Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Να ρωτήσω και κάτι άλλο για τα προβιοτικά αν γνωρίζετε. Αυτά οκ βοηθάνε το έντερο, τα άλλα χαπάκια που μας δίνουν οι γυναικολόγοι στην περίπτωση αντιβίωσης για προστασία από μύκητες, ultra κάτι... πρέπει να τα παίρνουμε επίσης ?

είναι για εντελώς ξεχωριστό λόγο ή όλα αυτά έχουν κοινά σημεία ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι αυτά προβιοτικά είναι (ultra levure). Περιέχουν ένα μόνο στέλεχος μία μόνο οικογένειας (sacharomyces boulardiii) και βοηθούν αρκετά (ειδικά στις διάρροιες). Όμως όσο πιο πολλά στελέχη και οικογένειες περιέχει ένα προβιοτικό τόσο πιο γρήγορη και καλή δουλειά γίνεται. Μπορείς επίσης να πίνεις μπολικό κεφίρ σπιτικό.

Όπως σου έγραψε η Κατερίνα παίζει σημαντικό ρόλο και η διατροφή σου εκείνες τις ημέρες....

FLcUp3.png0BQfp3.png

Κι αυτά προβιοτικά είναι (ultra levure). Περιέχουν ένα μόνο στέλεχος μία μόνο οικογένειας (sacharomyces boulardiii) και βοηθούν αρκετά (ειδικά στις διάρροιες). Όμως όσο πιο πολλά στελέχη και οικογένειες περιέχει ένα προβιοτικό τόσο πιο γρήγορη και καλή δουλειά γίνεται. Μπορείς επίσης να πίνεις μπολικό κεφίρ σπιτικό.

Όπως σου έγραψε η Κατερίνα παίζει σημαντικό ρόλο και η διατροφή σου εκείνες τις ημέρες....

Δηλαδή έχουν κοινά σημεία, όλα βοηθούν σε όλα και στο έντερο και γυναικολογικά, σωστά ?

Κάτσε πρώτα να προλάβω να διαβάσω το ενημερωτικό για το κεφίρ για να καταλάβω τι είναι και μετά το δρομολογώ !!! :-) αν και το κεφίρ νερού και με τα απίστευτα λίγα που ξέρω το έχω ζηλέψει.

Την διατροφή μου την προσέχω γενικότερα (με το κόψιμο του καπνίσματος έχω πάθει μια κρίση/στροφή προς υγιεινή διατροφή χωρίς υπερβολές)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση !

fairy's mom

Όταν μπορέσεις σε παρακαλώ δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες για τα σώματα που αγόρασες,και θα ψάξω στην αναζήτηση μήπως βρω αυτά που έγραψε η Vera.

Eυχαριστώ πολύ κορίτσια.

dBPlp3.png MDOFp3.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή έχουν κοινά σημεία, όλα βοηθούν σε όλα και στο έντερο και γυναικολογικά, σωστά ?

Κάτσε πρώτα να προλάβω να διαβάσω το ενημερωτικό για το κεφίρ για να καταλάβω τι είναι και μετά το δρομολογώ !!! :-) αν και το κεφίρ νερού και με τα απίστευτα λίγα που ξέρω το έχω ζηλέψει.

Την διατροφή μου την προσέχω γενικότερα (με το κόψιμο του καπνίσματος έχω πάθει μια κρίση/στροφή προς υγιεινή διατροφή χωρίς υπερβολές)

Όπως σου είπε και η μιρίκι όσα περισσότερα στελέχη τόσο καλύτερα. Τα bio kult είναι τα καλύτερα που υπάρχουν!

Θελει προσοχή όμως να μην τα ξεκινήσεις άμεσα όλη την δόση απευθείας. Ξεκινάς με μισή καψουλα και κάθε 4-5 μέρες αυξάνεις μισή κάψουλα μέχρι να φτάσεις στην επιθυμητή δόση.

Εχε υποψη σου επισης ότι με τα πολλά προβιοτικά (τροφές και σκευασματα) μπορεί να έχεις έξαρση κάποιων συμπτωμάτων. Εγώ πχ τελευταία ταλαιπωρούμαι συνέχεια με μύκητες, γιατί έχω αυξήσει πολύ τα προβιοτικά μου από τροφές. Οπότε σταδιακή αύξηση σε όλα.

