Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

24 εβδομάδων

Recommended Posts

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 284
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 months later...
  • 5 εβδομάδες μετά...

Ο Παναγιωτάκης έγινε 5 μηνών.

Το βάρος του είναι 5200γρ και το μάκρος 64εκ.

Το οξυγόνο κατέβηκε στην αποθήκη σήμερα. Το κρατούσαμε στο δωμάτο για καλό και κακό μια και τελικά το χρειαστήκαμε για 10 ημέρες από τότε που ήρθαμε σπίτι!

Τα μάτια πάνε καλά: γλιτώσαμε την αποκόλληση του αμφιβληστροειδή και στα δύο μάτια.

Έχουμε έναν στραβισμό, αλλά θα το δούμε αργότερα.

Τα αυτία μας είναι καλά (εκκρεμούν κι άλλες εξετάσεις).

Η μαγνητική είχε πολλά ευρήματα κανένα όμως δεν είναι showstoper. Θα δούμε.

Ένα τρέμουλο στο πόδι που το έκανε όταν ζοριζόταν και μας ψιλοτρόμαζε εξαφανίστηκε εδώ και δυο μήνες.

Συνεχίζουμε φυσιοθεραπείες (2 φορές την εβδομάδα). Το κορμάκι του έχει χαλαρώσει πάρα πολύ σε σχέση με την αρχή.

Παρακολουθεί καλά και χαμογελάει σε όλους (εκτός εμού). Αγκουίζει.

Επιτέλους άρχισε να τρώει κάπως περισσότερο (650γρ/ημέρα).

Στηρίζει το κεφάλι του καλά αλλά έχει μια τάση να γέρνει από την μια πλευρά. Ελπίζουμε να το ξεπεράσουμε κι αυτό.

Γενικά, η πορεία του είναι όσο καλή θα μπορούσε να είναι δεδομένου του ιστορικού του και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Οι κατακτήσεις του νομίζω είναι αυτές ενός παιδιού 2,5 - 3 μηνών αλλά γίνονται σταθερά και δεν έχουμε πισογυρίσματα.

Είναι (πια) εύκολο μωρό. Κοιμάται όλη νύχτα και δεν γκρινιάζει πάνω από 15 λεπτά την ημέρα.

Παιδιά σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, είναι ωραίο να ξέρεις ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που νοιάζονται. Εξάλλου, οι άνθρωποι (γιατροί, νοσηλευτές κλπ) που πραγματικά νοιάστηκαν είναι ο λόγος που υπάρχει σήμερα ο Παναγιωτάκης.

John

Διαφημίσεις

Μπράβο παιδιά όλα καλά.

Αυτά τα πρόωρα παιδάκια είναι αγωνιστές ! Όλα θα πηγαίνουν καλύτερα από δω και μπρος θα δείτε.Να στε γεροί να τον καμαρώνετε

Εμάς ο μικρός μας χθές μπήκε στον 8ο μήνα , και όλα καλά δόξα τον μεγαλοδύναμο.:-P

αχ η ψυχούλα μωρέ!!!!!!όλα καλά πάνε. ..όσο για τον στραβισμό διορθώνεται με εγχείρηση και μπορεί να βάλει γυαλιά μόλις μεγαλώσει λίγο ακόμη..τέλεια νέα..να δεις ότι θα είναι πολύ πιο έξυπνο από άλλα παιδάκια της ηλικίας του!!!είμαι πολύ συγκινημένη και από τότε που γέννησα βουρκώνω πολύ με όλα τα μωράκια!!!και πάλι να είστε όλοι καλά και σας αξίζουν όχι απλά μπράβο για το θάρρος σας αλλά κάτι που δεν περιγράφεται,όσο για τους νοσηλευτές αυτοί έκανα ότι περνούσε από το χέρι τους και πήραν θάρρος και κουράγιο για να συνεχίσουν αυτό που κάνουν από κει και πέρα όλα οφείλονται στο παλικάρι σας!!!!

g598zf3jh69s483c.png

Διαφημίσεις

Μπραβο!!Πολυ ευχαριστα τα νεα του Παναγιωτακη...οσο μεγαλωνει γινεται και πιο κουκλι..να δωσεις ενα φιλακι στον μικρο απο ολες μας και συγχαρητηρια στην γυναικα σου και φυσικα και σε εσενα. Ευχομαι ολα να κυλησουν οπως πρεπει. :)

bf2Bp2.png

rTodp3.png

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ!!!! Μπράβο και σε σας, απο δω και πέρα σας εύχομαι μόνο χαρές και υγεία για όλη σας την οικογένεια! Πραγματικά με κάνατε και δάκρυσα απο χαρά....

fqXEp3.png

Το δικό μας θαύμα...! Νεφέλη μου σε λατρεύω είσαι η ζωή μου!

