Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο ΛΟΓΟΣ..... (γιατί κάνατε καισαρική;)

Recommended Posts

ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ,ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙ...! ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΝΝΟΩ!

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ???ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΛΕΝΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 112
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μετά απο 23 ώρες ωδινών για φυσιολογικό τοκετό και μετά από πτώση των παλμών και υπερηχογράφημα διαπιστώθηκε διπλή περίσφυξη του ομφάλιου γύρω από τον λαιμό της μικρής!!!

Μην αγχώνεσαι όμως με τις δικές μας ιστορίες!!!!

Ολα θα πάνε καλά!!!

μπήκα με ραντεβού τη μέρα της ΠΗΤ μου και παρόλους τους τεχνητούς πόνους δεν έκανα ούτε διαστολή ούτε είχα πόνους ούτε τίποτα :?

επιπλέον, ο μικρός ερχόταν και με προσωπική προβολή (Δλδ αντί να έχει διπλωμένο το κεφάλι του προς τα μέσα - δλδ το σαγόνι στο στέρνο- αυτός το είχε τεντωμένο προς τα πίσω - ο αυχένας στην πλάτη)

Εγω εκανα καισαρικη, γιατι ενω ειχα διαστολη 10 η μικρη ηταν πολυ ψηλα και δεν κατεβαινε με τιποτα. Τι με εσπρωχναν την κοιλια, τι χερια εβαζαν αυτην τιποτα, της αρεσε μαλλον εκει μεσα :D

Ε μετα απο καποιες ωρες πονου και ταλαιποριας η γιατρος μου, μου ειπε ή θα την βγαλουμε με βεντουζα ή θα μπουμε για καισαρικη.

Εγω συμφωνησα με το δευτερο. Βεβαια δεν ξερω αν εκανα καλα γιατι μετα ειχα επιπλοκες κατα την καισαρικη.....

Αλλα τελικα ολα καλα.....

ΜΕ τον εναν ή αλλο τροπο εγω ειχα στα χερια μου την μικρη κωνσταντινα.....

Μην αγχώνεσαι όμως με τις δικές μας ιστορίες!!!!

Ολα θα πάνε καλά!!!

Θα συμφωνήσω σε αυτό!

Εγω εκανα καισαρικη, γιατι ενω ειχα διαστολη 10 η μικρη ηταν πολυ ψηλα και δεν κατεβαινε με τιποτα. Τι με εσπρωχναν την κοιλια, τι χερια εβαζαν αυτην τιποτα, της αρεσε μαλλον εκει μεσα

Ε μετα απο καποιες ωρες πονου και ταλαιποριας η γιατρος μου, μου ειπε ή θα την βγαλουμε με βεντουζα ή θα μπουμε για καισαρικη.

Εγω συμφωνησα με το δευτερο. Βεβαια δεν ξερω αν εκανα καλα γιατι μετα ειχα επιπλοκες κατα την καισαρικη.....

Ήμουν κι εγώ σε περίπου τέτοια περίπτωση, αλλά εμένα ο γιατρός δεν περίμενε να φτάσω σε διαστολή 10 και να προσπαθήσει να σπρώξει το μωρό.

Θεώρησε δεδομένο ότι θα χρειαζόταν να το βγάλει με βεντούζα!!!

Διαφημίσεις

Ήμουν κι εγώ σε περίπου τέτοια περίπτωση, αλλά εμένα ο γιατρός δεν περίμενε να φτάσω σε διαστολή 10 και να προσπαθήσει να σπρώξει το μωρό.

Θεώρησε δεδομένο ότι θα χρειαζόταν να το βγάλει με βεντούζα!!!

ΚΑι τελικα πως γεννησες???

εμένα η μικρή προσπαθούσε επί 4 μέρες να βγει αλλά δεν είχα καθόλου διαστολή.Όταν το κατάλαβε ο γιατρός μου μου έκλεισε ραντεβού για να μου βάλουν τεχνητούς πόνους αλλά ήταν αργά γιατί ενώ είχα κάνει την επιθυμητή διαστολή το μωρό είχε τραβήξει πάλι το κεφάλι του και λόγω προκεφαλής δεν χωρούσε πλέον να περάσει...τουλάχιστον έτσι μου τα εξηγήσανε...μην σε αγχώνει όμως αυτό......ο κάθε γιατρός λειτουργεί διαφορετικά....ο δικός μου μου πρότεινε να περιμένουμε(αν θέλω) για 2 24ωρα με σπασμένα τα νερά μήπως και γίνει κάτι,αλλά ειλικρινά δεν είχα την υπομονή να περιμένω άλλο.....

as1cxEz0g410010MjkyZHwwNjIwZHxNeSBsaXR0bGUgTmljb2wgaXM.gif

Και τελικα πως γεννησες???