Το κεφίρ νερού είναι απλά φανταστικό! Ειδικά το καλοκαιρι θα είναι θαύμα! Φυσικό αναψυκτικό!:-D

Μπράβο σου για το κάπνισμα! Εϊναι πολύ μεγάλο βήμα! Ήμουν δέκα χρόνια φανατική καπνίστρια και το έχω κόψει εδώ και 7 χρόνια. Πραγματικά καταλαβαίνω τι άθλος είναι! Να είσαι δυνατή και μην το βάλεις στο στόμα σου ούτε για μία ρουφηξιά!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Όπως σου είπε και η μιρίκι όσα περισσότερα στελέχη τόσο καλύτερα. Τα bio kult είναι τα καλύτερα που υπάρχουν!

Θελει προσοχή όμως να μην τα ξεκινήσεις άμεσα όλη την δόση απευθείας. Ξεκινάς με μισή καψουλα και κάθε 4-5 μέρες αυξάνεις μισή κάψουλα μέχρι να φτάσεις στην επιθυμητή δόση.

Εχε υποψη σου επισης ότι με τα πολλά προβιοτικά (τροφές και σκευασματα) μπορεί να έχεις έξαρση κάποιων συμπτωμάτων. Εγώ πχ τελευταία ταλαιπωρούμαι συνέχεια με μύκητες' date=' γιατί έχω αυξήσει πολύ τα προβιοτικά μου από τροφές. Οπότε σταδιακή αύξηση σε όλα.

Το κεφίρ νερού είναι απλά φανταστικό! Ειδικά το καλοκαιρι θα είναι θαύμα! Φυσικό αναψυκτικό!:-D

Μπράβο σου για το κάπνισμα! Εϊναι πολύ μεγάλο βήμα! Ήμουν δέκα χρόνια φανατική καπνίστρια και το έχω κόψει εδώ και 7 χρόνια. Πραγματικά καταλαβαίνω τι άθλος είναι! Να είσαι δυνατή και μην το βάλεις στο στόμα σου ούτε για μία ρουφηξιά![/quote']

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μπράβο και σε σένα. Μόνο ένας πρώην καπνιστής μπορεί να καταλάβει όλες τις παραμέτρους του προβλήματος !!!!!!!

Εγώ κάπνιζα 20 χρόνια και ακόμα να το πιστέψω ότι αύριο κλείνω 2 μήνες.

Ούτε μια ρουφηξιά εννοείται, είμαι από τις περιπτώσεις που μία ρουφηξιά = το ξαναρχίζω...

Αχ αυτό φοβόμουν για τα προβιοτικά για αυτό ρώταγα εαν βοηθούν γυναικολογικά γιατί έχω και ευαισθησία.. και είχα μια ελπίδα ότι βοηθούν και εκεί... :-(

έχεις γλιτώσει ποτέ από μύκητες χωρίς την συμβατική θεραπεία ? υπάρχει κάτι τέτοιο?

ευχαριστώ, πήρα αυτά που πρότειναν τα κορίτσια ήδη αλλά δεν μπορεί να είναι το ίδιο προιόν, η τιμή καμία σχέση.. μα καμία..

την κάψουλα πως την καταπίνει η κόρη σου ?

είναι ίδια ηλικία με τον δικό μου και ούτε για πλάκα δεν του δίνω κάψουλες

και μου έχει μείνει ο καημός για το krill..

Ποια σου πρότειναν;; (δεν είδα)

Απο i-herb;;

Στην κόρη μου άνοιγα την κάψουλα και έβαζα την σκόνη

στο πρωινό της.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Όπως και με τα ομοιοπαθητικά.

Kαι το Krill oil έκοβα με το ψαλιδάκι την κάψουλα

και έβαζα το λαδάκι στα φαγητά τους.

Πάντως Μπαμπουράκι

για να πω και την μαύρη μου αλήθεια

εγώ το έχω ξανα-σκεφτεί το θέμα:

Προσπαθώ να αποφεύγω τα παρασκευασμένα

συμπληρώματα διατροφής.

Κακά τα ψέματα είναι επεξεργασμένα και βιομηχανοποιημένα

προϊόντα και αυτά,

όσο και "φυσικό" να τα ονομάζουνε.

Προτιμώ τα 100% φυσικά προϊόντα.

Δηλαδή σε αυτή την περίπτωση θα προτιμούσα το κεφίρ

για προβιοτικό.

