Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ

Recommended Posts

Οταν πρίν 1 χρόνο και 4 μήνες γέννησα ένα κοριτσάκι στην 25η εβδομάδα 540 γραμμάρια σε καμία περίπτωση τα συναισθηματά μου δεν είναι όπως σήμερα. Εχοντας όμως παραμονής της 4 μήνες και 3 ημέρες στην Ε.Ν.Μ του Νοσοκομείου ''Αλεξάνδρα''. Και πόνεσα και έκλαψα βλεπωντάς τη να υποφέρει αλλά έχοντας πίστη,αίσθημα ευθύνης απέναντι σ'αυτό το παιδί και μια ελπίδα η οποία δεν πέθανε ποτέ κατάφερα εγώ και οι γιατροί του Νοσοκομείου να δώσουμε ζωή σ'αυτό το πλάσμα.

Δέν θέλω να αναφαιρθώ στης δύσκολες στιγμές αλλά στης ''ωραίες'' που όταν χα'ι'δεψα στα 700 γραμμάρια το κορμάκι της.Να είναι καλά η γιατρός της [Σ.Γ]που κατάλαβε το πόσο ανάγκη το είχα.Που όταν μετά από 3 μήνες και 27 ημέρες πήρα αγκαλιά το παιδί μου που τόσα χρόνια ονειρευόμουνα.

Η καρδιά μου χτυπούσε τα χέρια μου τρέμανε και τα δάκρια μου στο προσωπό μου να μην μπορώ να τα σταματήσω.

Τα τελευταία 200 χιλιόμετρα διανύουμε που τόσους μήνες κάθε μερα πηγαίναμε για να υπογράψουμε σαν γονείς πλέον το εξητήριο της.

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ. Ενας χρόνος πέρασε και σαν σήμερα 21 Ιανουαρίου ήρθε το μωρό μας στο σπίτι.Περιμένοντας η οικογένεια μας να την υποδεχτούν με αγωνία. Το πρώτο βράδυ στο σπίτι κοιτάζωντας την και μην μπορώντας να κοιμηθώ νομίζοντας οτι ζώ ένα όνειρο.

Ενας χρόνος που σαν περίφανει γονείς με πολύ φροντίδα, αγάπη και υπευθηνότητα μεγαλώνουμε ένα υγιέστατο κοριτσάκι που δεν σταματάμε να του λέμε το πόσο το αγαπάμε.

Για αυτό που σήμερα ζούμε δεν θα ξεχάσω τον γιατρό μου για την προσπάθεια να σώσει δύο ζωές.Για τους γιατρούς της Ε.Ν.Μ που σώσανε το μωρό μας και τις νοσοκόμες που την φρόντισαν. Την οικογένεια μας που στάθηκε δίπλα μας και την πολυαγαπημένη μου πεθερά που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας πρίν προλάβουμε να της πούμε ότι πήραμε το παιδί.

Στον αντρούλη μου που μαζί γίναμε πιο δυνατή.

ΕΚΕΙΝΗ που πάντα ήτανε δίπλα μας κανοντάς την

να ζούμε το ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.

Ας είναι ένα ελπιδοφόρο μύνημα προς όλες της μανούλες ή τις μάνες εκείνες οι οποίες αντιμετοπίζουνε μια κατάσταση παρόμοια με την δική μου.

ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ Καρδούλα μου σ'αγαπάμε............

Helen

Διαφημίσεις

μοναδικά συναισθήματα αυτά Heleni, πολύ χαίρομαι για σας...

συγκινούμαι πολύ από αυτές τις ιστορίες για αυτό θα σου ευχηθώ για άλλη μια φορά , να σας ζήσει και να την δείτε όπως ονειρεύεστε.

Διαφημίσεις

Εύχομαι με όλη μου την καρδιά η μικρούλα σου να είναι γερή και καλότυχη! Εύχομαι να την καμαρώνετε και να τη χαίρεστε πάντα!

Μπράβο σας! Τα καταφέρατε!

Εμείς, δυστυχώς, δεν σταθήκαμε τυχεροί. Το δικό μας μωράκι ηταν μόλις 450 gr και δεν έζησε. Τώρα είναι το μικρό μας αγγελάκι που μας φυλάει! Η μικρή μας Αγγελίνα.

Εύχομαι σε όλα τα ζευγάρια να ζήσουν το όνειρό τους, να αποκτήσουν τα μωράκια που τόσο πολύ λαχταρούν και να έχουν τύχη!

Αυτά, και πάλι να την χαίρεστε!

2522daf9de.png

Διαφημίσεις

Ax καλή μου. Μπορώ να καταλάβω τι είναι να γυρίζεις χωρίς παιδί στο σπίτι και να το βλέπεις χωρίς να μπορείς να το πάρεις αγκαλίτσα και να το χαιδέψεις και να του πεις πόσο το λατρεύεις. Το έννοιωσα και με τους 2 αλλά κυρίως με την μπέμπα μου η οποία έμεινε 1 1/2 μήνα μακριά μου.....

Τα παιδάκια αυτά νοιώθουν περισσότερο ανασφάλεια και έχουν περισσότερο ανάγκη την αγκαλιά από όσο μπορείς να φανταστείς.

Αν όμως είναι ευλογημένα απο την αρχή και η δική μας πίστη είναι δυνατή, όλα στο τέλος κυλάνε σαν ανάμνηση. Για τα αγγελούδια που φεύγουν.... τι να πω κρίμα είναι και άδικο αλλά πρέπει και ο παράδεισος φαίνεται να έχει μικρά αγγελάκια!!!