Έκανα καισαρική γιατί στην πραγματικότητα ο γιατρός βιαζόταν.

Μου πρότεινε να κάνω καισαρική χωρίς σοβαρό λόγο στις 5:00 το απόγευμα για να προλάβει να πάει στο ιατρείο του στις 6:00 και άλλωστε στις 9:30 είχε προγραματισμένη καισαρική σε άλλο μαιευτήριο!!!

Αλλά το γεγονός ότι δεν ήμουν προετοιμασμένη για καισαρική είχε σαν αποτέλεσμα να μπω στο χειρουργείο με χάλια ψυχολογία.

Το πρώτο κλάμα του μωρού δεν το άκουσα!

και το μόνο που θυμάμαι είναι μια μαία να μου τον φέρνει να τον φιλήσω και να τον πέρνει για να το δείξει στους συγγενείς!!!!!

Μετά παρουσίασα και κάποιες επιπλοκές από λάθος του γιατρού, γιατί βιαζόταν παααααάρα πολύ!!!

Για να μην τα πολυλογώ επί 2 μήνες ήμουν με αντιβίωση και χάπια.

Το μόνο ΤΕΛΕΙΟ στην όλη υπόθεση ήταν Ο ΓΙΟΣ μου!!!

Και τελικα πως γεννησες???

Έκανα καισαρική γιατί στην πραγματικότητα ο γιατρός βιαζόταν.

Μου πρότεινε να κάνω καισαρική χωρίς σοβαρό λόγο στις 5:00 το απόγευμα για να προλάβει να πάει στο ιατρείο του στις 6:00 και άλλωστε στις 9:30 είχε προγραματισμένη καισαρική σε άλλο μαιευτήριο!!!

Αλλά το γεγονός ότι δεν ήμουν προετοιμασμένη για καισαρική είχε σαν αποτέλεσμα να μπω στο χειρουργείο με χάλια ψυχολογία.

Το πρώτο κλάμα του μωρού δεν το άκουσα!

και το μόνο που θυμάμαι είναι μια μαία να μου τον φέρνει να τον φιλήσω και να τον πέρνει για να το δείξει στους συγγενείς!!!!!

Μετά παρουσίασα και κάποιες επιπλοκές από λάθος του γιατρού, γιατί βιαζόταν παααααάρα πολύ!!!

Για να μην τα πολυλογώ επί 2 μήνες ήμουν με αντιβίωση και χάπια.

Το μόνο ΤΕΛΕΙΟ στην όλη υπόθεση ήταν Ο ΓΙΟΣ μου!!!

Μήνυση δεν έκανες του γιατρού?

Μπηκα στο μαιευτηριο με διαστολη 4 και σε μια ωρα ειχα διαστολη 10.

Ο μικρος ειχε κατεβει αρκετα και ενιωθα μια τρομερη πιεση στη λεκανη και ηθελα απεγνωσμενα να σπρωξω.

Σε καποια φαση τον χασαμε (παλμους κλπ) και στα επομενα 5 λεπτα ημουν ηδη στο χειρουργιο.

Το μωρο μου ερχοταν κανονικοτατα και προσπαθουσε να βγει αλλα τον τραβαγε πισω ο λωρος που ειχε μπλεχτει γυρω απο το κορμακι του.

Διαφορετικα μεσα σε 2 ωρες θα ειχα γεννησει φυσιολογικα.

Μην σε αγχωνουν και σε τρομαζουν οι ιστοριες μας, η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη.

Να εχεις θετικη σκεψη και να εισαι αισιοδοξη κι ολα θα πανε καλα...

Σημασια τελικα δεν εχει ο τροπος που θα γεννησεις αλλα να ειναι καλα το μπεμπε κι εσυ για να το φροντισεις.