Όπως επίσης στις ιώσεις ούτε εχινάκειες, βιταμίνες κλπ.

προτιμώ να δίνω χυμό αλόης.

Για να καταλάβεις απο συμπλήρωμα βιταμινών

μπορείς να πάθεις υπερ-βιταμίνωση

(η οποία είναι τοξική για τον οργανισμό)

ενώ απο λήψη φρούτων και λαχανικών

δεν μπορείς να πάθεις ποτέ υπερβιταμίνωση,

όσα φρούτα και λαχανικά και να καταναλώσεις!

Τα krill oil το μετάνοιωσα που τα πήρα τότε.

Ποια σου πρότειναν;; (δεν είδα)

Απο i-herb;;

Στην κόρη μου άνοιγα την κάψουλα και έβαζα την σκόνη

στο πρωινό της.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Όπως και με τα ομοιοπαθητικά.

Kαι το Krill oil έκοβα με το ψαλιδάκι την κάψουλα

και έβαζα το λαδάκι στα φαγητά τους.

https://www.blueherbs.co.uk/catalogsearch/result/?q=bio+kult+360

αυτά πήρα.

το krill oil που έδινα στον μικρό με τον ίδιο τρόπο, το άνοιγα, ήταν μια απίστευτη αποτυχία.

Βρώμαγε τόσο πολύ, ήταν τόσο έντονο όσο και να προσπαθούσα να το κρύψω

σε διάφορες τροφές που κατέληγε ο μικρός να μην θέλει ξανά το ίδιο φαγητό !!!

Έτσι έχω καταλήξει στο fish oil για εκείνον που καμία σχέση :-(

αλλά θα το κάνω πάλι για τα προβιοτικά του μικρού, αλήθεια οι κοπέλες που φτιάχνουν κεφίρ, τα μικρά σας το καλοδέχονται ?

όσο για τα συμπληρώματα δίκιο έχεις αλλά είναι πλέον τόσο φτωχή η διατροφή μας

που από όσο έχω καταλάβει είναι απαραίτητα τα συμπληρώματα. Το κεφίρ δεν το σνομπάρω απλά δεν ξέρω τι να κάνω.. δεν έχω προλάβει να διαβάσω !!! :lol:

Το krill oil νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο έχω κάνει ποτέ για τον οργανισμό μου μετά το κόψιμο της coka cola που έγινε στα 25 μου (που ξεκίνησα μόνη μου βέβαια η μαμά μου ποτέ δεν μας έδωσε αναψυκτικά) ! :-)

να την προσέξεις την καινούργια εμμονή με την αλόη !!!!!!!!

:lol: :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Γεια! :D Διαβάζοντας τα τελευταία μηνύματα και σχετικά με την προστασία στην ευαίσθητη περιοχή απο μύκητες θυμάμαι πως ειχα διαβάσει για ταμπόν βουτηγμένο σε κεφίρ, με την αναζήτηση με έβγαλε σε αυτό το θέμα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=60361

που απο ό,τι διαπίστωσα δίνει και άλλες λύσεις!

----------------------

Αχ αυτό φοβόμουν για τα προβιοτικά για αυτό ρώταγα εαν βοηθούν γυναικολογικά γιατί έχω και ευαισθησία.. και είχα μια ελπίδα ότι βοηθούν και εκεί... :-(

έχεις γλιτώσει ποτέ από μύκητες χωρίς την συμβατική θεραπεία ? υπάρχει κάτι τέτοιο?

Μπαμπουράκι φαίνεται ότι παρεξήγησες αυτά που σου έγραψε η Fairy's Mom!

Όταν αναφέρεται σε έξαρξη στους μύκητες από τις τροφές προβιοτικών και τα Biokult αναφέρεται σε healing crisis και δεν εννοεί ότι οι τροφές αυτές προκαλούνε μύκητες, το αντίθετο μάλιστα.

Οι μύκητες που κατά καιρούς εμφανίζουμε εμείς οι γυναίκες στον κόλπο μας κατοικούνε στο έντερό μας και όταν βρούνε τις κατάλληλες συνθήκες εμφανίζονται και εξωτερικά οπουδήποτε στο σώμα μας.

Στόχος της GAPS είναι η εξόντωση των παθογόνων βακτηρίων στο έντερο και η επαναφορά της ευεργετικής εντερικής χλωρίδας.

