Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπουκωμένη μύτη...

Recommended Posts

Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές : Ο κάθε γιατρός λέει τα ... δικά του.

Επειδή και μένα η μικρή παθαίνει τουλάχιστον μια φορά τον μήνα ωτίτιδα, πέρσυ επισκεφτήκαμε ωρλ για άλλο λόγο βέβαια. Ο οποίος να είναι καλά μου έκανε ολόκληρο μάθημα ιατρικής για την ωτίτιδα (μέση, οξεία, έσω - έξω κτλ.)

Για να μην μακρυγορώ θα σας εν όλιγης τι μου είπε........

......

Δηλαδή ο ωρλ σας είπε οτι η μέθοδος

"πολύς ορός με σύριγγα και να βγαίνει απο την άλλη η μύξα"

είναι η καλύτερη;;

Να της κάνω σήμερα εαν είναι μια με την σύριγγα

μπας και ξεμπουκώσει λιγάκι η φουκαριάρα!!! :confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 454
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τρωει σουπιτσες ναι... της βαζω και οτριβιν...

αλλα δεν καθεται και λιγο ησυχη ρε παιδι μου, σα κατσικι χοροπηδαει ασταματητα, κρεμιεται απο τα ταβανια... εχει λυσσαξει και κλεισμενη μεσα τοσες μερες, θα τη βγαλω σημερα, δε παλευεται αλλο..

Δηλαδή ο ωρλ σας είπε οτι η μέθοδος

"ορός με σύριγγα και να βγαίνει απο την άλλη η μύξα"

είναι η καλύτερη;;

Να της κάνω σήμερα εαν είναι μια με την σύριγγα

μπας και ξεμπουκώσει η φουκαριάρα!!! :confused:

Αυτό ακριβώς μου είπε ο ωρλ. Και ούτως ή άλλως το βλέπεις. Πολλές φορές στον 5 χρόνο γιο μου όταν είναι πολύ βουλωμένη η μύτη του και έχει γίνει στόκος η μυξούλα, το έμβολο της σύριγγας δεν κατεβαίνει, συναντάει μεγάλη αντίσταση. Όταν όμως το καταφέρνουμε δεν μπορείς να φανταστείς τι βγάζει ο καημένος.

Επίσης εγώ θα εμπιστευτώ την κρίση του γιατί έκαστος στο είδος του (παιδοωρλ).

O5X4p2.png 

αλλα δεν καθεται και λιγο ησυχη ρε παιδι μου, σα κατσικι χοροπηδαει ασταματητα, κρεμιεται απο τα ταβανια... εχει λυσσαξει και κλεισμενη μεσα τοσες μερες, θα τη βγαλω σημερα, δε παλευεται αλλο..

Επίσης φυστικάκι η βροχίτιδα θέλει και πολλά υγρά για να ρευστοποιηθούν γρήγορα τα φλέγματα.

O5X4p2.png 

μην φρικάρεις...σωστες κινησεις θέλουν...και εγω δεν τα ήξερα τα περάσα ενα χρονο ολοκληρο και τα έμαθα.....

όταν βλέπεις μίξα θα κάνεις ορο και μεγεια σου.....να περιμένεις οτι θα σου ξανακάνει βρογχιτιδα.....αλλα θα την προλάβεις....γιατι θα ξέρεις τώρα....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

Επίσης φυστικάκι η βροχίτιδα θέλει και πολλά υγρά για να ρευστοποιηθούν γρήγορα τα φλέγματα.

σωστα....πολλές πορτοκαλάδες αν την πίνει........

μην τολμίσεις και βγάλεις το παιδι έξω θα σε σαπίσω στο ξύλο.....σήμερα εχει υγρασια λογω βροχης.....ας την να κοπανιεται......βαλε nickeloddion στην ψηφιακη όλη μερα παιδικά δειχνει.....

αν την βγάλεις εξω θα γυρίσει πνευμονια......

1129643tvsq1yiqpw.gif

νομιζω δεν κάνει τωρα που ειναι πηχτες....πάρε το γιατρο και ρωτα.....εγω δεν την χρησιμοποιω πλέον....γιατι τα πηζει χειροτερα.....τελευταια μονο μια φορά εβαλα όταν ετρεχε ποταμι η μυξα και μετα απο 2 μερες εγινε περδικι....

1129643tvsq1yiqpw.gif

μην τολμίσεις και βγάλεις το παιδι έξω θα σε σαπίσω στο ξύλο.....σήμερα εχει υγρασια λογω βροχης.....ας την να κοπανιεται......βαλε nickeloddion στην ψηφιακη όλη μερα παιδικά δειχνει.....

