Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βαπτιζόμαστε και εμείς! Βοήθεια!!

evi mou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

http://www.scrapbooking.gr/

για δειτε...

το ιδιο θα προτεινα και εγω, τωρα το ξεφυλλίζω!!!θα κανω κατι για τα γεννεθλια της μικρης μου

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Πρωτού βάλω την παιδική θέλω vα πω ένα ευχαριστώ στην xrysalis γιατί από αυτή 'αντέγραψα' την παιδική μπομπονιέρα με μικρές επεμβάσεις που δεν φαίνονται στην ουσία καθόλου.

ngeo23, vickytsoch ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Αντε Γιάννα μου εσύ δε θα δημιουργήσεις;;;;

Μακάρι να μπορούσα κούκλα μου αλλά που να προλάβω με παιδί, σπίτι, δουλειά και μεταπτυχιακό..... Θα καταφύγω στην εύκολη λύση :?

hpim1594lu0.jpg

Αδεια ακόμα αλλά μάλλον θα χαλάσουν αν βάλω από τώρα ζαχαρωτά και κουφέτα!

xrysalis την πέτυχα;

αν την πέτυχες λέει;;; άψογη!!! μπράβο!! πολύ μ΄αρέσει!!!

αν βλέπω καλά, χρησιμοποίησες δίχρωμο χαρτί; μέσα μπλε έξω άσπρο;

κι έβαλες και διαφάνεια από πάνω;

αλήθεια... πως κατάφερες αυτό το τύλιγμα και δεν έχεις τις ενώσεις μπροστά;;; ξέρεις πόσο είχα παιδευτεί;;;; :lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Αυτό με τις ενώσεις δεν το είχα σκεφτεί την τύλιξα και όπως βγήκε. Φαίνονται όμως κανονικότατα και μπροστά και γύρω γύρω και παντού. Ισως δεν φαίνεται καλά στη φωτογραφία.

Με το δίχρωμο θα γελάσεις αμα σου πω τι έγινε. Πάω στο βιβλιοπωλείο που ψωνίζω και λέω στην κοπέλα ''Θέλω δίχρωμο Α4'' λέει ''δεν υπάρχει'' και λέω ''μα πως αφού το είδα στο ίντερνετ το έχει χρησιμοποιήσει μια κοπέλα θα το τυπώσω να στο φέρω να το δεις.'' Το τυπώνω το πάω με κοίταγε η κοπέλα και μου είπε πως θα΄πάρει τις εταιρείες να ρωτήσει. Μετά από κανα δυο μέρες με παίρνει τηλ και λέει πως βρήκε αλλά σε διάσταση μέτρου αλλά δεν πειράζει τους ζήτησε λέει πριν τα στείλουν να μας τα κόψουν Α4. .....Μετά... πολύ μετά .... και αφού τα είχα παραλάβει παρατήρησα πως είχες βάλει άλλο μπλε χαρτί από μέσα. :oops:

Διαφημίσεις

Εκπληκτικό χωνάκι!!!!!!!!!! Άψογο και πολύ εντυπωσιακή η εξωτερική υφή, αλλά και το εσωτικό χρώμα (το μωβ). Τέλεια δουλειά... Μπράβο σου!!! :D:D:D

Περιμένουμε λεπτομέρειες... :wink:

t6c4p3.pngXRnsp2.png

παρα πολυ ομορφο!!!!!να ρωτησω και εγω εκει που εχεις δεσει το φιογκακι εχεις κανει τρυπα στο χωνακι ή οχι?για πες?και κατω στην μυτη με τι κολλα το κολλησες το κορδονι?

παρα πολυ ομορφο!!!!!να ρωτησω και εγω εκει που εχεις δεσει το φιογκακι εχεις κανει τρυπα στο χωνακι ή οχι?για πες?και κατω στην μυτη με τι κολλα το κολλησες το κορδονι?

Μπράβο ρε φιλενάδα, αυτό θα ρωτούσα και εγώ :D

Επίσης μια ερώτηση, καθοτι είμαι λιγουλάκι ασχετη, το γυαλιστερό χαρτί για εκτυπωση υπάρχει, ή εγώ το βλέπω γυαλιστερό? Μπορώ να το βρω σε βιβλιοπωλείο????

