Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μου την λενε χοντρουλα ειναι?

Recommended Posts

το κοριτσακι μου ειναι 13 μηνων κ κατι εχει βαρις 10100 περιπου κ υψος γυρω στα 77

εχει κ 16 δοντακια

οσοι την βλεπουν την λενε μαγουλου κ μπουτου

φυσιολογικα δεν ειναι τα κιλα της?εσεις που εχετε στην ιδια ηλικα ποσο ειναι?

Διαφημίσεις

Eμενα ειναι 10 μηνων κ κατι οπως μπορεις να δεις στο τικερ κ ειναι 9.500κ. κ 76 ποντους υψος, δεν ειναι χοντρη καθολου, ψηλη ναι αλλα χοντρη οχι.

Μια χαρα πρεπει να ειναι το μωρο σου αρα! :roll:

ο παιδιατρος αν ειναι χοντρουλα θα σου το ελεγε για να προσεξεις.ολα τα παιδακια ειναι καποιες φορες με μαγουλακια,μπουτακια και δινουν μια και ψηλωνουν και φευγουν και τα μαγουλακια και τα μπουτακια και τοτε λενε ολοι οι προηγουμενοι 'ταισε το κακομηρο αδυνατησε' και θα πηγαινει ετσι μεχρι την εφηβεια :)

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

κατα την γνωμη μου ειναι φυσιολογικοτατη :!::!: Εχουμε διαφορα δυο μηνες και ειμαστε 11 κιλα περιπου και 80 ποντους αλλα εχουμε τα μισα δοντια απο εσας :?

Διαφημίσεις

εμεις παλι εχουμε το αντιθετο ειναι 2 χρονων και 3 μηνων και ειναι 10700. και 86 ποντους(σχετικα κοντη) :? η πεθερα μου συνεχεια λεει οτι δεν ξερω να την ταιζω :?:( και οτι δεν εχω υπομονη οταν κανει ναζια. τι να την κανω να τη δεσω? η παιδιατρος δεν ανησυχει αφου εχουμε κανει πολλες εξετασεις αιματος και ολα ειναι καλα.

εμεις παλι εχουμε το αντιθετο ειναι 2 χρονων και 3 μηνων και ειναι 10700. και 86 ποντους(σχετικα κοντη) :? η πεθερα μου συνεχεια λεει οτι δεν ξερω να την ταιζω :?:( και οτι δεν εχω υπομονη οταν κανει ναζια. τι να την κανω να τη δεσω? η παιδιατρος δεν ανησυχει αφου εχουμε κανει πολλες εξετασεις αιματος και ολα ειναι καλα.

να μην ανησυχεις ουτε εσυ.και μενα η μεγαλη κορη μου ειναι μια απο τα ιδια και τι εγινε;και εγω σα μωρο ετσι ημουνα και η μητερα μου εκλαιγε γιατι δεν τρωγαμε 'εχω και μια διδυμη αδελφη' και τις ελεγε η παιδιατρος οτι τα μωρα δεν κανουν διαιτα οταν πεινανε τρωνε γιατι δεν μεγαλωσαμε;σε πληροφορω μια χαρα γιναμε. :lol::lol::lol:

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Εμένα η μικρή στους 13 μήνες ήταν 10500 και είχε ύψος 77 εκ.

Η μεγάλη πάλι ήταν 8900 και ύψος 81 εκ!

Και οι δύο όμως είναι / ήταν γλύκες!!!

Και η μικρή μου δεν είναι χοντρή!! :P

κι εμεις 10500 ειμαστε, αλλα δεν φαινεται χοντρουλης! Μη σε ανησυχουν αυτά!

