Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μου την λενε χοντρουλα ειναι?

tab

Recommended Posts

καλε 16 δοντια;

εμενα ειναι 17μιση μηνων και εχει μονο 6δοντια και τωρα σκανε αλλα δυο.

νομιζω οτι μια χαρα ειναι το παιδακι σου.ολα τα μωρα σε καποια φαση φαινονται και ειναι ζουμερα αλλα μολις αρχισει να τρεχει θα ειναι οκ.

εμενα 8 μηνων ηταν λες και τον ειχαν τσιμπησει μελισσες τοσο ζουμπουρλος,αλλα αφου ο παιδιατρος δεν ειπε κατι δεν εσκασα και εγω.

τωρα ειναι 83ποντους 11,800κιλα.

εχει την κοιλιτσα του και αν μου πουν κατι τους λεω ειναι απο τις μπυρες που πινει...χιχιχι:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

και τη δικη μου την ελεγαν μπουτου και μαγουλου αλλα κοριτσια μετα που χρονισε το παιδι εγινε τελειο!!!! ειναι ψηλη και κανονικοτατη,ουτε για πλακα δεν την λες χοντρουλα. μια χαρα ειναι το νινι σου!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Μην ανυσηχεις καθολου....εμεις ειμαστε σχεδον ενος ετους και ειμαστε 11 κιλα!!!!!

Οσο πειναει το παιδι θα φαει.....δεν μπορεις να το αφησεις νηστικο κ να του κανεις διαιτα!!!!Εγω τουλαχιστον αυτο κανω.....θα φαει κ θα πιει οσο θελει!!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Εμένα (βέβαια είναι αγοράκι) είναι 17 μηνών 13,8 κιλά και 89εκ. ύψος. Δόντια τα έχουμε όλα. Ο μικρός από 6 μηνών μέχρι 13 μηνών όμως είχε το ίδιο βάρος...12 κιλά!!! Πολλά κιλά για 6 μηνών μωρό..κ να φανταστείτε είχε πολύ πολύ λιτό διατροφολόγιο. Είχα ανησυχήσει αλλά ο παιδίατρος με καθυσήχασε τότε λέγοντας μου πως θα φρενάρει...και όντως φρέναρε..κάπως. Πήρε και πολλούς πόντους και τώρα είναι οπτικά μια χαρά..φυσιολογικος, χωρις κοιλιές, χωρίς περιττά.. γιατί μικρός ήταν φούσκας! :)

Εμένα (βέβαια είναι αγοράκι) είναι 17 μηνών 13,8 κιλά και 89εκ. ύψος. Δόντια τα έχουμε όλα. Ο μικρός από 6 μηνών μέχρι 13 μηνών όμως είχε το ίδιο βάρος...12 κιλά!!! Πολλά κιλά για 6 μηνών μωρό..κ να φανταστείτε είχε πολύ πολύ λιτό διατροφολόγιο. Είχα ανησυχήσει αλλά ο παιδίατρος με καθυσήχασε τότε λέγοντας μου πως θα φρενάρει...και όντως φρέναρε..κάπως. Πήρε και πολλούς πόντους και τώρα είναι οπτικά μια χαρά..φυσιολογικος, χωρις κοιλιές, χωρίς περιττά.. γιατί μικρός ήταν φούσκας! :)

17 μηνων πηγε ο μπεμπης;;πω πω..περασε ο καιρος!εμενα ειναι 10.5 και εινια 8.5 κιλα.τον τελευταιο καιρο παιρνει 200-300 γραμμ κ ειναι 73 εκ.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...