:eek::eek::eek::eek::eek:

O5X4p2.png 

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

δεν αντεχω αλλο νικελοντεον :(:(:(:(

Διαφημίσεις

παντως, επειδη μενουμε ουτως η αλλως διπλα στη θαλασσα, την υγρασια δεν την γλυτωνουμε..

μολις την 'ξεβουλωσα' και την εβαλα για υπνο... σαν να μου φαινεται πως ακουγεται λιγο καλυτερα απο το χρρρρρρρρρρρ χρρρρρρρρρρρρρ...

σκεφτομαι, μηπως τελικα δεν ηταν ιωση... αλλα καποια αλλεργια... αλλα δεν εχει ομως υγρα ή κοκκινα ματια...

νομιζω δεν κάνει τωρα που ειναι πηχτες....πάρε το γιατρο και ρωτα.....εγω δεν την χρησιμοποιω πλέον....γιατι τα πηζει χειροτερα.....τελευταια μονο μια φορά εβαλα όταν ετρεχε ποταμι η μυξα και μετα απο 2 μερες εγινε περδικι....

Δεν έχω καταλάβει....

το Autrivin τις πήζει τις μύξες ή τις ρευστοποιεί για να φεύγουν??....

παντως, επειδη μενουμε ουτως η αλλως διπλα στη θαλασσα, την υγρασια δεν την γλυτωνουμε..

μολις την 'ξεβουλωσα' και την εβαλα για υπνο... σαν να μου φαινεται πως ακουγεται λιγο καλυτερα απο το χρρρρρρρρρρρ χρρρρρρρρρρρρρ...

σκεφτομαι, μηπως τελικα δεν ηταν ιωση... αλλα καποια αλλεργια... αλλα δεν εχει ομως υγρα ή κοκκινα ματια...

1+10 λόγοι παραπάνω!!!

Τώρα που είπες για χρρρρ χρρρρρ να ξέρεις ότι πολλές φορές νομίζουμε ότι τα παιδιά μας έχουν ακραστικά επειδή το ακούμε και πίσω στην πλατούλα τους αλλά είναι απο την μύτη τους, ο ήχος αντανακλά εκεί. Πόσες φορές έχουμε πάει παιδιάτρο και τελικά είναι από την παλιομύξα!

O5X4p2.png 

Διαφημίσεις

Eαν η μύξα είναι διαφανής είναι αλλεργική! :?

εγω της βαζω οτριβιν, μια φορα τη μερα... αφου της εχω κανει ορο, και εχει ξεβουλωσει...

η μυξα της δικιας μου στην αρχη ηταν διαφανη... για καμια 15αρια μερες.. και μετα εγινε πηχτη και κιτρινη (καλη ορεξη λολ)

εγω της βαζω οτριβιν, μια φορα τη μερα... αφου της εχω κανει ορο, και εχει ξεβουλωσει...

η μυξα της δικιας μου στην αρχη ηταν διαφανη... για καμια 15αρια μερες.. και μετα εγινε πηχτη και κιτρινη (καλη ορεξη λολ)

Ετσι ξεκίνησε και σε εμάς και έγινε κιτρινο-πράσινη...

(καλή όρεξη επίσης!! :mrgreen:)

μαλλον ο δικος μας ο παιδιατρος ειναι για σουτ τελικα, αντε γιατι οριακα ειμαι να το αλλαξω. Πραγματικα μεχρι πριν λιγα λεπτα που διαβασα ολα αυτα για τισ μυξες, δεν ηξερα τιποτα για ολα αυτες τις λυσεις. Εμενα το μονο που μου ειπε ειναι ορος, απλα κ ξερα, ουτε συριγγες, αυτε μειγματα, ουτε, στασεις, τιποτα! γιατι κ μεις εχουμε ενα μηνα τωρα με ωτιτιδα, μυξες, και ακροαστικα, τις περναει, κ μετα παλι τα ιδια.Θα παω τωρα σπιτι να κανω ολα αυτα κοριτσια, να σωθουμε...ευχαριστω που με διαφωτησατε...

