Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι νούμερο παπούτσια θα φοράει του χρόνου;

Recommended Posts

Η κόρη μου είναι σήμερα 15μιση μηνών και φοράει παπούτσια νούμερο 20-21. Περίπου τι νούμερο θα φοράει σε ένα χρόνο;

Είναι ευκαιρία να της αγοράσω μερικά ζευγάρια τώρα στις εκπτώσεις, αλλά φοβάμαι μήπως πέσω πολύ έξω. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω ψιλοασφαλή πρόβλεψη;

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Διαφημίσεις

εκτος αν παρεις αθλητικα που φοριουνται γενικοτερα...(εκτος καλοκαιριου....) ισως εκει πεσεις μεσα...αλλα για το νουμερο θα πρεπει να σου πουν μαμαδες με μεγαλυτερα παιδια....εμενα πχ φοραει τωρα 24....αλλα ειναι 20 μηνων

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Πολυ δυσκολο να τα καταφερεις να πεσεις μεσα.

Ο λογος ειναι οτι εκει που μεγαλωνει πχ το ποδι τους σταθερα πχ ενα νουμερο καθε 3 μηνες...εκει μπορει να σου κανει ενα μπαφ και να πηδησει και νουμερο (δλδ εκει που φοραει 22 σ ενα μηνα να μην της κανει ουτε το 23..και να πας για 24) ή να σου μεινει στασιμη για ενα 5 μηνο

Απ ολα μου εχουν συμβει..ακομα και τωρα που ειναι πιο μεγαλες και πιο δυσκολα εχουμε τετοιες μεταβολες..παλι γινονται

Προσφατο σχετικα παραδειγμα (εχω και παλια παραδειγματα) Με παιρνει τηλ η νονα και με ρωταει τι νουμερο φοραει πριν το πασχα. Η μικρη τοτε φοραγε 31 και της λεω 32.

Μετα απο 1 εβδ παω να της παρω παπουτσια και το 32 της ηταν ισα ισα..οποτε παιρνω κι εγω το 33...παινρω τηλ την νονα αλλα ειχε ηδη ψωνισει..

Ερχεται η νονα μετα απο 1 εβδ...της τα φορω ισα ισα... αλλα για να τ αλλαξω επρεπε να κανω πολλα χιλιομετρα ....τα παιρνει ο αντρας μου μετα απο καμια 10 μερες και παει να τ αλλαξει και παιρνει στο ιδιο σχεδιο το 33...ερχεται ..τα δοκιμαζω...ελεος ισα ισα..αα λεω δεν γινεται...μετα απο κανα 20 ημερο (ευτυχως που τ αλλαζαν κι ολας :P ) παει και παιρνει το 34..τα φερνει....Κοριτσια..της ηταν ισα ισα....Μου λεει ο αντρας μου τερμα δεν κανω αλλα χιλιομετρα.

Οποτε εκει που η μικρη φοραγε 30-31 στο νηπιο και 31 στην πρωτη στην δευτερα εφτασε να φορα 34-35 :shock: ...μου τα εκανε αυτα μικρη αλλα περιμενα οτι θα ειχε σταματησει πια αυτο

Διαφημίσεις

Γνωμη μου να παρεις μονο ενα ζευγαρακι που θα σου αρεσει πολυ γιατι το μερικα το βρηκα υπερβολικο

Το φθινοπωρο με το καλο θα πετα μαζι να δοκιμασει και θα εισαι σιγουρη για το τι θα παρει,μην πεταξεις τα χρηματα σου,καλυτερα λιγο ακριβοτερα τοτε :wink:

4

προβλεψη?????

το οτι μας κανουν ακομα τα προβαδισμα του jumbo ηλικιας 3-6 μηνων, σου λεει κατι????

Λιγουρευομαι τοσα παπουτσακια αλλα οοοοχι αυτη, το ποδι της ειναι μια σκατουλιτσα. Φτασαμε αισιως το 18 ενω ο διδυμος το 21 :lol:

kKZUp2.png

Συγνώμη, αλλά γιατί να ξοδέψεις χρήματα από τώρα για του χρόνου? Το βρίσκω τελείως περιττό. Δεν μπορείς να ξέρεις τι νούμερο θα φοράει του χρόνου. Αλλά ακόμα και να ήξερες γιατί να μην πάρεις του χρόνου το παιδάκι σου μαζί να τα δοκιμάσει κιόλας. Σιγά τις φοβερές εκπτώσεις που γίνονται στα παπούτσια...

Διαφημίσεις

ρούχα για του χρονου παιρνουμε στις εκπτωσεις, αλλά παπούτσια οχι.

μα γιατι αυτα τα υπολογιζεις δηλαδη?????εμενα φοραει τα ρουχα που κανουνε στη ξαδερφη της που ητανε 3 οταν τα φοραγε.....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

μπααααα εγω δε μπορω να πετυχω ουτε την εποχη...πηρα μια φορα ενα φορεματακι το καλοκαιρι τον Αυγουστο για να το φοραει την Ανοιξη και ηδη μας ειναι μικροοο :cry:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

• 8 months later...
ωχ εμενα ειναι 2 χρονων και 3 μηνες και φοραει εδω και ενα χρονο 21 νουμερο. γιατι δεν μεγαλωνει? λετε να παρει φορα μετα?

Min anisixeis kai emena to idio itan sta 2 ! tora einai 4 kai foraei to 25 !!!

.png.png

Διαφημίσεις

Εμένα 12 μηνών φορούσε 21.

Μία μέρα έπεσα πάνω σε στοκ παπούτσια του crocodilino με 15 ευρώ το ζευγάρι.

Πήρα 4 ζευγάρια (2 νο23 και 2 νο 24).

Ευτυχώς την επόμενη φορά τα φόρεσε και τα 4.

Πρόσεξα όμως να είναι παπούτσια χαμηλά,κλασσικά με μπαρετούλα που αν εξαιρέσεις το κατακαλόκαιρο, φοριούνται όλο το χρόνο.

Αλλά γενικώς είναι μεγάλο ρίσκο να παίρνεις παπούτσια για ένα χρόνο μετά.

Επιπλέον να επισημάνω ότι τα νούμερα παίζουν και ανάλογα την εταιρεία π.χ. Στο Μούγερ τώρα παίρνουμε 26 και σε Φισερ Πράις θέλει 25 (έχουν τεράστια φόρμα)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...