Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ "ΗΛΙΟΧΑΜΟΓΕΛΟ" στον ΒΥΡΩΝΑ

Recommended Posts

Πρώτο Σκαλί... δαγκωτό! :lol::lol::lol:

Να τη κει άλλη... καλέ πες καμια πλεροφορία παραπάνω, δεν κοστίζει :lol: Που είναι το πρώτο σκαλί;

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Διαφημίσεις

στη Καισαριανή απ' ότι ξέρω είναι στην οδό Ανδριανουπόλεως η ΜΙΚΡΗ ΚΙΒΩΤΟΣ

στον Βύρωνα υπάρχουν αρκετοί: ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ (οδό Σωκίων), ΡΟΟΥΖΜΑΡΙ (οδό Αιγιαλείς, υπάρχει και στο παγκράτι παράρτημα), ΗΛΙΟΧΑΜΟΓΕΛΟ (οδό Έρμου) και ο ΚΟΥΝΙΑΚΗΣ (καρέας) και το ΑΛΦΑΜΠΕΤ (στη λεοφ. Καρέα).

ΛΙΛΙΑΝ ΛΥΚΟΥ, εξίσου καλός

τα δελφινάκια είναι στην οδό τελαμώνος. στο παγκράτι. το βρεφικό τμήμα, αυτή τη στιγμή έχει παιδιά γεννημένα το 2007 (από γενάρη μέχρι και δεκέμβρη).

ο σταθμός λειτουργεί 7-16.30. 295€ χωρίς σχολικό.

κοίταξε εδώ

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=13583&postdays=0&postorder=asc&start=0

έχω επισκεφτεί και ροουζ μαρι και πρώτο σκαλί. αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες.

και εδώ

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=5236

age.png

Διαφημίσεις

Ismeni μου, θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες αν μπορείς.

Βασικά θέλω έναν σταθμό που να μην μαθαίνουν αγγλικά, γαλλικά, υπολογιστές και πυρηνική φυσική... αλλά να παίζουν, να τραγουδάνε, να έχει κήπο και το καλοκαίρι να τα βγάζουν στον κήπο... ότι δηλαδή χρειάζονται τα παιδάκια. Και το κυριότερο να έχει καλές κοπέλες με όρεξη. Να μην έχει φωνές, εξαναγκασμό και διάφορα τέτοια που δυστυχώς υπάρχουν... Για δώστε μου τα φώτα σας ρε κορίτσια μπας και βγάλω άκρη.

εγώ πήγα στο ροουζ μαρι και στο πρωτο σκαλί.

και οι δύο έχουν αυλές (στο πρώτο σκαλί είναι μεγαλύτερη).

και στους δύο σταθμούς κάνουνε ...γυμναστική.

υπολογιστές, όχι. αγγλικά όχι.

μουσικη-μουσικοκινητική ναι.

σε κανέναν από τους δύο, δεν έχω μάθει-από άλλα παιδάκια που πηγαίνουν, ότι φωνάζουνε στα παιδιά.

πάντως...να ξέρεις...οι γονείς ζητάνε αγγλικα, γαλλικά, πυρηνική φυσικη κλπ και οι σταθμοί αναγκάστηκαν να βάλουν.

να σου πώ ένα πράγμα, και για τους δύο σταθμούς ήμουν θετικά επηρεασμένη ΠΟΛΥ. γνωρίζω πολλά παιδιά που πάνε και στους δύο και παράπονο δεν έχω ακούσει από γονείς.

δέχονται παιδιά από 18 μηνών και οι δύο.

πού μένεις; πόσο είναι το μικρο σου;

age.png

εγώ πήγα στο ροουζ μαρι και στο πρωτο σκαλί.

και οι δύο έχουν αυλές (στο πρώτο σκαλί είναι μεγαλύτερη).

και στους δύο σταθμούς κάνουνε ...γυμναστική.

υπολογιστές, όχι. αγγλικά όχι.

μουσικη-μουσικοκινητική ναι.

σε κανέναν από τους δύο, δεν έχω μάθει-από άλλα παιδάκια που πηγαίνουν, ότι φωνάζουνε στα παιδιά.

πάντως...να ξέρεις...οι γονείς ζητάνε αγγλικα, γαλλικά, πυρηνική φυσικη κλπ και οι σταθμοί αναγκάστηκαν να βάλουν.