Επισης δοντια εχουμε μονο 8, εσεις ποτε προλαβατε 16 δοντια??? :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

μαλλον δεν εχουν δει χοντρα παιδακια. Στο παρκο το καλοκαιρι ηταν μιας γνωστης διδυμα 6 μηνων 9 κιλα το καθενα :D εμενα τοτε ηταν 8- 9 μηνων και 8 κιλα Δηλαδη αυτα τι ηταν? Παχυσαρκα :D:D Για μενα απλως ασηκωτα

ξεκινησε πολυ νωρις 5 μηνων

ακομα κ ο παιδιατρος με τα δοντακια της απορει

αλλα οσο πιο αργα τα βγαλει τοσο πιο γερα θα ειναι ετσι λενε οι παλιες

τωρα ισχυει μακαρι να ξερα :)

ξεκινησε πολυ νωρις 5 μηνων

ακομα κ ο παιδιατρος με τα δοντακια της απορει

αλλα οσο πιο αργα τα βγαλει τοσο πιο γερα θα ειναι ετσι λενε οι παλιες

τωρα ισχυει μακαρι να ξερα :)

σας φαγαμε ...4 δοντια σκασανε μαζι 3 μηνων και μιας βδομαδας.... ....τωρα ταχουμε ολα.....;Ρ

παντως μην ανυσηχεις για τα κιλα....εμενα ειναι 20 μηνων 86 εκ και 12 κιλα...και μου τη λενε οτι ειναι και αδυνατη...δε θα τους πιασεις πουθενα...ενα θα το λεει παχυ αλλο αδυνατουλα ειναι δε τρωει εεε?????αστους να λενε....αν ειναι ετσι τα παχουλα μωρα σα το δικο σου τι να πουνε αλλες μανες?????ακου κει χοντρουλα....τς τς τς παντα με τη καλη κουβεντα ολοι.....μαγουλακια εχει και η δικια μου απο τη μαμα της .....ετσι και αλλιως αφου ο παιδιατρος δεν εχει πει τιποτα αρα μια χαρα εισαι..... :wink:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

μαλλον δεν εχουν δει χοντρα παιδακια. Στο παρκο το καλοκαιρι ηταν μιας γνωστης διδυμα 6 μηνων 9 κιλα το καθενα :D εμενα τοτε ηταν 8- 9 μηνων και 8 κιλα Δηλαδη αυτα τι ηταν? Παχυσαρκα :D:D Για μενα απλως ασηκωτα

Όλα σχετικά είναι...Εμένα είναι ακριβώς σήμερα 6 μηνών και 16 ημερών και 9 κιλά παρά 50 gr. Όμως δεν είναι και δεν φαίνεται χοντρή γιατί αντίστοιχα ψηλά είναι και στις καμπύλες ύψους. Εντάξει φαίνεται ζουμπουρλούδικο, αλλά κανείς δεν μου τη λέει χοντρή. Κι όταν λέω το βάρος της, όλοι μου λένε ότι φαίνεται πιο αδύνατη. Εξάλλου η γιατρός μου έχει πει ότι τα γονίδια του πάχους αρχίζουν να φαίνονται μετά τον πρώτο χρόνο.Οπότε...

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

το κοριτσακι μου ειναι 13 μηνων κ κατι εχει βαρις 10100 περιπου κ υψος γυρω στα 77

εχει κ 16 δοντακια

Μια χαρα ειναι η μικρη σου,σκεψου οτι το μωρο μιας γνωστης μου ειναι 9 μηνων και 13 κιλα!Παρολα αυτα η παιδιατρος δεν της εχει πει οτι ανυσηχει..

Διαφημίσεις

και μένα κορίτσια μου τη λένε χοντρούλα με μαγουλάκια, μπουτάκια και .... προγούλια! Τη θηλάζω αποκλειστικά μόνο όταν πεινάει και είναι τώρα 5800, 45 ημερών και 60εκ. Είναι στα ανώτερα όρια, έτσι δεν είναι; Με το μητρικό δεν υπάρχει πρόβλημα παχυσαρκίας, έτσι; Παιδίατρο θα δούμε τέλη του μήνα και είχε πει να τρώει όσο θέλει και όποτε θέλει!

Εμένα ο μικρός σε λίγες ημέρες γίνεται 5 μηνών και είναι 74εκ. και 10200!!! Δεν τον θεωρώ χοντρό...αλλά και οπτικά δεν φαίνεται πολύ χοντρούλης! Η παιδίατρος λέει πως είναι μια χαρά...δεν μπορούμε να κάνουμε δίαιτα λέει σε παιδάκι κάτω απο 2 ετών! :shock:

Και ο δικός μας είναι 6,5 μηνών και 9300 κιλά :oops: , αλλά έχει ύψος 72 εκ, δλδ ψηλός για την ηλικία του..και είναι μια χαρούλα!