Αυτό επιτυχάνεται με το διατροφικό πλάνο της GAPS που δίνει έμφαση στους ζωμούς και στις τροφές/ποτά ζύμωσης, καθώς και με μια φυσική προσέγγιση στην προσωπική υγιεινή και στο περιβάλλον μας.

Και τα Biokult είναι επίσης απαραίτητα πέρα από τις τροφές ζύμωσης για τους λόγους που εξήγησε η Miriki.

Δεν είναι όλα τα συμπληρώματα το ίδιο, γι' αυτό και υπάρχουνε και τεράστιες αποκλίσεις στις τιμές (πρόσεξες καμιά φορά πόσα στοιχίζουνε τα μουρουνέλαια που παίρνουμε στην GAPS; )

Λοιπόν επειδή βγήκαμε off-topic αν έχεις απορίες γράψε τις στο θέμα της GAPS, και πέρασε όποτε θες από το σπίτι μου να πάρεις σπόρους κεφίρ γάλακτος και νερού ακόμη και κομπούχα αν θες.

Αν τα κατάφερνες τελικά χθες και έφθανες μέχρι το σπίτι μου θα με έβρισκες να φτιάχνω sour cream, ξινή κρέμα δηλαδή γεμάτη προβιοτικά!

Και ναι, για τοπική αντιμετώπιση μούλιασε ένα (βιολογικό) ταμπόν σε σπιτικό κεφίρ και βάλε το στον κόλπο αλλάζοντας το κάθε λίγες ώρες και θα περάσουνε οι μύκητες χωρίς κανένα φάρμακο!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

https://www.blueherbs.co.uk/catalogsearch/result/?q=bio+kult+360

αυτά πήρα.

το krill oil που έδινα στον μικρό με τον ίδιο τρόπο, το άνοιγα, ήταν μια απίστευτη αποτυχία.

Βρώμαγε τόσο πολύ, ήταν τόσο έντονο όσο και να προσπαθούσα να το κρύψω

σε διάφορες τροφές που κατέληγε ο μικρός να μην θέλει ξανά το ίδιο φαγητό !!!

Έτσι έχω καταλήξει στο fish oil για εκείνον που καμία σχέση :-(

αλλά θα το κάνω πάλι για τα προβιοτικά του μικρού, αλήθεια οι κοπέλες που φτιάχνουν κεφίρ, τα μικρά σας το καλοδέχονται ?

όσο για τα συμπληρώματα δίκιο έχεις αλλά είναι πλέον τόσο φτωχή η διατροφή μας

που από όσο έχω καταλάβει είναι απαραίτητα τα συμπληρώματα. Το κεφίρ δεν το σνομπάρω απλά δεν ξέρω τι να κάνω.. δεν έχω προλάβει να διαβάσω !!! :lol:

Το krill oil νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο έχω κάνει ποτέ για τον οργανισμό μου μετά το κόψιμο της coka cola που έγινε στα 25 μου (που ξεκίνησα μόνη μου βέβαια η μαμά μου ποτέ δεν μας έδωσε αναψυκτικά) ! :-)

επειδη σκοπευω να ειναι η επομενη αγορα μου,μπορεις να πεις ποια μαρκα πηρες και απο που?και επισης που σε βοηθησαν?

Τζιτζίκι το crill oil και το CLO (cod liver oil) είναι πλούσια σε ωμέγα 3 και ωμέγα 6, όπως και σε Βιταμίνη D και Α, προσωπικά τα παίρνω γιατί θηλάζω και μ΄αυτό τον τρόπο παίρνει βιταμίνη D η μπέμπα μου.:)

Δες εδώ τα οφέλη του CLO

http://www.holisticsquid.com/benefits-of-fermented-cod-liver-oil/

και του krill oil

http://krill-oil.wellwise.org/krill-oil-benefits

Αν και δεν έχει πολύ καιρό που τα ξεκίνησα, ωστόσο παίρνω

αυτό http://www.greenpasture.org/public/Products/CodLiverOil/index.cfm

και το krill oil του Mercola

----------------------

Μπαμπουράκι φαίνεται ότι παρεξήγησες αυτά που σου έγραψε η Fairy's Mom!