Πάω στο βιβλιοπωλείο που ψωνίζω και λέω στην κοπέλα ''Θέλω δίχρωμο Α4'' λέει ''δεν υπάρχει'' και λέω ''μα πως αφού το είδα στο ίντερνετ το έχει χρησιμοποιήσει μια κοπέλα θα το τυπώσω να στο φέρω να το δεις.'' Το τυπώνω το πάω με κοίταγε η κοπέλα και μου είπε πως θα΄πάρει τις εταιρείες να ρωτήσει. Μετά από κανα δυο μέρες με παίρνει τηλ και λέει πως βρήκε αλλά σε διάσταση μέτρου αλλά δεν πειράζει τους ζήτησε λέει πριν τα στείλουν να μας τα κόψουν Α4.

Εύη επειδή θα πάρω κι εγώ δίχρωμο (μπλε-τυρκουάζ) σε ποιο (Πατρινό) βιβλιοπωλείο πήγες? (να μην ψάχνομαι, αφού την έκαναν τη διαδικασία με σένα θα ξέρουν :wink: )

Για να κάνεις το φιογκάκι στο χωνάκι έκανες 2 τρυπούλες?

Τα πουγκάκια πού τα πήρες και πόσο?

(ανάκριση κανονική... :oops: )

aPiIp2.png AMd6p2.png

Ευχαριστώ κορίτσια πάρα μα πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια.

ELISA τα χρώματα είναι μωβ έξω, μπλε μέσα.(ίσως δεν φαίνεται καλά στη φωτογραφία)

nenaki έκανα το πρώτο χωνάκι από το χαρτί και το έπιασα με συραπτικό πάνω και ζηλοτέιπ(το σκότωσα :oops: ) χαμηλά, μετά το δεύτερο χωνάκι με την διαφάνεια και έπιασα και τα δυο με συραπτικό μόνο που πρόσεχα να είναι περίπου κοντά στο πρώτο συραπτικό.Το φιογκάκι και το κορδόνι στη γωνία είναι κολλημένα με απλή κόλλα κίτρινη UHU. Το φιογκάκι το κόλλησα πάνω στο συράπτικο για να μην φαίνεται το σιδεράκι.

ΚατερίναΒ δεν εκτύπωσα στο γυαλιστερό αν και υπάρχει αλλά δεν βγαίνει πολύ καλό το αποτέλεσμα απότι δοκίμασα. Αυτό είναι διαφάνεια Α4 από βιβλιοπωλείο.

vana μου δυστυχώς εγώ βρήκα μόνο λευκό από την μία και χρωματιστό από την άλλη πλευρά. Αλλά μπορείς να παίξεις πάνω στο λευκό με τα χρωματιστά γράμματα. Δεν τα πήρα από την Πάτρα αλλά λιγο πιο έξω προς τα Βραχνείκα αν ξέρεις. Αν θες στείλε πμ να πούμε λεπτομέριες. Και γιατί όχι όταν έρθεις Πάτρα να συναντηθούμε. Δεν έκανα καμία τρυπούλα.

...και να μας πεις, πώς λέγεται το συγκεκριμένο χαρτί...

Καλά, φαντάζομαι τί έχει να γίνει στις προσεχείς βαφτίσεις, με αυτά τα χωνάκια... :wink: Άνοιξες...σχολή! :D

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Ποιο χαρτί; Ή σχολή ανήκει στη xrysalis αυτή να δεις πόσο όμορφο το είχε κάνει. Και πολύ προσεγμένο. Δε θυμάμαι σε ποια σελίδα το έχει για να στο έδειχνα.

Eliza οντως η σχολή είναι της Χρυσαλίς και της Βέρας, δές εδώ http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=238071&highlight=&sid=a19987d9d79a595f51aa337ae9cac55c και αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες ρώτα τα κορίτσια, σίγουρα θα σε βοηθήσουν!

Evi mou, πολύ καλή η σκέψη σου να καλύψεις τα συρραπτικά, προσωπικά θα προτιμούσα χωρίς συρραπτικό αλλά όμως με την κολλά μονο θα έχω ένα φόβο ότι θα ξεκολλήσουν.

Πολύ ωραία πάντως.

Για πουγκάκια και άλλα συναφή, βρήκα οικονομικά σε ένα μαγαζί με είδη οργάνωσης γραφειου (αν θέλετε πληροφορίες σας στέλνω με πμ) και σε ένα άλλο συνοικιακό μαγαζί. Εvi mou μακάρι να σε προλάβαινα, νομίζω ότι τα έχω δει πιο οικονομικά πάντως!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...