Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βαπτιζόμαστε και εμείς! Βοήθεια!!

evi mou

Recommended Posts

Εφτασε και η σειρά του δικού μου μπόμπιρα να βουτήξει!

Εχω σκεφτεί πολλά πράγματα να φτιάξω μόνη μου αλλά χρειάζομαι και την βοηθειά σας! Ας τα πάρω με την σειρά και σε οτι έχετε ευχαρίστηση μου απαντάτε.

1) Λεώ να φτιάξω καλέσματα από ύφασμα!

2) Μπομπονιέρες δεν έχω σκεφτεί και πολλά ίχως χωνάκια για τα μικρά μπρελόκ για τις γυναίκες και μπεγλέρια για τους άντρες! (οι ιδέες κλεμένες από εδώ μέσα! :oops: )

3) Τραπέζια λέω να βάλω καμβά με φωτογραφία του μωρού!

4) Βιβλίο ευχών σκέφτομαι για scrapbooking που δεν ξέρω πως γίνεται!

5)τραπέζι ευχών με διάφορα.

6)Ευχαριστήρια δεν έχω ιδέα!

Λοιπόν για πείτε που τα βρίσκω όλα αυτά και πως σας φαίνονται;

όσο για το να έχει όλη η βάπτιση ένα θέμα το πάλεψα αλλά δε μου βγαίνει με τίποτα :oops:

Διαφημίσεις

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εύη αν και μου άρεσαν οι ιδέες των κοριτσιών απο εδώ μέσα που φτιάξανε μόνες τους τα πράγματα της βάφτισης, εγώ δεν είχα το κουράγιο και το χρόνο να τα κάνω. Γιατι δεν τα παίρνεις έτοιμα? Μπορείς να βρεις καλές τιμές αν ψάξεις. Στην Πάτρα υπάρχουν και οικονομικές λύσεις αν θες.

Δεν είναι θέμα οικονομικό Σωτηρία μου! Εντάξει μην πουλήσουμε και το σπίτι μας! :lol: Απλά έχω μούρλια με κατασκευές. Εχω βοηθείσει και 3 φίλες μου στις δικές τους οπότε τώρα δεν πάει να μην βάλω το χεράκι μου!Εσύ μήπως έχεις ιδέα από scrapbooking;

[

τσολιαδες???? μπασκετμπολλιστες??? :lol:

Ασε αυτό δεν το αναφέρω γιατί εναι ο μπαμπάς του μπάσκετ και εγώ θα το πω για πλάκα και αυτός μετά θα το δέσει. Οχι τίποτα άλλο αλλά πως να στηρίξω τις μπάλες πάνω στα τραπέζια;

Ο νονος λέει θα χωράει στην κολυμπήθρα ή ο παπάς θα σπρώχνει και ο μικρός θα πατάει κάτω; :roll:

Αλήθεια fistikaki πως σε λένε; :oops:

Διαφημίσεις

σε μαι βαφτιση, στα αγορακια εδινε μια μικρη μπασκετουλα αγορασμενη απο το jumbo και στα κοριτσακια μια τσαντουλα-ζωακι :lol:

Δε χρειαζεται να κανεις τα παντα, αλλα οσο μπορεις αφου εχεις καλη διαθεση και χρονο

Για ποτε με το καλο? ποσα ατομα?

την προσκληση πως την σκεφτεσαι?

kKZUp2.png

Ευχαριστώ πολύ Sotiria μου! Δεν έχω προλάβει να το κοιτάξω γιατί είναι και πολλές σελίδες και θέλει χρόνο.

Γατούλα λέμε για την Κυριακή του Θωμά δηλαδή στις 26 αν έχω υπολογίσει σωστά! Και περίπου 200 με 250 άτομα!

Για την πρόσκληση έχω σκεφτεί να χρησιμοποιήσω κουρτίνα με φιγούρες παιδική και μία μονόχρωμη ή ριγέ που να ταιριάζει με την άλλη. Λέω να κόψω τα μοτίβα σε ότι μέγεθος βγουν σε ορθογώνιο σχήμα και να ΄τις ράψω σε μορφή φακέλου την εμπριμέ μπροστά και την απλή πίσω, άραφτη να είναι μόνο απο πάνω. Επίσης έλεγα να έβαζα στη μέση φερμουάρ και από το κούμπωμα του να κρέμονται διάφορα(π.χ. τα αρχικά του μπόμπιρα) και όταν το ανοίγεις να βρίσκεις το χαρτάκι με τα λόγια.

Βέβαια δεν έχω ιδέα πως θα το ράψω :oops: αλλά ίσως με βοηθήσει η πεθερά μου!

Σκεφτομαι όμως πως βάζοντας το φερμουάρ Θα κρυφτεί η φιγούρα μπροστά αφού θα πρέπει να γυρίσει το ύφασμα για να ραφτεί πάνω στο φερμουάρ! :roll:

Επειδή εγώ δεν.... από ραπτική αν έχετε καμία ιδέα για να βγει ωραίο πείτε την.

Η άλλη μου σκέψη είναι όλο αυτό αντί για κουρτίνα να γίνει με αυτα τα μπλουζάκι των αρχάριων που κρεμάμαι στα αυτοκίνητα και να βάλω μια στάμπα που να ταιριάζει.