Διαφημίσεις

ευχομαι στον παναγιωτάκη να συνεχίσει με τόση θέληση για τη ζωή που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κατακτήσει ότι έχει αφήσει πίσω τόσο καιρό... είναι μαχητής και θα τα καταφέρει.

τέλεια νέα!!!!

μπράβο στον παναγιωτάκη και σε εσάς!!

περιμένουμε και άλλα,πολλά,πολλά ευχάριστα νεάκια!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Ο Παναγιωτάκης έγινε 5 μηνών.

Το βάρος του είναι 5200γρ και το μάκρος 64εκ.

Παιδιά σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, είναι ωραίο να ξέρεις ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που νοιάζονται. Εξάλλου, οι άνθρωποι (γιατροί, νοσηλευτές κλπ) που πραγματικά νοιάστηκαν είναι ο λόγος που υπάρχει σήμερα ο Παναγιωτάκης.

Συχαριτήρια σ'εσάς και το μικρό αγγελούδι σας!!!Είναι πάρα πολύ καλός για την ηλικία του και κυρίως για τα όσα πέρασε!!Ο καλός θεούλης σας τον έστειλε με αγάπη και όλα θ απάνε μιά χαρά!Θα το δείτε οτι με τον καιρό,κάθε μέρα θα κάνει και κάτι καινούριο και τα μικρά προβληματάκια θα εξαφανιστούν!!

....ΚΑΙ ....ο λόγος που υπάρχει ο Παναγιωτάκης είστε κυρίως εσείς,οι γονείς του για το κουράγιο σας και την αγάπη που του δίνετε!!!

Σας ευχόμαστε κι εμείς,εγώ,ο σύζυγός μου,ο 1 έτους Γιωργάκης μας και ο 6 μηνών αγέννητος ακόμη Αλεξανδράκος μας ότι ΚΑΛΥΤΕΡΟ για τον μικρό-μεγάλο όμως ανθρωπάκο σας!!!!

Να είστε πάντα καλά και χαρούμενοι με το παιδάκι σας!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Συγχαρητηρια παναγιωτακι,και καλη δυναμη παιδια απο εδω και περα!Ειμαι και εγω μαμα προωρου που ειναι τωρα 2 ετων και ειναι τελειος!θα σας πω σαν συμβουλη μονο να μην σταματησετε τιε φυσιοθεραπειες μεχρι να αρχισει να περπαταει.Ακομα και η παιδιατρος να πει να τις σταματησετε νωριτερα μην το κανετε,θα του κανει τοσο καλο,και στο σωμα αλλα και στο να μαθει να συνεργαζετε,να ακουει κλπ.,αναπτυσεται καλυτερα ο εγκεφαλος.Εμας παντως μας εκανε πολυ καλο και οταν αρχισε να περπαταει μας ειπε ο ιδιος ο φυσιοθεραπευτης οτι τωρα δε χρειαζεται και σταματησαμε.

lmhJp2.png

PM1Op2.png

μπραβο,χαιρομαι ιδιαιτερα με την πορεια σας ολα θα πανε πολυ καλα,ειμαι και εγω μαμα ενος προωρου μωρου,μολις 25+3 και βαρος 780 gr,τα εχω περασει ολα ,τωρα ειμαστε 14 μηνων και ολα ειναι τελεια,σου γραφω ομως επειδη εμεις καναμε τα follow up στο παιδων και εκει οι γιατροι μας ειχαν ανησυχισει λιγο παραπανω απο οτι επρεπε πηγαμε και καναμε follow up στο ΙΑΣΩ ,τον ειδε η παιδονευρολογος ΣΚΟΥΤΕΡΗ το ονομα της ,εχει και ιατρειο εξω , μας κατατοπισε παρα πολυ καλα για την κατασταση του παιδιου και οτι μας ειπε εχει γινει απλα και μονο απο μια εξεταση και η οποια θελησε να μας ξαναδει σε ενα χρονο , αν θελεις τη γνωμη μου κλειστε ενα ραντεβου να δει το παιδι,πιστευω οτι θα μεινετε ευχαριστημενοι

Το πιο ευτυχισμένο μωρό...

Γιάννη χαίρομαι πάρα πολύ που όλα πηγαίνουν πολύ καλά!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια και στον μικρό αγωνιστή Παναγιωτάκη!!!!!!!!!!

Συμφωνώ με την marinaxk για την παιδονευρολόγο Σκουτέλη. Εμείς αντιμετωπίζουμε μια δυστυχώς δύσκολη κατάσταση με το αγέννητο ακόμα μωράκι μας όπου έπρεπε να επικοινωνήσουμε μαζί της. Η συγκεκριμένη γιατρός είναι τέλεια, είναι πρώτα απ' όλα ΆΝΘΡΩΠΟΣ. Το κουράγιο που μας έδωσε, δεν λέγεται. Γνώμη μου είναι να την επισκεφθείτε.

aYVcp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...