Όταν αναφέρεται σε έξαρξη στους μύκητες από τις τροφές προβιοτικών και τα Biokult αναφέρεται σε healing crisis και δεν εννοεί ότι οι τροφές αυτές προκαλούνε μύκητες, το αντίθετο μάλιστα.

Οι μύκητες που κατά καιρούς εμφανίζουμε εμείς οι γυναίκες στον κόλπο μας κατοικούνε στο έντερό μας και όταν βρούνε τις κατάλληλες συνθήκες εμφανίζονται και εξωτερικά οπουδήποτε στο σώμα μας.

Στόχος της GAPS είναι η εξόντωση των παθογόνων βακτηρίων στο έντερο και η επαναφορά της ευεργετικής εντερικής χλωρίδας.

Αυτό επιτυχάνεται με το διατροφικό πλάνο της GAPS που δίνει έμφαση στους ζωμούς και στις τροφές/ποτά ζύμωσης, καθώς και με μια φυσική προσέγγιση στην προσωπική υγιεινή και στο περιβάλλον μας.

Και τα Biokult είναι επίσης απαραίτητα πέρα από τις τροφές ζύμωσης για τους λόγους που εξήγησε η Miriki.

Δεν είναι όλα τα συμπληρώματα το ίδιο, γι' αυτό και υπάρχουνε και τεράστιες αποκλίσεις στις τιμές (πρόσεξες καμιά φορά πόσα στοιχίζουνε τα μουρουνέλαια που παίρνουμε στην GAPS; )

Λοιπόν επειδή βγήκαμε off-topic αν έχεις απορίες γράψε τις στο θέμα της GAPS, και πέρασε όποτε θες από το σπίτι μου να πάρεις σπόρους κεφίρ γάλακτος και νερού ακόμη και κομπούχα αν θες.

Αν τα κατάφερνες τελικά χθες και έφθανες μέχρι το σπίτι μου θα με έβρισκες να φτιάχνω sour cream, ξινή κρέμα δηλαδή γεμάτη προβιοτικά!

Και ναι, για τοπική αντιμετώπιση μούλιασε ένα (βιολογικό) ταμπόν σε σπιτικό κεφίρ και βάλε το στον κόλπο αλλάζοντας το κάθε λίγες ώρες και θα περάσουνε οι μύκητες χωρίς κανένα φάρμακο!

Σ΄ευχαριστώ πολύ!

Τα διαβάζω και νιώθω σαν νήπιο που μαθαίνει ότι η γη είναι στρογγυλή !!!!

:lol:

Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσεις θα έρθω οπωσδήποτε !!!

αυτό το κεφίρ μου έχει κάτσει !

Εντυπωσιάστηκα με τον τρόπο που μπορούν να περάσουν οι μύκητες είναι πραγματικά απίστευτο !!!!!!!!!

Διαφημίσεις

επειδη σκοπευω να ειναι η επομενη αγορα μου,μπορεις να πεις ποια μαρκα πηρες και απο που?και επισης που σε βοηθησαν?

αυτά είναι τα καλά προβιοτικά που μου συστήσαν τα κορίτσια: https://www.blueherbs.co.uk/catalogs...q=bio+kult+360

Φίλη τζιτζίκι θα σου δώσω μια συμβουλή για να λύσεις όλες τις απορίες σου !

Δεν θα ρωτάς εμένα, θα ψάχνεις να βρεις τι απαντήσαν σε εμένα !!!!!!!! :-)

Κάνε αυτό που κάνω και εγώ όταν έχεις χρόνο. Πάρε το θέμα απο την αρχή και διαβάζοντας το θα λύνεις απορίες. Στα δύσκολα θα ρωτάς βέβαια, εγώ υπόσχομαι να απαντώ σε ότι γνωρίζω αλλά στα προβιοτικά τώρα ξεκινώ την καριέρα μου !! :lol:

To κεφίρ είναι πανεύκολο αρκεί να έχεις "καλό" γάλα.

Κάθε μέρα θα το στραγγίζεις

σε πλαστικό σουρωτήρι με πλαστικό κουταλάκι

και στους σπόρους που μένουν θα βάζεις καινούργιο γάλα

(η fairys mom μου τα έμαθε όλα αυτά ;))

Των κοριτσιών μου δεν τους άρεσε, γιατί είναι ιδαιίτερα ξινό

με αποτέλεσμα να μην θέλουν να φάνε ούτε γιαούρτι :(

Κρίμα γιατί κάνει πολύ καλό!!