να σου πώ ένα πράγμα, και για τους δύο σταθμούς ήμουν θετικά επηρεασμένη ΠΟΛΥ. γνωρίζω πολλά παιδιά που πάνε και στους δύο και παράπονο δεν έχω ακούσει από γονείς.

δέχονται παιδιά από 18 μηνών και οι δύο.

πού μένεις; πόσο είναι το μικρο σου;

Ο δικός μου είναι 13 μηνών... μένω κοντά και στους δύο σταθμούς. Άρα δεν μπορώ να τον στείλω από τώρα. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο κοριτσούδα μου αν και σε έχω πρήξει... τι ωράρια έχουν και είναι πολύ ακριβοί;

Λέγκω...

όταν ρώτησα, η δική μου ήταν 15,5 μηνών και μου είπαν, αφ' ενός στο πρώτο σκαλί να την πάω τώρα, θα την δεχτούν (έχουν εμπειρία γιατί μέχρι πρόπερυσι είχαν βρεφικό τμήμα 6-18 μηνών), αφ' ετέρου στο ροουζ μαρί μου είπαν ότι την δέχονται αλλα να την πάω απρίλιο για να περάσουν οι πολλές ασθένειες.

εγώ δεν την πάω γιατί το αμέσως μεγαλύτερο παιδί (το μικρότερο στον παιδικό) είναι 9 μήνες πιο μεγάλο από την κόρη μου και το βρήκα μεγάλη διαφορά γι' αυτή την ηλικία (έτσι κι αλλιώς προνήπιο, νήπιο και δημοτικό μαζί θα πάνε γαιτί είναι και τα δύο γεννημένα το 2007).

ωράριο: κυμαίνονατι όλοι στο ίδιο περίπου. 7-16.00. μισή ώρα πάνω μισή ώρα κατω δεν κάνει διαφορά.

δίδακτρα: κυμαίνονται όλοι στο ίδιο περιπου. €300-350 μηνιαίως. με σχολικό πηγαιν-έλα.

ΥΓ και δεν με έχεις πρήξει.

age.png

γεια σας κοριτσια μολις επεστρεψα Αθηνα και ειδα τις δημοσιευσεις. sofuka , για το ηλιοχαμογελο που με ρωτησες, ειναι ο μοναδικος ιδιωτικος που: 1. δεχεται παιδακια κατω των 18 μηνων και 2. είχε κενή θέση. γι'αυτό βασικα και επελεξα τον συγκεκριμενο.δεν ειχα αλλη επιλογη. με ολους τους υπολοιπους σταθμους που αναφερετε, επικοινωνησα και οι μισοι δεν ειχαν βρεφικο τμημα και οι αλλοι μισοι δεν ειχαν κενη θεση για τωρα τον μαρτιο που θα ξεκινησω τον γιο μου. επισης δεν θυμαμαι ποια μανουλα ανεφερε τον δημοτικο σταθμο της καισαριανης. επικοινωνησα και με αυτον. η πρωτη ερωτηση τους ηταν τι δουλεια κανω. τους ειπα δημοσιος υπαλληλος και μου απαντησαν πως δεχονται παιδια μονο ιδιωτικων υπαλληλων. αυτα! εμενα ο γιος μου ειναι 11 μηνων τωρα και θα τον ξεκινησω σε 10 μερες περιπου στο ηλιοχαμογελο οποτε θα σας γραψω περισσοτερες εντυπωσεις τοτε! :D

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ

Διαφημίσεις

. επισης δεν θυμαμαι ποια μανουλα ανεφερε τον δημοτικο σταθμο της καισαριανης. επικοινωνησα και με αυτον. η πρωτη ερωτηση τους ηταν τι δουλεια κανω. τους ειπα δημοσιος υπαλληλος και μου απαντησαν πως δεχονται παιδια μονο ιδιωτικων υπαλληλων.

Ωχ! Τώρα με σκοτώνεις! Εγώ είχα ρωτήσει για του δήμου. Είμαι κι εγώ δημόσια υπάλληλος. Κάτι είχα ακούσει πως θα προηγούνται οι ασφαλισμένες στο ΙΚΑ και με κοινωνικά κριτήρια.... :?:mad:

Το μόνο που μου μένει είναι να μετράει το ότι είμαι πολύτεκνη... Για να δούμε... καλή προσαρμογή εύχομαι στο παιδάκι σου! Πόσες δασκάλες αναλογούν σε πόσα μωρά στο ηλιοχαμόγελο;

HXuSp2.pngaS46p2.png

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ γεωργια!

