Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

24 εβδομάδων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 284
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γραφω και τα ματια μου δακριζουν.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου την Τριτη το αγγελουδι σας να ειναι στο σπιτι και στην αγγαλια σας.Ενα μεγαλο μπραβω σ'εσενα στη γυναικα σου και κυριος στο Παναγιωτακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να πω πως το αντράκι σας είναι ένας ήρωας,κι εσείς επίσης!!Σας εύχομαι να έχεται ένα καλό Πάσχα με υγεία και χαρά,που σύντομα θα την έχετε με την άφιξη του μικρού Παναγιωτάκη στο σπίτι σας!!

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια στο μικρο Παναγιωτακη που απο νωρις εδειξε ποσο δυνατος ειναι.Μακαρι απο εδω και περα η ζωη σας να ειναι μονο γελια και χαρες.Καλη Ανασταση

3-08-09.Η ημερομηνια που αλλαξε τη ζωη μου.Εγινα και εγω μανουλα

16-3-12.Μανουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!! 

Ο Παναγιωτάκης έκανε ένα ακόμα χειρουργείο: Κήλης. Όλα πήγαν καλά.

Τα ματάκα συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά.

Έχει βγεί πάλι σε κουνάκι (πυρέξ για τους αμύητους).

Το οξυγόνο (μυτάκια) το χρειάζεται πια πολύ λίγο και σε πολύ πολύ μικρή ποσότητα.

Εγκέφαλος: Υπέρηχοι καλοί. Έχουν μείνει κάτι κυστούλες σε σημεία που μάλλον δεν ενοχλούν. Θα δείξει αναλυτικά η μαγνητική.

Το μόνο κλινικό εύρημα που ανησυχεί τους γιατρούς, είναι ότι έχει μια τάση να τεντώνει τα πόδια του, τρέμοντας! (Εγώ πιστεύω ότι έχει να κάνει με τους ατροφικούς λόγω ξάπλας μύες των ποδιών - θα δούμε).

Την Τρίτη (αν όλα πάνε καλά - φτου φτου) τον παίρνουμε σπίτι (έχουμε ήδη προμηθευτεί οξυγόνο και συσκευή παρακολούθησης κορεσμού)!!! Το παιδί πήγε στην κόλαση και γύρισε μόνο με γρατσουνιές χάρη στο προσωπικό του "Παίδων Αγία Σοφία".

Τους ευχαριστούμε από την καρδιά μας.

Εύχομαι αυτό το θαύμα να επαναληφθεί για όλα τα παιδάκια του κόσμου.

Απ' όλη την εμπειρία μας έχουμε μια "περίεργη" συμβουλή να δώσουμε σε αυτούς που θα έρθουν στην θέση μας: Να είστε διακριτικά δίπλα στο παιδί σας κάθε δευτερόλεπτο που σας επιτρέπεται.

Και κάτι άλλο: Συνήθιζα να χαλιέμαι που η εφορία και το ΙΚΑ μου κρατούσαν το μισό μισθό. Τώρα είμαστε πάτσι!

Το ποσο σας καταλαβαινω δεν λεγεται (http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=37741)!!!Τα ζορικα περασαν και ερχονται τα καλυτερα!!!

Εμεις ειμαστε 1,5 μηνα στο σπιτι μετα απο 2,5 μηνες στην ΜΕΝΝ...κουραγιο και τα πρωτα χαμογελακια δεν θα αργησουν να φανουν!!!

Φιλια και απο τον δικο μας Παναγιωτη!!!!Συνονοματε εισαι ηρωας!!!!

z4X6p2.png

Μπραβο βρε παιδια!!!!!

Πολυ ευχαριστα νεα!!!!!!!!

Αντε, λιγες μερες ακομα και ερχεται και η δικη σας ανασταση!!!!

Να στε παντα καλα!!

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ελπίζω να γυρίσατε όλοι σπίτι σας! να είστε όλη η οικογένεια να είστε καλά, και σιγά σιγά οι τελευταίοι μήνες θα μπουν στο αρχείο... Καλώς να τον δεχτείτε!