Ας είμαστε όλοι δυνατοί και γεροί να καμαρώσουμε τους θησαυρούς μας......

• 4 εβδομάδες μετά...
Οταν πρίν 1 χρόνο και 4 μήνες γέννησα ένα κοριτσάκι στην 25η εβδομάδα 540 γραμμάρια σε καμία περίπτωση τα συναισθηματά μου δεν είναι όπως σήμερα. Εχοντας όμως παραμονής της 4 μήνες και 3 ημέρες στην Ε.Ν.Μ του Νοσοκομείου ''Αλεξάνδρα''. Και πόνεσα και έκλαψα βλεπωντάς τη να υποφέρει αλλά έχοντας πίστη,αίσθημα ευθύνης απέναντι σ'αυτό το παιδί και μια ελπίδα η οποία δεν πέθανε ποτέ κατάφερα εγώ και οι γιατροί του Νοσοκομείου να δώσουμε ζωή σ'αυτό το πλάσμα.

Δέν θέλω να αναφαιρθώ στης δύσκολες στιγμές αλλά στης ''ωραίες'' που όταν χα'ι'δεψα στα 700 γραμμάρια το κορμάκι της.Να είναι καλά η γιατρός της [Σ.Γ]που κατάλαβε το πόσο ανάγκη το είχα.Που όταν μετά από 3 μήνες και 27 ημέρες πήρα αγκαλιά το παιδί μου που τόσα χρόνια ονειρευόμουνα.

Η καρδιά μου χτυπούσε τα χέρια μου τρέμανε και τα δάκρια μου στο προσωπό μου να μην μπορώ να τα σταματήσω.

Τα τελευταία 200 χιλιόμετρα διανύουμε που τόσους μήνες κάθε μερα πηγαίναμε για να υπογράψουμε σαν γονείς πλέον το εξητήριο της.

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ. Ενας χρόνος πέρασε και σαν σήμερα 21 Ιανουαρίου ήρθε το μωρό μας στο σπίτι.Περιμένοντας η οικογένεια μας να την υποδεχτούν με αγωνία. Το πρώτο βράδυ στο σπίτι κοιτάζωντας την και μην μπορώντας να κοιμηθώ νομίζοντας οτι ζώ ένα όνειρο.

Ενας χρόνος που σαν περίφανει γονείς με πολύ φροντίδα, αγάπη και υπευθηνότητα μεγαλώνουμε ένα υγιέστατο κοριτσάκι που δεν σταματάμε να του λέμε το πόσο το αγαπάμε.

Για αυτό που σήμερα ζούμε δεν θα ξεχάσω τον γιατρό μου για την προσπάθεια να σώσει δύο ζωές.Για τους γιατρούς της Ε.Ν.Μ που σώσανε το μωρό μας και τις νοσοκόμες που την φρόντισαν. Την οικογένεια μας που στάθηκε δίπλα μας και την πολυαγαπημένη μου πεθερά που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας πρίν προλάβουμε να της πούμε ότι πήραμε το παιδί.

Ας είναι ένα ελπιδοφόρο μύνημα προς όλες της μανούλες ή τις μάνες εκείνες οι οποίες αντιμετοπίζουνε μια κατάσταση παρόμοια με την δική μου.

Helen

Διαφημίσεις

Επειδή σίγουρα αυτή είναι μια πολύ μεγάλη δοκιμασία εύχομαι να ήταν η πρώτη και η τελευταία και για τις δυό σας. Να είστε γερές και δυνατές πάντα και να είναι καλότυχη η μικρή όσο δεν φαντάζεστε :D

Χρόνια της Πολλά!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

δεν μπορεις να καταλαβεις HELENI πως σε καταλαβαινω,γεννησα το μωρο μου τον ιουλιο 2008 στην 25+3 ,ο γιατρος το ειχε για χαμενο ,ομως αυτος βγηκε εκλαψε ,ηταν 780γρ,μειναμε ενα μηνα στο ιασω και 2 μηνες στο παιδων,περασαμε δυσκολα ,το πειραμε 20 οκτωβρη σπιτι μας και ειναι ολα καλα

Το πιο ευτυχισμένο μωρό...

Helen

• 2 εβδομάδες μετά...

πολύ συγκινητικό το μήνυμά σου!

Να την χαίρεστε και να είναι πάντα καλά!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

πολυ πολυ συγκινητικο το μηνυμα σου και η μεγαλυτερη συγκινηση ηταν οταν διαβασα οτι ειχε Happy end.

Η δικια μου εμεινε στην θερμοκοιτδα κοντα ενα μηνα οχι λογω βαρους αφου γεννηθηκε 3400 αλλα ειχε ρηξη εντερουμε εκτεταμενη φλεγμονη. Εμας εγχειριστηκε ακροβατουσε στην αρχη μεταξυ ζωης και θανατου αλλα κερδισε την ζωη και σημερα απολαμβανει την ζωη της υγιεστατη μετα απο 3 εγχειρησεις.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Να σας ζήσει και να την χαίρεστε!!!! Θαυμάζω την δύναμη και την υπομονή όλων των πρόωρων γονιών!!! Εύχομαι μέχρι και το τελευταίο δάκρυ σας να ανταμειφθεί με χαρά και ευτυχία!!!

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...