(και στα λεει μια που ηθελε απεγνωσμενα φυσιολογικο τοκετο, αλλα μεχρι να φτασω στο χειρουργιο δεν με ενοιαζε τιποτα αλλο περα απο την υγεια του μωρου μου.)

Διαφημίσεις

εγώ την πρώτη καισαρική την έκανα διότι έχω μικρή σωματική διάπλαση και ο γιόκας μου ήταν 4.060 και βέβαια μου έιχε ανέβει ως το διάφραγμα...

τις επόμενες δυο τις έκανα διαδοχικά με διαφορά 1 χρόνο περίπου ..οπότε δεν είχε επουλωθεί καλά η εσωτερική ραφή ( στην μήτρα ) και έτσι προχωρήσαμε σε καισαρική...

δεν το μετανιώνω διότι δεν είχα καμία άσχημη εμπειρία απο τις τρεις καισαρικές μου...

Κατά τη διάρκεια ολης της εγκυμοσύνης ετοιμαζόμουν για φυσιολογικό τοκετό, που προτιμούσε και ο γιατρός μου. Όταν έσπασαν τα νερά, ένα μήνα πρίν την ΠΗΤ, πήγα στο μαιευτήριο και επειδή δεν είχα ούτε πόνους, ούτε διαστολή και το παιδί ήταν ψηλά, ο γιατρός με έστειλε σε δωμάτιο, να περιμένουμε να με πιάσουν οι πόνοι, αλλιώς θα έμπαινα με τεχνητούς το επόμενο πρωι. Μετά απο 5-6 ώρες, εγώ κυρία στο δωμάτιο, μου έφεραν και βραδυνό φαγητό, οπότε κατάλαβα ότι θα γεννούσα το πρωι και καθόμουν και έβγαζα τα φρύδια μου, να είμαι περποιημένη! Μέχρι που μπήκε στο δωμάτιο ο γιατρός και μου ανακοίνωσε πως στις εξετάσεις που έκανα με την εισαγωγή φάνηκε λοίμωξη και δεν ήθελε να το ρισκάρει και να περιμένει...

Μια άλλη εκδοχή είναι αυτή της πίεσης. Είχα υψηλή πίεση στην εγκυμοσύνη και μάλιστα όταν μπήκα στο μαιευτήριο μου έδωσαν υπογλώσσιο χωίς να μου πουν πόσο είχα... φανταστείτε... Η μητέρα μου λέει πως ήξερε (και ισχυρίζεται πως και ο γιατρός το είχε σίγουρο) ότι λόγω πίεσης θα έμπαινα με καισαρική, απλά κανείς δεν μου το είπε...

Το μόνο δυσάρεστο απο όλη την ιστορία είναι οτι τώρα θέλω-δεν θέλω είμαι αναγκασμένη να κάνω ξανά καισαρική.

Το μόνο δυσάρεστο απο όλη την ιστορία είναι οτι τώρα θέλω-δεν θέλω είμαι αναγκασμένη να κάνω ξανά καισαρική.

Δεν είναι απαραίτητο!

Μπορείς να γεννήσεις και φυσιολογικά μετά από καισαρική.

Εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω, ή τέλος πάντων να προσπαθήσω!

Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν θα προγραμματίσω καισαρική. Θα με πιάσουν οι πόνοι και θα πάω στο νοσοκομείο...

Διαφημίσεις

Έχει σημασία ότι είναι χρονικά κοντά οι δύο εγκυμοσύνες, γιατί ο γιατρός μου ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να με πιάσουν πόνοι, ούτε συσπάσεις... ραντεβού καρφωτό... πάντως αύριο θα συμβουλευτώ και κάποιον άλλο γιατρό, να δούμε τί θα πει κι αυτός.

Έχει σημασία ότι είναι χρονικά κοντά οι δύο εγκυμοσύνες, γιατί ο γιατρός μου ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να με πιάσουν πόνοι, ούτε συσπάσεις... ραντεβού καρφωτό... πάντως αύριο θα συμβουλευτώ και κάποιον άλλο γιατρό, να δούμε τί θα πει κι αυτός.