Εγώ που συνέχισα να το τρώω διαπίστωσα

οτι η οξύτητά του με πείραζε στο στομάχι. :(

Έχω χρόνια ανενεργή γαστρίτιδα

και τα πολύ ξινά με πειράζουν. :(:(:(:(

Σε αντίθεση με το φρέσκο γάλα που νιώθω

οτι μου κάνει "καλό" στο στομάχι

Ψάχνω στο βιβλίο που πήρα

να βρω κάτι αρνητικό για την αλόη

και δεν βρίσκω ΤΙΠΟΤΑ!!

Παρακαλώ:

Υπάρχει κάποιος που να έχει ακούσει κάτι αρνητικό για την αλόη

για να μου το πει;;

Mε στοιχεία όμως!

Όχι ό,τι άκουσε απο την γειτόνισσα!! :lol: :lol: :lol:

Ψάχνω στο βιβλίο που πήρα

να βρω κάτι αρνητικό για την αλόη

και δεν βρίσκω ΤΙΠΟΤΑ!!

Παρακαλώ:

Υπάρχει κάποιος που να έχει ακούσει κάτι αρνητικό για την αλόη

για να μου το πει;;

Mε στοιχεία όμως!

Όχι ό,τι άκουσε απο την γειτόνισα!! :lol: :lol: :lol:

Τσώπα τσώπα δεν υπάρχει αρνητικό !!!!!!!!!!!!! :-)

Κάτι άλλο που ήθελα να αναφέρω για την αλόη

για όσες απο εσάς κάνετε "επιλεκτικό" εμβολιασμό

στα παιδιά σας (όπως εγώ ας πούμε)

η αλόη λειτουργεί ως καθαρκτικό βαρέων μετάλλων

στον οργανισμό (υδράργυρο κλπ)

Αντιγράφω:

("αλόη βέρα η θαυματουργή" σελ.26-η χημική σύσταση της αλόης)

".....Το οργανικό γερμάνιο (που περιέχει η αλόη) έχει επίσης την καταπληκτική

ιδιότητα να συλλαμβάνει και να απομακρύνει βαρέα μέταλλα όπως ο υδράργυρος, το καδμιο, ο μόλυβδος κα.

Επιπλέον προστατεύει απο τη βλάβη που προκαλεί η ραδιενέργεια στον

ανθρώπινο οργανισμό, όπως για παράδειγμα στους ασθενείς που υπόκεινται

σε ακτινοθεραπεία για την καταπολέμηση του καρκίνου."......

Εγώ μετά απο κάποιο εμβολιασμό (στην μεγάλη μου κόρη)

θα δώσω να πιεί για λίγες μέρες.

Κάτι άλλο που ήθελα να αναφέρω για την αλόη

για όσες απο εσάς κάνετε "επιλεκτικό" εμβολιασμό

στα παιδιά σας (όπως εγώ ας πούμε)

η αλόη λειτουργεί ως καθαρκτικό βαρέων μετάλλων

στον οργανισμό (υδράργυρο κλπ)

Αντιγράφω:

("αλόη βέρα η θαυματουργή" σελ.26-η χημική σύσταση της αλόης)

".....Το οργανικό γερμάνιο (που περιέχει η αλόη) έχει επίσης την καταπληκτική

ιδιότητα να συλλαμβάνει και να απομακρύνει βαρέα μέταλλα όπως ο υδράργυρος, το καδμιο, ο μόλυβδος κα.

Επιπλέον προστατεύει απο τη βλάβη που προκαλεί η ραδιενέργεια στον

ανθρώπινο οργανισμό, όπως για παράδειγμα στους ασθενείς που υπόκεινται

σε ακτινοθεραπεία για την καταπολέμηση του καρκίνου."......

Εγώ μετά απο κάποιο εμβολιασμό (στην μεγάλη μου κόρη)

θα δώσω να πιεί για λίγες μέρες.

soevan,μαλλον το εχεις ηδη αναφερει,θα μπορουσες ομως να (ξανα)πεις ποιο προιον αλοης πινεις?και τη δοσολογια για καποιον που θελει να δοκιμασει -εχω ξαναπιει στο παρελθον( λιγο)αλλα δε θυμαμαι..ευχαριστω

soevan,μαλλον το εχεις ηδη αναφερει,θα μπορουσες ομως να (ξανα)πεις ποιο προιον αλοης πινεις?και τη δοσολογια για καποιον που θελει να δοκιμασει -εχω ξαναπιει στο παρελθον( λιγο)αλλα δε θυμαμαι..ευχαριστω

motherly δεν παίρνει έτοιμο, φτιάχνει μόνη της απο το τζελ που έχει μέσα το φύλλο της αλόης, νομίζω 1 κουταλια της σουπας 2-3 φορες την ημέρα

gNrhp2.png

Aκριβώς, όπως τα λέει η amande.

