Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ "ΗΛΙΟΧΑΜΟΓΕΛΟ" στον ΒΥΡΩΝΑ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ " ηλιοχαμογελο " ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟΝ 11 ΜΗΝΩΝ ΓΙΟ ΜΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ? ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ :D

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ismeni. ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΑΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ

δεν θυμάμαι... εχεις ρωτήσει σε άλλους παιδικούς του βύρωνα; εγώ τηλεφώνησα σήμερα στο πρωτο σκαλί. η κόρη μου είναι 15 μηνών. θα κοιτάξει αν έχει θέση και θα μου τηλεφωνήσει.

πού μένεις; είμαστε κοντά;

age.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ismeni. ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΛΙΑΝ ΛΥΚΟΥ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΤΟ ΗΛΙΟΧΑΜΟΓΕΛΟ. ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 11,5 ΜΗΝΩΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΛΟΓΙΚΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 12 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ 15 ΜΗΝΩΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΕΛΗ ΦΛΕΒΑΡΗ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΡΤΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ! :D

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ

Διαφημίσεις

τα τμήματα στους παιδικούς σταθμούς απαρτίζονται από παιδάκια που έχουν γεννηθεί την ΙΔΙΑ χρονιά, και συνεπώς θα πάνε την ίδια χρονιά στην α' δημοτικού. :wink:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

η maryp έχει δίκιο και ισχύει για τα σχολεία αυτό. πιστεύω ότι ισχύει και για τους σταθμούς. εμένα η κόρη μου είναι το 2007 και θα μπει με παιδιά γεννημένα το 2007, λογικά

age.png

σωστό, άσχετα αν ένα παιδί είναι γεννημένο τον Ιανουάριο και ένα άλλο τον Δεκέμβριο, εφόσον έχουν γεννηθεί την ίδια χρονιά, θα πάνε μαζί στην α' δημοτικού (και θα έχουν ουσιαστικά έναν χρόνο διαφορά... :? ). Ετσι ξεκινάνε και τα τμήματα των παιδικών σταθμών γιατί αργότερα αυτά τα παιδιά στο προνήπιο και στο νήπιο πρέπει όλα μαζί να κάνουν κάποιες εργασίες, κάποιες δραστηριότητες που θα τα προετοιμάσουν για το δημοτικό...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΑΡΤΗ.ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ηλιοχαμογελο ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΥΜΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΑ, ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ? Η ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ 6 ΜΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ?

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΤΑ ΛΕΩ, ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

maryp ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΙΟΧΑΜΟΓΕΛΟ?

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ

εγώ θα πάω και στον δημοτικό παιδικό σταθμό και θα κάνω αίτηση. ποτέ δεν ξέρεις;

λογω της μικρής ηλικίας των παιδιών, σταματάνε κάποια κι έτσι ελευθερώνονται θέσεις. γι αυτό και μπορούν να κάνουν νλέες εγγραφες στη μέση της χρονιά. είτε δημοτικοί είτε ιδιωτικοί.

το ηλιοχαμόγελο από τι ηλικία τα δέχεται;

age.png

Διαφημίσεις

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΑ SITE ΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΑΝ.

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ

Μιας και μένουμε κοντά θα μπορούσατε να μου πείτε ή να μου προτεινεται παιδιάτρο στο Βυρωνα/Καισαριανή/Παγκρατι.

Θα γεννησω το Μαιο αλλά δυστυχώς δεν ξέρω για κανέναν. Για πειτε εσείς που πηγαίνετε....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μια αγχωμένη μέλλουσα μαμα....

σε ποια περιοχη μενεις ακριβως dudulix? εμεις μενουμε καισαριανη και τον μικρο μου τον πηγαινω σε μια παιδιατρο εδω. αν θελεις μπορω να σου στειλω pm για πιο συγκεκριμενα. παντως αν μενεις βυρωνα η παγκρατι καλο ειναι πρωτα να κοιταξεις στην περιοχη σου και μετα στις γυρω περιοχές :D

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ

ναι dudulix πες μας ακριβώς πού μένεις. ο παιδίατρος πρέπει να είανι πολύ κοπντά στο σπίτι. σε περίπτωση που συμβεί κάτι (χτυπάω ξύλο), να το αρπάξεις και να πας.

παράδειγμα... η μιχαλακοπούλου είανι δίπλα στο παγκράτι, αλλά θες ταξί ή αυτοκίνητο. πάρκινγκ; δύσκολα βρίσκεις.

καταλαβαίνετε τι εννοώ.

εγώ την πάω στον βύρωνα (καραολή-δημητρίου) τη δική μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

age.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

γεωργία 1. τελικά τι έκανες με το σταθμό; Συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα, δεν είχα δει τα ποστ! Εγώ θα στείλω τη μικρή μου από Σεπτέμβρη και θα προσπαθήσω για τον Δημοτικό της Καισαριανής. Από ιδιωτικούς της περιοχής, τα μεγαλύτερα τα έστελνα στη Μικρή Κιβωτό και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Παλιότερα ξέρω πως δεν έπαιρναν μωρά, όμως τώρα με τα νέα μέτρα για τα νηπιαγωγεία, έχουν κλείσει το νηπιακό τμήμα και νομίζω ότι παίρνουν και μικρότερα παιδάκια, μήπως να ρώταγες κι εκεί;

HXuSp2.pngaS46p2.png

sofuka... η γεωργια λείπει εκτός αθηνών. θα σου πώ εγώ... έγραψε τον γιο της στο ηλιοχαμόγελο, τελικά. εκεί είχαν θέση για την ηλικία του.

πρωτο σκαλί, ροουζ μαρί δέχονται παιδιά απο 18 μηνων και ο γιος της είναι 12.

age.png

athena καλημέρα

γιατί λες ότι το ροουζ μαρί είανι ο καλύτερος; σε τι διαφέρεις, κατα τη γνώμη σου, από το πρώτο σκαλί ή το ηλιοχαμόγελο; θέλω τη γνώμη σου, γιατί κι εγώ προβήματίζομαι...

age.png

kai ego ton Odyssako ton exo sto iliohamogelo toys teleytaious 3 mines. Eimai para poli eyxaristimeni kai ta mora apo 10 minon peripou mexri kai 2 etwn einai mazi. I vrefokomos i Maria einai mia foveri kopela me poli orexi pou asxoleitai me ta paidia kai einai periergo alla an kai mikra ekpleisese me to posa pragmata mathainoun ston paidiko.

MLZ0p3.pngpZRYp3.png

Θέλω κι εγώ να αρχίσω να ψάχνω για παιδικό (ο μικρός είναι 13 μηνών) για να ξεκινήσω να ψάχνω πάλι για δουλειά... Μένω Βύρωνα αλλά και Καισαριανή μου κάνει γιατί είμαι στα σύνορα. Το θέμα είναι ότι στους δημόσιους για να σε πάρουν πρέπει να δουλεύεις ήδη και νομίζω ότι σχολάνε νωρίς. Για πέστε καμια ιδέα...

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

kai ego ton Odyssako ton exo sto iliohamogelo toys teleytaious 3 mines. Eimai para poli eyxaristimeni kai ta mora apo 10 minon peripou mexri kai 2 etwn einai mazi. I vrefokomos i Maria einai mia foveri kopela me poli orexi pou asxoleitai me ta paidia kai einai periergo alla an kai mikra ekpleisese me to posa pragmata mathainoun ston paidiko.

Που ακριβώς είναι το Ηλιοχαμόγελο;

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!