Κάπου το είχα βρει στο ίντερνετ αυτό αν το ξαναβρω θα σας το δείξω.

Διαφημίσεις

evi εχω χαθει! καλα τη προσκληση δεν εχω ιδεα πως το εννοεις!

εχω βρει ενα φορουμ http://www.hobby.gr/forum που εχει φανταστικες κατασκευες! εχει κ για scrapbooking το οποιο θα το κανω κ εγω αλλα αργοτερα προς το παρον δε το εχω ψαξει!

μου εκανε εντυπωση ο καμβας που λες....

πως το σκεφτεσαι? σε ολο το τραπεζι ενας τεραστιος καμβας με φωτο?

γινεται αυτο? και θα ειναι τα σερβιτσια πανω στη μουριτσα του μικρου σου?? μηπως δεν καταλαβα?

1) Λεώ να φτιάξω καλέσματα από ύφασμα!
διάβασα παρακάτω πως σκέφτεσαι να τα κάνεις...

αν καταλαβα καλά... συγγνώμη, αλλά εμένα προσωπικά δε με τρελένει αυτή η ιδέα :oops: πολύς κόπος και δεν είμαι σίγουρη αν τελικά το αποτέλεσμα θα είναι έτσι όπως το έχεις φανταστει....

2) Μπομπονιέρες δεν έχω σκεφτεί και πολλά
αν βρεις θέμα ή χρώμτα που θες να παιξεις θα είναι πιό έυκολο να κάνουμε προτάσεις!
3) Τραπέζια λέω να βάλω καμβά με φωτογραφία του μωρού!

αυτό δεν το κατάλαβα... για εξήγησε πως το εννοείς;
4) Βιβλίο ευχών σκέφτομαι για scrapbooking που δεν ξέρω πως γίνεται!
ωραία ιδέα! υπάρχουν site που το φτιάχνεις εκεί αλλιώς κάνεις μόνη σου κολλάζ!
5)τραπέζι ευχών με διάφορα.
ΟΚ!
6) Ευχαριστήρια δεν έχω ιδέα!

κάτι θα βρούμε!!
όσο για το να έχει όλη η βάπτιση ένα θέμα το πάλεψα αλλά δε μου βγαίνει με τίποτα :oops:
χμμμμ... κανένα χαϊδευτικό για το μικράκι σου έχετε; πχ αν το λέτε "πρίγκιπα" θα μπορούσε να είναι θέμα...

αλλιώς... γενικά.... μπορεί να είναι πχ η καραμέλα, κάτι θαλασσινο-καλοκαιρινο... ο χαρταετός.... :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Αχ! σας ευχαριτώ βρε κορίτσια γιατί είχα αρχίσει να απογοητεύομαι αφού δεν έβλεπα ανταπόκριση! xrysalis μην ζητάς συγνώμη γιατί αν δεν ήθελα να ακούσω γνώμες δεν θα ρωτούσα καν. Εχω μια φωτογραφία να βάλω και θα μου πείτε.

Οσο για το καμβά θα πάρω επιτραπέζια καβαλέτα και πάνω θα βάλω καμβά με το μικρό σε διάφορες φάσεις ως τότε. Φωτογραφία τυπωμένη σε Α4. Αλλά μόνο αυτό νομίζω δεν αρκει.

dsc00012nd2.jpg

Τι λέτε;

ααααααα.... έτσι αλλάζει το πράγμα!! :D

δεν είχα καταλάβει εγώ καλά!! αυτό είναι πολύ καλό!

αν παρ' όλα αυτά δε θες να παιδευτείς και πολύ μιας και δεν τα πας καλά με τη ραπτική... μπορείς να κάνεις το ανάλογο με χαρτί καιαντί για φερμουάρ... να δέσεις κορδελίτσα! :wink:

Διαφημίσεις

Συμφωνω και εγω καλυτερα με χαρτι και κορδελιτσα..ειναι πολυ ωραια ιδεα αλλα ειναι κριμα να πεδευτεις τοσο για κατι που μπορει και να μην κρατησουν.. :?

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Σκεφτομαι όμως πως βάζοντας το φερμουάρ Θα κρυφτεί η φιγούρα μπροστά αφού θα πρέπει να γυρίσει το ύφασμα για να ραφτεί πάνω στο φερμουάρ! :roll:

Επειδή εγώ δεν.... από ραπτική αν έχετε καμία ιδέα για να βγει ωραίο πείτε την.

Η άλλη μου σκέψη είναι όλο αυτό αντί για κουρτίνα να γίνει με αυτα τα μπλουζάκι των αρχάριων που κρεμάμαι στα αυτοκίνητα και να βάλω μια στάμπα που να ταιριάζει.

Κάπου το είχα βρει στο ίντερνετ αυτό αν το ξαναβρω θα σας το δείξω.

:oops: ε, να είδες... δεν το 'χω σήμερα!!! :lol::lol::lol::lol:

το μπλουζάκι μου κάνει ποιό τσαχπίνικο!! φάση θα έχει!! πολύ πρωτότυπο!!! :D

• 3 weeks later...