Μην το λες καθόλου αυτό!! Εμένα πάντα έτσι ξεκινάνε την οποιαδήποτε ίωση και σε λίγες μέρες το γυρνάνε σε ........... (καλή όρεξη)

Φυστικά με μια φορά την ημερά τι να σου κάνει το καημένο το οτριβιν. Θέλει 3 φορές την ημέρα από δύο σταγόνες (λένε οι παιδιάτροι και οι οδηγίες, ο παιδωρλ μου είπε το γεμίζουμε όλη τη φούσκα και το ρίχνουμε με πίεση σε καθαρή πάντα μύτη)

O5X4p2.png 

μαλλον ο δικος μας ο παιδιατρος ειναι για σουτ τελικα, αντε γιατι οριακα ειμαι να το αλλαξω. Πραγματικα μεχρι πριν λιγα λεπτα που διαβασα ολα αυτα για τισ μυξες, δεν ηξερα τιποτα για ολα αυτες τις λυσεις. Εμενα το μονο που μου ειπε ειναι ορος, απλα κ ξερα, ουτε συριγγες, αυτε μειγματα, ουτε, στασεις, τιποτα! γιατι κ μεις εχουμε ενα μηνα τωρα με ωτιτιδα, μυξες, και ακροαστικα, τις περναει, κ μετα παλι τα ιδια.Θα παω τωρα σπιτι να κανω ολα αυτα κοριτσια, να σωθουμε...ευχαριστω που με διαφωτησατε...

έχει ακροαστικα και ωτιτιδα και δεν έδωσε αντιβίωση?:shock::shock::shock::shock:

μην περιμένετε απο τον γιατρο αν δεν ρωτάτε μονες σας.....

και εγω γι αυτο τον λογο άλλαξα και αυτη που εχω τωρα ειναι τοσο καλη που μας τα αναλυει και ότι μαλ.....κια να ρωτησουμε δεν μας αποθαρινει ίσα ισα κάθε φορα που αρρωσταίνει μου λεει μην στεναχωριεσαι θα γινει καλά....

ασε τα τηλεφωνα που της κάνω.....

η ωτιτιδα θελει αντιβιωση δυστυχως.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Φυστικά με μια φορά την ημερά τι να σου κάνει το καημένο το οτριβιν. Θέλει 3 φορές την ημέρα από δύο σταγόνες (λένε οι παιδιάτροι και οι οδηγίες, ο παιδωρλ μου είπε το γεμίζουμε όλη τη φούσκα και το ρίχνουμε με πίεση σε καθαρή πάντα μύτη)

Τελικά το Αutrivin

κάνει πηχτές τις μύξες ή τις ρευστοποιεί για να φύγουν ??....:confused:

οχι καμια σχεση....οταν ειναι διαφανης ή ειναι στην αρχη της ίωσης ήστο τέλος....μετα απο βροχιτιδα και πολυ μπουκωμα οταν σπαει το φλεμα και το πιον στη μυτη η μυξα γινεται διαφανης και τρεχει συνεχεια σαν νερο.....αυτο ειναι το τέλος....μετα γίνεται καλά....΄

στην αρχη της ίωσης ειναι ημιδιαφανης προς το άσπρο....όταν γινει πηχτο ασπρο αρχιζει και μαζευει πιον και όταν ειναι κιτρινη ειναι καθαρο πιον....

τωρα στην δική σου περιπτωση θα έκανα μια φορά ορο να δω τι γινεται και αν ήταν ιδιο θα πήγαινα σε παιδοοριλά.....

εγω το οτριβιν το σταμάτησα γιατι μια φορά της τα έπηξε τοσο πολυ που μετα απο μια βδομάδα έπαθε ωτιτιδα.....και η γιατρο μου, μου ειπε να μην το πολυχρησιμοποιώ....

1129643tvsq1yiqpw.gif

οχι καμια σχεση....οταν ειναι διαφανης ή ειναι στην αρχη της ίωσης ήστο τέλος....μετα απο βροχιτιδα και πολυ μπουκωμα οταν σπαει το φλεμα και το πιον στη μυτη η μυξα γινεται διαφανης και τρεχει συνεχεια σαν νερο.....αυτο ειναι το τέλος....μετα γίνεται καλά....΄

στην αρχη της ίωσης ειναι ημιδιαφανης προς το άσπρο....όταν γινει πηχτο ασπρο αρχιζει και μαζευει πιον και όταν ειναι κιτρινη ειναι καθαρο πιον....

τωρα στην δική σου περιπτωση θα έκανα μια φορά ορο να δω τι γινεται και αν ήταν ιδιο θα πήγαινα σε παιδοοριλά.....

εγω το οτριβιν το σταμάτησα γιατι μια φορά της τα έπηξε τοσο πολυ που μετα απο μια βδομάδα έπαθε ωτιτιδα.....και η γιατρο μου, μου ειπε να μην το πολυχρησιμοποιώ....

Μπράβο φενάκι ήσουν ιδιαίτερα κατατοπιστική!

O5X4p2.png 

Αυτό θα κάνω........έχεις δίκιο! :?

(απ ότι κατάλαβα έχεις πάρει doctora επι του θέματος! :D)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...