πώς πέρασες στη Β. Ελλάδα;

και όμως έτσι είναι. μόνο το ηλιοχαμόγελο έχει θέση και δέχεται παιδιά από 6 μηνών.

στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, κοιτάζουν τη φορολογική σου δήλωση και δέχονται παιδιά που δουλεύουν και οι δύο γονείς. με βάση τη φορολογική δήλωση βγάζουν και τα τροφεία που πληρώνει το παιδί.

πάντως στον δημ. παιδ. σταθμό της Πέυκης δέχονται παιδιά πυ και οι δύο γονείς είναι δημόσιοι οι υπάλληλοι (πηγαίνει η ανηψιά του άντρα μου).

συνήθως αναλογούν 1 δασκάλα κια 1 βοηθός σε 12-14 παιδιά.

πες μας για το ηλιοχαμόγελο, όταν ξεκινήσετε.

age.png

Tελικά κορίτσια έχει δίκιο η γεωργία 1. για τον βρεφικό του δήμου Καισαριανής. Κάποιοι δημοτικοί (αλλά και ιδιωτικοί) σταθμοί έχουν ζητήσει χρηματοδότηση από την εργατική εστία. Όσοι έχουν επιλεγεί από τους δημοτικούς, δέχονται μόνο δικαιούχους της εργατικής εστίας. Ένας απ' αυτούς είναι και ο βρεφικός της Καισαριανής :(

Θα ρωτήσω και τον σύλλογο πολυτέκνων μήπως δικαιούμαι τίποτα λόγω πολυτεκνίας, αλλά δεν πιστεύω, οπότε θ' αρχίσω κι εγώ να ψάχνω για ιδιωτικούς. Αν η μικρή Κιβωτός δέχεται από 18 μηνών, θα την προτιμήσω, γιατί έχω στείλει 2 παιδιά εκεί και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Θα σας ενημερώσω σχετικά με την ηλικία που δέχονται στο καινούριο ποστ που άνοιξε η ismeni (μπράβο ismeni, καλύτερα να τα έχουμε συγκεντρωμένα!)

HXuSp2.pngaS46p2.png

Αν η μικρή Κιβωτός δέχεται από 18 μηνών, θα την προτιμήσω, γιατί έχω στείλει 2 παιδιά εκεί και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Θα σας ενημερώσω σχετικά με την ηλικία που δέχονται στο καινούριο ποστ που άνοιξε η ismeni (μπράβο ismeni, καλύτερα να τα έχουμε συγκεντρωμένα!)

καλησπέρα...

έχεις τέσσερα παιδιά; 3 αγορια και ένα κορίτσι; μπράβο κοπέλα μου, πολύ σε ζηλεύω!!!!!!

age.png

Αν η μικρή Κιβωτός δέχεται από 18 μηνών, θα την προτιμήσω, γιατί έχω στείλει 2 παιδιά εκεί και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

καλησπέρα...

έχεις τέσσερα παιδιά; 3 αγορια και ένα κορίτσι; μπράβο κοπέλα μου, πολύ σε ζηλεύω!!!!!!

:oops::oops::)

HXuSp2.pngaS46p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια. συγνωμη που αργω να απαντησω αλλα δεν προλαβαινω να καθομαι και πολυ στον υπολογιστη και ετσι αργω να δω τις δημοσιευσεις. sofuka στο ηλιοχαμογελο αντιστοιχουν 2 δασκαλες σε 12 παιδακια. μου επισημαναν πως το οριο των 12 παιδιων το τηρουν αυστηρα. μαλλον την δευτερα θα τον ξεκινησω τον μικρο μου οποτε θα σας πω περισσοτερα.

τι κανεις ismeni, ολα καλα? στην β. ελλαδα μια χαρα ηταν απλα εγω περασα ζορικα, γιατι ενα μηνα που ημουν πανω ο μικρος ηταν αρρωστος.κια συνεχιζει να ειναι βεβαια..βασανιστικός ο φεβρουαριος. δεν θελβ να το σκεφτομαι.περασε οτι αρρωστια υπηρχε. τελοσπαντων πρεπει να συνηθισω μου φαινεται γιατι τωρα με τον σταθμο θα ειναι μια μονιμη κατασταση. εσυ την κορουλα σου δεν την ξεκινησες ακομη ε?

