που θα σου βγάλει θα πας σελίδα avatar για να βάλεις εικόνα. :wink:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Σε μένα , μετά τις 2 μου γέννες, η βλέννη παρουσιάζεται κάθε φορά!Ενώ πριν όχι!

Αυτό έχω πάθει και εγώ μετά την γέννα. Ημούν έτοιμη να πάρω τηλέφωνο τομ γυναικολόγο μου πριν δω αυτό το post.... Μιλάμε για πολύ υγρασία που κρατάει καμιά εβδομάδα. Δηλαδή τότε περίπου έχω ωορηξία ε? Χμμμμ για να το έχω υπ' όψην μου οταν θα θελήσω να πάω για το 2ο :D

αχ!! σε ευχαριστώ πολύ vasdeli!!!

να σε κουράσω λίγο ακόμα?? πως μπαίνει ο χαρακας κάτω??? και τα υπομνήματα???

Πάτησε πάνω σε ένα χάρακα και θα σε πάει σε μια σελίδα για να φτιάξεις τον δικό σου. Τι εννοείς όταν λες υπομνήματα?

μα πάω και φτιάχνω τον χαρακα μου μετά πως θα τον βάλω να φαίνεται σε καθε επαφή μου??? πως τον αποθηκεύω???/ Ειμαι λίγο χαζούλα....HELP....

.png