Ουπς, τώρα διαπίστωσα ότι είσαι ήδη έγκυος στο δεύτερο!!!

Sorry, μάλλον και ο δεύτερος το ίδιο θα σου πεί.

Κι εγώ που ρώτησα μου είπε το συζητάμε μόνο αν μείνω έγκυος μετά το χρόνο. Όσο το καθυστερήσω τόσο καλύτερα!

evi_mik σε παρακαλώ αν δεν σου είναι δύσκολο να μου πείς σε ποια περιοχή της Θεσσαλονίκης έχει ιατρείο ο γιατρός σου, γιατι είναι σαν να μου περιγράφεις τον πρώην δικό μου , αν δεν θες να πεις δεν πειράζει...

λοιπον ειχα παει σε γιατρο που ΔΕΝ κανει καισαρικες...σπανια κανει ...

καθολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου ελεγε παμε πολυ καλα και ως το τελος μου λεει το παιδι πηρε θεση...

την τελευταια βδομαδα μου ειπε οτι ειναι αδυνατον να γεννησω φυσιολογικα διοτι το παιδι ηταν πολυ ψηλα....και απο την εμπειρεια του δεν θα τα καταφερνα..

επεμενα αλλα μου ειπε οχι δεν σε αναλαμβανω με φυσιολογικο τοκετο...

το χειροτερο απο ολα ηταν οτι και στην καισαρικη ηταν αθλιος αφου εβγαλε το παιδι με βεντουζα και σπασμενη κλιδα (δεν μου το ειπε)

στην διαρκεια του χειρουργειου εβριζε ....ακομα και οταν βγηκε το παιδι του μιλουσε ασχημα!!!!!!!τι εννοω?

οταν βγηκε και το παιδι του λεω δεν ειναι πολυ ομορφο?(μαμα κουκουβαγια)

και απαντηση...ολα τα παιδια ειναι σαν ποντικια οταν γεννιουνται..ασχημα.. :twisted:

ο ανθρωπος ηταν ΑΠΑΙΣΙΟς

ααααααα ξεχασα υπαρχει καποιος γιατρος στην θεσσαλονικη στο Πανοραμα που ξεγενναει φυσιολογικα επειτα απο καισαρικη...λεγετε ΘΑΜΝΟΠΟΥΛΟΣ και μολις ηρθε απο Γερμανια... και οι τιμες ειναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΕς..

τωρα πια παω σε αυτον και ειμαι ευχαριστημενη.

Εγώ την πρώτη φορά πήγα με πρόκληση, μετά από 14 ώρες τεχνητών ωδινών διαστολή 0 και οι παλμοί του μωρού κάτω από 80. Ηταν λοιπόν αναγκαίο. οι επόμενες λογω προηγηθίσας.

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

demi έχω φρίξει με αυτά που γράφεις για το γιατρό σου... αν είναι δυνατόν να σου φερθεί έτσι, κι αυτός Θεσσαλονίκη είναι? Κι αν ναι σε ποιά περιοχή?

Να ξέρω να ταυτοποιήσω στοιχεία........

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ γέννησα με καισαρική μετά από ραντεβού και αφού ήμουν για μία εβδομάδα (με το που μπήκα στον 9ο) μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για παρακολούθηση λόγω της μεταμόσχευσης που έχω κάνει.

Δόξα τω Θεό πήγαν όλα πολύ καλά, τόσο που ο γιατρός μου είπε πως θα μπορούσα να γεννήσω και φυσιολογικά! :D

age.png

Ήταν να γεννήσω στις 4/1.

Στις 7/1/08 πήγα στην κλινική για τεχνητούς πόνους.

Μετά απο μερικές ώρες, είχα μόνο συσπάσεις και καθόλιυ διαστολή.

Στην ανακοινωση της καισαρικής στεναχωρήθηκα, γιατί είχα πάει αποφασισμένη για φυσιολογικό και χωρίς επισκληρήδιο :lol:

Το μωρό ήταν μεγάλο (4400 γρ και 55 εκατοστά) και στο πλάι οπότε ήταν πρακτικά αδύνατο να βγει.

τουλάχιστον έχω ένα γερό παιδάκι και ξέρω ότι δεν έγινε για συμφέρον του γιατρού.

Καλά γεννητούρια!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...