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ

γεια σας κοριτσια. συγνωμη που αργω να απαντησω αλλα δεν προλαβαινω να καθομαι και πολυ στον υπολογιστη και ετσι αργω να δω τις δημοσιευσεις. sofuka στο ηλιοχαμογελο αντιστοιχουν 2 δασκαλες σε 12 παιδακια. μου επισημαναν πως το οριο των 12 παιδιων το τηρουν αυστηρα. μαλλον την δευτερα θα τον ξεκινησω τον μικρο μου οποτε θα σας πω περισσοτερα.

τι κανεις ismeni, ολα καλα? στην β. ελλαδα μια χαρα ηταν απλα εγω περασα ζορικα, γιατι ενα μηνα που ημουν πανω ο μικρος ηταν αρρωστος.κια συνεχιζει να ειναι βεβαια..βασανιστικός ο φεβρουαριος. δεν θελβ να το σκεφτομαι.περασε οτι αρρωστια υπηρχε. τελοσπαντων πρεπει να συνηθισω μου φαινεται γιατι τωρα με τον σταθμο θα ειναι μια μονιμη κατασταση. εσυ την κορουλα σου δεν την ξεκινησες ακομη ε?

στους περισσότερους παιδικούς σταθμούς το όριο είανι 12 παιδιά με 1 δασκάλα και 1 βοηθό.

καλή αρχή στο σχολείο σας! να μας πείτε νέα!

τώρα που ξεκινάτε σταθμό, θα έχετε αρρώστιες... αρκετές. ειδικά τον πρώτο καιρό. άδεια δικιά σου έχεις κρατήσει;

εγώ, όχι δεν την ξεκίνησα ακόμη. το σκέφτομαι...

age.png

• 1 month later...

Κοριτσούδια καλησπέρα,

Πήγα εχθές και είδα το Ηλιοχαμόγελο στο Βύρωνα

Μου άρεσε που τηρούν όπως μου είπαν αυστηρά τον αριθμό των παιδιών. Το βρεφικό είναι στην διπλανή μονοκατοικία. Έχει πολλά κρεβάτια και 3 κρεβοτακάμαρες για τα παιδάκια. Αρκετά παιχνίδια καθαρά σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Αλλά βρήκα παράξενο που μου είπε η υπεύθυνη ότι ο γιος μου που είναι γεννημένος τον Ιούλιο του 2007 τον Μάιο του 2009 θα αλλάξει τμήμα και θα μπει στο μεγαλύτερο. Βασικά μου είπε ότι όλα τα παιδάκια που είναι συνομήλικα θα αλλάξουν τμήμα άρα και δασκάλα. Όταν την ρώτησα αν αυτό μπερδέψει ή δημιουργήσει πρόβλημα στο παιδί αφού θα έχει προσαρμοστεί ήδη με μία δασκάλα μου απάντησε όχι γιατί θα πάνε αλλάξουν και άλλα παιδιάκια από το τμήμα του οπότε θα βλέπει οικεία πρόσωπα που γνωρίζει όπως και ότι τα παιδιά ξέρουν όλες τις δασκαλες, μαγείρισα, οδηγό για να γνωρίζουν τα πρόσωπα. Πως σας ακούγεται?

Υ.Γ. Έχει κάποια το τηλ. του Δημοτικού Καισαριανής?

FXWyp3.png

Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί

Διεύθυνση Γραμματείας: Κλαζομενών 46 , Τηλ.: 210.7229662

Φιλοξενούν νήπια ηλικίας 2,5 έως 6 ετών και λειτουργούν από την 1η Σεπτεμβρίου έως 27 Ιουλίου, πενθήμερο από 7:00 έως 16:00.

1ος Παιδικός Σταθμός

Διεύθυνση: Κλαζομενών 46

Τηλ.: 210.7212193

4ος Παιδικός Σταθμός

Διεύθυνση: Ανδρ. Δημητρίου και Νέας Εφέσου

Τηλ.:210.7230657

Βρεφονηπιακός Σταθμός

Διεύθυνση: Κλαζομενών 46, 1ος όροφος, Τηλ.: 210.7229684

Ο βρεφονηπιακός σταθμός είναι δομή φροντίδας βρεφών και νηπίων από 7 μηνών έως και 2,5 ετών. Δέχεται από τις 7:00- 16:00. Τον Αύγουστο παραμένει κλειστός.

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...