Φτιάχνω μόνη μου απο τα φύλλα της αλόης

και πίνω 1 κουταλιά της σούπας την ημέρα.

Στην αρχή έπινα 1 κουταλιά της σούπας 3 φορές την ημέρα

και ήμουν....πύραυλος!!

Είχαν εξαφανιστεί οι ημικρανίες μου, δεν ήμουν καθόλου κουρασμένη,

είχα ανεβασμένη ψυχολογία και ένιωθα γενικά δυνατή.

Τώρα που την μείωσα, και πίνω 1 φορά την ημέρα

έχω επανέλθει στα φυσιολογικά μου επίπεδα. :lol:

Υπάρχει και έτοιμη εαν θες στο i-herb (χωρίς συντηρητικά)

Δες αυτό το μήνυμα

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2503236&postcount=3411

Απλά να ξέρεις οτι η γεύση της δεν είναι και ό,τι πιο

νόστιμο υπάρχει.

Πάντως η κόρη μου η μεγάλη, την πίνει (αραιωμένη με λίγο νερό)

χρονια πολλα σε ολες!

θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με krill oil,ποιο παιρνετε?

πηγα χθες στο φαρμακειο,κ ζητησα το κριλλ οιλ της nature plus που μουπαν πως ειναι πολυ καλο,και μουπαν πως κανει 78 ευρω και με εκπτωση που εκανε το φαρμακειο 20%,γυρω στα 62,τοσο πολυ κοστιζει?

δεν το πηρα,εχω σκοπο να μελετησω το iherb,αλλα εχω ηδη κανει 2 παραγγελιες απο 1/12,και δεν εχει ερθει καμια,οποτε ελεγα μηπως επαιρνα το κριλλ οιλ απο εδω,αλλα η τιμη ειναι φωτια!!

οποτε αν εχετε καποια εμπειρια απο κριλλ οιλ στο iherb,θα ηθελα τη γνωμη σας!

Τζιτζίκι το crill oil και το CLO (cod liver oil) είναι πλούσια σε ωμέγα 3 και ωμέγα 6' date=' όπως και σε Βιταμίνη D και Α, προσωπικά τα παίρνω γιατί θηλάζω και μ΄αυτό τον τρόπο παίρνει βιταμίνη D η μπέμπα μου.:)

Δες εδώ τα οφέλη του CLO

http://www.holisticsquid.com/benefits-of-fermented-cod-liver-oil/

και του krill oil

http://krill-oil.wellwise.org/krill-oil-benefits

Αν και δεν έχει πολύ καιρό που τα ξεκίνησα, ωστόσο παίρνω

αυτό http://www.greenpasture.org/public/Products/CodLiverOil/index.cfm

και το krill oil του Mercola[/quote']

τωρα ειδα την απαντηση σ ε υχαριστω πολυ..

επισης χθες στο φαρμακειο που πηγα χαζευα προιοντα dr organic,ξερουμε τι hazard score εχουν?

μου φανηκαν καλη λυση αν τυχον ξεμενω και δεν ερχονται παραγγελιες(η καθυστερουν) απο iherb

Χρησιμοποιώ το τζελ ματιών του Dr Organic και κατά καιρους έχω χρησιμοποιήσει σαμπουάν, αφρολουτρα και σαπούνια του. Στο link που παρεθεσα εχει τα συστατικά για το κάθε προϊόν που βλέπεις (εκεί που λέει label info). Όταν είχα ψάξει ενδεικτικά συστατικά για 2 προϊόντα (το eye gel και το σαμπουάν με manuka honey) είχαν βγάλει πολύ ικανοποιητικά σκορ. Αν θυμάμαι καλα , 1-2 συστατικά είχαν σκορ 3 ή 4 και όλα τα υπολοιπα 0 ή 1.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...