Διαφημίσεις

Ο Παναγιωτάκης έκανε ένα ακόμα χειρουργείο: Κήλης. Όλα πήγαν καλά.

Τα ματάκα συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά.

Έχει βγεί πάλι σε κουνάκι (πυρέξ για τους αμύητους).

Το οξυγόνο (μυτάκια) το χρειάζεται πια πολύ λίγο και σε πολύ πολύ μικρή ποσότητα.

Εγκέφαλος: Υπέρηχοι καλοί. Έχουν μείνει κάτι κυστούλες σε σημεία που μάλλον δεν ενοχλούν. Θα δείξει αναλυτικά η μαγνητική.

Το μόνο κλινικό εύρημα που ανησυχεί τους γιατρούς, είναι ότι έχει μια τάση να τεντώνει τα πόδια του, τρέμοντας! (Εγώ πιστεύω ότι έχει να κάνει με τους ατροφικούς λόγω ξάπλας μύες των ποδιών - θα δούμε).

Την Τρίτη (αν όλα πάνε καλά - φτου φτου) τον παίρνουμε σπίτι (έχουμε ήδη προμηθευτεί οξυγόνο και συσκευή παρακολούθησης κορεσμού)!!! Το παιδί πήγε στην κόλαση και γύρισε μόνο με γρατσουνιές χάρη στο προσωπικό του "Παίδων Αγία Σοφία".

Τους ευχαριστούμε από την καρδιά μας.

Εύχομαι αυτό το θαύμα να επαναληφθεί για όλα τα παιδάκια του κόσμου.

Απ' όλη την εμπειρία μας έχουμε μια "περίεργη" συμβουλή να δώσουμε σε αυτούς που θα έρθουν στην θέση μας: Να είστε διακριτικά δίπλα στο παιδί σας κάθε δευτερόλεπτο που σας επιτρέπεται.

Και κάτι άλλο: Συνήθιζα να χαλιέμαι που η εφορία και το ΙΚΑ μου κρατούσαν το μισό μισθό. Τώρα είμαστε πάτσι!

Τι ευχαριστα νεα!! Με το καλο να παρετε τον αγγελο σας σπιτακι σας και να ειναι ολα τελεια απο εδω και περα για σας... Μονο χαρες να εχετε!!

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

Ελπιζω να εχετε γυρισει σπιτι, και να μην αφηνετε

τον μικρο απο την αγκαλια σας για να μας γραψετε!!!!!:-D:grin::-D

Να ειστε καλα!!!!!!!!!!!!!!

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Με συγκίνησε πολύ η ιστορία σας...Δεν ξέρω τί άλλο να πώ,εύχομαι γρήγορα να μην έχει ανάγκη απο τίποτα απ'όλ'αυτά το αγγελούδι σας και να τα αφήσετε όλα πίσω σας για να χαρείτε κι εσείς την ύπαρξη και τα πρώτα καμωματάκια του!!Μακάρι να είναι στη ζωή του υγειής και τυχερό παιδάκι!!Αν και με τόσα που πέρασε μάλλον είναι τυχερός τελικά!!...Πόσο θα'θελα να μπώ σε λίγο και να διαβάσω τα καλά νέα σας!!

Να του δώσετε ένα πολύ γλυκό φιλάκι στο μαγουλάκι του!!

ωραίαααααααααααααααααααααααααααα. με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

θα χορτάσει αγκαλίτσες από αύριο και ελπίζω να μην ξαναταλαιπωρηθεί ποτέ στην ζωή του αυτό το πλασματάκι. είναι πραγματικά ήρωας και μαζί του και εσείς. να τον χαίρεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο του και μπράβο σας! Τέλεια!

Όπως δεν έβρισκα λόγια να εκφραστώ στην αρχή της ιστορίας σας, έτσι δεν βρίσκω και τώρα! Μόνο που είναι για εντελώς αντίθετο λόγο!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...