Μάλιστα η παιδίατρος μας "κατσάδιασε" γιατί δεν πήρε βάρος τον προηγούμενο μήνα.. :shock:

v6Khp3.pngBoDsp3.png

εχει κ 16 δοντακια

Εμένα παντως είναι 17 μηνών, 9 κιλά και 83 εκατοστά!!! 16 δοντάκια? wow! Όπως και να΄χει, συμβουλεύσου τον παιδίατρο και τις αντίστοιχες καμπύλες ύψους και βάρους...

Εγώ τί να πω που η γιαγιά της (η πεθερά μου) καθε φορά που βλέπει την μικρή μου την λέει χοντρούλα? η μικρή μου θα γίνει 3 μηνών στις 7 φεβρουαρίου είναι 5300 και 54 πόντους ύψος, φταίω που εξοργίζομαι αλλά καταπίνω την γλώσσα μου μην πώ καμια κουβέντα? (παρεπιπτόντως η μικρή είναι προωρακι γεννήθηκε στις 33 εβδομάδες και εκατσε 8 μέρες θερμοκοιτίδα)

fqXEp3.png

Το δικό μας θαύμα...! Νεφέλη μου σε λατρεύω είσαι η ζωή μου!

• 1 year later...

Εμένα ο πρώτος είναι τρίων χρόνων και είναι βάρος 20 κιλά και ύψος 1.10 και ο δευτερος είναι 5,5 μήνων και είναι 72 πόντους και 8230κιλά δεν αγχόνωμαι το κάθε παιδί εχει τη δική του ανάπτυξη και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα παιδιά μας τουλαχιστον αυτο μου εχει πει εμενα ο παιδιάτρος μου.

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

εχει κ 16 δοντακια

14 μηνων εδω ειμαστε 10 μισο πανω κατω και 82 ποντους. Ψηλη την λενε, χοντρη ποτε. Εχει μαγουλα οποτε αν δεις φωτο την λες μπουλουκα. Παραδειγμα η κουνιαδα μου που το ειπε το παιδι μπουλντοκ (λογω μαγουλα)........:evil: και μετα την ειδε απο κοντα και λεει 'ρε δεν ειναι χοντρη'.......ρε αι....μην αρχισω να καντιλιαζω. Δεν κοιτανε την δουλεια τους ολοι ΛΕΩ εγω να αφησουν τα παιδακια μας ΗΣΥΧΑ????? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.....ας κοιταξει ο καθενας τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΥΤΡΑ.....μην τα παρω βραδιατικα τωρα.........:evil::evil::evil::evil::evil:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Κοίτα, η μία δικιά μου (18 μηνών) είναι 85εκ. ύψος και 9.700 βάρος. Μου τη λένε οδοντογλυφίδα και μπρελόκ. Σκασίλα μου! Αφού το παιδί μου είναι καλά και παίρνει βάρος και μεγαλώνει φυσιολογικά, τι με νοιάζει εμένα τι λένε οι άλλοι. Μη δίνεις σημασία. Μόλις ξεκινήσει να τρέχει, να δεις πως θ'αλλάξει.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Γενικά μέχρι το παιδάκι ν' αρχίσει να περπατάει είναι φυσιολογικό να είναι αφρατούλι και γλύκα γενικώς. Όταν μεγαλώσει λίγο, αλλάζουν τα πράγματα. Πρέπει να τα προσέχουμε περισσότερο. Υπάρχουν καμπύλες που δείχνουν τα φυσιολογικά όρια ύψους και βάρους. Δείτε εδώ, είναι πολύ κατατοπιστικές και εύκολες καμπύλες. http://health.in.gr/tools/Baby_PrintTest_Flash5.html

Η κόρη μου η μεγάλη πάντα ήταν λίγο γεματούλα και κάποια στιγμή άρχισε να φεύγει από τον έλεγχό μου και την πήγα σε παιδίατρο με ειδικότητα την παιδική παχυσαρκία και μας βοήθησε πολύ.

74Qtp3.png2SeRp3.png